הרבה החתמות לטווח ארוך נעשו בקיץ האחרון. כולם הגיעו עם סימן שאלה די גדול, שיכול ללכת להצלחה אדירה או לכישלון טוטאלי. אחרי 13 מחזורים אפשר לעשות סיכומון קטן:
ג'סטין זולו - כנראה השחקן בתפקיד הכי קשה. זולו הוא תקוות המועדון לעמדה הכי קריטית בכדורגל היום, הקשר האחורי. אין תפקיד שבו יותר קשה לשחקן צעיר להשתלב, ויעידו על כך רוב הקבוצות בעולם שמעדיפות ניסיון בעמדה הזו.
אז מה היה לנו עד היום? קשה לדעת. לצד פעולות מעוררות התפעלות (השער מול קרית אתא, מהלך השער במכתש, הפריצה בכפ"ס וה"בישול" שלא נוצל ע"י קדוסי בקרית אליעזר), באות הרבה דקות מתות של חוסר מעורבות. משחק הראש לוקה בחסר. סיפרו לנו על בעיטות פצצה מחוץ לרחבה שעדיין לא ראינו, ולפעמים נראה שזולו עסוק בלשחק על מטר מרובע ולא רואה מה קורה במגרש.
לסיכום, שנחה עליו הרוח, רואים כישרון אדיר. בהחלט שווה להמשיך ולהאמין בו ולא לשכוח שהוא נמצא בתפקיד שלא הרבה שחקנים בני 19 עושים. מה גם שחניכה לצד אוקוגו בטח יותר מועילה מחניכה לצד זרקו...
איגור קוסטרוב - לכאורה אכזבה. איבד את מקומו בהרכב וגם לפני זה לא הרשים יותר מדי. שחקן עם תנועה מצויינת, ראיית משחק ובעיטה מצויינת, אך מצד שני הרבה פעמים לוקה בפעולות ומסירות פשוטות (לחץ? הגיל הצעיר?) שמונעות ממנו באמת להרשים לאורך משחק שלם.
איגור מסיים 13 מחזורים עם שני שערים ובישול, אך אי אפשר לקחת ממנו את התנועה ללא כדור הבלתי פוסקת שפותחת אופציות מסירה כל פעם שהוא על המגרש.
לסיכום, שמירה על ריכוז במשך 90 דקות והימנעות מאיבודי כדור אלה הדברים שהוא צריך לעבוד עליהם. השאלה בינואר גם יכולה להיות אופציה.
מאור מליקסון - כנראה הסימן שאלה הכי גדול שהגיע לפה. אחרי חצי עונה גרועה בכפ"ס ועוד עונה וחצי איומות בחיפה היו לא מעט אנשים (כולל אני) שהספידו אותו. הוא נראה שהולך במסלול של ראובן עובד ורבים טובים אחרים, שסומנו ככישרון גדול אך לא הצליחו לתרגם זאת למספרים (והמאזן הגרוע שלו בליגת העל יעיד על כך).
תקוות כולנו היתה שבדיוק העונה מאור ייקח את עצמו בידיים. בינתיים זה נראה מבטיח, כולם מתרכזים בחמישה בישולים ושני שערים ושוכחים את הדברים הבאמת חשובים שעצרו למאור את הקריירה עד עכשיו: המאמץ, הריצה, המלחמה, הגליצ'ים והעבודה הקשה. סוף סוף הוא הבין את זה וזכינו שזה קורה אצלנו.
לסיכום, מאור אל תעצור. כבר היו לך פתיחות עונה טובות ותמיד סבלת מחוסר יציבות שנבע הרבה מהתקשורת והמחמאות - תמשיך עם העבודה הקשה והשמיים הם הגבול.
אוהד קדוסי - דווקא אוהד הגיע כמניה הכי בטוחה. למרות עונה די חלשה במכבי פ"ת, כולם היו בטוחים שזה בגלל הבלאגן שם וחילופי המאמנים, מה גם שקדוסי הרי תפר את הליגה הלאומית פעמיים.
על התוצאות אין ויכוח, שלושה שערים בלבד ויכולת חלשה. אם במחזורים הראשונים התנועה היתה טובה ורק ההחמצות היו מסמרות שיער, בחודש האחרון גם התנועה והמהירות נעלמו וזה נראה כאילו משחקים עם שחקן פחות. חוסר הביטחון פשוט מחמיר ממחזור למחזור עד למצב שמול רמה"ש הוא העדיף לנסות למסור שהוא עמד מול השוער במקום לבעוט.
