מה היה רע לקחת את שמעון אבואצירא אני לא מבין
מה היה רע לקחת את שמעון אבואצירא אני לא מבין
כל הזמן רק קקות מביאים כמו את החולוץ הבולגרי הזה אז מה היו לוקחים את שמעון שחקן בן 24 עד לסיום העונה ואז רוכשים אותו היום ראו כמה כישרון יש בו חבל חבל מאוד צעיר לכמה שנים מתי נלמד מתי
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: מה היה רע לקחת את שמעון אבואצירא אני לא מבין
אתה וגם אחרים צריכים להבין משהו.
כל שחקן שקרית שמונה רוצה לרכוש, היא מקבל הנחה מאוד משמעותית ובגלל זה אף לא מנסה להתמודד מולה על שחקנים.
בדיוק כמו הסיפור עם ברק בדש.
אשדוד דרשה קרוב למיליון דולר ולקרית שמונה זה עלה בסביבות 400 אלף דולר בגלל אותה הנחה.
כל שחקן שקרית שמונה רוצה לרכוש, היא מקבל הנחה מאוד משמעותית ובגלל זה אף לא מנסה להתמודד מולה על שחקנים.
בדיוק כמו הסיפור עם ברק בדש.
אשדוד דרשה קרוב למיליון דולר ולקרית שמונה זה עלה בסביבות 400 אלף דולר בגלל אותה הנחה.
אביאל עם קבוצות בארץ זה הולך ככה אבל עם לאריסה מיוון לא ניראה לי שמה שאתה אומר נכון .אמרו שלא רוצים להביא אותו כי הוא בהשאלה ,וגם את זה אני לא מבין את זא'ן אפשר להשאיל ואת אבוחצירה לא ?

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אתה יודע מה, אני לא סגור לחלוטין לגבי חו"ל.נדב סגרון כתב:אביאל עם קבוצות בארץ זה הולך ככה אבל עם לאריסה מיוון לא ניראה לי שמה שאתה אומר נכון .אמרו שלא רוצים להביא אותו כי הוא בהשאלה ,וגם את זה אני לא מבין את זא'ן אפשר להשאיל ואת אבוחצירה לא ?
לא ברור מה עומד מאחורי ההחלטה..
קרית שמונה השאילה אותו מלאריסה?
השאילה ובסוף העונה יכולה לרכוש אותו פה זה בכלל לא מקרה אשדוד חבל מאוד שככה אנו נראים לפעמיים
בוקר טוב
אספר לך משהו מידיעה ולא מניחוש.יש שחקנים שבשום מחיר לא רוצים להגיע להפועל באר שבע.שום מחיר.
כאלה היו טוטו תמוז ותומר בן יוסף בשנה שעברה והשנה יש שחקנים אחרים כמו תומר חמד ואחרים.לא רוצים להגיע לבאר שבע.למה ? ככה !
אספר לך משהו מידיעה ולא מניחוש.יש שחקנים שבשום מחיר לא רוצים להגיע להפועל באר שבע.שום מחיר.
כאלה היו טוטו תמוז ותומר בן יוסף בשנה שעברה והשנה יש שחקנים אחרים כמו תומר חמד ואחרים.לא רוצים להגיע לבאר שבע.למה ? ככה !
[align=center]
GIFSoup[/align]

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אביב כתב:בוקר טוב
שום ככה.
כשהאלטרנטיבות הן לא "4 הגדולות" אלא קבוצות באותו דרג ומטה, הסיבה היחידה היא המרחק. מי לא מעדיף קל"ב???
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- dardasmiley
ולמה יש את ההנחה הקריטית הזו לקרית שמונה?
אבל אין ספק שאצלנו ישנים בעמידה...
אבל אין ספק שאצלנו ישנים בעמידה...
מבינה את הקטע של המרחק, אבל במקרה פה כשמדובר על שחקנים שקריית שמונה לקחו...
המרחק של כל האלה מהבית אותו דבר, לא?!
המרחק של כל האלה מהבית אותו דבר, לא?!

לי לא מובן מה האינטרס שיהיה להם הנחה....קבוצות רוצות להרוויח כמה שיותר מהשחקנים.

ההנחה במס שיש בקריית שמונה כבר לא קשורה לכן או לא כדורגל
מצחיק שאומרים כל פעם "מתי ילמדו לקח" כשאין לאף אחד פה מושג אמיתי למי פנו, כמה הציעו, וכיצד התנהל (אם בכלל) מו"מ אם שחקן כזה או אחר.
חוץ מזה, וגם אם לא מדובר באחת מ-4 הגדולות, ק"ש שמונה השנה הרבה יותר אטרקטיבית מב"ש ולא מפתיע ששחקן יבחר לשחק תחת שרביטו של רב"ש ולא של קלינגר.
מצחיק שאומרים כל פעם "מתי ילמדו לקח" כשאין לאף אחד פה מושג אמיתי למי פנו, כמה הציעו, וכיצד התנהל (אם בכלל) מו"מ אם שחקן כזה או אחר.
חוץ מזה, וגם אם לא מדובר באחת מ-4 הגדולות, ק"ש שמונה השנה הרבה יותר אטרקטיבית מב"ש ולא מפתיע ששחקן יבחר לשחק תחת שרביטו של רב"ש ולא של קלינגר.

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
למה?Amit M כתב:ולא מפתיע ששחקן יבחר לשחק תחת שרביטו של רב"ש ולא של קלינגר.
כנראה שהניסוח שלי למשפט לא היה טוב.. לא התכוונתי לבחירה בגלל זהות המאמן אלא רק בגלל רמת האטרקטיביות של הקבוצה עצמה.אליק כתב:
למה?

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אה אוקי, סבבהAmit M כתב:
כנראה שהניסוח שלי למשפט לא היה טוב.. לא התכוונתי לבחירה בגלל זהות המאמן אלא רק בגלל רמת האטרקטיביות של הקבוצה עצמה.

שטויותAmit M כתב:
כנראה שהניסוח שלי למשפט לא היה טוב.. לא התכוונתי לבחירה בגלל זהות המאמן אלא רק בגלל רמת האטרקטיביות של הקבוצה עצמה.
כאילו אין ספק שקרית שמונה קבוצה יותר טובה מאיתנו השנה אבל עדיין
אני מאמין שמבש יותר תופסים
בטח שגם הקהל מוסיף, לקרית שמונה אין כמעט קהל
אני מאמין שבסוף ביננו לבינהם זה רק עניין של כסף