אני מאוכזב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

אני מאוכזב

שליחה על ידי ערן »

אני מאוכזב מאוד מההתנהלות של אלונה ברקת בכל העניין של מאור מליקסון.
את לא יכולה לרצות להגיע עם הקבוצה הכי רחוק שאפשר ולהצהיר על כך מאז שהגעת הנה ובפועל לשחרר את השחקן הטוב ביותר שלך.
אני לא מקבל את זה שאומרים שבגלל שהשחרור הוא לאירופה אז אין לקבוצה ברירה.
אם מליקסון היה עובר לאחת הליגות הבכירות באירופה הייתי מבין אבל במקרה שלנו המעבר שלו הוא נטו בגלל התקדמות כלכלית.
לא שאני מזלזל בכדורגל הפולני ואני יודע שהקבוצה שם בוודאות יותר טובה מהקבוצה שלנו ומרוב קבוצות בליגה אבל
כולנו, וגם מאור יודעים שהכדורגל הפולני בכללותו הוא לא מציאה גדולה.
מבחינתי אין הבדל בין השחרור שלו לקרקוב לשחרור שלו לאחת הקבוצות הבכירות בליגה שלנו כי בשורה התחתונה השחקן החשוב ביותר בקבוצה עוזב.
אלונה הייתה צריכה לעשות את החישוב הפשוט ולהבין שהיה שווה, גם כלכלית וגם מקצועית, לשדרג למאור את החוזה ולהשאיר אותו
בקבוצה אבל המחשבה והשכל, לצערי הרב, פשוט לא היו בעת קבלת ההחלטה. אני מניח שעם שכר של 200 אלף דולר מאוד היה נשאר.
אנשים יגידו שקל לי לדבר כי אני לא זה שמשלם ושקבוצה לא בנויה על שחקן אחד אבל כולנו יודעים את האמת והיא שברמת השכר
של השחקנים היום בשוק מאור בהחלט שווה את הכסף הזה ושלקבוצה הזאת אין לאן לשאוף בלי מאור ולא משנה את מי יביאו.
אני בטוח שאף קבוצה שרוצה לחשוב בגדול לא הייתה משחררת את השחקן המרכזי שלה באמצע העונה בשביל הסכומים האלו ולליגה הפולנית במהלך העונה.

במידה והקבוצה הציעה למאור העלאה בשכר והוא סירב אני לוקח את כל המילים שלי בחזרה אבל מהמקורות שלי אני יודע שאלונה לא הציעה לו דבר כזה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: אני מאוכזב

שליחה על ידי הראל »

די תפסיקו , אתם מעדיפים את מליקסון פה אבל ממורמר ומשחק ללא חשק ואז נצטער של הלך.

תסתכלו על הצד הטוב כשמאור יחזור לארץ זה יהי רק לכאן !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

צודק ב100%.

תמיד חזרתי פה על הנקודה שאם אלונה מכוונת גבוהה ראוי שמאור יקבל שידרוג וימשיך בקבוצה כי שחקן מסוגו אין הרבה בנמצא וכמובן לא בסכומים האלו.
גם אם ניקח את כל הכסף אבל את כל הכסף שנקבל על מאור ונרצה להביא זר תותח, הוא לא יהייה ברמה של מאור ולא יתן את התפוקה שלו כך שהעיסקה לא משתלמת.

AsafNOKIA

שליחה על ידי AsafNOKIA »

הראל כתב:די תפסיקו , אתם מעדיפים את מליקסון פה אבל ממורמר ומשחק ללא חשק ואז נצטער של הלך.

הוא לא יהיה ממורמר על עצמו ולא על אף אחד.
המשפחה שלו אמרה בעצמה שהוא עובר אך ורק בשביל הכסף.

הוא היה מאוד רוצה לישאר אבל הוא מקבל "קצת" כסף, ומגיע לו חוזה של 200 אלף דולר לעונה.
למה פרננדס מגיע לרבע שלו? הוא עושה מה שמליקסון עושה עבור הקבוצה?
אפילו לא רבע ממליקסון.

הנה שחרר את פרננדס ואת בסיט ותשעה עוד כמה מהלכים של השאלות ואת יכול להשאיר את מליקסון בב"ש ועוד להביא חלוץ.
היא רוצה להתקדם והיא משחררת את השחקן שבונה לה את כל המשחק, השחקן המרכזי שלה.
איזה חובבניות יא אללה.

אין מי שיהיה מנהיג, מי יעלה לכל הקבוצה את החשק לשחק בדקות רעות, ואין מי שיסחוט פאולים ופנדלים.
קיצור הלב של הקבוצה עוזב ומתי באמצע עונה.
פחחחחחחח, איזה התנהלות בינונית ליגה לאומית, אלוננננה את בליגת העל. לא בליגה לאומית.
אפשר לחכות לסוף עונה הם לא ימותו אם הוא לא יגיע עכשיו!
ואפילו אולי יהיה לו הצעה יותר טובה, ואם נגיע לאירופה ויש סיכוי, מצויין אפילו.
אם מליקסון נשאר יהיה לו יותר במה והוא יוכל להגיע רחוק יותר אפילו מקראקוב. ונקבל עליו יותר כסף.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הראל כתב:די תפסיקו , אתם מעדיפים את מליקסון פה אבל ממורמר ומשחק ללא חשק ואז נצטער של הלך.

מה זאת אומרת יהיה ממורמר? הוא מקצוען או לא מקצוען? הוא נמצא בקבוצה שנתנה לו לא פחות ממה שהוא נתנה לה, לובש את סרט הקפטן, מקבל שכר מהקבוצה, מקבל אהבה מהקהל בצורה שהוא לא קיבל בעבר אז על מה ממורמר?
אלונה הייתה צריכה עוד בקיץ לשדרג לו את החוזה. חושב שגם עכשיו היה מקום להציע למאור חוזה חדש. לא, הסכומים לא היו מגיעים לרמה שהפולנים מציעים, אבל לפחות ככה אפשר היה להגיד למאור שאנחנו מבינים את הרצון שלו לשדרג את השכר אבל יש מהצד השני גם את הרצון של הקבוצה לא לאבד את השחקן המוכשר ביותר שלה ולכן צריך להיפגש באמצע (מליקסון נשאר עם חוזה משודרג).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אמיר אפרת כתב טור מצויין היום בידיעות בנושא של מליקסון..
"שב"ש תפסיק לחשוב כמו ב"ש,תתחיל לחשוב כמו חיפה והפועל ת"א" אם היא רוצה אי פעם להיות קבוצת צמרת טיפוסית..
כדוגמא הוא נתן שהפועל ת"א לא משחררת בקלות את שכטר למרות הכסף הגדול שמציעים עליו.
כנ"ל יעקב שחר שלא משחרר את דבאלשווילי..

אני מסכים עם ערן וכל השאר ומבין בהחלט את האכזבה שלהם.אלונה הייתה צריכה לשאול את מאור
אם חוזה משודרג עכשיו יגרום לך להישאר,בוא נשב למו"מ.. זה המינימום
שאלונה הייתה צריכה לעשות.

נ.ב

אם מישהו יכול לסרוק את הטור של אמיר אפרת זה מצויין.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

