שטבריזי יאמן.
שטבריזי יאמן.
לא מבין את החילוף.הויתור על המשחק במחצית מרגיז אותי.היה על קלינגר להסביר למר לוי ש2000 אוהדים עשו 130 קילומטר כי הם מאמינים בו .שיפסיק גם אם טבריזי נותן לו אגרוף.ערן היה חם על כלום מהתחלה והעבודה איתו במהלך השבוע צריכה להיות בראש ולא ברגל.אם ערן לא יפסיק את ההתעסקות עם שופטים הוא לא יגיע רחוק.לי ברור ששופט כמו טבריזי מנסה לגנוב את ההצגה.השליפה לסוארז בפוזה כאילו הולך להרביץ לו רק מחזקת את זה.טבריזי לא יכול לקבוע את ההרכב של הקבוצה וקלינגר טעה טעות מרה בהוצאה שלו.היה חייב להרגיע את לוי ולהתעלם מטבריזי.
Re: שטבריזי יאמן.
kא אתפלא עם קלינגר עשה את זה רק בשביל שאחר כך יהיה לו תירוץ להפסד.. נמאס ממנו חוץ מלזין תשכל לא עושה כלום
- The red one
הא פתאום לא עושה כלום? 5 מ5 המבקיעים במשחק נגד אשדוד, קלינגר הביא. ושניים מהם בחלון ההעברות. אז פתאום הוא לא עושה כלום?niv1 כתב:kא אתפלא עם קלינגר עשה את זה רק בשביל שאחר כך יהיה לו תירוץ להפסד.. נמאס ממנו חוץ מלז** תשכל לא עושה כלום
לגבי תבריזי אני לא מבין את התלונות נגדו. ערן לוי התעצבן כמו תמיד ותבריזי יצא גבר שהוא בא לקלינגר והזהיר אותו לפניי שהוא שולף לערן אדום. כי הגיע לערן אדום! מהבעיטה הראשונה שלא הלכה לו, הוא רק התעצבן והגול בכלל העיף אותו לשמיים.
לגבי החילוף, קלינגר רצה לשמור את ערן למשחק נגד הפועל תל אביב. הוא יודע שאם ערן עולה למחצית השנייה זה או שהוא מסיים אותה עם כרטיס אדום או שהוא מחייה את הקבוצה שלנו, וכנראה קלינגר והעוזרים העדיפו ללכת על בטוח.
אי אפשר לשלוט על ערן לוי. כל מי שחשב בגלל 4 משחקים שקלינגר יעשה איתו משהו שאחרים לא הצליחו, טועה ובגדול. ברגע שלבן אדם הזה קופץ הפיוז על המגרש, הוא לא רואה בעיניים.
זה לא מעניין אף אחד הפיוזים של ערן לוי,זה רק מראה שהוא לא מקצוען אמיתי.
זה לא מספיק שאתה כישרוני,אתה צריך להיות בעל מנטיליות לא פחות מכשרון,ולערן לוי אין את זה כרגע!
הוא צריך פסיכולוג ולא רק מאמן תומך,בשיא הרצינות הוא צריך פסיכולוג
זה לא מספיק שאתה כישרוני,אתה צריך להיות בעל מנטיליות לא פחות מכשרון,ולערן לוי אין את זה כרגע!
הוא צריך פסיכולוג ולא רק מאמן תומך,בשיא הרצינות הוא צריך פסיכולוג
אביסדריס, קלינגר לא החליט על דעת עצמו לעשות את זה. ברור לכולם שבמצב רגיל הוא לא היה מוציא את לוי בחילוף כזה.אדומתוק כתב:לא מבין את החילוף.הויתור על המשחק במחצית מרגיז אותי.היה על קלינגר להסביר למר לוי ש2000 אוהדים עשו 130 קילומטר כי הם מאמינים בו .שיפסיק גם אם טבריזי נותן לו אגרוף.ערן היה חם על כלום מהתחלה והעבודה איתו במהלך השבוע צריכה להיות בראש ולא ברגל.אם ערן לא יפסיק את ההתעסקות עם שופטים הוא לא יגיע רחוק.לי ברור ששופט כמו טבריזי מנסה לגנוב את ההצגה.השליפה לסוארז בפוזה כאילו הולך להרביץ לו רק מחזקת את זה.טבריזי לא יכול לקבוע את ההרכב של הקבוצה וקלינגר טעה טעות מרה בהוצאה שלו.היה חייב להרגיע את לוי ולהתעלם מטבריזי.
