ליאור אסולין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
AsafNOKIA

ליאור אסולין

שליחה על ידי AsafNOKIA »

שמתי לב שב2 משחקים האחרונים הוא פשוט גרוע.

ואני לא רוצה לחשוב אפילו בדימיון הכי קטן שלי שהוא מוכר אותנו.

שבוע שעבר מול שוער לבד אחרי שבסיט פתח רגליים, הוא בעט לשמיים וגם היום והכי גרוע הוא היה לבד מול שוער אחד על אחד אף אחד לא הפריע לו כשהוא בתנועה לגול בטוח הוא בעט החוצה זה פשוט לא יאמן.
לא מאמין שהוא יכול להחמיץ דבר כזה.

משהו מוזר לי ואני הכי רוצה בעולם שהאמת היא שהוא בסה"כ רק בתקופה רעה.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: ליאור אסולין

שליחה על ידי הילה חדד »

תגידו לי, משהו עובר עליכם... אמנם העצבים של המשחק הזה בהחלט מתקבלים על הדעת אבל מכאן ועד שתשתבש עליכם דעתכם זה קצת מוגזם....

מה מוכר אותנו מה, השחקן הכמעט יחיד שרץ היום, נלחם, ניסה, רצה. לא מבינה מה אתם באים בתלונות לאסולין.

הזדמנות רצינית אחת ויחידה הייתה לו שהוא פספס, פרט לזה הוא היה היום בין היחידים שרצו. שנתנו מעצמם המון.

לא מבינה בכלל מה פשר הטופיק.

שבוע טוב.
תמונה

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

הילה חדד כתב:תגידו לי, משהו עובר עליכם... אמנם העצבים של המשחק הזה בהחלט מתקבלים על הדעת אבל מכאן ועד שתשתבש עליכם דעתכם זה קצת מוגזם....

מה מוכר אותנו מה, השחקן הכמעט יחיד שרץ היום, נלחם, ניסה, רצה. לא מבינה מה אתם באים בתלונות לאסולין.

הזדמנות רצינית אחת ויחידה הייתה לו שהוא פספס, פרט לזה הוא היה היום בין היחידים שרצו. שנתנו מעצמם המון.

לא מבינה בכלל מה פשר הטופיק.

שבוע טוב.
איתך הילה.. אני לא מבין אתכם בכלל
הלוואי והיו לנו עוד 10 אסולין בקבוצה שהיו משקיעים חצי ממה שהוא משקיע.. כשאתה מגיע להזדמנות אחת במשחק קשה להבקיע..
אם כבר הייתי מדיח את דוד רביבו מההרכב ויפה שעה אחת קודם, כבד,איטי, כל כדורי גובה שהוא עולה הוא מפסיד.
גם הבעיטות וההרמות שהוא היה נותן כבר לא מגיעות לרחבה..

AsafNOKIA

שליחה על ידי AsafNOKIA »

שתיהיו בעניינים, אני אוהב את ליאור אסולין.
אבל ממש מאכזב ודי מוזר שהוא מחטיא כדורים כאלה.

באאאאאאאאאאאאסה, 0-0.
נק' שהיינו חייבים לקחת במילה אחת פראיירים.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

לא לא לא ולא.
ממש לא חושב על הכיוון הזה, אסור גם לומר את זה.
זה שאנחנו מפעם לפעם מתאכזבים מאנשים שמוכרים את הקבוצה, לא אומר שצריך להשליך את זה על כולם.

ליאור אסולין נלחם באמת נלחם , שחקן שמוכר משחק לא יורדם לגליצ'ים ונלחם כאילו ומדובר על משחק הירידה של ב"ש.
פשוט הבחור לא בפוקוס בתקופה האחרונה, חוץ מזה שגם קשה לו לבד בחוד.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

הבעיה היחידה שיש לאסולין זה שאין לו מחליף כשהוא חלש.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אסולין בטוח לא מוכר אותנו, הוא לא צריך כסף הוא מרוויח בפוקר מספיק, חחח (בצחוק, בצחוק, אל תתנפלו)
מה שכן זה שהוא בתקופה גרועה וידוע שזה קורה לכל חלוץ בקריירה ובד"כ מה שמוציא מהתקופה הזו זה גול, אפילו דרדלה, אפילו בעזרת שחקן יריב, כל גול....
כמו שאמרו מעליי הבעיה שלנו היא לא אסולין, אלא שאין אפחד שאפשר להרים מהספסל כשרואים שבמשחק הזה לא הולך לו, לא זוכר שהוא הוחלף העונה פעם אחת לא בשל פציעה.
אותי מעניין לדעת למה לא מעלים חלוץ מהנוער? יש לנו שם את חגי יצחק, את אבו לבן, ועוד כל מיני, להיות יותר גרועים מבסיט הם לא יצליחו ובמקרה הכי טוב הרווחנו שחקן בית שיהווה אלטרנטיבה.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

מסכימה, עם או בלי קשר ליכולת של אסולין, אנחנו צריכים חלוץ שיכול להחליף אותו (וחשוב מכך, לשחק לידו!).

