אני בדרך כלל מהצופים בפורום ולא מהמגיבים אבל מה שראיתי שכתבתם על מאור פשוט אכל לי את הראש.
נכון שאנחנו נתנו לו את הבמה וכנראה שבלעדינו מאור לא היה מגיע לאן שהוא הגיע.
אבל תסתכלו על כל אלה שהולכים לאירופה .. אם זה ברדה, בניון או דה סילבה שהיה כולו שבור בהפועל כפ"ס ובלי הפועל תל אביב הוא היה משחק עד עכשיו בקבוצות קטנות בליגה שלנו.
מאור הוא שחקן נשמה שנתן פה מעל ל 200 אחוז בכל משחק.. בלעדיו הפ' באר שבע הייתה מבלה הרבה זמן בליגה הלאומית.
כל אחד יסכים איתי שהוא מחזיק אותנו.. שבגללו כיף לנו לראות את הפועל באר שבע וכל נגיעה שלו בכדור גורמת לריגוש חדש.
אז תפסיקו להיות צבועים אם כל אחד פה היה מאור מליקסון זה מה שהוא היה עושה.. רוצה לעזוב לאירופה ולהתקדם כלכלית.
נכון שאנחנו ניפגע מזה ממשית ולא בכל מחיר לשחרר.. אבל רבאק 750 אלף דולר זה מאוד מספיק לשחקן בסדר גודל של מאור.
תתחשבו במאור שרוצה להתקדם מקצועית וכלכלית.. הוא כבר לא ילד.
מאור בשבילך אני מאחל לך שבאמת תגשים את החלום שלך ותצא מכאן לויסלה קראקוב.
אתה פשוט שחקן נהדר ובנאדם מלך ( עד כמה שאני מכיר אותך מהיציע ) .
שיהיה בהצלחה.
אתם פשוט צבועים.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: אתם פשוט צבועים.
gate5 כתב:אני בדרך כלל מהצופים בפורום ולא מהמגיבים אבל מה שראיתי שכתבתם על מאור פשוט אכל לי את הראש.
נכון שאנחנו נתנו לו את הבמה וכנראה שבלעדינו מאור לא היה מגיע לאן שהוא הגיע.
אבל תסתכלו על כל אלה שהולכים לאירופה .. אם זה ברדה, בניון או דה סילבה שהיה כולו שבור בהפועל כפ"ס ובלי הפועל תל אביב הוא היה משחק עד עכשיו בקבוצות קטנות בליגה שלנו.
מאור הוא שחקן נשמה שנתן פה מעל ל 200 אחוז בכל משחק.. בלעדיו הפ' באר שבע הייתה מבלה הרבה זמן בליגה הלאומית.
כל אחד יסכים איתי שהוא מחזיק אותנו.. שבגללו כיף לנו לראות את הפועל באר שבע וכל נגיעה שלו בכדור גורמת לריגוש חדש.
אז תפסיקו להיות צבועים אם כל אחד פה היה מאור מליקסון זה מה שהוא היה עושה.. רוצה לעזוב לאירופה ולהתקדם כלכלית.
נכון שאנחנו ניפגע מזה ממשית ולא בכל מחיר לשחרר.. אבל רבאק 750 אלף דולר זה מאוד מספיק לשחקן בסדר גודל של מאור.
תתחשבו במאור שרוצה להתקדם מקצועית וכלכלית.. הוא כבר לא ילד.
מאור בשבילך אני מאחל לך שבאמת תגשים את החלום שלך ותצא מכאן לויסלה קראקוב.
י
אתה פשוט שחקן נהדר ובנאדם מלך ( עד כמה שאני מכיר אותך מהיציע ) .
שיהיה בהצלחה.
יכולת להוסיף קבוצת הפאר "ויסלה קראקוב" הייתי מבין שזו התקדמות מקצועית אבל אם לא...אז בביזנס הכל
מותר.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הנה שוב הזלזול הטיפוסי כל כך למדינה הזאת...הסניגור האדום כתב:
יכולת להוסיף קבוצת הפאר "ויסלה קראקוב" הייתי מבין שזו התקדמות מקצועית אבל אם לא...אז בביזנס הכל
מותר.
פשוט מדבר אוהד קבוצת הפאר 'הפועל באר שבע'?
הלוואי עליך להיות רבע מקראקוב.
שלא נדבר על השדרוג הכלכלי.
אין בדברים שלי אגב חצי טענה לאלונה.
אני פשוט מבין מאוד את הרצון של מאור. ובכל זאת, אני בטוח שאלונה צודקת - ימשיך ביכולת נהדרת עד סיום העונה וההצעות יהיו רבות ומפתות לא פחות בקיץ. מכירה בקיץ תעשה טוב לכולם.
אני מבקש לא לפגוע בסניגור אליק
עם כל הכבוד!
עם כל הכבוד!

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מישל,
אולי 'ויסלה קרקוב' עושה קונטציות של פח, אבל הליגה הפולנית הרבה יותר חזקה משמקובל לחשוב. בשנים האחרונות עשתה קפיצת מדרגה משמעותית.
ולענייננו - אני מחזיק בדעה שמועדון לא יכול מוסרית למנוע קידום שחקן לאירופה כשמגיעה הצעה הולמת. אממה? 750,000 א"ד רחוק מלהלום את היהלום. שלומי ארבייטמן (נמכר במיליון יורו!) לא שווה בכל הכבוד פעמיים מליקסון!
אולי 'ויסלה קרקוב' עושה קונטציות של פח, אבל הליגה הפולנית הרבה יותר חזקה משמקובל לחשוב. בשנים האחרונות עשתה קפיצת מדרגה משמעותית.
ולענייננו - אני מחזיק בדעה שמועדון לא יכול מוסרית למנוע קידום שחקן לאירופה כשמגיעה הצעה הולמת. אממה? 750,000 א"ד רחוק מלהלום את היהלום. שלומי ארבייטמן (נמכר במיליון יורו!) לא שווה בכל הכבוד פעמיים מליקסון!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מישל, אני מקווה שלא נסחפת אחרי נאום "הליגה השישית בטיבה באירופה" של אדון לוזון.
ואני שוב חוזר ואומר: אם שחקנים כמו מתן אוחיון ודודו ביטון נמכרו לקבוצה תמורת 500-600 אלף יורו, אז בוודאי שקבוצה שתירצה את מאור תצטרך לשלם הרבה יותר!
ואני שוב חוזר ואומר: אם שחקנים כמו מתן אוחיון ודודו ביטון נמכרו לקבוצה תמורת 500-600 אלף יורו, אז בוודאי שקבוצה שתירצה את מאור תצטרך לשלם הרבה יותר!
הפועל אני כבר משתגע