משה אוחיון כתב: מה זאת אומרת יהיה ממורמר? הוא מקצוען או לא מקצוען? הוא נמצא בקבוצה שנתנה לו לא פחות ממה שהוא נתנה לה, לובש את סרט הקפטן, מקבל שכר מהקבוצה, מקבל אהבה מהקהל בצורה שהוא לא קיבל בעבר אז על מה ממורמר?
אלונה הייתה צריכה עוד בקיץ לשדרג לו את החוזה. חושב שגם עכשיו היה מקום להציע למאור חוזה חדש. לא, הסכומים לא היו מגיעים לרמה שהפולנים מציעים, אבל לפחות ככה אפשר היה להגיד למאור שאנחנו מבינים את הרצון שלו לשדרג את השכר אבל יש מהצד השני גם את הרצון של הקבוצה לא לאבד את השחקן המוכשר ביותר שלה ולכן צריך להיפגש באמצע (מליקסון נשאר עם חוזה משודרג).
בס"ד
הבעיה היא שהמועדון לא מוכן לשדרג לו את השכר.
מליקסון מחזיק בחוזה נמוך מאוד ביחס לרמתו (90 אלף דולר) וזה טבעי ומובן שהוא ירגיש ממורמר שלא משדרגים לו את השכר בעוד ששני הפורטוגלים מחזיקי בחוזה כפול משלו.
השיקול הכלכלי הוא גם חשוב מבחינת שחקן כדורגל,חבל שלא מוכנים להציע לו חוזה חדש ולהשאיר אותו כאן איתנו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אז רגע, אני מבולבל. כשאמרתי שאני מאוכזב מאלונה ומאור הפנו חצים כלפי. איך לעזעזאל אתה אומר דברים כאלה? פתאום מתפתח דיון על האם אלונה עשתה כל מה שיכלה, יפה לראות שיש כאן גם דעות אחרות בפורום.
yossi כתב: בס"ד
הבעיה היא שהמועדון לא מוכן לשדרג לו את השכר.
מליקסון מחזיק בחוזה נמוך מאוד ביחס לרמתו (90 אלף דולר) וזה טבעי ומובן שהוא ירגיש ממורמר שלא משדרגים לו את השכר בעוד ששני הפורטוגלים מחזיקי בחוזה כפול משלו.
השיקול הכלכלי הוא גם חשוב מבחינת שחקן כדורגל,חבל שלא מוכנים להציע לו חוזה חדש ולהשאיר אותו כאן איתנו.
יוסי, אתה בדיוק מתחבר למקום שפותח הטופיק הזה בא ממנו. האם באמת אלונה עשתה הכל? כמובן שלא הכל בחיים שחור ולבן. אני חושב שהעובדה שאלונה דרשה מחיר גבוה יותר עבור מאור היה צעד חכם וגם הסעיף שהיא הכניסה בחוזה (אם מאור חוזר לישראל זה רק לבאר שבע) היה במקום. אבל מהצד השני מתבקשת השאלה האם היא הייתה צריכה לעשות יותר. וממך אני מבין, וגם אני חושב ככה, שהיה מקום להציע למאור חוזה חדש. גם אם מאור היה עוזב, אם כבר מדברים על לצאת בהצהרות, זאת הייתה הצהרה מצד אלונה. כשיש לנו שחקן איכותי אנחנו נשלם לו בהתאם. אנחנו לא מחזיקים כאן שחקנים בכוח, להפך, מאור חותם על חוזה חדש בקבוצה או לפחות הציעו לו שידרוג בשכר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

משה אוחיון כתב:אז רגע, אני מבולבל. כשאמרתי שאני מאוכזב מאלונה ומאור הפנו חצים כלפי. איך לעזעזאל אתה אומר דברים כאלה? פתאום מתפתח דיון על האם אלונה עשתה כל מה שיכלה, יפה לראות שיש כאן גם דעות אחרות בפורום.

