יודע מה תגידו, "לא מגיע להם", "תראה מה אנחנו מקבלים בחזרה" וכו' וכו'....
שורה תחתונה - הקבוצה שיחקה היום בדיוק רבע שעה של כדורגל, הרבע שעה שהתחילה במפתיע (הבנתי שזה היה בקטע של לצחוק אבל זה תפס טוב) מהשורות העליונות שהתחילו לעודד והמשיכה לתצוגת עידוד אדירה בפיגור 2-0 של כל היציע שלנו. חבל שלא הצלחנו להמשיך את זה עד הסוף, כי בדקות שכולם שרו אפילו רביבו פתח מבערים. חבל שלא הצלחנו להמשיך עם זה עד הסיום, כי אפשר לראות בדיוק מתי היכולת ירדה שוב...
אולי ככה נשכיל ללמוד מה זה קהל שמרים קבוצה ולא מחכה שהקבוצה תרים אותו.
כוחו של קהל
Re: כוחו של קהל
בס"ד
איך שניצחון אחד מטריף עיר שלמה...
לפי מה שהבנתי נכחו בר"ג 1900 אוהדי הפועל ב"ש,כמות גדולה למשחק חוץ מול הפועל פ"ת.
כמות כזאת אדירה אחרי ניצחון אחד גדול,תחשבו מה היה קורה אם היינו מצליחים לחבר כמו קבוצה נורמלית 3-4 ניצחונות רצופים...
לפי מה שהבנתי נכחו בר"ג 1900 אוהדי הפועל ב"ש,כמות גדולה למשחק חוץ מול הפועל פ"ת.
כמות כזאת אדירה אחרי ניצחון אחד גדול,תחשבו מה היה קורה אם היינו מצליחים לחבר כמו קבוצה נורמלית 3-4 ניצחונות רצופים...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ידידאל, אני יודע שרצית לקחת את הטופיק לכיוון אחר ואין ספק שאתה צודק, כשהקהל התחיל לדחוף זה נראה כאילו הפועל באר שבע אחרת פתאום הופיעה למשחק, אבל אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי להגיד תודה לכל מי שבא היום.
לא מדובר באוהדי הצלחות כי לא זכור לי את הפועל באר שבע מצליחה לאורך זמן לא לדבר על זוכה בתארים.
לא מדובר באוהדים שבאו בגלל הפועל פתח תקווה כי מדובר בקבוצה לא אטרקטיבית.
אי אפשר אפילו לטעון שאנשים באו בגלל המתקן כי בניגוד לבלומפילד וטדי איצטדיון רמת גן מזכיר יותר מכל מגרש אחר בארץ את וסרמיל.
האוהדים הגיעו היום כי הפועל באר שבע חשובה להם. כי מספיק שהקבוצה תפיק ניצוץ אחד של פונטציאל כדי ששוב ילכו אחריה אלפיה אוהדים שנכוו בעבר לא מעט.
המספרים פחות חשובים. שמעתי על 1900 כרטיסים שנמכרו, יש אתרים שטוענים שהגיעו יותר מאלפיים, בסופו של דבר הקהל שלנו הוכיח שוב היום שהוא מספר 1 בליגה לאור חוסר ההצלחה שלנו בשנים האחרונות.
לחשוב מה היה קורה אם היינו מתמודדים על אליפות...
לא מדובר באוהדי הצלחות כי לא זכור לי את הפועל באר שבע מצליחה לאורך זמן לא לדבר על זוכה בתארים.
לא מדובר באוהדים שבאו בגלל הפועל פתח תקווה כי מדובר בקבוצה לא אטרקטיבית.
אי אפשר אפילו לטעון שאנשים באו בגלל המתקן כי בניגוד לבלומפילד וטדי איצטדיון רמת גן מזכיר יותר מכל מגרש אחר בארץ את וסרמיל.
האוהדים הגיעו היום כי הפועל באר שבע חשובה להם. כי מספיק שהקבוצה תפיק ניצוץ אחד של פונטציאל כדי ששוב ילכו אחריה אלפיה אוהדים שנכוו בעבר לא מעט.
המספרים פחות חשובים. שמעתי על 1900 כרטיסים שנמכרו, יש אתרים שטוענים שהגיעו יותר מאלפיים, בסופו של דבר הקהל שלנו הוכיח שוב היום שהוא מספר 1 בליגה לאור חוסר ההצלחה שלנו בשנים האחרונות.
לחשוב מה היה קורה אם היינו מתמודדים על אליפות...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שלזה התכוון ידידאל...
הקהל שלנו כשהפועל פתח תקווה מובילה 2-0 והקבוצה סופר אנמית, מדהים -
https://www.youtube.com/watch?v=arBIFT4 ... dded#at=20" onclick="window.open(this.href);return false;
הקהל שלנו כשהפועל פתח תקווה מובילה 2-0 והקבוצה סופר אנמית, מדהים -
https://www.youtube.com/watch?v=arBIFT4 ... dded#at=20" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yossi כתב:בס"ד
היו זמנים, ואני ממש לא צולל במנהרת הזמן לימי ברד ושלום אביטן בסבנטיז, שזו היתה כמות סטנדרטית למשחק חוץ.. וזה, חשוב להדגיש, כאשר אוכלוסיית העיר מנתה קצת יותר ממחציתה כעת..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי אדום בנשמה כתב:
היו זמנים, ואני ממש לא צולל במנהרת הזמן לימי ברד ושלום אביטן בסבנטיז, שזו היתה כמות סטנדרטית למשחק חוץ.. וזה, חשוב להדגיש, כאשר אוכלוסיית העיר מנתה קצת יותר ממחציתה כעת..
אז עד עכשיו היינו חיים בסרט כשחשבנו שלהביא מבאר שבע מעל 1,500 אוהדים למשחקים במרכז והצפון זו כמות גדולה, אתה אומר?
כל מילה בסלע!yedidel כתב:יודע מה תגידו, "לא מגיע להם", "תראה מה אנחנו מקבלים בחזרה" וכו' וכו'....
שורה תחתונה - הקבוצה שיחקה היום בדיוק רבע שעה של כדורגל, הרבע שעה שהתחילה במפתיע (הבנתי שזה היה בקטע של לצחוק אבל זה תפס טוב) מהשורות העליונות שהתחילו לעודד והמשיכה לתצוגת עידוד אדירה בפיגור 2-0 של כל היציע שלנו. חבל שלא הצלחנו להמשיך את זה עד הסוף, כי בדקות שכולם שרו אפילו רביבו פתח מבערים. חבל שלא הצלחנו להמשיך עם זה עד הסיום, כי אפשר לראות בדיוק מתי היכולת ירדה שוב...
אולי ככה נשכיל ללמוד מה זה קהל שמרים קבוצה ולא מחכה שהקבוצה תרים אותו.
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד