התבוססות בבינוניות
- dardasmiley
התבוססות בבינוניות
היום מפרסמים גם בספורט 5 וגם בוואן שהקבוצה במשא ומתן מתקדם עם פדידה, כן כן, חנן פדידה, זה שזרקנו אותו בתחילת השנה כי הוא לא שחקן כדורגל ובטח שלא חלוץ או ה-חלוץ שחסר לנו.
הולכת ומסתמנת כאן בעיה מדאיגה, ולפני שאציין אותה אגיד שאני חושב שאלונה עושה רק טוב למועדון הזה והניהול (מה שנראה מהצד ) בהחלט מתקדם, אבל וכאן נכנס אבל גדול, כמו בכל חלון העברות בתקופתה של אלונה אנחנו קוראים כותרות על שחקנים גדולים ובסוף מחתימים פדידות, אייל שנים, ליאור ז'אנים ואחרים. מסתבר שברגע האמת כאשר נדרשים לפתוח את הארנק ולהחתים, אצלנו מקבלים פיק ברכיים ומעדיפים ללכת על מינימום הוצאות, גם ערן לוי וצגאי הם החתמות חופשיות, אבל הם מצדיקים את זה. החתמה של פדידה כמוהה כהודאה מראש באי עמידה במטרות שהוצבו והרמת ידיים. לא יכול להיות שכל השמות הגדולים (האפשריים) נזרקים לאוויר ובסוף אנחנו נשאר עם אלה שנזרקו מאשקלון (!) או מקבוצות תחתית אחרות, או כאלה שהצטיינו בליגה הלאומית. בחיאת ראבאק או שתביאו ח-י-ז-ו-ק או שתעלו שחקני נוער, אין למה להחתים שחקנים כאלה!!!
הולכת ומסתמנת כאן בעיה מדאיגה, ולפני שאציין אותה אגיד שאני חושב שאלונה עושה רק טוב למועדון הזה והניהול (מה שנראה מהצד ) בהחלט מתקדם, אבל וכאן נכנס אבל גדול, כמו בכל חלון העברות בתקופתה של אלונה אנחנו קוראים כותרות על שחקנים גדולים ובסוף מחתימים פדידות, אייל שנים, ליאור ז'אנים ואחרים. מסתבר שברגע האמת כאשר נדרשים לפתוח את הארנק ולהחתים, אצלנו מקבלים פיק ברכיים ומעדיפים ללכת על מינימום הוצאות, גם ערן לוי וצגאי הם החתמות חופשיות, אבל הם מצדיקים את זה. החתמה של פדידה כמוהה כהודאה מראש באי עמידה במטרות שהוצבו והרמת ידיים. לא יכול להיות שכל השמות הגדולים (האפשריים) נזרקים לאוויר ובסוף אנחנו נשאר עם אלה שנזרקו מאשקלון (!) או מקבוצות תחתית אחרות, או כאלה שהצטיינו בליגה הלאומית. בחיאת ראבאק או שתביאו ח-י-ז-ו-ק או שתעלו שחקני נוער, אין למה להחתים שחקנים כאלה!!!
Re: התבוססות בבינוניות
מה חדש ?
כל הזרים שעזורי הביא לפה היו שחקנים חופשיים
אייל שן היה חופשי גם מליקסון היה חופשי עם אני לא טועה
ליאור אסולין היה שחקן חופשי
אוהד כהן היה חופשי גם
השחקנים היחידיים שהשקענו אליהם כסף בשנים האחרונות וקנינו אותם הם דוד רביבו וסוארז ונאסר
פדידה לא היה חלוץ ולא יהיה חלוץ עד שנפטרנו ממנו רוצים להחזיר אותו
זה שי !
כל הזרים שעזורי הביא לפה היו שחקנים חופשיים
אייל שן היה חופשי גם מליקסון היה חופשי עם אני לא טועה
ליאור אסולין היה שחקן חופשי
אוהד כהן היה חופשי גם
השחקנים היחידיים שהשקענו אליהם כסף בשנים האחרונות וקנינו אותם הם דוד רביבו וסוארז ונאסר
פדידה לא היה חלוץ ולא יהיה חלוץ עד שנפטרנו ממנו רוצים להחזיר אותו
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גועל נפש אני לא מאמין שקלינגר מביא שחקן כל כך חלש.
אבדול ראזק שחקן מצויין שכדאי להביא.
אם החלוץ שיחתום פה זה פדידה ומאור יעזוב פליאוף אמצעי יהייה הישג.
אבדול ראזק שחקן מצויין שכדאי להביא.
אם החלוץ שיחתום פה זה פדידה ומאור יעזוב פליאוף אמצעי יהייה הישג.
נשמע כמו קשקוש אמיתי.לא מאמין שמישהו חושב להחזיר את פדידה.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מקווה שהשמועה לא רצינית בקשר לחנן פדידה שכן מדובר בחלוץ שבשיאו יכול להתאים לליגה לאומית. ברוב הימים הוא חלוץ קלאסי לליגה א'.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אפשר להירגע, אין סרט שהוא יגיע לכאן.
הנפצה של סוכן.
הנפצה של סוכן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בס"ד
עד שנפתרנו ממנו?
מקווה שזה באמת ספין של סוכן.
עד שנפתרנו ממנו?
מקווה שזה באמת ספין של סוכן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לפי מה שהבנתי הוא מועמד בכלל למכבי באר שבע :O
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כנראה יש לו סוכן עם קשרים רחבים,כי זה פורסם גם בוואן וגם בספורט 5 בהחלטיות די מדאיגה.ניב כתב:אפשר להירגע, אין סרט שהוא יגיע לכאן.
הנפצה של סוכן.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
פרסום של סוכן. אין שום קשר למועדון.
אין סיכוי שנצא כל כך מפגרים...
אין סיכוי שנצא כל כך מפגרים...
מבדיקה שעשיתי עם מקורות מאוד מאוד מאוד מהימנים - אין דברים בגו. פדידה לא מועמד ולא חצי מועמד להגיע לכאן.
אכן ספינים זולים של סוכנים.
אכן ספינים זולים של סוכנים.
אחת הבדיחות החזקות של הפגרה..
אחת הבדיחות החזקות של חלון העברות..