יוסי, אתה בדיוק מתחבר למקום שפותח הטופיק הזה בא ממנו. האם באמת אלונה עשתה הכל? כמובן שלא הכל בחיים שחור ולבן. אני חושב שהעובדה שאלונה דרשה מחיר גבוה יותר עבור מאור היה צעד חכם וגם הסעיף שהיא הכניסה בחוזה (אם מאור חוזר לישראל זה רק לבאר שבע) היה במקום. אבל מהצד השני מתבקשת השאלה האם היא הייתה צריכה לעשות יותר. וממך אני מבין, וגם אני חושב ככה, שהיה מקום להציע למאור חוזה חדש. גם אם מאור היה עוזב, אם כבר מדברים על לצאת בהצהרות, זאת הייתה הצהרה מצד אלונה. כשיש לנו שחקן איכותי אנחנו נשלם לו בהתאם. אנחנו לא מחזיקים כאן שחקנים בכוח, להפך, מאור חותם על חוזה חדש בקבוצה או לפחות הציעו לו שידרוג בשכר.
בס"ד
אני טוען עוד מהקיץ שמאור הוא יותר מזכאי לקבל שדרוג משמעותי בשכר שלו ושביחס למעמדו הסכומים שהוא מרוויח הם בגדר בדיחה (בטח אם משווים לסכומים שמקבלים הפורטוגלים ורביבו).
אני לא יודע אם אלונה העלתה את הנושא מול מאור ואני רוצה להאמין שהיא עשתה ככל שביכולתה כדי לגרום למאור לרצות להישאר,להשאיר אותו בכוח זה לא הפתרון ובמקרה כזה עדיף לשחררו.
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה והלוואי ונראה אותו חוזר לכאן בעתיד.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

1. לא נכון להחזיק שחקנים שרוצים לעזוב.
2. הקבוצה הפולנית עולה ברמתה על כל קבוצות ליגת העל ובגדול.
3. 200 אלף דולר זה חצי מיליון שקל פחות לעונה ממה שמציעים לו...למה שזה ישאיר אותו?
4. אמיר אפרת יכול לדבר הרבה אבל לחיפה ולת"א יש את הנשק הכי גדול- הן משחקות באירופה. אז נכון שניתן לומר שמדובר בביצה ובתרנגולת ובכל זאת...במקרה הזה אני לא חושב שהיו למועדון יותר מדי ברירות...עם כל הכאב והצער שבדבר...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ערן כתב:אני מאוכזב מאוד מההתנהלות של אלונה ברקת בכל העניין של מאור מליקסון.
את לא יכולה לרצות להגיע עם הקבוצה הכי רחוק שאפשר ולהצהיר על כך מאז שהגעת הנה ובפועל לשחרר את השחקן הטוב ביותר שלך.
אני לא מקבל את זה שאומרים שבגלל שהשחרור הוא לאירופה אז אין לקבוצה ברירה.
אם מליקסון היה עובר לאחת הליגות הבכירות באירופה הייתי מבין אבל במקרה שלנו המעבר שלו הוא נטו בגלל התקדמות כלכלית.
לא שאני מזלזל בכדורגל הפולני ואני יודע שהקבוצה שם בוודאות יותר טובה מהקבוצה שלנו ומרוב קבוצות בליגה אבל
כולנו, וגם מאור יודעים שהכדורגל הפולני בכללותו הוא לא מציאה גדולה.
מבחינתי אין הבדל בין השחרור שלו לקרקוב לשחרור שלו לאחת הקבוצות הבכירות בליגה שלנו כי בשורה התחתונה השחקן החשוב ביותר בקבוצה עוזב.
אלונה הייתה צריכה לעשות את החישוב הפשוט ולהבין שהיה שווה, גם כלכלית וגם מקצועית, לשדרג למאור את החוזה ולהשאיר אותו
בקבוצה אבל המחשבה והשכל, לצערי הרב, פשוט לא היו בעת קבלת ההחלטה. אני מניח שעם שכר של 200 אלף דולר מאוד היה נשאר.
אנשים יגידו שקל לי לדבר כי אני לא זה שמשלם ושקבוצה לא בנויה על שחקן אחד אבל כולנו יודעים את האמת והיא שברמת השכר
של השחקנים היום בשוק מאור בהחלט שווה את הכסף הזה ושלקבוצה הזאת אין לאן לשאוף בלי מאור ולא משנה את מי יביאו.
אני בטוח שאף קבוצה שרוצה לחשוב בגדול לא הייתה משחררת את השחקן המרכזי שלה באמצע העונה בשביל הסכומים האלו ולליגה הפולנית במהלך העונה.

