בוא הביתה אופיר חיים
- רונן כהן שער 2
בוא הביתה אופיר חיים
זה הזמן להחזיר את אופיר חיים הביתה.
אני יודע שהרבה ממכם ירימו גבה,אבל אופיר חיים שווה הרבה.
ווינר,נשמה,נותן את הלב במגרש זה רק חלק ממה שחווינו איתו,שחקן כזה אפילו על הספסל מחזק הרבה את הקבוצה.
אז חלאס משחקי אגו,טובת הקבוצה חשובה והוא שחקן שכל כניסה שלו למגרש תהיה רווח שלנו.
קלינגר+אלונה תחזירו את אופיר חיים הביתה,אין במהלך הזה שום הפסד אלא רק נצחון
סמל צריך לפרוש מהבית,תראו את מכבי חיפה שהחזירו את אריק בנאדו והלכו כנגד מה שרוב האוהדים רצו,בהתחלה ישב על הספסל ונכון להיום הוא השחקן הכי משמעותי בהגנה.
תחזירו את אופיר ותראו שתרוויחו נשמה על המגרש.
כי כמו שכולם יודעים "אין חיים בלי אופיר"
אני יודע שהרבה ממכם ירימו גבה,אבל אופיר חיים שווה הרבה.
ווינר,נשמה,נותן את הלב במגרש זה רק חלק ממה שחווינו איתו,שחקן כזה אפילו על הספסל מחזק הרבה את הקבוצה.
אז חלאס משחקי אגו,טובת הקבוצה חשובה והוא שחקן שכל כניסה שלו למגרש תהיה רווח שלנו.
קלינגר+אלונה תחזירו את אופיר חיים הביתה,אין במהלך הזה שום הפסד אלא רק נצחון
סמל צריך לפרוש מהבית,תראו את מכבי חיפה שהחזירו את אריק בנאדו והלכו כנגד מה שרוב האוהדים רצו,בהתחלה ישב על הספסל ונכון להיום הוא השחקן הכי משמעותי בהגנה.
תחזירו את אופיר ותראו שתרוויחו נשמה על המגרש.
כי כמו שכולם יודעים "אין חיים בלי אופיר"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: בוא הביתה אופיר חיים
1. חושב שיכול לתרום הרבה מבחינת מנהיגות וניסיון.
2. חושב שגם היום עדיף שחקן כמו אופיר שיעלה מהספסל על שחקן כמו בסיט או על מצב כמו במשחק האחרון שלא היה לנו חלוץ בספסל.
3. מעבר לנושא המקצועי והמנטלי חושב שזאת הזדמנות מצוינת לאפשר לאופיר לסיים אצלנו את הקרירה. לאחר מכן גם יוכל להשתלב מצוות המקצועי של הקבוצה.
2. חושב שגם היום עדיף שחקן כמו אופיר שיעלה מהספסל על שחקן כמו בסיט או על מצב כמו במשחק האחרון שלא היה לנו חלוץ בספסל.
3. מעבר לנושא המקצועי והמנטלי חושב שזאת הזדמנות מצוינת לאפשר לאופיר לסיים אצלנו את הקרירה. לאחר מכן גם יוכל להשתלב מצוות המקצועי של הקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- רונן כהן שער 2
משה אוחיון כתב:1. חושב שיכול לתרום הרבה מבחינת מנהיגות וניסיון.
מסכים איתך בהכל.
מקצועית הוא לא יכול לתרום הרבה
אבל חברתית הוא יכול להוסיף המון לקבוצה... לשפר שחקנים צעירים עם הניסיון שלו והתמיכה.
אני בעד מהלך כזה
אבל חברתית הוא יכול להוסיף המון לקבוצה... לשפר שחקנים צעירים עם הניסיון שלו והתמיכה.
אני בעד מהלך כזה
בואו נחזיר גם את אלון מזרחי, סתו אלימלך, אסי רחמים....
יאללה מה שהיה היה, צריך להביא שחקני חיזוק לא חילוש, אם כל הכבוד לאופיר(ויש מלא כבוד) הוא לא שחקן שיתרום או יוסיף לנו משהו
יאללה מה שהיה היה, צריך להביא שחקני חיזוק לא חילוש, אם כל הכבוד לאופיר(ויש מלא כבוד) הוא לא שחקן שיתרום או יוסיף לנו משהו
רעיון מעולה
בנוסף לכל מה שאמרתם פה
נוצרה פה הזדמנות טובה באמת להחזיר לפה סמל שעדיין פעיל
ויכול לתרום אז באמת למה לא
בנוסף לכל מה שאמרתם פה

רעיון מעולה
בנוסף לכל מה שאמרתם פה
בנוסף לכל מה שאמרתם פה

שום סמל ושום בטיח שהיה לו קל ונוח לעזוב הוא עזב
אני מרגיש שמליקסון פי 100 יותר סמל מאופיר
מליקסון יכל בקלות לעבור הקיץ לאחת הקבוצות הגדולות בארץ והוא לא עשה זאת
אותו דבר לגבי יציאה לחו"ל עם ממש ממש היה רוצה היה יוצא ולא היה אכפת לו מאף אחד
כרגע צריך מגן ימני ולדאוג לשוער צעיר שיהיה לשנים הבאות
זה שי !