כרגע, עדיף להעלות חלוץ מהנוער אפילו בשביל שישב על הספספל.

יותר ממה שחשוב שהנוער יעלו ליגה וישחקו טוב חשוב שהם ייצרו שחקנים לקבוצה הבוגרת (גם אם הם עושים את זה מהליגה הרביעית או השמינית)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
זה נכון שאסולין מחמיץ גם היום וגם מול פ"ת מצבים שנערים בשכונה עושים מהם שער אבל יאמר לזכותו (בעיקר היום) שהוא לא מקבל מספיק כדורים.
אסולין נמצא בתקופת יובש אחרי תקופה נהדרת שלו ואני מקווה מאוד שהפקק ישתחרר בקרוב.
קלינגר,די להציב את אסולין כחלוץ בודד זה נראה מביך.

AsafNOKIA

שליחה על ידי AsafNOKIA »

yossi כתב:בס"ד
זה נכון שאסולין מחמיץ גם היום וגם מול פ"ת מצבים שנערים בשכונה עושים מהם שער אבל יאמר לזכותו (בעיקר היום) שהוא לא מקבל מספיק כדורים.
אסולין נמצא בתקופת יובש אחרי תקופה נהדרת שלו ואני מקווה מאוד שהפקק ישתחרר בקרוב.
קלינגר,די להציב את אסולין כחלוץ בודד זה נראה מביך.
חלוץ אמיתי צריך לעשות גול גם מחצי מצב במשחק.

על זה נאמר חלוץ אמיתי.

היינו חייבים לנצל את ההזדמנויות הכ"כ פשוטות שהיו לנו היום ולנצח.
לא השכלנו לעשות את זה, ועלה לנו ב2 נק' חשובות.

חבל שאנחנו מתעקשים ללכת בדרך הקשה ולא בדרך היותר קלה, והיא לנצח את הקבוצות האלה.
מול מכבי חיפה זה כבר לבל אחר לגמרי ואנחנו חייבים לעלות עם ביטחון ולהאמין שלנצח זה אפשרי, כי באמת אנחנו יכולים לנצח אותם.
הכל זה בראש.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

AsafNOKIA כתב: חלוץ אמיתי צריך לעשות גול גם מחצי מצב במשחק.

על זה נאמר חלוץ אמיתי.

היינו חייבים לנצל את ההזדמנויות הכ"כ פשוטות שהיו לנו היום ולנצח.
לא השכלנו לעשות את זה, ועלה לנו ב2 נק' חשובות.

חבל שאנחנו מתעקשים ללכת בדרך הקשה ולא בדרך היותר קלה, והיא לנצח את הקבוצות האלה.
מול מכבי חיפה זה כבר לבל אחר לגמרי ואנחנו חייבים לעלות עם ביטחון ולהאמין שלנצח זה אפשרי, כי באמת אנחנו יכולים לנצח אותם.
הכל זה בראש.
בס"ד
יש תקופות שכלום לא הולך ואסולין כנראה נמצא בתקופה כזאת.
התיקו היום הוא בהחלט פספוס ובעתיד נהיה חייבים לנצח משחקים מהסוג הזה כדי להתברג בפליאוף העליון.
שבוע הבא כנראה נפסיד,מול בית"ר נצטרך להתחיל רצף משחקים טוב.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אסולין לא מוכר אותנו ולא נעליים,הוא פשוט לא נראה טוב כרגע בתוך כל המערכת האפרורית הזאת.
אי אפשר כל פעם לתקוע ליד אסולין טנק כזה או אחר ולשחק עם רביבו הכבד כסוג של פליימייקר ולצפות שמשחק אחרי משחק הוא יטווח שערים.
אסולין צריך לידו חלוץ שיתן את מימד המהירות ובנוסף התקפה זריזה שתחסוך ממנו ריצות מיותרות אחורה כדי לקבל כדורים ולעשות עבודה
של הקשרים.
ערן לוי מאחורי החלוצים,צגאי עם המהירות בשמאל וחלוץ סטייל אבידור (שהוזכר כמועמד) ותראו איך אסולין חוזר לפרוח.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

AsafNOKIA
אתה יכול להסתכן פה חופשי בתביעת דיבה - אני מציע לך לערוך את מה שכתבת.
ליאור נמצא בתקופה לא הכי טובה והחדות שלו קצת ירדה, אבל זה בטח לא ממניעים שאינם ספורטיביים!
זה דיי ברור שכשחקן חוד משחק לבד בהתקפה ואין ליידו עוד חלוץ שימשוך אליו את תשומת הלב של ההגנה אז יותר קשה לו להגיע למצבים.
כמובן שהעובדה שאין ממש תחרות על המקום בהרכב לא עוזרת...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

לכל חלוץ יש תקופות טובות ופחות טובות... בסה"כ הוא בין הבולטים אצלנו העונה ונותן עונה טובה

שלח תגובה