בירידה למחצית ערן בעט את הכדור למעלה, סתם. ותבריזי בא להוציא את הצהוב השני לערן, קפצו עליו ניר ושמעון ביטון והוא אמר להם או שהוא מוחלף או שמקבל אדום ברגע שהוא עולה למגרש. זו הסיבה שהוא הוחלף.
לגבי ערן ? ללא ספק זה המצבים בהם חששנו מהעובדה שהוא חתם בב"ש. לגבי היכולות שלו לאף אחד אין ספק אבל במצבים כאלה בהם לא הולך לו כי יובל נעים נתן הוראה לנטרל אותו ובכל פעם שלוי היה עם הכדור היו עליו שניים שלא נתנו לו לבעוט אז את התסכול הוא היה צריך להוציא בצורה אחרת מאשר הכדור בשריקה למחצית או המריבות עם השופט.
וזה ערן לוי, ידוע גם לנו וגם לקלינגר כשקיבלנו אותו מה כוללת החבילה.

- The red one
איפה שמצעת דבר כזה? תבריזי אמר להם שאם הם לא ירגיעו אותו, הוא ירחיק אותו במחצית השנייה והכונוה הייתה שהדבר הכי קטן שהוא יעשה - הוא יורחק. הוא ממש לא אמר לו שהוא יורחק ברגע שיעלה למחצית השנייה. לא חוקי לעשות דבר כזה.הילה חדד כתב:בירידה למחצית ערן בעט את הכדור למעלה, סתם. ותבריזי בא להוציא את הצהוב השני לערן, קפצו עליו ניר ושמעון ביטון והוא אמר להם או שהוא מוחלף או שמקבל אדום ברגע שהוא עולה למגרש. זו הסיבה שהוא הוחלף.
איתן תבריזי שופט מלוכלך לא פעם ולא פעמיים התלוננו שחקנים שהוא מקלל אותם ומאיים עליהם והוא בא אליהם בפוזה .
ראיתי כמה וכמה פעמים ששחקנים בועטים את הכדור מתסכול אחרי השריקה למחצית/סיום ולא ראיתי אף שופט שרוצה או מנסה להוציא על זה צהוב , תבריזי יכל להבליג כמו שהמון שופטים בעולם לא רק בארץ מבליגים.
ומקרה תבריזי-לוי לא קורה בפעם הראשונה בהיסטוריה של הכדורגל ששופטים מעדיפים להגיד למאמן שעדיף שיחליף אותו מאשר שהוא יקבל אדום.
ראיתי כמה וכמה פעמים ששחקנים בועטים את הכדור מתסכול אחרי השריקה למחצית/סיום ולא ראיתי אף שופט שרוצה או מנסה להוציא על זה צהוב , תבריזי יכל להבליג כמו שהמון שופטים בעולם לא רק בארץ מבליגים.
ומקרה תבריזי-לוי לא קורה בפעם הראשונה בהיסטוריה של הכדורגל ששופטים מעדיפים להגיד למאמן שעדיף שיחליף אותו מאשר שהוא יקבל אדום.
אחד החילופים הכי מטומטמים שראיתי.
