גביש: תחלופת השחקנים אצלנו היא כמו באח הגדול

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

גביש: תחלופת השחקנים אצלנו היא כמו באח הגדול

שליחה על ידי messiah »

https://one.co.il/Article/173772.html" onclick="window.open(this.href);return false;

הומוריסטי משהו,אבל חייבים להודות שזה בד.נ.א שלנו. לא מסוגלים להעביר את ינואר בלי לצרף לפחות 2-3 שחקנים.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: גביש: תחלופת השחקנים אצלנו היא כמו באח הגדול

שליחה על ידי שי האדום »

התחלופה הייתה הכרחית ואף מתבקשת.
האם זה בריא לקבוצת כדורגל? ממש לא.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אגב, ממש לא מדובר בציטוט של גביש...היה פה קצת סילוף אבל זה תפקידה של התקשורת...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אליק, כבר חששתי שמא גביש, שנתפס כבחור מאוד אינטיליגנטי, גם כן צופה בתכנית פח הזאת, שמאז ה"ראשון בבידור" של דודו טופז לא הייתה עוד תכנית כזאת מטומטמת ששוות ערך לשידור שקופית "אתם אהבלים" במשך שעה ומשהו שהיא משודרת...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
V_3

שליחה על ידי V_3 »

8red כתב:אליק, כבר חששתי שמא גביש, שנתפס כבחור מאוד אינטיליגנטי, גם כן צופה בתכנית פח הזאת, שמאז ה"ראשון בבידור" של דודו טופז לא הייתה עוד תכנית כזאת מטומטמת ששוות ערך לשידור שקופית "אתם אהבלים" במשך שעה ומשהו שהיא משודרת...

העיקר שאתה איכותי וכל היום קורא הנסיך הקטן .

סמל אישי של משתמש
messiah

שליחה על ידי messiah »

8red כתב:אליק, כבר חששתי שמא גביש, שנתפס כבחור מאוד אינטיליגנטי, גם כן צופה בתכנית פח הזאת, שמאז ה"ראשון בבידור" של דודו טופז לא הייתה עוד תכנית כזאת מטומטמת ששוות ערך לשידור שקופית "אתם אהבלים" במשך שעה ומשהו שהיא משודרת...
איכשהו אני יכול לחתום לך קבל עם ועדה שעודד גביש נמנה על 40 אחוז מבתי האב בישראל שצופים באח הגדול. לגבי איכות התכנית ורמתה דבר בשם עצמך :)

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

V_3 כתב:

העיקר שאתה איכותי וכל היום קורא הנסיך הקטן .
כנראה שנגעתי בנקודה רגישה..?
בכל אופן אני שמח שמצאת לנכון להקדיש את התגובה הראשונה שלך בפורום דווקא לנושא הזה...
ומה רע בנסיך הקטן? ספר נפלא...

וmessiah - על "לחם ושעשועים" שמעת? מבחינתי זה שהצליחו למכר 40 אחוז מבתי האב לצפות בז-בל הזה, זה ממשיך להראות למה לעולם החברה הישראלית ובעיקר אנחנו, האנשים הפשוטים, אותם אלו שצריכים כל יום לשלם מיסים חדשים על דברים שפעם היו פה בחינם או במחירים הרבה יותר הגיוניים (מישהו אמר העלאת מחירי הדלק או הלחם או המים?) - לעולם לא נתארגן כנגד אלו שהטילו עלינו את המיסים האלו. אנחנו מעדיפים להתמכר לתכניות *** כמו ה"האח הגדול" או לצורך העניין לשלם לערוצי הטלויזיה השונים, מאשר לעשות משהו או להזיז את התחת במקום לקבל את כל המיסים והתשלומים האלו כ-גזרה מהשמיים. אפס תרבות אזרחית העיקר שחס וחלילה לא נפספס פרק של ה"פח הגדול"...
ולגבי רמת התוכנית ואיכותה - חברים וקרובי משפחה שלי שכן צופים בח-רא הודו בעצמם שהרמה שם נמוכה ונחותה. למה עדיין הם ממשיכים לצפות בזה? אין לי מושג...אולי לספק איזה יצר מציצנות או אולי כמו שאמרתי זה פשוט ה"לחם והשעשועים" שמייצרים עבור הציבור הרחב כדי להסיח את דעתו ממה שבאמת חשוב...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

8red כתב: כנראה שנגעתי בנקודה רגישה..?
בכל אופן אני שמח שמצאת לנכון להקדיש את התגובה הראשונה שלך בפורום דווקא לנושא הזה...