לסיכום, קשה לי להאמין ששחקן בן 23 פתאום שוכח לשחק כדורגל. מצד שני, הורדה לספסל זה לא בהכרח דבר רע ויכול רק לתרום לו. לקדוסי יש עוד הרבה מה להוכיח.
נא להגיב אך ורק לגופו של עניין ולא לגרור את הטופיק לנושאים אחרים.
סימני השאלה
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: סימני השאלה
אז ככה לפי דעתי:
זולו:שחקן מצויין שחקן צעיר ומוכשר ומוכיח את עצמו אפילו אם יש לו את התפקיד הכי קשה!
קוסטרוב:לפי דעתי אכזבה שחקן כזה מהיר ורק שני שערים ובישול לא שאני מזלזל חס וחלילה אבל עדין..
מליקסון:ללא ספק הרכש הכי טוב שהחתמנו שחקן מצויין שליטה מצויינת בכדור מהיר מבשל הרבה 5 בישולים!!וגם שני שערים שזה יפה מאוד!
קדוסי:האכזבה הכי גדולה מה שנראה כהבטחה שהיו ממנו מלא ציפיות כמו הציפיות ככה גם האכזבות!
זולו:שחקן מצויין שחקן צעיר ומוכשר ומוכיח את עצמו אפילו אם יש לו את התפקיד הכי קשה!
קוסטרוב:לפי דעתי אכזבה שחקן כזה מהיר ורק שני שערים ובישול לא שאני מזלזל חס וחלילה אבל עדין..
מליקסון:ללא ספק הרכש הכי טוב שהחתמנו שחקן מצויין שליטה מצויינת בכדור מהיר מבשל הרבה 5 בישולים!!וגם שני שערים שזה יפה מאוד!
קדוסי:האכזבה הכי גדולה מה שנראה כהבטחה שהיו ממנו מלא ציפיות כמו הציפיות ככה גם האכזבות!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
ואני יגיד
שזולו שחקן מצויין הוא צעיר הוא אתלט הוא מהיר והוא פיזי וזה מאוד חשוב בעמדה הזאת שווה להשקיע בו
לגבי קוסטרוב עוד לפני ההחתמה אמרתי שהוא לא שחקן שחקן שאין לו קורדינציה בין הרגלים למוח לא יכול להיות שחקן כדורגל עוד לפני שהוא מקבל תכדור אני יודע שהוא יפסיד אותו אין לו פיזיות בגרוש
מאור מליקסון הוא השחקן הטוב ביותר בליגה בכמה דרגות ואת זה רואים כל שבוע מהירות נידות מסירות בעיטות ומלחמה הם רק חלק קטן ממה שהבחור הזה נותן כל שבוע פשוט נפלא
אוהד קדוסי קשה לבוא אליו בטענות גם אני ציפתי ליותר אבל רואים את זה כל שבוע שהוא משחק לבד בחוד קשה לו לבוא לידי ביטוי סבבה מהירות ?? אבל שיש עליך 4 שחקני הגנה גם במהירות קשה לעבור
אני מאמין שעם ישחק איתו עוד שחקן מטרה למעלה החיים שלו יהיו יותר קלים והוא ישיים את השערים שלו
זה שי !
שזולו שחקן מצויין הוא צעיר הוא אתלט הוא מהיר והוא פיזי וזה מאוד חשוב בעמדה הזאת שווה להשקיע בו
לגבי קוסטרוב עוד לפני ההחתמה אמרתי שהוא לא שחקן שחקן שאין לו קורדינציה בין הרגלים למוח לא יכול להיות שחקן כדורגל עוד לפני שהוא מקבל תכדור אני יודע שהוא יפסיד אותו אין לו פיזיות בגרוש
מאור מליקסון הוא השחקן הטוב ביותר בליגה בכמה דרגות ואת זה רואים כל שבוע מהירות נידות מסירות בעיטות ומלחמה הם רק חלק קטן ממה שהבחור הזה נותן כל שבוע פשוט נפלא
אוהד קדוסי קשה לבוא אליו בטענות גם אני ציפתי ליותר אבל רואים את זה כל שבוע שהוא משחק לבד בחוד קשה לו לבוא לידי ביטוי סבבה מהירות ?? אבל שיש עליך 4 שחקני הגנה גם במהירות קשה לעבור
אני מאמין שעם ישחק איתו עוד שחקן מטרה למעלה החיים שלו יהיו יותר קלים והוא ישיים את השערים שלו
זה שי !

