עידן שריקי
עידן שריקי
תסלחו לי על הקיצוניות אבל קיבלתי יום חופש לפני המשך דרכי בצבא ואני צריך לקרוא שעידן שריקי מועמד חזק להגיע לב"ש?
בושה וחרפה.
מילא ערן לוי שכבר שנים סירב להגיע לב"ש ורק בגלל שלא הייתה לו ברירה חתם ומילא צגאי שזרק עלינו שטורנגול אחד ענק כשעזב לנתניה,אבל
עידן שריקי? לא נסחפנו?
הבן אדם הזה שונא ב"ש מוצהר. לא רק שהוא חלק מאותם שחקנים שדאגו ללבות את היצרים ביציעים במשחקים נגד אשדוד ע"י תנועות מגונות אחרי שערים
ולא רק שהוא זה שהתבטא לא אחת נגד אוהדי ב"ש,הוא גם זה שהתגרה וזלזל במועדון הפועל ב"ש כשאמר "הדרבי האמיתי של הדרום הוא בין אשדוד לאשקלון".
יש גבול לכמה שאפשר להכניס אויבים ושונאים לתוך המערכת ולצפות שתצא דייסה טעימה. אני לא מוכן לראות שחקן כזה בקבוצה שלי וזאת תעודת עניות להפועל ב"ש
ולאוהדים שלה אם שחקן כזה יחתום אצלינו ויזכה (כן עידן שריקי,תזכה) לענוד את החולצה והסמל של המועדון שלנו.
אסור לו לדרוך כאן,שיישאר אצל ג'קי שלו ואצל ה2.5 אוהדים האשדודים שלא ממלאים מונית. לבריאות עידן שריקי ובהצלחה,אבל בהפועל ב"ש אין לך זכות לשחק.
המשך שבוע מצויין ויאללה הפועל
בושה וחרפה.
מילא ערן לוי שכבר שנים סירב להגיע לב"ש ורק בגלל שלא הייתה לו ברירה חתם ומילא צגאי שזרק עלינו שטורנגול אחד ענק כשעזב לנתניה,אבל
עידן שריקי? לא נסחפנו?
הבן אדם הזה שונא ב"ש מוצהר. לא רק שהוא חלק מאותם שחקנים שדאגו ללבות את היצרים ביציעים במשחקים נגד אשדוד ע"י תנועות מגונות אחרי שערים
ולא רק שהוא זה שהתבטא לא אחת נגד אוהדי ב"ש,הוא גם זה שהתגרה וזלזל במועדון הפועל ב"ש כשאמר "הדרבי האמיתי של הדרום הוא בין אשדוד לאשקלון".
יש גבול לכמה שאפשר להכניס אויבים ושונאים לתוך המערכת ולצפות שתצא דייסה טעימה. אני לא מוכן לראות שחקן כזה בקבוצה שלי וזאת תעודת עניות להפועל ב"ש
ולאוהדים שלה אם שחקן כזה יחתום אצלינו ויזכה (כן עידן שריקי,תזכה) לענוד את החולצה והסמל של המועדון שלנו.
אסור לו לדרוך כאן,שיישאר אצל ג'קי שלו ואצל ה2.5 אוהדים האשדודים שלא ממלאים מונית. לבריאות עידן שריקי ובהצלחה,אבל בהפועל ב"ש אין לך זכות לשחק.
המשך שבוע מצויין ויאללה הפועל
נערך לאחרונה על ידי messiah ב 12 ינואר 2011, 07:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Re: עידן שריקי - ביום שמגיע אני שם את המנוי על השולחן.
גם פיגו עבר לריאל
ותסלח לי על ההשוואה
גם אני חושב שחלון ההעברות הפך לשיקום יחסים עם שחקנים שנואים
באותו משחק הטכני המפורסם מן הסתם שהם יעשו הכל כדי לא להפסיד טכני..
בצד המקצועי אני חושב שבאר שבע צריכה חלוץ יותר טוב משריקי.
ותסלח לי על ההשוואה
גם אני חושב שחלון ההעברות הפך לשיקום יחסים עם שחקנים שנואים
באותו משחק הטכני המפורסם מן הסתם שהם יעשו הכל כדי לא להפסיד טכני..
בצד המקצועי אני חושב שבאר שבע צריכה חלוץ יותר טוב משריקי.
בס"דאלדר כתב: בצד המקצועי אני חושב שבאר שבע צריכה חלוץ יותר טוב משריקי.
רוני,זלאטן וברבאטוב עומדים בתור ולא סיפרו לי?
שריקי הוא החלוץ הכי טוב שאנחנו יכולים להביא בנקודת זמן הנוכחית.
ולנושא,צגאי מכר אותנו,לוי ירק על אוהדים ולא פעם עקץ את הקהל,במה הם שונים משריקי?
מתי התבטא נגד האוהדים?
צודק ב1000000 אחוז!
אם הוא מגיע לב"ש, אני לא מגיע בחיים יותר לווסרמיל.
