מתחילת העונה עוברת על הקהל של הפועל באר שבע תקופה לא קלה , הקהל שלנו מתחיל להדרדר ולהגיע לרמה שאנשים נגעלים להגיע ליציע.
מאז הקמת העמותה הקשר בין הקאמלס לקרייזי רד התפרק לגמרי,המוח של האנשים משתי הארגונים הוא שונה לגמרי...ארגון אחד הוא מגניב...אכפת לו רק מצבע,עידוד ומנטליות ואילו עידוד אחד מתעסק במועדון,נפגש קבוע עם המועדון,מסדר את הקהל בתנאים טובים וכו'.
העידוד והבייחד נפגעו מאוד,בתקופה האחרונה מגיעים ליציע ורואים אנשים יושבים בגוש ולא מעודדים,לא עושים כלום,סתם עומדים ומפצחים גרעינים בחולצה בצבעי הקשת. איך הגענו למצב הזה?
הרי אם אתה אוהד הפועל באר שבע,אתה באמת לדחוף את הקבוצה כדי שתביא ניצחון ותעשה לך את השבוע,אתה באת לשיר לקבוצה שלך...להיות אוהד הפועל באר שבע זה לא להיות אוהד חיפה או תל אביב ששם ההצלחות מדברות בעד עצמן,אתה יכול לבוא ואשכרה לראות כדורגל...פה אתה נועדת לסבול,מעונה לעונה אתה לא יודע מה יילך,אף פעם שום דבר לא מובטח,גם שרמת האופטימיות גבוהה שומרים על פרופיל נמוך.
אם בחרת להיות אוהד הפועל באר שבע,כנראה זה מאהבה,ואם בחרת לעמוד בשער 5 עם התופים ועם המשוגעים אז כנראה שבאת לדחוף את הקבוצה שלך,אז איפה זה ??? וסרמיל חשוך,האצטדיון עם העידוד הכי גרוע בארץ בימים אלה...כל משחק אנשים רבים בינם לבין עצמם,90 דקות עם עידוד ילדותי ורק שמגיע שיר נאצה כל היציע מצטרף,עד מתי ???
אם המצב ימשיך ככה כנראה שנאבד גם את הדברים הטובים שלנו...שזה אותם אנשים שעובדים בשביל כל הקהל,שדוחפים אותם במשחקים,שעובדים מלא לפני משחקים גדולים ודואגים לקהל לבגדים שונים מדי שנה.
הקהל של הפועל באר שבע חייב להתאחד,שער 5 חייב להפסיק לשנוא את שער 2,שער 2 חייב להפסיק להסתלבט על שער 5,העמותה חייבת להפסיק להלשין על הקאמלס ולדאוג שהם לא יעשו בעיות חס וחלילה...לכולנו מטרה משותפת !
אנחנו הפועל באר שבע !
כולנו באנו לתמוך,לעודד,יש קשר בינינו...כל השבוע אנחנו בשלנו אבל יש 90 דקות שאנחנו אחים,באים לתמוך בגאווה שלנו,בצבע שלנו ובסמל שלנו.
נקווה להמשך חצי עונה טובה יותר !
הקהל בחצי עונה האחרונה.
הקהל בחצי עונה האחרונה.
The Camels 05' Never Gives Up
Re: הקהל בחצי עונה האחרונה.
הכוונה נכונה, אבל יש לטופיק כזה פוטנציאל להדרדר להתנצחויות וויכוחים מיותרים, במיוחד לאור הצורה שהוא נכתב.
כמו שאמרתי לך ולשאר החבר'ה, את הדיבורים הכי טוב לעשות פנים מול פנים ולא צריך להסתמך על שמועות וסיפורים.
אני אישית מאוד מעודד מהתהליך שקורה בקהל העונה (כמובן שהיו לא מעט משחקים לא טובים ביציע, אבל בגדול) וחושב שאנחנו במקום טוב לפתור את כל הבעיות שנשארו.
כמו שאמרתי לך ולשאר החבר'ה, את הדיבורים הכי טוב לעשות פנים מול פנים ולא צריך להסתמך על שמועות וסיפורים.
אני אישית מאוד מעודד מהתהליך שקורה בקהל העונה (כמובן שהיו לא מעט משחקים לא טובים ביציע, אבל בגדול) וחושב שאנחנו במקום טוב לפתור את כל הבעיות שנשארו.
זה לא טופיק על מה שקורה בין הארגונים,זה טופיק כללי על רמת הקהל שלנו ידידאל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גיא,
מה לומר, יש המון...