חוקי או לא- אמר. ובדיוק במילים שכתבתי.אדום בלב בנשמהההה כתב: איפה שמצעת דבר כזה? תבריזי אמר להם שאם הם לא ירגיעו אותו, הוא ירחיק אותו במחצית השנייה והכונוה הייתה שהדבר הכי קטן שהוא יעשה - הוא יורחק. הוא ממש לא אמר לו שהוא יורחק ברגע שיעלה למחצית השנייה. לא חוקי לעשות דבר כזה.

נכון טבריזי אשם.. ובתבוסה לביתר גם השופט אשם..ובאיבודי נ"ק לבני יהודה גם השופט אשם נכון? ובזה שלפני המשחק מול אשדוד היינו רק עם נצחון אחד ב-8 משחקים גם השופט אשם..
חרא מאמן, חוץ מיחסי ציבור נכשל אחד גדול
חרא מאמן, חוץ מיחסי ציבור נכשל אחד גדול
והנה רק עובדה בלי נקודות "בית הדין" היום אנחנו עם 29 נ"ק עם אותם נקודות כמו מקום 10!
מה עשינו עונה שעברה באותו זמן? 30 נקודות ומקום 7-8!!
כן כן אפילו עזורי ה"ליצן" לא נופל מקלינגר.. כמו שאמרתי כולו פוזה ויחסי ציבור ובתכלס הוא כלום
מה עשינו עונה שעברה באותו זמן? 30 נקודות ומקום 7-8!!
כן כן אפילו עזורי ה"ליצן" לא נופל מקלינגר.. כמו שאמרתי כולו פוזה ויחסי ציבור ובתכלס הוא כלום
- The red one
לא יודע מאיפה את יודעת, אני דווקא שמעתי שהוא אמר את מה שאני כתבתי. וגם המקור שלי אמין. מניח שלעולם לא נדע.הילה חדד כתב:
חוקי או לא- אמר. ובדיוק במילים שכתבתי.
למי שאמר שלא מוציאים צהוב על בעיטת כדור בעצבים - אז קודם כל, לפעמים כן עושים את זה. דבר שני, לא כל שחקן שבועט כדור בעצבים סוחב אחריו לפחות 3 צהובים רורים במהלך המחצית, שכוללים פאולים טיפשיים, בעיטות בשחקנים אחרי כדור ובעיקר שפה מלוכלכת ושפת גוף עוד יותר גרועה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מאשים את קלינגר בחילוף של לוי אלא את טבריזי שהוא מהשופטים החלשים בליגה. כל התצוגה שלו אתמול הייתה אומללה.
אני ספרתי 3 פעמים שהוא הזהיר את השוער של פתח תקווה שיפסיק לבזבז זמן, על כרטיס צהוב השופט המבריק לא חשב.
למחצית ירדנו כשחצי קבוצה מוצהבת כשבכל פעם שהשחקנים של פתח תקווה לוחצים עליו הוא מוציא כרטיס. בכל העולם שחקנים מתעצבנים וזורקים מילים לשופט, רק טבריזי החליט לתת צהוב על כך לערן לוי. תבליג, תרגיע, לא שילמנו כדי לראות אותך.
כשהוא שופט המשחק כל הזמן נעצר ואין דבר כזה חוק יתרון כי מדובר בשופט עם כושר גופני סופר לקוי ואפשר לראות את עודף המשקל גם באיצטדיון ענק כמו רמת גן.
גם אתמול שמעתי איך הוא מדבר עם שחקנים בלשון בוטה. ביזיון של שופט.
השיא הגיע במחצית. מאיים על קלינגר שהוא יחפש את ערן לוי אם הוא יעלה למחצית השנייה. מי שמע על שופט שמחפש שחקן?
לא הפסדנו אתמול בגלל טבריזי אבל מדובר בשופט שלא ראוי לשפוט ברמות האלה.
ראוי לשפוט משחקים בליגה א' שם הוא לא יצטרך לרוץ הרבה ויוכל להיות כל שבוע איש המשחק.
