https://www.one.co.il/cat/articles/arti ... &tableid=0" onclick="window.open(this.href);return false;
"הקבוצה מערימה קשיים על השלמת עסקת מעברו של הקשר לפולין, אך ההערכה היא שהסוגיה תפתר ביממה הקרובה."
ב"ש דורשת אחוזים ממכירה עתידית של מליקסון
Re: ב"ש דורשת אחוזים ממכירה עתידית של מליקסון
טוב שנזכרו לדרוש
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
כן,מצחיק איך העניינים מתנהלים כאן. לפי הכתבה אפשר להבין שרק בגלל שמקורבים של אלונה סיפרו לה שיש לה אפשרות לדרושניב כתב:טוב שנזכרו לדרוש
רווחים ממכירה עתידית של מליקסון,היא נזכרה שהיא שכחה את זה וביקשה להוסיף את זה למכירה.
עם כל האהבה שלי לאלונה,לפעמים "שכר הלימוד" שלה בא לידי ביטוי בצורה חובבנית מדי. בכל זאת צריך להודות כל רגע שהיא איתנו.
אם זה עוד לא סופי שיחזירו אותו ויתנו משכורת כמו שהוא אמור להרוויח בפולין כי בלעדיו ב"ש מתפרקת.
!!!messiah כתב:
כן,מצחיק איך העניינים מתנהלים כאן. לפי הכתבה אפשר להבין שרק בגלל שמקורבים של אלונה סיפרו לה שיש לה אפשרות לדרוש
רווחים ממכירה עתידית של מליקסון,היא נזכרה שהיא שכחה את זה וביקשה להוסיף את זה למכירה.
עם כל האהבה שלי לאלונה,לפעמים "שכר הלימוד" שלה בא לידי ביטוי בצורה חובבנית מדי. בכל זאת צריך להודות כל רגע שהיא איתנו.
התנהלות רשלנית וכל זה ממי שעברה מסע יסורים על ידי ההוא מהאולמות רק בגלל הנושא של התקבולים שהגיעו להפועל ב"ש על העברתו של יוסי בניון מווסטהאם לליברפול...
זה פשוט א ב של ניהול.
בושה!
הפועל אני כבר משתגע