אסתפק בזה שאם היה שם אצלכם סדר והיררכיה ברורה, כזה שהיה תופס פיקוד ושליטה ומרגיע כל מיני ליצנים שכבר שנים לא רלוונטיים שצצו ברגע האחרון ודאגו לטרפד, האיחוד ההיסטורי בין הארגונים קרייזי רד-קאמלס המדובר לא מכבר היה יוצא לפועל (אתה יודע שסיכום עקרוני כבר הושג). ואם לא הבנת את הקשר, אז המצב עליו אתה מדבר הוא נגזרת של הפירוד והפיצול בקהל.
מה לומר, יש המון...
אסתפק בזה שאם היה שם אצלכם סדר והיררכיה ברורה, כזה שהיה תופס פיקוד ושליטה ומרגיע כל מיני ליצנים שכבר שנים לא רלוונטיים שצצו ברגע האחרון ודאגו לטרפד, האיחוד ההיסטורי בין הארגונים קרייזי רד-קאמלס המדובר לא מכבר היה יוצא לפועל (אתה יודע שסיכום עקרוני כבר הושג). ואם לא הבנת את הקשר, אז המצב עליו אתה מדבר הוא נגזרת של הפירוד והפיצול בקהל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בתור אחד שצופה מהצד מבחינת עידוד העידוד נחלש מאוד מהרגע שהקאמלס התחיל אולי שירים חדשים יש שלטים יש אבל עידוד שווה לתחת !
זה שי !
זה שי !

מה העידוד קשור לקאמלס ?
מעודדים 90 דקות ונותנים ת'תחת,העידוד נחלש בגלל שהאוכלוסיה של פעם היום עם משפחה וילדים...וזאת תקופת מעבר כזאת.
איחוד היסטורי? בחייאת אורי,בואו לקאמלס...הדלת פתוחה.
מעודדים 90 דקות ונותנים ת'תחת,העידוד נחלש בגלל שהאוכלוסיה של פעם היום עם משפחה וילדים...וזאת תקופת מעבר כזאת.
אז איך אתה מסביר שמאז יכולת העידוד נחלשה משמעותית ?גיא שחר כתב:מה העידוד קשור לקאמלס ?
מה זה קשור משפחה וילדים ..
למה הם באים עם התינוקות למגרש ?
זה שי !

- רונן כהן שער 2
גיא שחר אני איתך!!!
אני אומנם לא יושב בשער 5 ולא חושב כמוכם אבל באמת הגיע הזמן שתתחילו שם להתעסק בעידוד ולא במריבות בין הארגונים.
אני אומנם לא יושב בשער 5 ולא חושב כמוכם אבל באמת הגיע הזמן שתתחילו שם להתעסק בעידוד ולא במריבות בין הארגונים.
חפרנו בנושא הזה הרבה, אם נחפש בפורום הזה ואפילו גם בפורום הקודם תמצאו לא מעט טופיקים שמדברים על זה שבלי איחוד יהיה קשה להתקיים כגוש קהלי, כי תיאום בסיסי אין.
אני חושבת שלקאמלס יש פוטנציאל יותר גדול להיות כוח מעודד ביציע, יותר מלקרייזירד, אבל בפועל זה לא קורה. ב-90 אחוז מהמשחקים פשוט אין כוח מעודד ביציע, בעוד 8 אחוז החבר'ה המבוגרים יושבים ביחד ויוצרים משהו טוב ובכמה משחקים בודדים הקאלמס העלו את רמת העידוד (כי ת'כלס שמרו מקום מסודר, ישבו ביחד ועודדו ולא עמדו יותר מידי אנשים על הברזלים).
יש מלא בעיות, אחת מהבעיות מתחילה בעובדה שאחד מהדברים שטרחת לומר היא "שהעמותה יפסיקו להלשין על הקאלמס" (למרות שבפועל חברים בה אנשים מהארגון). אל תחפש פה אשמה ואל תנסה להפיל פה אשמה. העידוד לא יעבוד בלי איחוד, אמרו את זה בעשרות דרכים לפני - "ביחד נשרוד, לחוד ניפול"' "together we stand, divided we fall" (דיסלקציה, תסלחו לי על שגיאות כתיב, היה לי פטור) ופשוט- השלם גדול מסכום חלקיו.
יש כמה דברים חשובים ובסיסיים שאנחנו צריכים להבין, וזה נכון לשני הארגונים -
1. אף ארגון לא בגד בהפועל ב"ש,כולנו אוהבים את הקבוצה לכולנו יש אותה מטרה.