במידה והקבוצה הציעה למאור העלאה בשכר והוא סירב אני לוקח את כל המילים שלי בחזרה אבל מהמקורות שלי אני יודע שאלונה לא הציעה לו דבר כזה.

1. להבדיל מאחרים, לפחות האכזבה שלך היא רק מבעלת הבית ולא מהשחקן, שעושה הצעד הנכון והסופר לגיטימי, ע"פ כל היגיון ושכל ישר.

2. נתחיל מדבר בסיסי: שחקנים משחקים כדורגל כמקור פרנסה, ככה שדיבורים כמו "נטו התקדמות כלכלית" לא רלוונטיים!! נמשיך בזה שהנחת היסוד שלך עליה התבססת בתחושת האכזבה שאתה חש, מוטעית מיסודה: הליגה הפולנית השתדרגה עשרות מונים בשנים האחרונות (ולא רק במשכורות העתק המשולמות שם), ומשתרכת לא הרבה מאחורי הליגה הצרפתית. לא פחות!! לזאת תוסיף את העובדה שמליקסון הולך לשחק בקבוצה שנאבקת על תואר האליפות (שזה בערך כמו לשחק בקבוצת תחתית באנגליה וספרד - מה שאתה טוען שהיית מוכן לקבל..) ובסבירות גבוהה תשחק בעונה הבאה בצ'מפיונס ליג, מה שיוכל להוות מבחינתו קרש קפיצה לדבר האמיתי. אז יוצא - כדבריך - שאתה אמור ועוד איך לגלות הבנה, ולקחת מילותיך חזרה..

3. מאור לא היה נשאר גם היו מכפילים לו את השכר. סעיף 2 מסביר בדיוק למה.

4. גם אם כל האמור לעיל רלוונטי, אתה לא יכול לשפוט למה לא משדרגים לשחקן זה או אחר בשכר, גם אם על פניו הוא שווה את הסכומים. לעיתים יש מכלול שיקולים רחב קצת מעבר..
משה אוחיון כתב:אז רגע, אני מבולבל. כשאמרתי שאני מאוכזב מאלונה ומאור הפנו חצים כלפי. איך לעזעזאל אתה אומר דברים כאלה? פתאום מתפתח דיון על האם אלונה עשתה כל מה שיכלה, יפה לראות שיש כאן גם דעות אחרות בפורום.

אין לך מה להתבלבל. להבדיל ממך, אצלם האכזבה היא נטו מבעלת הבית, ולא בדומה לך גם מהשחקן (ואמרתי כבר למה בדיוק מקבילה גישה כזו).
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אורי אדום בנשמה כתב:

1. להבדיל מאחרים, לפחות האכזבה שלך היא רק מבעלת הבית ולא מהשחקן, שעושה הצעד הנכון והסופר לגיטימי, ע"פ כל היגיון ושכל ישר.

2. נתחיל מדבר בסיסי: שחקנים משחקים כדורגל כמקור פרנסה, ככה שדיבורים כמו "נטו התקדמות כלכלית" לא רלוונטיים!! נמשיך בזה שהנחת היסוד שלך עליה התבססת בתחושת האכזבה שאתה חש, מוטעית מיסודה: הליגה הפולנית השתדרגה עשרות מונים בשנים האחרונות (ולא רק במשכורות העתק המשולמות שם), ומשתרכת לא הרבה מאחורי הליגה הצרפתית. לא פחות!! לזאת תוסיף את העובדה שמליקסון הולך לשחק בקבוצה שנאבקת על תואר האליפות (שזה בערך כמו לשחק בקבוצת תחתית באנגליה וספרד - מה שאתה טוען שהיית מוכן לקבל..) ובסבירות גבוהה תשחק בעונה הבאה בצ'מפיונס ליג, מה שיוכל להוות מבחינתו קרש קפיצה לדבר האמיתי. אז יוצא - כדבריך - שאתה אמור ועוד איך לגלות הבנה, ולקחת מילותיך חזרה..

