ועכשיו יותר מתמיד - אין להם כבוד !!!
ועכשיו יותר מתמיד - אין להם כבוד !!!
השחקנים האלה !! כן אותם שחקנים שלובשים אדום מתחילת העונה.
מילא 19 משחקים (ועוד כמה בגביע הטוטו) אתם לא משחקים טוב ולא מציגים יכולת גבוהה (אפשר לספור רק דק' של יכולת גבוהה ולא משחקים) זה ניחא .
מילא עשיתם בושות סיבוב קודם בטדי והושפלתם והשפלתם אותנו מול קבוצה שאין לה כדורגל ואין לה שחקנים, וגם אתמול אותה קבוצה הזו נ יצחה אותכם.
מילא כל החוסר מקצועניות של כמה שחקנים שיוצאים לבלות ומעשנים.
אבל לא להשאר אחרי המשחק למרות שאכזבתם 7-8 אלף צופים ולתת כבוד אחרון למאור מליקסון ?!?!
זה שאחראי הבלעדי לעליית הקבוצה ליגה , לזה שאתם צריכים להיות גאים שאתם משחקים ליד פנומן שקשה לי להאמין שעוד שחקנים חלשים כמוכם יזכו לשחק לצידו.
אז 6-7 שחקנים נשארו אחרי המשחק ונתנו כמה דק' של כבוד למליקסון אבל איפה כל השאר לעזעזל , ולמה אותם 6-7 שחקנים אחרי כמה דק' שמליקסון קיבל אז גביע מאלונה הלכו ??
איפה הכבוד שלכם לא לנו האוהדים שאתם מאכזבים מדי שבת , אלה למאור מליקסון לחבר שלכם לקבוצה לאחד שעושה לכם את ההבדל במשחק ובטבלה כי בלעדיו פליאוף עליון רק בחלומות תיהיו.
מילא 19 משחקים (ועוד כמה בגביע הטוטו) אתם לא משחקים טוב ולא מציגים יכולת גבוהה (אפשר לספור רק דק' של יכולת גבוהה ולא משחקים) זה ניחא .
מילא עשיתם בושות סיבוב קודם בטדי והושפלתם והשפלתם אותנו מול קבוצה שאין לה כדורגל ואין לה שחקנים, וגם אתמול אותה קבוצה הזו נ יצחה אותכם.
מילא כל החוסר מקצועניות של כמה שחקנים שיוצאים לבלות ומעשנים.
אבל לא להשאר אחרי המשחק למרות שאכזבתם 7-8 אלף צופים ולתת כבוד אחרון למאור מליקסון ?!?!
זה שאחראי הבלעדי לעליית הקבוצה ליגה , לזה שאתם צריכים להיות גאים שאתם משחקים ליד פנומן שקשה לי להאמין שעוד שחקנים חלשים כמוכם יזכו לשחק לצידו.
אז 6-7 שחקנים נשארו אחרי המשחק ונתנו כמה דק' של כבוד למליקסון אבל איפה כל השאר לעזעזל , ולמה אותם 6-7 שחקנים אחרי כמה דק' שמליקסון קיבל אז גביע מאלונה הלכו ??
איפה הכבוד שלכם לא לנו האוהדים שאתם מאכזבים מדי שבת , אלה למאור מליקסון לחבר שלכם לקבוצה לאחד שעושה לכם את ההבדל במשחק ובטבלה כי בלעדיו פליאוף עליון רק בחלומות תיהיו.
Re: ועכשיו יותר מתמיד - אין להם כבוד !!!
צודק ..!
עם היו לנו 2 3 מאור מליקסון נוספים בקבוצה הכל היה ניראה אחרת
לא לכבד חבר לקבוצה זה הכי גרוע
ועוד איזה חבר ואיזה שחקן בלעדיו חצי מהשחקנים שמשחקים פה היו עפים מזמן ..!
זה שי !
עם היו לנו 2 3 מאור מליקסון נוספים בקבוצה הכל היה ניראה אחרת
לא לכבד חבר לקבוצה זה הכי גרוע
ועוד איזה חבר ואיזה שחקן בלעדיו חצי מהשחקנים שמשחקים פה היו עפים מזמן ..!
זה שי !

