ניר קלינגר
ניר קלינגר
כנראה נכשל, אלא אם כן תתחיל איזו ריצה מטורפת שלנו ב- 6 מחזורים שנשארו.
אבלללללל, אם לא ניתן למאמן את המפתחות לשתי עונות לפחות נסיים ככה כל עונה.
וקלינגר זה מאמן שאני סומך עליו שיתקן בעונה הבאה.
אסור, פשוט אסור שקלינגר יילך בסוף העונה, אחרת נמשיך לצעוד במקום
אבלללללל, אם לא ניתן למאמן את המפתחות לשתי עונות לפחות נסיים ככה כל עונה.
וקלינגר זה מאמן שאני סומך עליו שיתקן בעונה הבאה.
אסור, פשוט אסור שקלינגר יילך בסוף העונה, אחרת נמשיך לצעוד במקום
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 26 פברואר 2011, 21:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: ניר קלינגר
נכון אסור שהוא ילך בסוף העונה, שילך כבר עכשיו הזבל הזה!!
מבין את התסכול את הכעס, אבל זאת לא בעיה של מאמן לפחות ברמה הכללית, עם שום מאמן אחר לא היינו משיגים יותר גבוה מזה, מה אתם רוצים, עוד פיטורים? עוד רכבת של מאמנים, גם אחרי התיקו אני חושב שקלינגר מאמן טוב מאוד, אמנם הסגל לא ממצה בגרוש את הפוטנציאל שלו, אבל מפה ולחשוב בכלל על פיטורים רחוק מאוד.
לפלייאוף העליון כנראה שלא נגיע, קבוצות שרוב העונה היו מתחתינו בורחות למעלה, ואם לא ננצח את ששת המשחקים לפני תחילת משחקי הפלייאוף (מה שכנראה לא יקרה), פנינו מועדון למרכז טבלה אם לא יותר גרוע.
שום חזון למועדון, מילא הייתי רואה ניצוצות של שחקנים צעירים, שום התווית דרך, גברת אלונה!
לפלייאוף העליון כנראה שלא נגיע, קבוצות שרוב העונה היו מתחתינו בורחות למעלה, ואם לא ננצח את ששת המשחקים לפני תחילת משחקי הפלייאוף (מה שכנראה לא יקרה), פנינו מועדון למרכז טבלה אם לא יותר גרוע.
שום חזון למועדון, מילא הייתי רואה ניצוצות של שחקנים צעירים, שום התווית דרך, גברת אלונה!
אין בחיים לא נצליח להיות קבוצה טובה עם כל שנה נעיף את המאמן..
כל שנה דרך חדשה, כל שנה שיטה חדשה. כל שנה שחקנים חדשים.
חייבים לשמור על שלד קבוע של שחקנים (שלא תיהיה לנו רכבת שחקנים בקיץ) וצורת משחק ומאמן לתווך הארוך..
כמו ששמעתי מלא השנה, חייבים להתמיד, שנה לתת למאמן זה ההפך
כל שנה דרך חדשה, כל שנה שיטה חדשה. כל שנה שחקנים חדשים.
חייבים לשמור על שלד קבוע של שחקנים (שלא תיהיה לנו רכבת שחקנים בקיץ) וצורת משחק ומאמן לתווך הארוך..
כמו ששמעתי מלא השנה, חייבים להתמיד, שנה לתת למאמן זה ההפך
קבוצה שלא מצליחה לנצח את הקבוצה החלשה בליגה, לא מגיע לה לחשוב אפילו על פלייאוף עליון
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כבר אמרתי, הבעיה היא בניהול של אלונה לפני הכל. עם זאת, אין ספק שבניית הסגל של קלינגר היא רעה מאוד.
אין לנו שום שחקני אגף בקישור, אנחנו משחקים לאורך כל העונה בלי מגן ימני והכי חמור שאין לנו עומק.
דוידי, קידר, אדלי, משה אסולין, תורג'מן, נאסר, ז'אן, ביסו ובסיט, כולם שחקני ספסל שאפילו בליגה הלאומית אני לא יודע אם הם היו בולטים. אף אחד מהנ"ל לא לקח לאורך זמן את ההזדמנות שניתן לו ולא סתם קלינגר מעדיף לעשות שינוים פנימים - העברת יחיאל לעמדת המגן ימני, העברת סוארס לעמדת הבלם, העברת ראזאק/פרננדש (שהיה לפניו) לעמדת הקשר האחורי, מאשר לתת לכל הנ"ל את הצאנס.
קלינגר גם לא הצליח עם הרכש שהביא. חלק משחקני הרכש שקלינגר הביא נכשלו וכבר לא כאן (פרננדש, ברננדו), חלקם סתם חלשים (יחיאל, כהן, ז'אן, תורג'מן) ורק מיעוט (גביש, לוי, ראזאק ולוי) מראים סימנים שהם מעל הבינוניות.