כולם החתמות מצוייניות, אבל קוסטרוב הוא בטח לא זר שנוכןל להיות איתו בליגת על, אם נעלה בעזרת השם צריך להשאיל אותו לקבוצה מהליגה הלאומית לשנה.

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
נתחיל מהסוף.
קדוסי - לדעתי הוא חלוץ מצויין. מהיר מאוד. הבעיה היא שבתחילת העונה הוא נזרק באגף וזה לא עשה לו טוב.
עכשיו הוא נזרק החוד אבל לבד...
קדוסי יכול להוציא מעצמו הרבה יותר עם דחיפה של השחקנים מאחור.
ברגע שאלול מעיף אליו כדורים - ברור שהוא לא יצליח.
הייתי רוצה לראות את אופיר חיים מאחוריו אבל עד אז הייתי מסתפק באלירן גבאי הצעיר...
מליקסון - בתחילת העונה אמרתי שזה שחקן של קהל. אם הקהל יתחבר אליו הוא יתן כדורגל יפה ומחוייב. ואכן כך קרה. הבעיה העיקרית אצל מאור ובכלל זה הכושר הגופני.
השחקן מבזבז המון אנרגיה בתחילת המשחק ובסוף הוא לא קיים... אם הייתי המאמן, הייתי מורה לו לפתוח את המבערים רק לקראת סוף המחצית הראשונה כדי בסוף המשחק הוא יוכל לנצל את העייפות של הגנת היריב.
קוסטרוב - דעתי מעורבת. מצד אחד חלש מצד שני טכניקה מדהימה ונחישות שכמעט ולא קיימת בקבוצה.
חסר לשחקן מהירות וזה החולשה העיקרית שלו לדעתי. יש לו חוש מפותח מאוד לכיבושים ותנועה בלתי פוסקת לשטחים מתים שהיו יכולים להיות קטלניים יותר בתוספת אלמנט של מהירות.
זולו - לדעתי, אוצר גלום. יהלום שצריך עוד ללטש אבל הוא בנוי טוב, חכם ולוקה בעיקר במסירות שלו. הניסיון יעשה את שלו ואנחנו נזכה לראות שחקן שבעוד כמה שנים נוכל להגיד- זולו שיחק בהפועל באר-שבע.
קדוסי - לדעתי הוא חלוץ מצויין. מהיר מאוד. הבעיה היא שבתחילת העונה הוא נזרק באגף וזה לא עשה לו טוב.
עכשיו הוא נזרק החוד אבל לבד...
קדוסי יכול להוציא מעצמו הרבה יותר עם דחיפה של השחקנים מאחור.
ברגע שאלול מעיף אליו כדורים - ברור שהוא לא יצליח.
הייתי רוצה לראות את אופיר חיים מאחוריו אבל עד אז הייתי מסתפק באלירן גבאי הצעיר...
מליקסון - בתחילת העונה אמרתי שזה שחקן של קהל. אם הקהל יתחבר אליו הוא יתן כדורגל יפה ומחוייב. ואכן כך קרה. הבעיה העיקרית אצל מאור ובכלל זה הכושר הגופני.
השחקן מבזבז המון אנרגיה בתחילת המשחק ובסוף הוא לא קיים... אם הייתי המאמן, הייתי מורה לו לפתוח את המבערים רק לקראת סוף המחצית הראשונה כדי בסוף המשחק הוא יוכל לנצל את העייפות של הגנת היריב.
קוסטרוב - דעתי מעורבת. מצד אחד חלש מצד שני טכניקה מדהימה ונחישות שכמעט ולא קיימת בקבוצה.
חסר לשחקן מהירות וזה החולשה העיקרית שלו לדעתי. יש לו חוש מפותח מאוד לכיבושים ותנועה בלתי פוסקת לשטחים מתים שהיו יכולים להיות קטלניים יותר בתוספת אלמנט של מהירות.
זולו - לדעתי, אוצר גלום. יהלום שצריך עוד ללטש אבל הוא בנוי טוב, חכם ולוקה בעיקר במסירות שלו. הניסיון יעשה את שלו ואנחנו נזכה לראות שחקן שבעוד כמה שנים נוכל להגיד- זולו שיחק בהפועל באר-שבע.