אני מרגיש שמליקסון פי 100 יותר סמל מאופיר
מליקסון יכל בקלות לעבור הקיץ לאחת הקבוצות הגדולות בארץ והוא לא עשה זאת
אותו דבר לגבי יציאה לחו"ל עם ממש ממש היה רוצה היה יוצא ולא היה אכפת לו מאף אחד
כרגע צריך מגן ימני ולדאוג לשוער צעיר שיהיה לשנים הבאות
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לדעתי חייב לסיים את הקריירה בבית.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מתבייש להגיד שאני מאמין שכדי שקבוצה תצליח חייבים להיות שחקנים שמזוהים עם המועדון.
עוז יפרח או ינון ברדה (שנולדו בבאר שבע) או אופיר חיים (שלא נולד בבאר שבע אבל מזוהה עם המועדון), כולם לטעמי שחקנים שראוים לאייש את הספסל של הקבוצה ולעלות כמחליפים בעת הצורך.
לא רואה הבדל גדול בין עוז יפרח לאדלי וקידר שנמצאים היום על הספסל שלנו. ההפך, יפרח לטעמי טוב יותר.
לא רואה הבדל גדול בין ינון ברדה או אופיר חיים לבסיט שנמצא היום על הספסל שלנו. ההפך, ינון ואופיר לטעמי טובים יותר.
אז כן, הפלוס הגדול של השלושה הם שהשפעתם על הקבוצה תהיה מיידית, הם לא יצטרכו זמן להתאקלם ובעיקר שהם לדעתי יותר מרלוונטים מקצועית להיות כאן שחקני ספסל.
וכן, מכיוון שאנחנו בתחום הכדורגל, כשרגש, זהות ומחויבות משחקים תפקיד רציני (בטח בקבוצה כמו שלנו שלא זכתה בתואר רציני מאז 97) אז אני לא חושב שצריך לנתק את ההחלטות המקצועיות מדברים נוספים.
אם אני הייתי מאמן הפועל באר שבע הייתי מנסה ליצור קבוצה מחוברת יותר ומזוהה יותר. בפעם האחרונה שזה קרה (עונות העלייה עם לופא) אומנם לא לקחנו תואר, אבל שיחקנו כדורגל חיובי והיינו מאוד קרובים לזכייה בתואר.
נ.ב
אין קשר בין החתמה של אופיר חיים להחתמה של עידן שריקי כי שריקי מיועד להרכב הראשי ואופיר חיים יוכל להיות אופציה מהספסל במקום בסיט.
עוז יפרח או ינון ברדה (שנולדו בבאר שבע) או אופיר חיים (שלא נולד בבאר שבע אבל מזוהה עם המועדון), כולם לטעמי שחקנים שראוים לאייש את הספסל של הקבוצה ולעלות כמחליפים בעת הצורך.
לא רואה הבדל גדול בין עוז יפרח לאדלי וקידר שנמצאים היום על הספסל שלנו. ההפך, יפרח לטעמי טוב יותר.
לא רואה הבדל גדול בין ינון ברדה או אופיר חיים לבסיט שנמצא היום על הספסל שלנו. ההפך, ינון ואופיר לטעמי טובים יותר.
אז כן, הפלוס הגדול של השלושה הם שהשפעתם על הקבוצה תהיה מיידית, הם לא יצטרכו זמן להתאקלם ובעיקר שהם לדעתי יותר מרלוונטים מקצועית להיות כאן שחקני ספסל.
וכן, מכיוון שאנחנו בתחום הכדורגל, כשרגש, זהות ומחויבות משחקים תפקיד רציני (בטח בקבוצה כמו שלנו שלא זכתה בתואר רציני מאז 97) אז אני לא חושב שצריך לנתק את ההחלטות המקצועיות מדברים נוספים.
אם אני הייתי מאמן הפועל באר שבע הייתי מנסה ליצור קבוצה מחוברת יותר ומזוהה יותר. בפעם האחרונה שזה קרה (עונות העלייה עם לופא) אומנם לא לקחנו תואר, אבל שיחקנו כדורגל חיובי והיינו מאוד קרובים לזכייה בתואר.
נ.ב
אין קשר בין החתמה של אופיר חיים להחתמה של עידן שריקי כי שריקי מיועד להרכב הראשי ואופיר חיים יוכל להיות אופציה מהספסל במקום בסיט.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 13 ינואר 2011, 14:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בשנים האחרונות לא נולד לנו חלוץ .האחרון שהיה פה שחקן בית מצויין היה אליניב ברדה.את אופיר הייתי מביא להיות מאמן חלוצים.זה עובד היום בעולם וקבוצות רבות משתמשות באלון מזרחי בארץ. אופיר עם הניסיון השקט והאישיות יכול להפוך חלוצים לטובים יותר!!!
ואופיר הראה כמה הוא ברמה אחת מעל כל החלוצים שיש להפועל ר"ג , פשוט לא נתנו לו צ'אנס מספיק כשנתנו לו לקח אותם בשתי ידיים.
מסכים במאה אחוז!אדומתוק כתב:בשנים האחרונות לא נולד לנו חלוץ .האחרון שהיה פה שחקן בית מצויין היה אליניב ברדה.את אופיר הייתי מביא להיות מאמן חלוצים.זה עובד היום בעולם וקבוצות רבות משתמשות באלון מזרחי בארץ. אופיר עם הניסיון השקט והאישיות יכול להפוך חלוצים לטובים יותר!!!
לא חושב שזה קשור להאם הוא סמל או לא.
כן קשור לזה שיש פה אפשרות להשתמש בשחקן עבר של הקבוצה, שגם מכיר את המנטאליות של המועדון ושל הסביבה ויוכל להדריך שחקנים צעירים גם בתחום המקצועי וגם בתחום המנטאלי.
הפועל אני כבר משתגע