הפועל כפר-סבא נפרדה מליגת העל בסיום העונה הקודמת לאחר עונה משוגעת והידרדרות
בלתי מובנת, שהובילה בסופו של דבר לירידת ליגה. בסיום העונה נעשתה "מכירת חיסול"
והבעלים אלי טביב החליט למכור/לשחרר/להשאיל כמעט את כל השחקנים הבולטים בקבוצה ביניהם
סמואל יבואה, גיז'רמו ישראלביץ', דאגלס דה סילבה, לירון זרקו, אבו בקרי, בן לוז, אביחי ידין ואורי אוזן.
עוד שחקן שהגיע למועדון במהלך העונה ונפרד בסיומה הוא מיודענו ה-"יהלום" מאור מליקסון.
בימים אלו מנסה אלי טביב להעביר את הבעלות על הקבוצה לאיש העסקים איתן ספיר, כאשר מנגד
קיימת התנגדות של האוהדים למהלך המכנים את ספיר "אותה הגברת בשינוי האדרת".
בסיום העונה החליט טביב לא להשקיע סכומים מטורפים וללכת על סגל שרובו מורכב משחקנים צעירים.
סלובודאן דראפיץ', ששימש במשך 5 שנים כעוזרו של רוני לוי, מונה למאמן מהקבוצה והחל אט אט בבניית
הקבוצה כמעט מאפס. דראפיץ' הצליח להשאיר במועדון מספר שחקני בית צעירים ומוכשרים והחל לבנות את
הקבוצה סביבם. זה המקום לעשות לכם סקירה קצרה על הבולטים בסגל של היריבה ממול.
בשער הירוקים תוכלו למצוא את קפטן הנבחרת האולימפית אוהד לויטה. חוליית ההגנה מורכבת מעופר
טלקר שלא רוצה לפרוש, עמאר מנצור ורמי דואני המושאלים מהפועל ת"א ,עמירן שקלים שמושאל ממכבי ת"א
ועשהאל בן שבת שהגיע ממכבי נתניה. הקישור של כפר-סבא צעיר, מוכשר ומהיר. הבולטים באמצע הם
המקומיים גיא דיין (למי שלבטח ישאל מי זה מס' 8) , אלירן סיימון ועידן שום, כאשר אליהם צורף לפני
כחודשיים הקשר הבאר-שבעי חן עזרא שהושאל ממכבי נתניה. בחוד של האורחים נוכל להבחין באבי קנפו
הותיק וברועי דיין שהגיע לאחר 2 עונות לא מוצלחות במכבי והפועל ת"א. בספסל האורחת כדאי לשים
לב לחלוצים הצעירים קובי סויסה ויוסי תורג'מן.
לסיכום, לא מדובר בקבוצת ליגה לאומית טיפוסית, אלא בחבורה צעירה, אינטילגנטית ומוכשרת, שנותנת
לשחק כדורגל ומסוגלת ביום נתון לנצח כל קבוצה.
קצת על היריבה- הפועל כפר סבא
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: קצת על היריבה- הפועל כפר סבא
גיא דיין הזה נחש לא קטן, שחקן מצוין שמאוד צריך להיזהר ממנו. לפי ההתרשמות מהמשחקים עושה רושם שחן עזרא ממש משפיע שם לטובה. מקווה שיחזור אלינו מתישהו.
קצת כואב לראות אותם נאבקים על עתיד המועדון ללא הצלחה. מקווה שיצליחו בסופו של יום
קצת כואב לראות אותם נאבקים על עתיד המועדון ללא הצלחה. מקווה שיצליחו בסופו של יום
יש להם קבוצה מצוינת מכול הבחינות, צריך להיזהר מהם אפילו עם כול השחקנים שעזבו אותם יש להם הרבה צעירים כישרוניים שמה.
לדוגמא: השוער אוהד לויטה, שוער צעיר ואחד הטובים שאני מכיר, שוער מבטיח עם עתיד גדול בליגת על תאמינו לי, וכן שוער בנבחרת ישראל האולימפית.
אז אנשים לא לזלזל בקבוצה הזאתי בגלל המיקום שלהם בטבלה, כי כבר למדנו על בשרנו (רהמ"ש, ירושלים) שבליגה הזאתי המיקום לא חשוב כלל, וכול קבוצה יכולה לצאת לשני מיתפרצות במשחק וככה לנצח, בע"ה יום שישי ניצחון.
לדוגמא: השוער אוהד לויטה, שוער צעיר ואחד הטובים שאני מכיר, שוער מבטיח עם עתיד גדול בליגת על תאמינו לי, וכן שוער בנבחרת ישראל האולימפית.
אז אנשים לא לזלזל בקבוצה הזאתי בגלל המיקום שלהם בטבלה, כי כבר למדנו על בשרנו (רהמ"ש, ירושלים) שבליגה הזאתי המיקום לא חשוב כלל, וכול קבוצה יכולה לצאת לשני מיתפרצות במשחק וככה לנצח, בע"ה יום שישי ניצחון.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בסיבוב הקודם, הגענו למשחק מולם בכפ"ס מה שנקרא עם הגב אל הקיר, אחרי תיקו 0-0 מביש ברמה"ש במחזור הפתיחה, והפסד ביתי מביש עוד יותר בשיעור 2-0 להפועל י-ם. אותו משחק היווה נק' מפנה, והחל ממנו עלתה הקבוצה על דרך המלך והחלה לנצח בצרורות. יש מצב לשחזר את ההיסטוריה?
וכשאתה קורא כל האמור לעיל נוכח מצבה הניהולי הלוט בערפל של היריבה, אתה נזכר להודות כל יום לבורא עולם ששלח לנו את המלאך המושיע בדמות אלונה.
וכשאתה קורא כל האמור לעיל נוכח מצבה הניהולי הלוט בערפל של היריבה, אתה נזכר להודות כל יום לבורא עולם ששלח לנו את המלאך המושיע בדמות אלונה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חבל שחן עזרא לא משחק אצלנו
אני חושב שיהיה קשה להכניע את אוהד לויטה שוער מצויין..
אני חושב שיהיה קשה להכניע את אוהד לויטה שוער מצויין..