עשרה דבריא... סתאאם
10 משחקים (בכל המסגרות - 9 ליגה+1 גביע המדינה) בקרית אליעזר מול הירוקים - 10 הפסדים.. זה המאזן האימה שלנו שם מאז הניצחון בעונת הגביע (0-1, לירון בסיס). נראה לי שהגיע הזמן לשים סוף, ואני לגמרי מצפה לחזור עם תיקו ומעלה מקרית אליעזר. אז קדימה, הפועל!
מדהים עד כמה המאזן שלנו בקרית אליעזר הוא מביש. לא יודע מה עושה את קרית אליעזר לכל כך אימתני מבחינתנו אבל באמת שהגיע הזמן להפסיק
את המחדל הזה כאן ועכשיו.
אגב,למי שתוהה,הנצחון האחרון שלנו על החיפאים היה ב2.12.2002 כאן בוסרמיל 2-0 על מכבי חיפה הגדולה של יצחק שום.
תוסיף לזה תצוגה מדהימה בחצי גמר הגביע באותה שנה ...!
3-0 משערים של בונפלד יזרסקי וחיים
ועוד פצצה של אבולבן למשקוף שעד עכשיו מתקנים את השער אחרי הבעיטה הזאת
אין ספק שאז היתה לנו קבוצה שכל קבוצות הליגה נבהלו ממנה
לא פחדנו לשחק בשום מגרש בארץ
זה שי !
בס"ד
אתגר רציני לנשק יום הדין.
באמת שהגיע הזמן להפסיק את רצף ההפסדים מול חיפה ומחר זו הזדמנות טובה מאוד כדי להתחיל ליצור מומנטום חיובי ורצף של משחקים טובים במחזורים הבאים.
לחיפה אין הגנת ברזל,והיא הוכיחה כבר השנה שהיא די מתקשה לשחק מול קבוצה שמתגוננת בצפיפות.
יש תחושה שאפשר לעקוץ.
*מדהים: בשמונת המפגשים האחרונים בקרית אליעזר כבשו הירוקים שלושה או ארבעה שערים לרשת של האדומים.(וואלה).
רשמתי את זה כבר באשכול אחר, אבל שימו לב לסטטיסטיקה המחרידה :
" מכבי חיפה ניצחה בכל תשעת משחקי הבית האחרונים שלה בבית את הפועל באר שבע.
*מדהים: בכל אחד משמונת המפגשים האחרונים בקרית אליעזר, כבשו הירוקים שלושה או ארבעה שערים לרשת של האדומים."
אני מקווה מאוד שהסטטיסטיקה תישבר מחר, ושלא נחזור הביתה עם ארבעה חתיכות ברשת.
יאללה אורי - שיחקת אותה שוב...
היה יכול להיות שיחוק עוד יותר גדול אלמלא השופט לא היה בן של זו**.
לגבי בית"ר בשבוע הבא - אני לא זוכר איזושהיא עונה שבה לא ניצחנו את בית"ר לפחות פעם אחת באיזושהי מסגרת - אז זה או בשבוע הבא (בתקווה שלא נוציא אותם מהמשבר) או מתישהו בגביע. במצב שלהם זה צריך להיות גם וגם...
לזמנים טובים הגענו.....
פעם בשביל להשיג תוצאה טובה היה צריך ללכת לרב ולהביא מים "קדושים" מנחל שבקושי יש בו זרימה...או לחילופין לשים שום בנעל , או אפילו ללבוש בגד שכבר שנים זרוק בארון רק בגלל שלפני 200 שנה כשלבשת אותו הקבוצה ניצחה....
בעידן האינטרנט??? אורי אדום בנשמה פותח טופיק מלא סטטיסטיקה טובה והמתכון מוכיח את עצמו מדי עונה , מהפכת המחשוב בשלמותה.
רק חבל שנגד מכבי תל אביב השנואה שום דבר לא עובד כבר 20 שנים , אבל אני לא דואג , במוקדם או במאוחר אורי ימצא פיתרון גם לזה , אולי משהו שקשור למחשוב ענן.....
לזמנים טובים הגענו.....
פעם בשביל להשיג תוצאה טובה היה צריך ללכת לרב ולהביא מים "קדושים" מנחל שבקושי יש בו זרימה...או לחילופין לשים שום בנעל , או אפילו ללבוש בגד שכבר שנים זרוק בארון רק בגלל שלפני 200 שנה כשלבשת אותו הקבוצה ניצחה....
בעידן האינטרנט??? אורי אדום בנשמה פותח טופיק מלא סטטיסטיקה טובה והמתכון מוכיח את עצמו מדי עונה , מהפכת המחשוב בשלמותה.
רק חבל שנגד מכבי תל אביב השנואה שום דבר לא עובד כבר 20 שנים , אבל אני לא דואג , במוקדם או במאוחר אורי ימצא פיתרון גם לזה , אולי משהו שקשור למחשוב ענן.....
8red כתב:יאללה אורי - שיחקת אותה שוב...
היה יכול להיות שיחוק עוד יותר גדול אלמלא השופט לא היה בן של זו**.
לגבי בית"ר בשבוע הבא - אני לא זוכר איזושהיא עונה שבה לא ניצחנו את בית"ר לפחות פעם אחת באיזושהי מסגרת - אז זה או בשבוע הבא (בתקווה שלא נוציא אותם מהמשבר) או מתישהו בגביע. במצב שלהם זה צריך להיות גם וגם...
האשמה בי!
במקום לכתוב עשרה משחקים ללא ניצחון, הסתפקתי בלא להפסיד
תגיד, אורי, ה- 3-3 (השני) בווסרמיל היה כאשר שבמצב של 3-2 להם, איציק זוהר החטיא פנדל שיכול היה להעלות אותם ל- 4-2 ואז מדונוביץ' השווה בדקה ה-93' בנגיחה?
תגיד, אורי, ה- 3-3 (השני) בווסרמיל היה כאשר שבמצב של 3-2 להם, איציק זוהר החטיא פנדל שיכול היה להעלות אותם ל- 4-2 ואז מדונוביץ' השווה בדקה ה-93' בנגיחה?
בס"ד
היה המשחק הראשון שלי בתור ילד בוסרמיל.
באיזה שנה היה המשחק?