מאור מליקסון
מאור מליקסון
אפשר בהחלט להבין את מליקוסון המתוסכל אבל שחקנים חייבים להבין שהם חתומים על חוזה דו צדדי! ולבעלים יש מחייבות לקהל ולטובת הקבוצה מעל הכל. מליקסון הוא לא עוד שחקן בהפועל ב"ש, הוא הקפטן, המנהיג והשחקן הכי טוב של הקבוצה - אם חלילה ב"ש תיקלע לקרבות ירידה בגלל שהוא יילך, יירדו על אלונה, ובצדק.עם כל הכבדו, כרגע לב"ש אין תחליף למליקסון ולא משנה כמה כסף יציעו לאלונה על מאור.
חוזה הוא דו צדדי וכדאי ששחקנים יתחילו להבין את זה ולקיים את החוזה כלשונו ולא לאיים ש"לא אהיה אותו שחקן אם אשאר פה בכוח" ו"אחרים את האימונים" - נכון שהרבה פעמים בעלי קבוצות הם נבלות, אבל המחוייבות שלהם היא קודם כל לקהל שהוא הלב של כל קבוצה, ולטובת הקבוצה. רק אח"כ באה טובת שחקן ספציפי. אי אפשר לירוק בפרצוף לאלפי אוהדים שעושיןם מנוי לעונה שלמה רק תמורת נזיד עדשים מקבוצה כלשהי.
חוזה הוא דו צדדי וכדאי ששחקנים יתחילו להבין את זה ולקיים את החוזה כלשונו ולא לאיים ש"לא אהיה אותו שחקן אם אשאר פה בכוח" ו"אחרים את האימונים" - נכון שהרבה פעמים בעלי קבוצות הם נבלות, אבל המחוייבות שלהם היא קודם כל לקהל שהוא הלב של כל קבוצה, ולטובת הקבוצה. רק אח"כ באה טובת שחקן ספציפי. אי אפשר לירוק בפרצוף לאלפי אוהדים שעושיןם מנוי לעונה שלמה רק תמורת נזיד עדשים מקבוצה כלשהי.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מאור מליקסון
צודק מאוד...
ובנוסף לדעתי הוא יכול להגיע לקבוצה הרבה יותר טובה שתשלם למועדון הרבה יותר כסף עליו בקייץ, בחורף קבוצות בעיקר מחפשות שחקנים להשלים את הסגל ולא מחפשות שחקנים בשביל לבנות את הסגל...
מאור יכול וצריך להגיע למקום יותר טוב, אלונה רשאית לקבל עליו את התשלום שהיא מוצאת לנכון וכו'..
ובנוסף לדעתי הוא יכול להגיע לקבוצה הרבה יותר טובה שתשלם למועדון הרבה יותר כסף עליו בקייץ, בחורף קבוצות בעיקר מחפשות שחקנים להשלים את הסגל ולא מחפשות שחקנים בשביל לבנות את הסגל...
מאור יכול וצריך להגיע למקום יותר טוב, אלונה רשאית לקבל עליו את התשלום שהיא מוצאת לנכון וכו'..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עזבו, מעבר לזה שמחזק את דבריכם, אנשים קנו בשבילו מנוי!!
וזה חוזה בין הקבוצה לאוהדים!
אתה אוהב לעוף אני חייבת לציין!!!sumsum כתב:עזבו, מעבר לזה שמחזק את דבריכם, אנשים קנו בשבילו מנוי!!
חוזה דו צדדי זה נכון מצד שני אם בחוזה או(!) באמירה בע"פ הובטח למאור אופציה ליציאה לאירופה הדברים כבר נראים אחרת.
להגיד אם אני חושבת שאלונה עושה משהו לא בסדר? לא, זה לגיטימי. להגיד שמאור עושה משהו לא בסדר? גם לא.
שניהם בסדר, שניהם רוצים כל אחד את הטוב מבחינתו.

שחקן הוא אף פעם לא מעל המועדון ומליקסון לא שונה מכך!
על הדברים שהוא שיחרר לתקשורת הייתי מראה לסקאוטים של קראקוב,איך מאור יושב יפה על הספסל.
אולי זה קצת קיצוני אבל זה המהלך הרצוי!
על הדברים שהוא שיחרר לתקשורת הייתי מראה לסקאוטים של קראקוב,איך מאור יושב יפה על הספסל.
בס"דtomerno כתב:שחקן הוא אף פעם לא מעל המועדון ומליקסון לא שונה מכך!
אפשר לדעת מה כל כך נורא במה שהוא אמר?
סה"כ אמר שהובטח לו ע"י אלונה שהמועדון לא יעמוד בדרכו כאשר תגיע הצעה מאירופה והוא מאוכזב מכך שההבטחות הללו לא התקיימו.
כמו שהילה אמרה,שני הצדדים רוצים בטובתם,אם זה מליקסון שרוצה להתקדם מבחינה מקצועית ובעיקר כלכלית ואם זה המועדון שרוצה להשאיר אצלו את הנכס הכי יקר שלו.
אני חושב שעם כל הצער עזיבה של מאור בקיץ היא הפתרון הטוב ביותר לשני הצדדים,כמובן בתנאי שהסכום אותו תציע קראקוב שווה לסכום שדורש המועדון.
לדעתי,עצם זה שהוא הוציא את הכביסה המלוכלכת בראיון אצל אופירה אסייג,זאת הבושה.yossi כתב: בס"ד
אפשר לדעת מה כל כך נורא במה שהוא אמר?