לא יודע האם הייתי נותן לקלינגר עונה נוספת. צריך לראות כיצד הקבוצה מסיימת את השנה. לאף אחד, גם לקלינגר, לא מגיע עונה נוספת רק כדי להוכיח נקודה מסוימת. כדי לקבל עונה נוספת קלינגר יצטרך להוכיח עד סוף העונה למה מגיע לו עונה נוספת.
אין לנו שום שחקני אגף בקישור, אנחנו משחקים לאורך כל העונה בלי מגן ימני והכי חמור שאין לנו עומק.
דוידי, קידר, אדלי, משה אסולין, תורג'מן, נאסר, ז'אן, ביסו ובסיט, כולם שחקני ספסל שאפילו בליגה הלאומית אני לא יודע אם הם היו בולטים. אף אחד מהנ"ל לא לקח לאורך זמן את ההזדמנות שניתן לו ולא סתם קלינגר מעדיף לעשות שינוים פנימים - העברת יחיאל לעמדת המגן ימני, העברת סוארס לעמדת הבלם, העברת ראזאק/פרננדש (שהיה לפניו) לעמדת הקשר האחורי, מאשר לתת לכל הנ"ל את הצאנס.
קלינגר גם לא הצליח עם הרכש שהביא. חלק משחקני הרכש שקלינגר הביא נכשלו וכבר לא כאן (פרננדש, ברננדו), חלקם סתם חלשים (יחיאל, כהן, ז'אן, תורג'מן) ורק מיעוט (גביש, לוי, ראזאק ולוי) מראים סימנים שהם מעל הבינוניות.
לא יודע האם הייתי נותן לקלינגר עונה נוספת. צריך לראות כיצד הקבוצה מסיימת את השנה. לאף אחד, גם לקלינגר, לא מגיע עונה נוספת רק כדי להוכיח נקודה מסוימת. כדי לקבל עונה נוספת קלינגר יצטרך להוכיח עד סוף העונה למה מגיע לו עונה נוספת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בוא ניתן למאמן צ'אנס ליותר מעונה אחת, מה כבר יש לנו להפסיד? במקרה הכי גרוע נסיים עוד עונה בפלייאוף אמצע. אי אפשר להתקדם אם כל עונה נתחיל מחדש.
קלינגר מאמן טוב שילמד מהטעויות בעונה הבאה, ואם לא, אז שיילך הביתה שנה הבאה, אבל חייבים לתת לו את המפתחות לעוד עונה, שלפחות נדע שניסינו.
הכי גרוע זה לצאת עכשיו מהכלים ולהשתגע, כמה שזה יישמע מופרך עוד יש לנו שלושה משחקי בית מול נתניה, הפועל חיפה ועכו שרצות איתנו לפלייאוף העליון, זה עוד לא גמור, עם חזרה של שחקני מפתח להרכב עוד אולי נוכל להוציא משהו מהעונה הזאת, ואם לא, אז בעונה הבאה.
קלינגר מאמן טוב שילמד מהטעויות בעונה הבאה, ואם לא, אז שיילך הביתה שנה הבאה, אבל חייבים לתת לו את המפתחות לעוד עונה, שלפחות נדע שניסינו.
הכי גרוע זה לצאת עכשיו מהכלים ולהשתגע, כמה שזה יישמע מופרך עוד יש לנו שלושה משחקי בית מול נתניה, הפועל חיפה ועכו שרצות איתנו לפלייאוף העליון, זה עוד לא גמור, עם חזרה של שחקני מפתח להרכב עוד אולי נוכל להוציא משהו מהעונה הזאת, ואם לא, אז בעונה הבאה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מאמין מאוד בלתת לאנשים לעבוד תקופה ארוכה, גם אני חושב שיציבות מביאה הצלחה. עם זאת, לא חושב שזה צריך להיות בכוח תוך כדי אונס של המציאות. יש מאמנים שפשוט לא מתאימים לקבוצה מסוימת, יש מאמנים שלמרות הרצון הטוב הם נכשלו וגם אם תיתן להם חמש שנים זה לא יהפוך את הכישלון שלהם לפחות חרוץ.bs war כתב:בוא ניתן למאמן צ'אנס ליותר מעונה אחת, מה כבר יש לנו להפסיד? במקרה הכי גרוע נסיים עוד עונה בפלייאוף אמצע. אי אפשר להתקדם אם כל עונה נתחיל מחדש.
העונה עדיין לא נגמרה ולכן אי אפשר לסכם, אבל אם היום העונה הייתה נגמרת, לא בטוח בכלל שהייתי מאריך לקלינגר את החוזה.
מה שכן אפשר לראות כבר עכשיו זה שהבנייה של הקבוצה השנה מצד קלינגר היא לא טובה ואני עדין בדברים שלי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם לא תנסה לא תדע.משה אוחיון כתב: יש מאמנים שלמרות הרצון הטוב הם נכשלו וגם אם תיתן להם חמש שנים זה לא יהפוך את הכישלון שלהם לפחות חרוץ.
