הפועל ב"ש - מכבי פ"ת - 1:2 - בתוספת הזמן | סיכומים הכל כאן.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הפועל ב"ש - מכבי פ"ת - 1:2 - בתוספת הזמן | סיכומים הכל כאן.
ניצחון בתוספת הזמן - 1:2 לב"ש. מליקסון וסוארס.
Re: הפועל ב"ש - מכבי פ"ת - 1:2 - בתוספת הזמן | סיכומים הכל כאן.
תגידו, באמת קיללו את קלינגר?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא, אפילו עודדו אותו בסיום המשחק. הדבר היחידי שאני שמעתי זה שריקות בוז אחרי המחצית הראשונה החלשה.אדום זקן כתב:תגידו, באמת קיללו את קלינגר?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
יש מצב שהיו כמה קופים שקיללו בפיגור.לא שמעתי אבל לא אתפלא אם היו כאלה.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אביב כתב:יש מצב שהיו כמה קופים שקיללו בפיגור.לא שמעתי אבל לא אתפלא אם היו כאלה.
היום זה היה כפסע בין התנפצות הבועה בכל הקשור ליחסי קהל-קלינגר.. טעימה מזה קיבלנו כבר במחצית.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לך תשלוט על 3 אלף צופים,תמיד יהיו מקללים...
בס"ד
שום מילה על השיפוט המגמתי?
כבוד האדון לוזון שישב במרומי יציע הכבוד בוודאי היה גאה בשופט שעשה ככל יכולתו כדי לעזור ללוזוניה.
איזה כיף היה לתת להם גול ניצחון בדקה ה90
כבוד האדון לוזון שישב במרומי יציע הכבוד בוודאי היה גאה בשופט שעשה ככל יכולתו כדי לעזור ללוזוניה.

אל תדאג - הלוזוניה כבר יסגרו איתו חשבון על הכרטיס האדום לאסי משיח...למרות שהוא וחבריו הקוונים עשו כמעט הכל כדי שלא ננצח את המשחק הזה.yossi כתב:בס"ד
הפועל אני כבר משתגע
- dardasmiley
שיפוט כזה חד צדדי לא היה פה מאז שבית"ר באה לכאן שנה שעברה וליאני (נראה לי) עשה ה-כ-ל כדי שיצאו מפה עם הראש בין הידיים.
אם יש ביצים במועדון שלנו צריך להגיש תלונה בהתאחדות על השיפוט המגמתי והפתטי.
בחיים שלי לא ראיתי קוון שמחכה שהשופט ישרוק ויקבל החלטה רק אז הוא נזכר להניף את הדגל בהתאם. וזה לא קרה פעם אחת וגם לא פעמיים. והקוון שקרוב לשער 9 פשוט לא האמין שיכול להיות שהחלוצים שלנו מהירים יותר כל פעם שהם הצליחו לעקוף את הבלמים של פ"ת הוא הרים דגל לנבל.
והשופט אוי השופט, זה שהרשה לפ"ת לשחק כדוריד במחצית הראשונה ושרק כל פעם ששחקן שלהם מצמץ אבל כששחקנים שלנו קיבלו מכות הוא "לא ראה".
אם יש משהו שמחדד לי כמה השיפוט היה עלוב אתמול זה שהקוון שקרוב לחמש הצליח לעצבן לא פחות ולא יותר את אבי יחיאל, אחד השחקנים הרגועים ביותר שהגיעו לכאן אשכרה התעצבן עליו אחרי עוד איזו החלטה שערורייתית.
פשוט ביזיון...
אם יש ביצים במועדון שלנו צריך להגיש תלונה בהתאחדות על השיפוט המגמתי והפתטי.
בחיים שלי לא ראיתי קוון שמחכה שהשופט ישרוק ויקבל החלטה רק אז הוא נזכר להניף את הדגל בהתאם. וזה לא קרה פעם אחת וגם לא פעמיים. והקוון שקרוב לשער 9 פשוט לא האמין שיכול להיות שהחלוצים שלנו מהירים יותר כל פעם שהם הצליחו לעקוף את הבלמים של פ"ת הוא הרים דגל לנבל.
והשופט אוי השופט, זה שהרשה לפ"ת לשחק כדוריד במחצית הראשונה ושרק כל פעם ששחקן שלהם מצמץ אבל כששחקנים שלנו קיבלו מכות הוא "לא ראה".
אם יש משהו שמחדד לי כמה השיפוט היה עלוב אתמול זה שהקוון שקרוב לחמש הצליח לעצבן לא פחות ולא יותר את אבי יחיאל, אחד השחקנים הרגועים ביותר שהגיעו לכאן אשכרה התעצבן עליו אחרי עוד איזו החלטה שערורייתית.
פשוט ביזיון...
מי היה במשחק ויכול לספר על יכולת הקבוצה אתמול?
מהבית זה נראה עוד ניצחון פוקסי כזה..
מהבית זה נראה עוד ניצחון פוקסי כזה..
מחצית ראשונה איומה.
קלינגר עם חילוף מצויין, הכניס את בסיט כחלוץ שני, העביר את סוארס לקישור ואת אביתר כמגן. הוציא את ז'אן.
פתאום התחלנו להיראות קצת כמו קבוצה, זה עדיין לא מושלם אבל הרבה יותר טוב.
גם העובדה שהם שיחקו בערך רבע שעה ב10 שחקנים עזרה.
קלינגר עם חילוף מצויין, הכניס את בסיט כחלוץ שני, העביר את סוארס לקישור ואת אביתר כמגן. הוציא את ז'אן.
פתאום התחלנו להיראות קצת כמו קבוצה, זה עדיין לא מושלם אבל הרבה יותר טוב.

הילה, אני לא חושב שזה מה שעזר - מכיוון שמאותו רגע פחות או יותר הם הלכו אחורה והסתגרו על מנת שלא לקבל את הגול השני ולהפסיד את המשחק, מה שהצריך אותנו לעבוד קשה יותר.הילה חדד כתב:
זה דווקא הלך להם יפה עד הדקה ה-92...
והמשחק אתמול שוב הוכיח לי למה אנחנו צריכים אחד כמו ערן לוי - פריצות נהדרות והעברת שחקני יריב בלי תכלית ובלי הבנה שאיפשהו בסביבות ה-15-20 מטר אפשר גם לבעוט ולא להמשיך ולהעביר עד לאיבוד הכדור.
טוב שלפחות סוארס הבין את זה שניה לפני סיום המשחק.
הפועל אני כבר משתגע
תכלס היה כיף לתת להם גול בדקה ה- 90 אחרי שהשופטים עשו הכל כדי שלא ננצח - פסלו גול שנראה לי שהיה חוקי ועל נבדלים שלא היו ויכלו לצאת מהם שערים אז הם שרקו . 

תכלס היה כיף לתת להם גול בדקה ה- 90 אחרי שהשופטים עשו הכל כדי שלא ננצח - פסלו גול שנראה לי שהיה חוקי ועל נבדלים שלא היו ויכלו לצאת מהם שערים אז הם שרקו .