2. איחוד לא אומר פירוק של מועדון. אנשים דיברו על זה כאילו "אוי לא, הארגון הזה הוא בשבילי הבית". בסופו של דבר ברמה הטכנית מדובר בשינוי שם, מי שעל התופים ימשיך להיות על התופים, מי שמעודד ימשיך לעודד ומי שעושה שלטים פשוט ימשיך לעשות שלטים, רק שנעשה את זה יחד (קוראים לזה סינרגיה וזה אחת מההגדרות הגאוניות בעולם).
3. אם יש איחוד אז זה לא הישרדות "הוא באר במקור מהשבט השני".
וכמו שאמרו לפני - הכי טוב לדבר בע"פ.
אני חושבת שלקאמלס יש פוטנציאל יותר גדול להיות כוח מעודד ביציע, יותר מלקרייזירד, אבל בפועל זה לא קורה. ב-90 אחוז מהמשחקים פשוט אין כוח מעודד ביציע, בעוד 8 אחוז החבר'ה המבוגרים יושבים ביחד ויוצרים משהו טוב ובכמה משחקים בודדים הקאלמס העלו את רמת העידוד (כי ת'כלס שמרו מקום מסודר, ישבו ביחד ועודדו ולא עמדו יותר מידי אנשים על הברזלים).
יש מלא בעיות, אחת מהבעיות מתחילה בעובדה שאחד מהדברים שטרחת לומר היא "שהעמותה יפסיקו להלשין על הקאלמס" (למרות שבפועל חברים בה אנשים מהארגון). אל תחפש פה אשמה ואל תנסה להפיל פה אשמה. העידוד לא יעבוד בלי איחוד, אמרו את זה בעשרות דרכים לפני - "ביחד נשרוד, לחוד ניפול"' "together we stand, divided we fall" (דיסלקציה, תסלחו לי על שגיאות כתיב, היה לי פטור) ופשוט- השלם גדול מסכום חלקיו.
יש כמה דברים חשובים ובסיסיים שאנחנו צריכים להבין, וזה נכון לשני הארגונים -
1. אף ארגון לא בגד בהפועל ב"ש,כולנו אוהבים את הקבוצה לכולנו יש אותה מטרה.
2. איחוד לא אומר פירוק של מועדון. אנשים דיברו על זה כאילו "אוי לא, הארגון הזה הוא בשבילי הבית". בסופו של דבר ברמה הטכנית מדובר בשינוי שם, מי שעל התופים ימשיך להיות על התופים, מי שמעודד ימשיך לעודד ומי שעושה שלטים פשוט ימשיך לעשות שלטים, רק שנעשה את זה יחד (קוראים לזה סינרגיה וזה אחת מההגדרות הגאוניות בעולם).
3. אם יש איחוד אז זה לא הישרדות "הוא באר במקור מהשבט השני".
וכמו שאמרו לפני - הכי טוב לדבר בע"פ.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
הקאמלס קם ב-2005 בתקופה קשה של הפועל באר שבע...ולאחר מכן עם הקנייה של אלונה העידוד השתפר,אבל השלוכים בזמן האחרון יושבים באמצע היציע מה שמונע מאיתנו לסחוף את היציע...העידוד ישתפר בשנה הקרובה עליי,אם זה שירים חדשים או המשכיות.זה שי ! כתב:
אז איך אתה מסביר שמאז יכולת העידוד נחלשה משמעותית ?
מה זה קשור משפחה וילדים ..
למה הם באים עם התינוקות למגרש ?
זה שי !
הדבר היחידי שיכול לפתור תבעייה של העידוד הוא להיות ביחד עד אז כל אחד התעסק בשלו .. כל אחד יחשוב שהוא יותר טוב מהשני וכל אחד יקח עמדה או צד בכל דבר שקשור להפועל ב"שגיא שחר כתב:
הקאמלס קם ב-2005 בתקופה קשה של הפועל באר שבע...ולאחר מכן עם הקנייה של אלונה העידוד השתפר,אבל השלוכים בזמן האחרון יושבים באמצע היציע מה שמונע מאיתנו לסחוף את היציע...העידוד ישתפר בשנה הקרובה עליי,אם זה שירים חדשים או המשכיות.
הגיע הזמן לאיחוד .. אחרת הקהל שלנו יהיה יותר גרוע משל מכבי פתח תיקווה
זה שי !