שימו לב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

שימו לב

שליחה על ידי sumsum »

חברים, מי כמוני נמצא בלהט המשחק ומתאכזב חדשות לבקרים משחקנים גם ספציפיים וגם מהקבוצה
אני מבקש מכל אחד שיחשוב שניה לפני שהוא נגרר להתלהמות של יציע כמו שקרה במחית הראשונה בשער 2 עם ליאור ג'אן, צריך למחות זה ברור, אפשר לקלל אבל תחשבו על השחקן אנחנו רוצים אותו יותר נלחם בשבילנו ובשביל עצמו אי אפשר למחוק אותו, הסגל שלנו גם ככה קצרצר ואנחנו נצטרך אותו יותר או פחות בהמשך
תהיו בני אדם שחקנים שלנו צריך לתמוך גם ברסגעים קשים ואני יודע שזה לא פופולרי היום אבל בואו נתמוך ולא נפגע בו, כי המון תלוי גם בראש ולא נרצה אותו מוריד את הראש.
כי אנחנו הפועל באר-שבע שונים מכולם אנחנו ניתן גב כי כל שחקן שלנו צריך להרגיש מחוייבות וזה לא יקרה אם נקלל שיטתית שחקן, בשביל לתת לו על הראש יש מאמן ונקווה שיעשה את זה.
יאללה הפועל לימים טובים יותר! :מאושר מאוד:

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

Re: שימו לב

שליחה על ידי AS1 »

יש אוהדי פח שלא משנה מה תגיד הם יחשבו שאם הם יקללו השחקן ישחק טוב יותר.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

בדיוק!
שער 2 פשוט גועל נפש ברגע ששמעתי תקללות על ליאור ג'אן ולדעתי היה לו משחק ממש גרוע כמו לרוב הקבוצה רציתי לקום וללכת.
פשוט התבישתי באוהדים האלה צריך לסגור את שער 2 הם הורסים לנו תקבוצה
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

חייל_אדום כתב:בדיוק!
שער 2 פשוט גועל נפש ברגע ששמעתי תקללות על ליאור ג'אן ולדעתי היה לו משחק ממש גרוע כמו לרוב הקבוצה רציתי לקום וללכת.
נכון בגלל שער 2 השחקנים מראים יכולת עלובה אתה צודק
שוב הקהל אשם !
דיי מספיק ישחקו כדורגל אף אחד לא יקום ויקלל לא יראו מחויבות הקהל יקלל
אני אישית אוהב את ליאור זאן נכון שהוא עושה הרבה שטויות ולפעמיים מעצבן נורא אבל הוא עדיף על הראש ביצה שהיה לנו שנה שעברה [ אייל שן ] שאין לו מושג
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
רונן כהן שער 2

שליחה על ידי רונן כהן שער 2 »

חייל_אדום כתב:בדיוק!

חחחח,אל תצחיק אותי מי שלא תהיה,לסגור את שער 2? אנחנו אוהדי פח?
מה אתם? לקקנים של מי? מעודדים את מי?
לא רציתי להגיב אבל הגזמת בתגובה שלך.
שמעת את הקללות על ליאור ג"אן ורצית ללכת? אז למה לא הלכת?
לפני שתחשוב ללכלך על שער 2 תסתכל במראה שלכם שם בשער 5 ותגיד לי אם החלטתם כבר איפה לשבת או לעבור לשער 5,כמו שאני לא מדבר על השער שבו אתה יושב ותאמין לי שיש לי הרבה מה להגיד עליו אז לך אין זכות לדבר על השער שבו אני יושב.
אתה רוצה לעודד אז תמשיך לעודד ותשתוק

סמל אישי של משתמש
רונן כהן שער 2

אביב כתב:יש אוהדי פח שלא משנה מה תגיד הם יחשבו שאם הם יקללו השחקן ישחק טוב יותר.