אפשר לחשוב שיש מבחר כזה גדול של מאמנים בחוץ...
בס"ד
לדעתי קלינגר צריך להמשיך,כמו שbs war אמר אין לנו ממש מה להפסיד וגם מבחר המאמנים הוא בהחלט לא מפתה.
קלינגר השנה נכשל,השנה עוד לא נגמרה אבל אני לא רואה מצב שבו אנחנו מסיימים בפליאוף העליון (חותם עכשיו על מקום 7-8) וביכולת הנוכחית יכול להיות שנפרד מהגביע ביום שלישי במשחק סופר קשה בק"ש.
קלינגר בעונה הבאה יצטרך להפיק לקחים ולתקן את הליקויים (ויש הרבה כאלה) מהעונה הנוכחית כדי לבנות קבוצה שבאמת תוכל להגיע לפליאוף העליון ולא רק להצהיר זאת,העונה הבאה מבחינתי היא המבחן של קלינגר ואם ייכשל נצטרך לנסות את מזלנו עם מאמן אחר.
לדעתי קלינגר צריך להמשיך,כמו שbs war אמר אין לנו ממש מה להפסיד וגם מבחר המאמנים הוא בהחלט לא מפתה.
קלינגר השנה נכשל,השנה עוד לא נגמרה אבל אני לא רואה מצב שבו אנחנו מסיימים בפליאוף העליון (חותם עכשיו על מקום 7-8) וביכולת הנוכחית יכול להיות שנפרד מהגביע ביום שלישי במשחק סופר קשה בק"ש.
קלינגר בעונה הבאה יצטרך להפיק לקחים ולתקן את הליקויים (ויש הרבה כאלה) מהעונה הנוכחית כדי לבנות קבוצה שבאמת תוכל להגיע לפליאוף העליון ולא רק להצהיר זאת,העונה הבאה מבחינתי היא המבחן של קלינגר ואם ייכשל נצטרך לנסות את מזלנו עם מאמן אחר.
מסכים כמעט בכל רק שאני אומרyossi כתב:בס"ד
קלינגר צריך להישאר 3 עונות
לי נמאס שכל מאמן בא לפה מביא איזה 10 שחקנים חדשים איתו ועד שאני מספיק להכיר את כולם הוא הולך
3 עונות לא פחות

בשביל מה שישאר?! בשביל לסבול עוד עונה?! אז מה אם מחליפים מאמן כל עונה, בסוף ניפול על מאמן שמתאים לנו, הלואי שלופא יחזור המאמן היחיד שהצליח פה בעשור האחרון..
- The red one
אייייייי איזה זיכרון קצר רבאקקקniv1 כתב:בשביל מה שישאר?! בשביל לסבול עוד עונה?! אז מה אם מחליפים מאמן כל עונה, בסוף ניפול על מאמן שמתאים לנו, הלואי שלופא יחזור המאמן היחיד שהצליח פה בעשור האחרון..
לסבול עוד עונה כאילו אתה מקום 14 בליגה. שניצחת בדקה 90 במחזור ראשון לא שמחת? ואז במחזור 16? שהוצאת פעמיים תיקו ונתת פייט עצום למכבי חיפה לא שמחת? שנצחת את עכו בחוץ שהיא הייתה ה-קבוצה של הליגה, לא שמחת? שהבסת 0-5 את אשדוד לא שמחת?
אנחנו חודש בתקופה רעה ובום הכל נשכח. וזה גם עובד הפוך. ניצחון 0-5 על קבוצה מפוררת והופ פתאום אנחנו אלופי עולם.
אדום בלב בנשמהההה כתב: אייייייי איזה זיכרון קצר רבאקקק
לסבול עוד עונה כאילו אתה מקום 14 בליגה. שניצחת בדקה 90 במחזור ראשון לא שמחת? ואז במחזור 16? שהוצאת פעמיים תיקו ונתת פייט עצום למכבי חיפה לא שמחת? שנצחת את עכו בחוץ שהיא הייתה ה-קבוצה של הליגה, לא שמחת? שהבסת 0-5 את אשדוד לא שמחת?
אנחנו חודש בתקופה רעה ובום הכל נשכח. וזה גם עובד הפוך. ניצחון 0-5 על קבוצה מפוררת והופ פתאום אנחנו אלופי עולם.
אני יכול לספור יותר משחקים שהיתי עצוב ומבואס מאשר משחקים ששמחתי.
אחרי שאני רואה את הפועל ת"א ואחרי שאבוקסיס רמז שהוא רוצה לאמן בשנה הבאה ולא להיות עוזר מאמן , חשבתי אולי הוא מתאים הוא לומד טוב טוב מגוטמן ההתקפי