לא לתת פרס לשחקנים שלא רצים, שלא מתאמצים שנראים לא קשורים למקצוע.
השחקנים האלה רגילים שהם יעשו מה שבא להם והמאמן יילך הבית והם רק יחליפו מעליהם מנכ"ל
שיתביישו להם כל מי שלקח חלק בביזיון, כל מי שמעביר את האוהדים את סדרת הגיהנום הזו, העינוי המטורף הזה הוא אסון.
בואו ואני יודע שזו דיעה ללא תומכים רבים ואולי ללא תומכים כלל, נתמוך דווקא במאמן, השחקנים הרי הם אלו שלא רצים ולא מתאמצים ואולי אלונה תחתים את ניר לעוד עונה והשחקנים ירגישו שהם הבאים ללכת הביתה ולחפש מועדון שבור שיקח אותם,
ואולי אז הם יתחילו לרוץ
כי הם מבזים אותנו בלבישת החולצה האדום-לבן
לא לתת פרס לשחקנים
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: לא לתת פרס לשחקנים
ניר קלינגר לעוד עונה עכשיו ומיד,לכל העוברי אורח תבינו ותפנימו המאמן נשאר לעוד עונה אז תתחילו לחפש קבוצה חדשה,
התביישנו בכם אנחנו אבלים וחפויי ראש דמעות חונקות את גרוננו,זו הבשורה שתלמד אותכם לכבד אותנו את המאמן את אלונה ואת עצמכם אתם,
הצער כבד מאוד עוד פרק עגום בהיסטוריה של הפועל באר שבע חתום על ידכם.
התביישנו בכם אנחנו אבלים וחפויי ראש דמעות חונקות את גרוננו,זו הבשורה שתלמד אותכם לכבד אותנו את המאמן את אלונה ואת עצמכם אתם,
הצער כבד מאוד עוד פרק עגום בהיסטוריה של הפועל באר שבע חתום על ידכם.
בסופו של דבר מאמן צריך להשפיע על השחקנים שלו...
אל תנקה את קלינגר יש לו חלק בביזיון.
אבל מסכים שהוא צריך להישאר
אל תנקה את קלינגר יש לו חלק בביזיון.
אבל מסכים שהוא צריך להישאר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הבעיה סומסום שקלינגר בעצמו לא מבין את גודל הבעיה.
בראיון אחרי המשחק הוא שוב דיבר על חוסר מזל בזה שלא השגנו את השיווין ב1-0 וביום לא טוב בתקופה לא טובה. קורה הוא אמר. זה היה רוח הדברים שלו.
לצערי קלינגר לא מבין את גודל הבעיה. קלינגר בעצמו נותן פרס לשחקנים שלא משקיעים כמו רביבו וז'אן שממשיכים לקבל דקות.
נראה לי שחלק מהבעיה זה קלינגר שלא מוכן להודות בבחירה הלקויה של הסגל.
אם אתה לא הפיתרון לבעיה אתה חלק ממנה ולכן אי אפשר להפריד בין הכישלון של השחקנים לכישלון של קלינגר.
בראיון אחרי המשחק הוא שוב דיבר על חוסר מזל בזה שלא השגנו את השיווין ב1-0 וביום לא טוב בתקופה לא טובה. קורה הוא אמר. זה היה רוח הדברים שלו.
לצערי קלינגר לא מבין את גודל הבעיה. קלינגר בעצמו נותן פרס לשחקנים שלא משקיעים כמו רביבו וז'אן שממשיכים לקבל דקות.
נראה לי שחלק מהבעיה זה קלינגר שלא מוכן להודות בבחירה הלקויה של הסגל.
אם אתה לא הפיתרון לבעיה אתה חלק ממנה ולכן אי אפשר להפריד בין הכישלון של השחקנים לכישלון של קלינגר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
רעיון ממש טוב אחיsumsum כתב: בואו ואני יודע שזו דיעה ללא תומכים רבים ואולי ללא תומכים כלל, נתמוך דווקא במאמן, השחקנים הרי הם אלו שלא רצים ולא מתאמצים ואולי אלונה תחתים את ניר לעוד עונה והשחקנים ירגישו שהם הבאים ללכת הביתה ולחפש מועדון שבור שיקח אותם,
ואולי אז הם יתחילו לרוץ
כי הם מבזים אותנו בלבישת החולצה האדום-לבן
שהשחקנים יבינו אנחנו עם קלינגר ויש לו גב
וחצי קבוצה לא תהיה פה בשנה הבאה
מעכשיו זה כמו אודישנים לעונה הבאה

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חבורת שחקנים קוקסינלים שביזו את שם העיר והמועדון, עוד נתחשבן איתכם אחד אחד!!!
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 02 מרץ 2011, 14:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
צודק!!!!!!!!!!אורי אדום בנשמה כתב:חברות שחקנים קוקסינלים שביזו את שם העיר והמועדון, עוד נתחשבן איתכם אחד אחד!!!
בשלב הזה זה הדבר היחיד שאפשר להוציא מהפה!!