סה"כ אמר שהובטח לו ע"י אלונה שהמועדון לא יעמוד בדרכו כאשר תגיע הצעה מאירופה והוא מאוכזב מכך שההבטחות הללו לא התקיימו.
כמו שהילה אמרה,שני הצדדים רוצים בטובתם,אם זה מליקסון שרוצה להתקדם מבחינה מקצועית ובעיקר כלכלית ואם זה המועדון שרוצה להשאיר אצלו את הנכס הכי יקר שלו.
אני חושב שעם כל הצער עזיבה של מאור בקיץ היא הפתרון הטוב ביותר לשני הצדדים,כמובן בתנאי שהסכום אותו תציע קראקוב שווה לסכום שדורש המועדון.
העובדה שמאור רוצה לעזוב לא חדשה
בס"דtomerno כתב:
לדעתי,עצם זה שהוא הוציא את הכביסה המלוכלכת בראיון אצל אופירה אסייג,זאת הבושה.
העובדה שמאור רוצה לעזוב לא חדשה
אולי זה לא בסדר מצדו לצאת עם זה לתקשורת אבל לקחת את זה לכיוון של ספסול ולקחת את סרט הקפטן?
זה באמת רחוק.
yossi כתב: בס"ד
אולי זה לא בסדר מצדו לצאת עם זה לתקשורת אבל לקחת את זה לכיוון של ספסול ולקחת את סרט הקפטן?
זה באמת רחוק.
בגלל הראיון לוואן הוא צריך לשבת על הספסל לא בגלל הרצונות שלו לעבור
חלאס חברים, אתם לאט לאט מאבדים פרופורציות בצורה מטורפת.
מתי תבינו שחצי מהדברים שכתוב שמאור אמר בתקשורת זה בכלל לא הצורה בה אמר או המינון ואגב, מה שהוא כבר כן אמר זה לא כזה ביג דיל כמו שאתם עושים את זה....
הוא אמר שאלונה מתנהגת בצורה לא פיירית, מה כ"כ נוראי בזה?!
זכותו להרגיש שמתנהגים איתו לא בצורה פיירית ואפשר גם להבין אותו עם זה. זה שאחרים פה חושבים שבסוף העונה זה יותר טוב בשבילו או שהוא יכול למצוא קבוצה טובה יותר מקראקוב- זו זכותכם. הוא כנראה חושב אחרת.
אני מבינה את הבאסה שהשחקן עלול לעזוב אותנו אבל הצורה שבה אתם מתנהגים בימים האחרונים טו מאצ' מוגזמת.
ולא, אין לי שום קשר אישי למאור או משהו מהסגנון שגורם לי להגן עליו ככה-אתם פשוט לגמרי איבדתם כיוון.
מתי תבינו שחצי מהדברים שכתוב שמאור אמר בתקשורת זה בכלל לא הצורה בה אמר או המינון ואגב, מה שהוא כבר כן אמר זה לא כזה ביג דיל כמו שאתם עושים את זה....
הוא אמר שאלונה מתנהגת בצורה לא פיירית, מה כ"כ נוראי בזה?!
זכותו להרגיש שמתנהגים איתו לא בצורה פיירית ואפשר גם להבין אותו עם זה. זה שאחרים פה חושבים שבסוף העונה זה יותר טוב בשבילו או שהוא יכול למצוא קבוצה טובה יותר מקראקוב- זו זכותכם. הוא כנראה חושב אחרת.
אני מבינה את הבאסה שהשחקן עלול לעזוב אותנו אבל הצורה שבה אתם מתנהגים בימים האחרונים טו מאצ' מוגזמת.
ולא, אין לי שום קשר אישי למאור או משהו מהסגנון שגורם לי להגן עליו ככה-אתם פשוט לגמרי איבדתם כיוון.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
'חייל_אדום' - מתי מליקסון דיבר בסגנון של להחרים אימונים ולא אהיה אותו שחקן וכו'?! לפחות ברמה ההצהרתית, התגובות שלו לעניין.
מעבר לזה, דעתי בנידון היא שכאשר מגיעה הצעה הולמת על שחקן, המועדון לא יכול מוסרית לעמוד בדרכו. לגבי מליקסון, ההצעה של ויסלה רחוקה מלהלום את היהלום. שלומי ארבייטמן, בכל הכבוד, לא שווה פעמיים מליקסון! (נמכר במיליון יורו!)
מעבר לזה, דעתי בנידון היא שכאשר מגיעה הצעה הולמת על שחקן, המועדון לא יכול מוסרית לעמוד בדרכו. לגבי מליקסון, ההצעה של ויסלה רחוקה מלהלום את היהלום. שלומי ארבייטמן, בכל הכבוד, לא שווה פעמיים מליקסון! (נמכר במיליון יורו!)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עשיתם את מאור "אוייב הציבור מס' 1".
תנו קצת כבוד לבנאדם שמחזיק מקצועית את הקבוצה שלנו כבר 3.5 שנים!
פשוט בושה הזכרון הקצר שלכם וכל זה על סמך כתבה אצל האתר הצהוב הזה שידוע בפרובוקציות שהוא מעורר.
תנו קצת כבוד לבנאדם שמחזיק מקצועית את הקבוצה שלנו כבר 3.5 שנים!
פשוט בושה הזכרון הקצר שלכם וכל זה על סמך כתבה אצל האתר הצהוב הזה שידוע בפרובוקציות שהוא מעורר.
הפועל אני כבר משתגע