זה העם של שחקני הכדורגל.
ואיפה אסי/אלונה/לא משנה מי שיעמדו בכניסה לחדר ההלבשה ויתנו הוראה לא לעלות, מי שירצה לעלות- מקבל קנס. נראה אותם לא נשארים.
שתיהיה הנחיה, שיהיה סדר- שיהיה ארגון. הכל שם יותר מידי רכרוכי וככה דברים נראים.
עצוב שיש שחקנים בקבוצה שאין להם זהות או טיפת טאקט ורגישות.
הראל, אם שחקן בקבוצה שלך מעלה סטטוס ":D " בפייסבוק חצי שעה אחרי שהמשחק של אתמול נגמר זה בעיניי אומר הכל.
ואיפה אסי/אלונה/לא משנה מי שיעמדו בכניסה לחדר ההלבשה ויתנו הוראה לא לעלות, מי שירצה לעלות- מקבל קנס. נראה אותם לא נשארים.
שתיהיה הנחיה, שיהיה סדר- שיהיה ארגון. הכל שם יותר מידי רכרוכי וככה דברים נראים.
עצוב שיש שחקנים בקבוצה שאין להם זהות או טיפת טאקט ורגישות.
הראל, אם שחקן בקבוצה שלך מעלה סטטוס ":D " בפייסבוק חצי שעה אחרי שהמשחק של אתמול נגמר זה בעיניי אומר הכל.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מחזק.
בושה וחרפה לשחקנים שהם לא רק שחקנים אלא גם לא חברים.
בושה וחרפה לשחקנים שהם לא רק שחקנים אלא גם לא חברים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אולי תפסיקו להתסיס פה נמאס מה נונתים לא נותנים יאלה עובר כל גבול היה טקס יפה כולם דיברו שבחים על הקהל המועדון יאלה תגלגו הלאה אני כבר לא יכול לשמוע את הדברים הללו יותר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מפתיע. החומר האנושי היום בקבוצה (אסולין, לוי, צגאי ושחקנים נוספים) הוא מהגרועים בתולדות המועדון. פחות קריטי האם אחד מהשלושה נשאר (נראה לי שלוי נשאר) או לא פשוט מסמל משהו על הקבוצה שקלינגר בנה ועל העובדה שלקלינגר כניראה פחות חשוב החומר האנושי בקבוצה אלא יותר היכולת על המגרש.
הטעות הגדולה הייתה דווקא של המועדון שהחליט לעשות את הטקס בסיום המשחק. לא מובנת ההחלטה, בידיעה שיתכן ונפסיד ולכולם יצא החשק בגלל המשחק.
בינוניות, בינוניות בינוניות. מראשון השחקנים ועד לאחרון המנהלים במועדון.
הטעות הגדולה הייתה דווקא של המועדון שהחליט לעשות את הטקס בסיום המשחק. לא מובנת ההחלטה, בידיעה שיתכן ונפסיד ולכולם יצא החשק בגלל המשחק.
בינוניות, בינוניות בינוניות. מראשון השחקנים ועד לאחרון המנהלים במועדון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
noam1976 כתב:אולי תפסיקו להתסיס פה נמאס מה נונתים לא נותנים יאלה עובר כל גבול היה טקס יפה כולם דיברו שבחים על הקהל המועדון יאלה תגלגו הלאה אני כבר לא יכול לשמוע את הדברים הללו יותר
תגיד לי אתה בסדר, אתה?!

מילא הטקס בסיום שבהשפעת התוצאה היה זוועתי ומשום מה הצלחת להנות ממנו, אבל ראבק - יש דבר יותר טריוויאלי משחקנים שנותנים כבוד אחרון לחבר בקבוצה? אם בעיניך לא, אז בעיני כל השאר דווקא כן, ולפחות אל תיפול על מי שמדבר כי כואב לו

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בס"ד
מצטרף.
אלו שברחו כמו נמושות לחדר הלבשה בסיום המשחק צריכים להתבייש בעצמם על כך שלא כיבדו את חברם לקבוצה וקהל של אלפים שלא הלך הביתה.
אם לעוד כמה שחקנים היה רבע מהמחויבות והלב שמביא איתו מליקסון למגרש הייתי מאושר.
זה לא פעם ראשונה שקורה דבר כזה,המקרה בסיום העונה שעברה בהפסד המביך 4-1 למכבי פ"ת בוסרמיל שרק מליקסון ועוד כמה בודדים באו להודות לקהל ולהפרד זכור לי עד היום.
מצטרף.
אלו שברחו כמו נמושות לחדר הלבשה בסיום המשחק צריכים להתבייש בעצמם על כך שלא כיבדו את חברם לקבוצה וקהל של אלפים שלא הלך הביתה.
אם לעוד כמה שחקנים היה רבע מהמחויבות והלב שמביא איתו מליקסון למגרש הייתי מאושר.
זה לא פעם ראשונה שקורה דבר כזה,המקרה בסיום העונה שעברה בהפסד המביך 4-1 למכבי פ"ת בוסרמיל שרק מליקסון ועוד כמה בודדים באו להודות לקהל ולהפרד זכור לי עד היום.
לא ברור לאן עוד אפשר להדרדר מהבחינה הזאת, פשוט עצוב..
כולי תקווה שאותם שחקנים קיבלו בראש, אך אני ספקטית למדיי
כולי תקווה שאותם שחקנים קיבלו בראש, אך אני ספקטית למדיי
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
אני רוצה להבין: אתם בעצם טוענים שהקבוצה צריכה היתה לשחק יותר טוב כדי לעשות *טוב* בלב למאור מליקסון?
הא?dudi2002 כתב:אני רוצה להבין: אתם בעצם טוענים שהקבוצה צריכה היתה לשחק יותר טוב כדי לעשות *טוב* בלב למאור מליקסון?
למקרה ולא הבנת את מהות הטופיק. עוד ניחא היכולת ושאר ירקות. מדובר על הישארות בדשא בסיום המשחק בכדי לתת כבוד בטקס לשחקן שהיה רמה אחת מעליהם והם אמורים לקרוא לעצמם -חברים שלו.

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אתה איתנו דודי? הכל בסדר?
ולעניינו - למען האמת? ממש לא מפתיע. עצוב, כואב, מכעיס...נראה לי שכן. אבל ממש לא מפתיע.
ולעניינו - למען האמת? ממש לא מפתיע. עצוב, כואב, מכעיס...נראה לי שכן. אבל ממש לא מפתיע.
אורי אדום מה שאני התכוונתי שלא מכול דבר צריך להתסיס גם אם זה נכון
אתה נתפסת בי כאילו אמרתי משהו רע מה זה אתה בעד התססות אז זה גרוע אחי אני נגד ותמיד אהיה
אתה נתפסת בי כאילו אמרתי משהו רע מה זה אתה בעד התססות אז זה גרוע אחי אני נגד ותמיד אהיה