זה שונא הפועל ב"ש בדם שלו, "הדרבי האמיתי של הדרום זה אשדוד נגד אשקלון", "הפועל ב"ש חיים על העבר, מ.ס. אשדוד היא הנציגה של הדרום".
אם הוא מגיע לפה זאת תיהיה בושה וחרפה, אסור לגרום לזה לקרות אם הוא מגיע לפה נעשה לו תמוות.
אם הוא עוזב את אשדוד שיחזור למכבי יבנה!
בהפועל ב"ש הוא לא ישחק נקודה. איך שאומרים צריך לגרום לשחקנים לרצות להגיע לפה, הסמל של הפועל ב"ש יותר מידי קדוש בשביל אפסים כמו שריקי.
אם הוא מגיע לב"ש, אני לא מגיע בחיים יותר לווסרמיל.
זה שונא הפועל ב"ש בדם שלו, "הדרבי האמיתי של הדרום זה אשדוד נגד אשקלון", "הפועל ב"ש חיים על העבר, מ.ס. אשדוד היא הנציגה של הדרום".
אם הוא מגיע לפה זאת תיהיה בושה וחרפה, אסור לגרום לזה לקרות אם הוא מגיע לפה נעשה לו תמוות.
אם הוא עוזב את אשדוד שיחזור למכבי יבנה!
בהפועל ב"ש הוא לא ישחק נקודה. איך שאומרים צריך לגרום לשחקנים לרצות להגיע לפה, הסמל של הפועל ב"ש יותר מידי קדוש בשביל אפסים כמו שריקי.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מי זה עידן שריקי?
עוד אני מדבר והוא כבר עם רגל וחצי כאן.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 35&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
מעניין אם הוא יפאר ויהלל את ב"ש ביום שיגיע לכאן וינשק את הסמל כמו חבר שלו יוסי אופיר.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 35&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
מעניין אם הוא יפאר ויהלל את ב"ש ביום שיגיע לכאן וינשק את הסמל כמו חבר שלו יוסי אופיר.
מה קרה רונן? מה האנטי?
לא הבנתי מה הבעיה איתו...
יכול להיות שיחוק רציני למרות שפתח את העונה פחות טוב משנים קודמות.
נ.ב. אני רואה שהוא אמור להגיע בהשאלה עד סוף העונה. מהלך לא נכון.
נ.ב. אני רואה שהוא אמור להגיע בהשאלה עד סוף העונה. מהלך לא נכון.
הבעיה איתו שאני זוכר טוב מאוד איך הסתלבט והתגרה בקהל שלנו גם ב5-2,גם ב3-3 וגם בגביע הטוטו העונה. הוא התאהב בלהתגרותyedidel כתב:מה קרה רונן? מה האנטי?
בקהל שלנו אחרי שערים או לפני/אחרי משחקים וחבל שאין לי כח למצוא ראיות שיוכיחו את מה שאני אומר.
סליחה,אבל להגיד "הדרבי האמיתי של הדרום הוא בין אשדוד לאשקלון" זה נטו לזלזל בהפועל ב"ש ובאוהדים שלה במופגן ובמכוון. תגיד שאני ילדותי
ושאני קטנוני,אבל לא נעים לי לראות איך אנחנו עושים מעצמנו שטיח אדום לכל הדורש.
https://www.one.co.il/Article/163354.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אוי נו. הוא התכוון לזה שאשדוד - באר שבע זה באמת לא דרבי ולא כלום, בטח לא כמו מול אשקלון שזה 10 דקות נסיעה משם.messiah כתב:
הבעיה איתו שאני זוכר טוב מאוד איך הסתלבט והתגרה בקהל שלנו גם ב5-2,גם ב3-3 וגם בגביע הטוטו העונה. הוא התאהב בלהתגרות
בקהל שלנו אחרי שערים או לפני/אחרי משחקים וחבל שאין לי כח למצוא ראיות שיוכיחו את מה שאני אומר.
סליחה,אבל להגיד "הדרבי האמיתי של הדרום הוא בין אשדוד לאשקלון" זה נטו לזלזל בהפועל ב"ש ובאוהדים שלה במופגן ובמכוון. תגיד שאני ילדותי
ושאני קטנוני,אבל לא נעים לי לראות איך אנחנו עושים מעצמנו שטיח אדום לכל הדורש.
https://www.one.co.il/Article/163354.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אם ערן לוי פה, כבר כל אחד יכול להיות פה.
Re: עידן שריקי - אין גבול לביזיון?
בס"ד
ידידאל,שריקי מסיים חוזה בקיץ ואם הוא יגיע בהשאלה הקבוצה תוכל לחתום איתו על חוזה בקיץ כשיחשב לשחקן חופשי.
מסכים שאם ערן לוי קיבל צ'אנס אז גם לשריקי מגיע.
ידידאל,שריקי מסיים חוזה בקיץ ואם הוא יגיע בהשאלה הקבוצה תוכל לחתום איתו על חוזה בקיץ כשיחשב לשחקן חופשי.