אני ספרתי 3 פעמים שהוא הזהיר את השוער של פתח תקווה שיפסיק לבזבז זמן, על כרטיס צהוב השופט המבריק לא חשב.
למחצית ירדנו כשחצי קבוצה מוצהבת כשבכל פעם שהשחקנים של פתח תקווה לוחצים עליו הוא מוציא כרטיס. בכל העולם שחקנים מתעצבנים וזורקים מילים לשופט, רק טבריזי החליט לתת צהוב על כך לערן לוי. תבליג, תרגיע, לא שילמנו כדי לראות אותך.
כשהוא שופט המשחק כל הזמן נעצר ואין דבר כזה חוק יתרון כי מדובר בשופט עם כושר גופני סופר לקוי ואפשר לראות את עודף המשקל גם באיצטדיון ענק כמו רמת גן.
גם אתמול שמעתי איך הוא מדבר עם שחקנים בלשון בוטה. ביזיון של שופט.
השיא הגיע במחצית. מאיים על קלינגר שהוא יחפש את ערן לוי אם הוא יעלה למחצית השנייה. מי שמע על שופט שמחפש שחקן?
לא הפסדנו אתמול בגלל טבריזי אבל מדובר בשופט שלא ראוי לשפוט ברמות האלה.
ראוי לשפוט משחקים בליגה א' שם הוא לא יצטרך לרוץ הרבה ויוכל להיות כל שבוע איש המשחק.
או שכן נוכל לדעת:אדום בלב בנשמהההה כתב: לא יודע מאיפה את יודעת, אני דווקא שמעתי שהוא אמר את מה שאני כתבתי. וגם המקור שלי אמין. מניח שלעולם לא נדע.
.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 94307.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ערן לוי אשם בהפסד.
עוד בדקה ה-20 אמרתי לחבר שעמד לידי שהוא יקבל היום אדום,כל צורת ההתנהלות שלו,ההתגרויות בשופט והתגובות שלו הובילו אותו למצב הזה.
נכון שיש כאילו שאומרים "זה ערן לוי לטוב ולרע", מצטער לא מקבל את זה. יש לו אחריות והוא יודע מצויין שכל היכולת ההתקפית של הקבוצה נשענת עליו ולראיה אם היינו משחקים עוד שעתיים לא היינו שמים גול כי שיחקנו חרא!!!
לכן אני מצפה משחקן ברמה שלו שרואה כל כך הרבה אוהדים שהגיעו למשחק ומבין שהאחריות מוטלת על כתפיו להתעלות ולהיות טיפה יותר בוגר,הרי מה יקרה עכשיו? יובל נעים (שנאת מוות..) לא פארייר הוא נתן הוראה להוציא את ערן לוי משיווי משקל (מה שלא כל כך קשה) וכך יעשו גם קבוצות אחרות שיודעות שמקצועית הם נחותים יותר מב"ש.
עוד בדקה ה-20 אמרתי לחבר שעמד לידי שהוא יקבל היום אדום,כל צורת ההתנהלות שלו,ההתגרויות בשופט והתגובות שלו הובילו אותו למצב הזה.
נכון שיש כאילו שאומרים "זה ערן לוי לטוב ולרע", מצטער לא מקבל את זה. יש לו אחריות והוא יודע מצויין שכל היכולת ההתקפית של הקבוצה נשענת עליו ולראיה אם היינו משחקים עוד שעתיים לא היינו שמים גול כי שיחקנו חרא!!!
לכן אני מצפה משחקן ברמה שלו שרואה כל כך הרבה אוהדים שהגיעו למשחק ומבין שהאחריות מוטלת על כתפיו להתעלות ולהיות טיפה יותר בוגר,הרי מה יקרה עכשיו? יובל נעים (שנאת מוות..) לא פארייר הוא נתן הוראה להוציא את ערן לוי משיווי משקל (מה שלא כל כך קשה) וכך יעשו גם קבוצות אחרות שיודעות שמקצועית הם נחותים יותר מב"ש.