3. מאור לא היה נשאר גם היו מכפילים לו את השכר. סעיף 2 מסביר בדיוק למה.

4. גם אם כל האמור לעיל רלוונטי, אתה לא יכול לשפוט למה לא משדרגים לשחקן זה או אחר בשכר, גם אם על פניו הוא שווה את הסכומים. לעיתים יש מכלול שיקולים רחב קצת מעבר..
אני לא מסכים איתך לגבי הליגה הפולנית. הקבוצה שהוא אליך אליה היא אולי חזקה ויכולה להתמודד מול קבוצות תחתית בספרד וגם זה בסימן
שאלה גדול. העניין הוא שהחשיפה שהליגה הזו מקבלת באירופה הוא לא גדול ולכן כל עוד הקבוצה שלו לא משחקת בשלבים הגבוהים באירופה
הוא לא יקבל את החשיפה בכדי לעבור ולשחק באחת הליגות הבכירות באירופה. קרקוב עדיין לא בליגת האלופות והיא אפילו עדיין לא זכתה
באליפות ולא עלו לליגת האלופות ולכן מוקדם לקבוע זאת. אני דיי בטוח שאם היו מציעים לו שכר גבוה יותר הוא היה נשאר.

לגבי סעיף 4 שלך, כמו שרשמתי בהודעה המקורית שלי אני לא מבין את החשיבה של אלונה בנושא. אפשר לעמוד מאחורי תירוצים של מכלול
שיקולים אבל לא מדובר פה בסודות הגרעין וכולנו יודעים את הדברים המרכזיים שהמועדון שוקל באם להחתים שחקן כזה או אחר.

אני חוזר שוב, מאור הוא השחקן הטוב ביותר שלך by far ולכן אם הפועל ב"ש רוצה להיחשב כמועדון גדול, וכשאני שוקל את כל המרכיבים של הנושא, שזה גם הסכומים וגם הקבוצה שהציעה והליגה שהיא משחקת בה, היה אסור לאלונה לשחרר את מאור!!!!!
לשחרר את מאור
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

לא מסכימה איתכם.
אנחנו לא באמת יודעים מה קורה מעל פני השטח, אני בטוחה שאלונה הציעה לו שדרוג וכו'.. אבל בתכלס זה מגוחך, כמו שאמרו גם אם הוא ישתכר כאן ב200 אלף- זה הפסד של חצי מיליון בשנה.
מעבר לכך, לא חושבת שההתנהלות של ת"א עם שכטר ושל חיפה היא נכונה. מה הטעם להשאיר שחקן שלא רוצה, למה לעצור לו את ההתקדמות? זה פשוט רוע. אז היא לא יצאה פרייארית, קיבלה יותר כסף ממה שהתכוונו לתת.
ולמאור יהיה טוב. לא יהיה לו טוב הוא יחזור אלינו.
זה כואב ומתסכל שהעמוד שדרה שלנו עוזב אבל זו ההזדמנות שלו, למה שיעמדו בדרכו?
ובין אם הוא ירצה או לא, השארתו בניגוד לרצונו תגרום למרירות שתבוא לידי ביטוי באופן ישיר על המגרש.
לא משתלם בעליל
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