תגיד לי אתה עושה צחוק אתה עם הטופיק הזה???
איזה שחקן שלא תביא לפה יהיה גרוע ממה שהוא באמת.
ומי שאשם זה המאמן.
ואל תגיד לי שזה לא לגופו של עניין כי למעט קוסטרוב כולם יכולים להיות מצויינים חוץ ממאור שהוא כבר מצויין.
סימן השאלה הכי גדול הוא לגבי המאמן אם כבר פתחת טופיק וללא ספק זה מאמן שהורס את זולו וקדוסי.
גם מליקסון יהרס עם הזמן בגלל שמשחקים רק עליו וקבוצות לומדות את זה וסוגרות אותו ממשחק למשחק בצורה יותר טובה. לכן גם התוצאות האחרונות נראות כמו שהן נראות.
7 נקודות מתוך 15 אפשריות.
איזה שחקן שלא תביא לפה יהיה גרוע ממה שהוא באמת.
ומי שאשם זה המאמן.
ואל תגיד לי שזה לא לגופו של עניין כי למעט קוסטרוב כולם יכולים להיות מצויינים חוץ ממאור שהוא כבר מצויין.
סימן השאלה הכי גדול הוא לגבי המאמן אם כבר פתחת טופיק וללא ספק זה מאמן שהורס את זולו וקדוסי.
גם מליקסון יהרס עם הזמן בגלל שמשחקים רק עליו וקבוצות לומדות את זה וסוגרות אותו ממשחק למשחק בצורה יותר טובה. לכן גם התוצאות האחרונות נראות כמו שהן נראות.
7 נקודות מתוך 15 אפשריות.
נערך לאחרונה על ידי shlomi9999 ב 07 דצמבר 2008, 21:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
נתחיל מקדוסי-קדוסי הוא חלוץ קיצוני ולא מספר 9 קלאסי ולכן הוא בשילוב 9 יהיה קטלני ואם לבד אז שיהיה איתו עוד מישהו מהיר.
דנדי- טוב .ולוקה במסירה באופן מבהיל חייב להיות לידו עושה משחק ולא עוד גרזן.הזמנים בהם אבוגזיר ועובדיה צבי נגמרו.
קוסטרוב-יעיל אך ורק קרוב לשער והולך לאיבוד כקיצוני .לא חושב שהוא מספיק בכדיי להיות זר בשלב זה.
זולו-פוטנציאל גדול נכון.סובלנות יש???
דנדי- טוב .ולוקה במסירה באופן מבהיל חייב להיות לידו עושה משחק ולא עוד גרזן.הזמנים בהם אבוגזיר ועובדיה צבי נגמרו.
קוסטרוב-יעיל אך ורק קרוב לשער והולך לאיבוד כקיצוני .לא חושב שהוא מספיק בכדיי להיות זר בשלב זה.
זולו-פוטנציאל גדול נכון.סובלנות יש???
הדג מסריח מראש,ודג הזה גיא לוי...
אני מאמין שאם המאמן השחצן,יהיר וגאוותן ששמו גיא(יודע הכל)לוי,לא היה מתעקש על שיטת משחק הדפוקה שהוא ממשיך בה,ופותח ב4-4-2 או 3 חלוצים,יכולנו להיות מזמן על הגל הנכון,ולהינות מהקבוצה שלנו גם אם היא הייתה מפסידה מדי פעם.יש לנו סגל מצויין במיוחד לליגה הזאת.זה שהוא הורס את הקדוסי ושם אותו לבד,זה שהוא הרס את פדלון וניסים ועכשיו הוא משקם אותם(יכל לקבל אותם מוכנים לליגה בשיא כושרם),כך הוא ניסה גם את אלול להרוס,ואחריו נדב קידר בתור מגן שמאלי,ולאחר מכן אלעד בונפלד שרואה יציע כבר 4 מחזורים,ולקינוח סמיוני ופדידה.אז שיגידו לי אותם האוהדים(שכמובן קשה להם להודות) שאמרו העיקר התוצאות שהוא מביא?אז הנה גם הבלוף הזה נגמר,כי כשאין דרך ברורה זה עניין של זמן עד שההמזל ייגמר.
ותחשבו על זה!!!
ותחשבו על זה!!!