אביב לא מתאים לך להגיב כך.
בדומה לך אני יכול להגיד שיש אוהדי פח שלא משנה איך הקבוצה תשחק הם ימשיכו לעודד
מה שחשוב זה הציון המעריב!!!!
לא ראיתי שהעידוד שלכם לליאור ג"אן עזר?
לא ראיתי שהקריאות שלכם לליאור ג"אן לפני מכבי תל אביב עזרו?
ראיתי שחקן בלי לב ונשמה,ראיתי שחקן שהיה חסר שילבש חולצה צהובה.
אז גם העידוד שלכם הוא פח

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לא זוכר שעודדנו את ליאור ז'אן - מצד שני גם לא קיללנו אותו, כי אין בזה שום הגיון.
רובנו גם חושבים שהוא לא מספק את הסחורה עד כה והדעות חלוקות בין להעיף אותו מהקבוצה לבין לספסל אותו - אבל מפה ועד ללרדת לו לחיים ולקלל אותו (אם אכן זה מה שקרה במחצית - ותקן אותי אם אני טועה) הדרך עוד ארוכה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
רונן כהן שער 2

זכור לי טוב מאוד שעודדתם אותו,אבל זה לא משנה כי זה זכותכם ואף אחד לא יכול וצריך לבוא אליכם בטענות.
אני אישית לא דוגל בלרדת לחיים של שחקן זה או אחר.
אבל כמו שאף פעם לא באתי אליכם בטענות על עידוד כזה או אחר אז למה נראה לכם שיש לכם זאת להגיד שצריך לסגור את שער 2? או שאנחנו אוהדי פח?
במחצית קיללו אותו,אני לא אומר נכון או לא,אני כן יגיד שלאור היכולת הגרועה שלו הוא לא ראוי ללבוש את החולצה האדומה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

יכול להיות שעודדנו אותו לפני שהמשחק נגד מכבי התחיל כמו שאנחנו מעודדים כל שחקן אחר של הקבוצה.

לא מדבר בשם אביב אבל אני דיי בטוח שהוא לא עשה הכללות אלא דיבר על אותם אלו שכן קיללו אותו ולא חשוב מאיזה שער הם - ואני מקווה שאתה מסכים שזה לא תורם בכלום לא לנו כקהל ולא לקבוצה.
חוץ מעניין הקללות, כל אחד כמובן יכול להביע את דעתו בעניין וכמו שכבר אמרתי - יש גם עוד אוהדים שחושבים כמוך שמקומו של ז'אן לא בקבוצה - לגיטימי.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

רונן כהן שער 2 כתב:

חחחח,אל תצחיק אותי מי שלא תהיה,לסגור את שער 2? אנחנו אוהדי פח?
מה אתם? לקקנים של מי? מעודדים את מי?
לא רציתי להגיב אבל הגזמת בתגובה שלך.
שמעת את הקללות על ליאור ג"אן ורצית ללכת? אז למה לא הלכת?
לפני שתחשוב ללכלך על שער 2 תסתכל במראה שלכם שם בשער 5 ותגיד לי אם החלטתם כבר איפה לשבת או לעבור לשער 5,כמו שאני לא מדבר על השער שבו אתה יושב ותאמין לי שיש לי הרבה מה להגיד עליו אז לך אין זכות לדבר על השער שבו אני יושב.
אתה רוצה לעודד אז תמשיך לעודד ותשתוק

רואה שאתה חי בעולם של הכללות? הוא כמוך, יושב בשער 2.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

רונן
לא אמרתי בשום מקום שער 2.גם בשער 5 יש אוהדי פח שמקללים שחקנים שלנו.מהבחינה הזאת אין הבדל בין השערים.אין לי בעיה עם כאלה שלא מעודדים.יש לי בעיה עם כאלה שמשחק שלם (! ) מקללים שחקן זה או אחר.הרי ברור שכל עוד הוא משחק זה רק גורם לו לשחק רע יותר.
לפחות חכו עד סוף המשחק למרות שגם עם זה אני לא מסכים.