האכזבה מאלונה היא גדולה, במיוחד לאור הדרך שבה היא רוצה להוביל את המועדון.
מצד אחד היא משדרת התנהלות של מועדון גדול המתבטאת במדיניות רכישת שחקנים, החתמות
לטווח ארוך, משכורות בזמן ועוד. בנוסף, כשהאוהדים באים בתלונות על מחירי מנויים וכרטיסים,
התגובה שמתקבלת היא השוואה לקבוצות הגדולות. מצד שני שזה מגיע לשחרור של שחקן בכיר
בקבוצה ההתנהלות היא של מועדון קטן. הפועל ב"ש זה לא בני סכנין, הפועל פ"ת או אשקלון ש-700
אלף יורו יכולים להציל את המועדון מקריסה כלכלית ובמקרים כאלה הנסיבות מוצדקות. הכסף לא מהווה
פקטור בכלל בעסקה, אלא המדיניות של לשחרר שחקן תחת חוזה ושיקול דעת מוטעה לחלוטין בכל
ההתנהלות מול מאור, החל מהקיץ ועד היום. אני יכול לחדש לכם משהו, מאור מליקסון היה נשאר
בהפועל ב"ש תמורת 200,000$ בעונה בודאות ואני אומר זאת מידיעה.
נכון שגם הסכום הזה רחוק מהשכר שלו בפולין אבל שתבינו איפה הוא הולך לחיות 4 שנים, באיזה קשיים
הוא הולך להיתקל, הריחוק מהבית, האנטישמיות ועוד, תסכימו להישאר גם בפחות מ-200,000$.
תסכימו איתי שהייתם מוכנים לוותר על צגאי וליאור ז'אן כדי שמאור יישאר, אלו הן בערך ההשלכות של מהלך
כזה. הפועל ת"א לקחה דאבל ועשתה עונה גדולה באירופה ועדיין הצליחה להשאיר בקבוצה את ורמוט,
שכטר, דה סילבה ואניימה, הרבה לפני שעלתה לאלופות ובידיעה שבמידה ולא תעלה תאלץ לשחרר
את חלקם, אבל ההשקעה בהם ושדרוג החוזים שלהם השתלמה ובגדול. ולמה הם עשו את זה? כי הם
ידעו שהערך המוסף של אותם שחקנים לקבוצה, החיבור שלהם עם הקהל, השמירה על מרקם חברתי
מסוים וכו', גדולים יותר מכל מיליון או שתיים שיזרמו לקופה. הערך המוסף של מאור מליקסון להפועל ב"ש
הוא ענק, האוהדים רואים בו סוג של קוסם, וירטואוז ושחקן נשמה, ובקיצור אין הרבה שחקנים שבשבילם
קונים כרטיס כדי לראות משחק כדורגל, מאור הוא אחד מהם. מעבר לכך, מועדון גדול נמצא מעל כל שחקן
והתנהלות של מועדון גדול צריכה לשדר שחוזה זה חוזה. המקרה של מאור הוא מקרה מיוחד ועצוב לי
שבשום רגע מאז הפניה מקרקוב, אלונה לא עצרה רגע כדי לחשוב מה אפשר לעשות כדי שמאור יישאר
והתנהלה כאילו ההצעה הגיעה מולנסיה או ליברפול. ראבק, זה כולה ויסלה קרקוב וברור לכולם שהשדרוג
פה הוא כלכלי נטו, אז למה לא לנסות להשאיר את השחקן. הפועל באר-שבע איבדה נכס וביחד איתו
גם את עמוד השדרה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ערן כתב:
העניין הוא שהחשיפה שהליגה הזו מקבלת באירופה הוא לא גדול ולכן כל עוד הקבוצה שלו לא משחקת בשלבים הגבוהים באירופה
הוא לא יקבל את החשיפה בכדי לעבור ולשחק באחת הליגות הבכירות באירופה.
אז זהו שפה אתה בהחלט טועה ומטעה. לא ידעתי שאתה בר סמכא כזה גדול בכל הקשור לליגה הפולנית ולחשיפה שלה לקבוצות מהליגות הבכירות ביבשת.
אז בוא תסתכל מה ענה לשאלתי אוהד של ויסלה שנירשם פה לפורום שלנו ותיווכח לדעת שיצאו משם לא מעט שחקנים לקבוצות בליגות בכירות יותר כמו איטליה, אנגליה, ספרד וגרמניה וגם לקבוצות יותר מפורסמות מליגות אחרות ביבשת:
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... 432#p79432" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה