עם כל המחמאות והאופטימיות שיש בזמן האחרון, שורה תחתונה יש לנו ניצחון אחד ב-7 משחקים האחרונים.
עם נתון כזה אי אפשר להיתפס על ניצחון דרמטי על מכבי פ"ת והופעה הירואית בקרית אליעזר.
אז משבר?
Re: אז משבר?
ולמרות זאת פתיחת הסיבוב הזה יותר טוב מפתיחת הסיבוב הקודם... חייבים לנצח את סכנין
המאבק על הפלייאוף האמצעי מתחיל...
אפשר להצביע על רוח לחימה. אפשר להצביע על הגנה באמת יציבה
(4 בליגה, וראשונה ביחד עם מכבי בספיגת שערים בבית).
יש יש משהו שונה בקבוצה הזו, אבל מסכים איתך שאנחנו בסוג של אשליה שהקבוצה בתקופה מצוינת.
הקבוצה לא בתקופה טובה, והצלחה נמדדת על פי תאכלס ניצחונות..עם דרך לא הולכים למכולת.
ובמבחן התוצאה כמו שאמרת פשוט אנחנו נופלים !!!!
(4 בליגה, וראשונה ביחד עם מכבי בספיגת שערים בבית).
יש יש משהו שונה בקבוצה הזו, אבל מסכים איתך שאנחנו בסוג של אשליה שהקבוצה בתקופה מצוינת.
הקבוצה לא בתקופה טובה, והצלחה נמדדת על פי תאכלס ניצחונות..עם דרך לא הולכים למכולת.
ובמבחן התוצאה כמו שאמרת פשוט אנחנו נופלים !!!!

בס"ד
בני סכנין חוץ,אשדוד בית והפועל פ"ת חוץ.
אם לא מוציאים 9 מ9 אפשר להתחיל לחשוב על הפליאוף האמצעי.
yossi כתב:בס"ד
אפשר לסגור את הבאסטה, ואם זה לא מה שיקרה אני הראשון שיגיד שצריך לסגור!!!!

אתמול בפתיחת המשחק כשראו בבירור שבית"ר שולטת, אמרתי לסובבים אותי - עדיף שנקבל את הגול עכשיו כדי שנתעורר (כמו שקרה בערך בכל משחק שבו ספגנו ראשונים).זה שי ! כתב:כרגיל אסור לנו להוביל ... תמיד שאנחנו מובלים הולכים אחורה כמו חולרות
זה שי !
לצערי קרה בדיוק ההיפך.
הפועל אני כבר משתגע
יש פה אשמה אחת והיא של המאמן .. תמיד שאנחנו מובלים השחקנים הולכים אחורה כמו רובוטים במקום לתת את השני ולהיות יותר רגועים
ביתר עלו הרבה יותר טוב ממה שאנחנו עלינו למחצית השנייה רק אחרי שספגנו שער ואז עוד שער התחלנו לשחק
זה שי !
ביתר עלו הרבה יותר טוב ממה שאנחנו עלינו למחצית השנייה רק אחרי שספגנו שער ואז עוד שער התחלנו לשחק
זה שי !

וואו נתון מלחיץ ביותר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."