וmessiah - על "לחם ושעשועים" שמעת? מבחינתי זה שהצליחו למכר 40 אחוז מבתי האב לצפות בז-בל הזה, זה ממשיך להראות למה לעולם החברה הישראלית ובעיקר אנחנו, האנשים הפשוטים, אותם אלו שצריכים כל יום לשלם מיסים חדשים על דברים שפעם היו פה בחינם או במחירים הרבה יותר הגיוניים (מישהו אמר העלאת מחירי הדלק או הלחם או המים?) - לעולם לא נתארגן כנגד אלו שהטילו עלינו את המיסים האלו. אנחנו מעדיפים להתמכר לתכניות *** כמו ה"האח הגדול" או לצורך העניין לשלם לערוצי הטלויזיה השונים, מאשר לעשות משהו או להזיז את התחת במקום לקבל את כל המיסים והתשלומים האלו כ-גזרה מהשמיים. אפס תרבות אזרחית העיקר שחס וחלילה לא נפספס פרק של ה"פח הגדול"...
ולגבי רמת התוכנית ואיכותה - חברים וקרובי משפחה שלי שכן צופים בח-רא הודו בעצמם שהרמה שם נמוכה ונחותה. למה עדיין הם ממשיכים לצפות בזה? אין לי מושג...אולי לספק איזה יצר מציצנות או אולי כמו שאמרתי זה פשוט ה"לחם והשעשועים" שמייצרים עבור הציבור הרחב כדי להסיח את דעתו ממה שבאמת חשוב...
לייק מאוד

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

איזה יפי נפש כולכם, איזה דיון פתחתם....

יאללללללללה מספיק... תתעסקו בכדורגל, זה היעוד של הפורום הזה- עדיף.
תמונה

סמל אישי של משתמש
messiah

שליחה על ידי messiah »

8red כתב:וmessiah - על "לחם ושעשועים" שמעת? מבחינתי זה שהצליחו למכר 40 אחוז מבתי האב לצפות בז-בל הזה, זה ממשיך להראות למה לעולם החברה הישראלית ובעיקר אנחנו, האנשים הפשוטים, אותם אלו שצריכים כל יום לשלם מיסים חדשים על דברים שפעם היו פה בחינם או במחירים הרבה יותר הגיוניים (מישהו אמר העלאת מחירי הדלק או הלחם או המים?) - לעולם לא נתארגן כנגד אלו שהטילו עלינו את המיסים האלו. אנחנו מעדיפים להתמכר לתכניות *** כמו ה"האח הגדול" או לצורך העניין לשלם לערוצי הטלויזיה השונים, מאשר לעשות משהו או להזיז את התחת במקום לקבל את כל המיסים והתשלומים האלו כ-גזרה מהשמיים. אפס תרבות אזרחית העיקר שחס וחלילה לא נפספס פרק של ה"פח הגדול"...
איזה כיף זה להיות יפה נפש שמשדר כלפי חוץ דבר אחד ובפועל מתנהג בצורה שונה אה? הכי כיף :)
בדיוק כמו ש"הבורר חרא סדרה" (מזכיר לך משהו?) ובכל זאת נראה אותה ככה גם האח הגדול. אני אשתדל לא להטיל ספק באמינותך ובכנותך אבל
קשה לי מאוד להאמין שאתה לא נמנה עם אלו שצופים/"יצא להם לצפות"/"במקרה ראו פרק אחד" של האח הגדול. אני יכול לנהל איתך דיון של שעות
על למה האח הגדול היא תכנית טובה ומעניינת,אבל אתה בוחר להיות אחד מאותם יפי הנפש עילאיים שנהנים לנגן על הנושא של "מציצנות,ריאליטי ***,בידור זול להמונים,זריית
חול בעיניים" וכו'.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לא רק על הצופים אני מלין, אלא בעיקר על אלו שמוכרים לנו תכניות של בידור זול להמונים, כולל סדרות כמו "השרדות" או "היפה והחנון" שגם אני חוטא בהן, רק כדי לסמא את עינינו מבעיות חברתיות בוערות.
לצערי מי שהכי מכור לתכניות האלו הם בני הנוער והדור הצעיר שחושב שלא תמיד יודע לעשות הפרדה בין תכנית טלויזיה לבין מציאות והלגיטימציה שיש בקרב בני הנוער להתעניין בדמויות האלו ובעלילותיהן במקום\ בנוסף להתעניינות בדברים קצת יותר ערכיים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

תגידו מה שתגידו, ניר צודק...מדובר בזבל.

גם המכורים ביותר יודו בכך.
מנגד, לצערי - אין ספק שאי אפשר להסיק מצופי התכנית על רמת המשכל שלהם.

נתקלתי במכורים לסדרה מכל קצוות האינטליגנציה.
עצוב, כואב ונכון.
אני אישית יכול להעיד על עצמי כאחד שמתרחק מהחרא הזה כמו מאש ולא ראיתי קמצוץ, אבל רוב המדינה (על כל גווניה) צופה בשטות הזאת.

אופס, לא שמתי לב שאנחנו לא ב'אופסייד'. מה נסגר? שנעביר את הטופיק? :)

סמל אישי של משתמש
V_3

שליחה על ידי V_3 »

8red כתב: כנראה שנגעתי בנקודה רגישה..?

לפי דעתי בחירת הדוגמאות שלך היא לא מקרית , רק שאלה אחת לי אלייך תשאל את עצמך טוב טוב למה עודד גביש בענייך הוא אינטיליגנטי?

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

האינטיליגנט הגדול...

נא להתכתב בהתאם!
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

V_3 כתב:

לפי דעתי בחירת הדוגמאות שלך היא לא מקרית , רק שאלה אחת לי אלייך תשאל את עצמך טוב טוב למה עודד גביש בענייך הוא אינטיליגנטי?
like!
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה