צגאי סיכם את תנאיו בהפועל ב"ש, החתימה מחר
צגאי סיכם את תנאיו בהפועל ב"ש, החתימה מחר
https://www.one.co.il/Article/10-11/1,1 ... 72256.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כל הכבוד קלינגר!
*בנוסף יניב קטן סובל מדמום ובספק לבאר שבע בשבת.
כל הכבוד קלינגר!
*בנוסף יניב קטן סובל מדמום ובספק לבאר שבע בשבת.

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: צגאי סיכם את תנאיו בהפועל ב"ש, החתימה מחר
ממשיכים להחתים שחקנים שלא ראויים ללבוש את החולצה הזאת... 

אני מבין שהמסיבת עיתונאים בברקה (-:
שתיה + סיגריה על חשבון צגאי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אוי זה הולך להיות הזוי ><אהרוני כתב:אני מבין שהמסיבת עיתונאים בברקה (-:
בכלל הוא שחקן נהדר למרות שהוא שותה ומעשן, אם הוא היה מקוצען אמיתי לדעתי הוא היה מגיע לאירופה ואני לא צוחק, יש לו פוטנציאל רב..

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שחקן מצוין למרות כל מה שהיה צריך לקבל אותו יפה!
בהצלחה !
בהצלחה !

מתי לא..חייל_אדום כתב:מתי הוא עישן בברקה?
עלילות עלילות.תאמינו לי אנשים מגיע לכם ליאור זאן ואבי יחיאל.אנשים טובים ושחקנים ממש לא מוכשרים.אגב ויין רוני שותה הרבה מעניין אם הוא היה מתאים לקבוצה של הפרופסורים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רוני בגלל האופי שלו איבד הרבה מהקרדיט המקצועי של אוהדי יוניטד לאחר פרשת החוזה לאחרונה.אדומתוק כתב:עלילות עלילות.תאמינו לי אנשים מגיע לכם ליאור זאן ואבי יחיאל.אנשים טובים ושחקנים ממש לא מוכשרים.אגב ויין רוני שותה הרבה מעניין אם הוא היה מתאים לקבוצה של הפרופסורים.
כשצגאי היה מציג חצי מהמקצוענות של רוני על המגרש ניתן היה לדבר.
במילה אחת על ההחתמה: ביזיון!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ונותר לאחל רק בהצלחה.
שיעשן איפה שהוא רוצה, רק שיתן תפוקה על המגרש.
אלו חיים ובריאות שלו.
שיעשן איפה שהוא רוצה, רק שיתן תפוקה על המגרש.
אלו חיים ובריאות שלו.

- רונן כהן שער 2
החתמה גרועה,שחקן של ליגה לאומית.
לא מקצוען,לא חי חיים ספורטיבים,בקיצור גועל נפש.
- Sir Alex Ferguson
השאלה רונן היא מי היה צריך למנוע את ההחתמה?רונן כהן שער 2 כתב:החתמה גרועה,שחקן של ליגה לאומית.
קלינגר לא היה כאן בתקופה שצגאי שיחק כאן ולכן הוא לא באמת יודע מיהו צגאי האמיתי. ולכן אני חושב שההנהלה הייתה חייבת להגיד לקלינגר עוד לפני תחילת המגעים במי מדובר.
אין ספק שגם אנחנו כאוהדים נכשלנו. לרוב האוהדים יש זיכרון מאוד קצר, כי בכל מצב אחר האוהדים היו יוצאים מראש נגד החתמה של צגאי ומונעים אותה.
עכשיו כשצגאי כבר חתם בקבוצה, למרות המשקעים הרבים איתו, צריכים להשלים עם ההחתמה שכן הצלחה שלו זה הצלחה של הקבוצה.
אני לא אעודד אותו במגרש אבל כמובן גם לא אשיר נגדו.
אתייחס אליו כמו אל יתר שכירי החרב שהיו כאן...
הובא לידיעת קלינגר כל מה שהיה.משה אוחיון כתב: השאלה רונן היא מי היה צריך למנוע את ההחתמה?
קלינגר לא היה כאן בתקופה שצגאי שיחק כאן ולכן הוא לא באמת יודע מיהו צגאי האמיתי. ולכן אני חושב שההנהלה הייתה חייבת להגיד לקלינגר עוד לפני תחילת המגעים במי מדובר.
אין ספק שגם אנחנו כאוהדים נכשלנו. לרוב האוהדים יש זיכרון מאוד קצר, כי בכל מצב אחר האוהדים היו יוצאים מראש נגד החתמה של צגאי ומונעים אותה.
עכשיו כשצגאי כבר חתם בקבוצה, למרות המשקעים הרבים איתו, צריכים להשלים עם ההחתמה שכן הצלחה שלו זה הצלחה של הקבוצה.
אני לא אעודד אותו במגרש אבל כמובן גם לא אשיר נגדו.
אתייחס אליו כמו אל יתר שכירי החרב שהיו כאן...
משה כמו שאמרתי לך לגבי דעת האוהדים, גם אני לא אוהב את ההחתמה אבל קשה להגיד שיש קונצנזוס בעניין ואפשר לראות את זה גם פה בפורום.
ובלי קשר, אנחנו בכדורגל 2011 אפשר כבר להפסיק להשתמש במושג שכירי חרב כבר אין לו שום משמעות בשום מקום בעולם...
- Sir Alex Ferguson
צודק, המושג שפחה עולה לי לראש. לנצל את היכולות של צגאי כמו שפחה. שיבוא, יתן עבודה וילך הביתה.yedidel כתב:
הובא לידיעת קלינגר כל מה שהיה.
משה כמו שאמרתי לך לגבי דעת האוהדים, גם אני לא אוהב את ההחתמה אבל קשה להגיד שיש קונצנזוס בעניין ואפשר לראות את זה גם פה בפורום.
ובלי קשר, אנחנו בכדורגל 2011 אפשר כבר להפסיק להשתמש במושג שכירי חרב כבר אין לו שום משמעות בשום מקום בעולם...
ועם כל הכבוד ידידאל, לא חושב שהתנגדנו בצורה אמיתית. לבוא ולהגיד לקלינגר תקשיב צגאי היה בעייתי בעברו זה נחמד אבל זה עדין מידי וגם נשמע לא רציני.
היינו חייבים להשמיע קול תקיף יותר וברור יותר שלא מבקש אלא דורש לא להחתים את צגאי. ואת זה לא עשינו.
להשמיע קול תקיף בשם מי? יש לא מעט אוהדים שאין להם שום בעיה עם ההחתמה הזאת.משה אוחיון כתב: צודק, המושג שפחה עולה לי לראש. לנצל את היכולות של צגאי כמו שפחה. שיבוא, יתן עבודה וילך הביתה.
ועם כל הכבוד ידידאל, לא חושב שהתנגדנו בצורה אמיתית. לבוא ולהגיד לקלינגר תקשיב צגאי היה בעייתי בעברו זה נחמד אבל זה עדין מידי וגם נשמע לא רציני.
היינו חייבים להשמיע קול תקיף יותר וברור יותר שלא מבקש אלא דורש לא להחתים את צגאי. ואת זה לא עשינו.