רוח דרומית חזקה-משחק עונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

רוח דרומית חזקה-משחק עונה

שליחה על ידי חייל_אדום »

אין כל של ספק שמדובר במשחק העונה של הפועל ב"ש,והצהרת כוונות לגבי עתיד העונה,והיכן אנו רוצים ליהות ממוקמים.
אם תעיפו מבט קצר על הטבלה,ועל שתי המשחקים הקרובים, תבינו כמה חשוב לא להפסיד בחיפה.
הפסד בחיפה ואנחנו עלולים למצוא את עצמנו בקרבות על הפלייאוף האמצעי שמקומות12-14 הם כבר לא מילה גסה. במיוחד שביתר ירושלים[שלדעתי היא הרבה יותר חזקה מאז ההפסד 5-0 שלנו בטדי],מחכה לנו במשחק בית מפחיד בווסרמיל.
קלינגר חייב להסביר לשחקנים כמה שתי המשחקים הקרובים קריטים עבור המועדון לגבי מיקומו בסוף העונה.
נכון שאנחנו באמצע העונה עדיין,אבל משחקים כאלה בסופו של דבר,אם אלו שקובעים הכין הקבוצה תתמקם בסיום העונה.
התרגלנו תמיד להפסיד במשחקי חוץ נגד מכבי חיפה אבל פעם צריך להגיע בשיא הריכוז ושכל שחקן ושחקן יבין שאלו המשחקים שצרייך להתחיל לתת פוש לקראת שלבי סיום העונה.

"לא חוזרים בלי נקודות מחיפה!"
:גאוות הנגב:
תמונה

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...
Title: קרייזי-רד

Re: רוח דרומית חזקה-משחק עונה

שליחה על ידי הסניגורון... »

וואו זה כבר פתטי. לפני כל משחק גדול יש לפחות 3 נושאים כאלה, אז בחייאת.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הסניגורון... כתב:וואו זה כבר פתטי. לפני כל משחק גדול יש לפחות 3 נושאים כאלה, אז בחייאת.
כל כך צודק. ועוד לפני משחק בית מילא ... אבל משחק חוץ בחיפה. הרי אנחנו יודעים בדיוק מה יקרה בסופו של דבר על המגרש בשבת. כל משחק חושבים שהנה עכשיו זה השתנה והנה היום באר שבע לא תפחד מהשם של הקבוצה, וכל פעם מתאכזבים מחדש.

צר לי להגיד, אבל הקבוצה של העונה לא בנוייה להתמודד נגד הגדולות. לא אומר שאנחנו חסרי סיכוי, כי סגירה מחלטת בהגנה ועקיצות של ערן לוי יכולות לקרות, אבל "לא חוזרים בלי נקודות מחיפה" .. כנראה שנחזור בלי נקודות מחיפה.

דרך אגב, בנוגע לשאר לוח המשחקים, יוצא לנו להתארח אצל 4 המועמדות לירידה. בוסרמיל השגנו מהם 10 מ12 נקודות שזה נתון של קבצה שרוצה פלייאוף עליון, אבל במשחקי חוץ מולן לא יהיה קל...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מאז ה0-1 של לירון בסיס בעונת הגביע, המאזן מולם שם הוא 10 מ-10 בכל המסגרות..חייב להיות לזה סוף מתישהו
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לי עדיין יש תחושה (בשום פנים ואופן לא ציפייה!) שלא נחזור מחיפה עם הפנים בין הידיים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:לי עדיין יש תחושה (בשום פנים ואופן לא ציפייה!) שלא נחזור מחיפה עם הפנים בין הידיים.

אל דאגה, תיכף אני שולף את הנשק הסודי..... ;)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

יש לי תחושה טובה בקשר למשחק הזה, למרות שיניב קטן ישחק, בסך הכל חיפה לא קבוצה כזאת מפחידה כמו למשל הפועל תל אביב, מכבי חיפה זאת קבוצה יעילה, ואם מצליחים לנטרל אותם במרכז השדה (ויש את הכלים לכך) אז יהיה אפשרי להשיג משהו במשחק הזה, אני לא אומר שניצחון, אבל תיקו לכל הפחות זה בהחלט אפשרי.

הניצחון שלהם אגב על מכבי תל אביב לא הרשים אותי, מדובר בניצחון אחד מרשים ותו לא..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

צריך לדעת לנצל את המצבים שיהיו לנו להבדיל ממכבי ת"א שלא עשתה זאת ובסוף חטפה בראש.

לשחק על המהירות של אסולין על בנאדו .
תמונה

שלח תגובה