בנוסף, יש עוד שורה במה שכתבת שתפסה אותי.תתפלא , יש אוהדים שנותנים את הגרון וצרודים כל השבוע לא בשביל עיתון מעריב אלא כדי לדחוף את הקבוצה קדימה.מכיר לא מעט כאלה.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

מותר לחשוב שליאור זאן לא טוב.אוהד שמקלל הוא דביל ומגעיל.אינפנטיל ובהמה.מה לעשות גם אני חושב שליאור זאן לא ממש מתאים .אבל לקלל אותו ???תיתביישו חבורה של טיפשים.

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

אין ספק שליאור ז'אן חייב לחמם את הספסל
לדעתי הקללות בטוח לא תורמות
שער 2 ברובו אוהדי נשמה שמבינים כדורגל אז חברה לא להכליל.
הכי מעצבן זה שהוא כבר תקופה לא מספק את הסחורה ועדיין משחק
מה בכלל אנחנו משחקים עם שני קשרים אחוריים בבית אני לא מבין את זה
תמונה

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

רונן אין סיבה שתהיה המגן והדובר של שער 2.
אף אחד לא מזלזל או לא מעריך את שער 2 כי השער הזה הוא שער אינטגרלי ובלתי נפרד מהחוויה בווסרמיל.
הגיע הזמן שנפסיק לדבר שער X או ארגון Y אנחנו כולנו שייכים לצבא האדום ואוהדים אותה קבוצה (וזה מכוון בעיקר אליך שי)

כמו שאביב אמר וברצוני לחזק אין שום קשר לשער בו אותו אוהד יושב כי בכל השערים יש אותם חסרי מוח שחושבים שלקלל נון סטופ זה בסדר.
ואני יודע מהיכרות קודמת איתך שגם אתה חושב ככה בדיוק. ואני מצפה מאוהדים כמוך שחושבים שלמצוץ לשחקן את הדם זה לא בסדר לבצע שתי פעולות או לעודד את השחקן או להשתיק את האדיוט שמקלל אותו.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מוטי כתב:רונן אין סיבה שתהיה המגן והדובר של שער 2.
אף אחד לא מזלזל או לא מעריך את שער 2 כי השער הזה הוא שער אינטגרלי ובלתי נפרד מהחוויה בווסרמיל.
הגיע הזמן שנפסיק לדבר שער X או ארגון Y אנחנו כולנו שייכים לצבא האדום ואוהדים אותה קבוצה (וזה מכוון בעיקר אליך שי)

כמו שאביב אמר וברצוני לחזק אין שום קשר לשער בו אותו אוהד יושב כי בכל השערים יש אותם חסרי מוח שחושבים שלקלל נון סטופ זה בסדר.
ואני יודע מהיכרות קודמת איתך שגם אתה חושב ככה בדיוק. ואני מצפה מאוהדים כמוך שחושבים שלמצוץ לשחקן את הדם זה לא בסדר לבצע שתי פעולות או לעודד את השחקן או להשתיק את האדיוט שמקלל אותו.
מכוון אליי ? ואללה אז כניראה שאתה לא גולש באתר הזה אולי שלוש שנים חח
מאז שנעשו שתי אירגוני אוהדים אני תמיד אומר שאין מקום וכולנו אוהדי הפועל ב"ש וצריכים לאחד כוחות עם תיראה את תחילת הטופיק תבין שהכניסו את שער 2 לעניין חלק מהגולשים פה אמרו שצריך לסגור אותו? אז אתה אומר שאני זה שלא יודע שאנחנו אוהדים את אותה קבוצה כניראה שיש לך טעות
אני נגד קללות
אבל אני יכול להבין אנשים שמקללים ברור שיש קללות שאני לא יכול לשמוע אותם ונכון יש אנשים שמקללים בלי קשר למשחק ועם אנשים כאלה יש לי בעייה !
לא עם בנאדם שקם אחרי 16 17 מחזורים ומקלל או אומר משהו לא בסדר הרי כדורגל יש אמוציות יש התלהבות יש שמחה ויש כעס והכל עניין של רגע
זה שי !
תמונה

שלח תגובה