מסכים שאם ערן לוי קיבל צ'אנס אז גם לשריקי מגיע.
תפסיקו להיות יפי נפש!!!
חלוץ מצויין שכבר שנים נותן ממוצעים של 12-15 שערים בליגה.
את מי אתם רוצים שיביאו?
שכטר? דבאלשווילי?
תפסיקו לחיות בסרט שאנחנו קבוצה גדולה.
ומה אתם מצפים כשהוא באשדוד שיגיד שאנחנו קבוצה יותר טובה (מה שאגב לא כזה נכון) או שהוא היה רוצה "להתקדם" לב"ש.
אתם אנשים הזויים שחושבים שאנחנו מעל כל הליגה.
תתפקחו כבר, חוץ משנת הגביע, אנחנו קבוצת אמצע טבלה במקרה הטוב מאז שאני זוכר את עצמי.
תרגעו כבר!!!
חלוץ מצויין שכבר שנים נותן ממוצעים של 12-15 שערים בליגה.
את מי אתם רוצים שיביאו?
שכטר? דבאלשווילי?
תפסיקו לחיות בסרט שאנחנו קבוצה גדולה.
ומה אתם מצפים כשהוא באשדוד שיגיד שאנחנו קבוצה יותר טובה (מה שאגב לא כזה נכון) או שהוא היה רוצה "להתקדם" לב"ש.
אתם אנשים הזויים שחושבים שאנחנו מעל כל הליגה.
תתפקחו כבר, חוץ משנת הגביע, אנחנו קבוצת אמצע טבלה במקרה הטוב מאז שאני זוכר את עצמי.
תרגעו כבר!!!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
"חלוץ הקבוצה המצטיין, עידן שריקי, דיבר בעיקר על היריבות מול אשקלון: "בתור ילד אני זוכר מצויין את המשחקים מול אשקלון, תמיד היו מפגשים עם המון קהל אף על פי שמדובר היה בליגות הנמוכות. ואני זוכר משחקים ממש מרתקים. כמובן שיהיה משחק פיקנטי מעצם העובדה שמדובר בשתי ערים שכנות, אני מאמין שיש לנו קבוצה מצויינת שבבית שלנו נוכל לנצח את אשקלון".
מה עובר עליכם? בכתבה עצמה רואים שמי שאמר את הציטוט בכותרת זה תורג'מן אחד ולא השריקי הזה.
מה ששריקי אמר בכלל לא מדבר עלינו או עוקץ.
וחוץ מזה - מה הסיפור? והבעיה היא שהוא היה מאוד להוט לנצח נגדנו? ממש מוזר...זה לא צריך להיות ככה או משהו?
קיצר, הגיע הזמן שהאוהדים של ב"ש יחזרו לשנוא שחקנים באמת גדולים ולא שריקים למיניהם.
אין לי מושג איך הוא, אבל בהשאלה זאת בטוח טעות (אלא אם מחתימים אותו על אופציה כי אח"כ הבנתי שהוא הופך לחופשי).
מה עובר עליכם? בכתבה עצמה רואים שמי שאמר את הציטוט בכותרת זה תורג'מן אחד ולא השריקי הזה.
מה ששריקי אמר בכלל לא מדבר עלינו או עוקץ.
וחוץ מזה - מה הסיפור? והבעיה היא שהוא היה מאוד להוט לנצח נגדנו? ממש מוזר...זה לא צריך להיות ככה או משהו?
קיצר, הגיע הזמן שהאוהדים של ב"ש יחזרו לשנוא שחקנים באמת גדולים ולא שריקים למיניהם.
אין לי מושג איך הוא, אבל בהשאלה זאת בטוח טעות (אלא אם מחתימים אותו על אופציה כי אח"כ הבנתי שהוא הופך לחופשי).
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אחרי ששחקנים כמו ערן לוי וצגאי חתמו בקבוצה אתם פותחים לי טופיק על שריקי? נו באמת...
שריקי מסיים חוזה בקיץ ככה שמדובר בשמועה הגיונית מאוד.
שחקן מצוין לליגה הישראלית, בטח טוב יותר מאבידור שמועמד או מבסיט שהפך להיות החלוץ השני.
אם יגיע יכול להיות שותף איכותי מאוד ליד אסולין.
שריקי מסיים חוזה בקיץ ככה שמדובר בשמועה הגיונית מאוד.
שחקן מצוין לליגה הישראלית, בטח טוב יותר מאבידור שמועמד או מבסיט שהפך להיות החלוץ השני.
אם יגיע יכול להיות שותף איכותי מאוד ליד אסולין.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חח איזה יריבות וירטואלית פתחתם עכשיו כנגד עידן שריקי.
תקשיבו אבל תקשיבו טוב. אם שריקי מצטרף, יש לנו חתיכת סגל חבל על הזמן!!
תשתית אדירה לעונה הבאה.
תקשיבו אבל תקשיבו טוב. אם שריקי מצטרף, יש לנו חתיכת סגל חבל על הזמן!!
תשתית אדירה לעונה הבאה.