הקהל מספר אחת!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
tomerno
Title: יאללה ב"ש!

הקהל מספר אחת!

שליחה על ידי tomerno »

הקהל היה היום במילה אחת:ביזיון!
שמנסים לעודד,הולכים מכות.
שהקבוצה מנסה לצבור ביטחון מקללים ושורקים בוז!
תתעוררו שם,לפני שהחוליגנים יקחו לנו את הפועל באר שבע!

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

Re: הקהל מספר אחת!

שליחה על ידי ג'וני »

למרות שהקבוצה נראית גועל נפש אחד גדול אוהדי הקבוצה נראים הרבה יותר גרוע.
פשוט קהל ביזיון!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

תפסיקו לאנוס את המוח, כל קהל של כל קבוצה היה מקלל ושורק בוז כשהשחקנים שלהם נראים כמו פחים.
אוהד כהן הרוויח את הקללות שקיבל ביושר, בזה שאחרי הביזיון בגביע עוד העז לקלל אוהדים, ונראה היום כאילו בכוונה מבזבז זמן.
השחקנים הרוויחו ביושר את קריאות הבוז, "ביזיון" ו"אין לכם כבוד", הם פשוט נראים כמי שהחליטו להוריד את ב"ש ליגה.
הקהל לא אשם בזה שהקבוצה נראית כמו אסופת אפסים.
הקהל לא אשם שצריך לעשות זעזוע בקבוצה.
הקהל לא אשם שאבי יחיאל מתחפש לצלם, ושאביתר אילוז חושב שמדובר על נפילה לרוחק ולא כדורגל.

צאו מהסרט שאתם חיים בו, הקהל של מכבי חיפה הפסיד להפועל ת"א וקילל, הקהל של הפועל ת"א קילל בתחילת העונה כשהקבוצה לא נראית טוב. ואני לא מתחיל בכלל לדבר על הקהל של מכבי ת"א ובית"ר י-ם.

הגועל נפש היחידי זה המכות שהיו ביציע, והניסיון להשתיק את המעודדים.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

dardasmiley כתב: הגועל נפש היחידי זה המכות שהיו ביציע, והניסיון להשתיק את המעודדים.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
tomerno
Title: יאללה ב"ש!

שליחה על ידי tomerno »

אל תשווה לקהלים אחרים,כמו שאמרו לי שהייתי קטן:"אם כולם יקפצו מהגג,גם אתה תקפוץ".
הקהל פה חי מאלימות מילולית והיום גם ראינו שפיזית,המתפרעים שנדחקו לשוליים בשנתיים האחרונות חוזרים,הם למדו מהאחים המוסלמים איך לבצע הפיכות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:תפסיקו לאנוס את המוח, כל קהל של כל קבוצה היה מקלל ושורק בוז כשהשחקנים שלהם נראים כמו פחים.
אוהד כהן הרוויח את הקללות שקיבל ביושר, בזה שאחרי הביזיון בגביע עוד העז לקלל אוהדים, ונראה היום כאילו בכוונה מבזבז זמן.
השחקנים הרוויחו ביושר את קריאות הבוז, "ביזיון" ו"אין לכם כבוד", הם פשוט נראים כמי שהחליטו להוריד את ב"ש ליגה.
הקהל לא אשם בזה שהקבוצה נראית כמו אסופת אפסים.
הקהל לא אשם שצריך לעשות זעזוע בקבוצה.
הקהל לא אשם שאבי יחיאל מתחפש לצלם, ושאביתר אילוז חושב שמדובר על נפילה לרוחק ולא כדורגל.

צאו מהסרט שאתם חיים בו, הקהל של מכבי חיפה הפסיד להפועל ת"א וקילל, הקהל של הפועל ת"א קילל בתחילת העונה כשהקבוצה לא נראית טוב. ואני לא מתחיל בכלל לדבר על הקהל של מכבי ת"א ובית"ר י-ם.

הגועל נפש היחידי זה המכות שהיו ביציע, והניסיון להשתיק את המעודדים.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דבר אחד אי אפשר להגיד על הקבוצה, שהיא לא התאמצה.
רוב השחקנים היום כן נלחמו ורצו לנצח, לכן קריאות כמו "אין לכם כבוד" לא היו במקום היום

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אפשר ועוד איך לשיר להם אין לכם כבוד.
כי נכון שב-22 הדקות הראשונות הם ניסו ונראו כמו קבוצה, אבל מאז הגול, הכל עבר לידם הם פשוט לא התאמצו.
איך יכול להיות שהיחיד שיורד לגליצ'ים במהלך כל המשחק הוא אדלי (הענק!)
איך ייתכן שערן לוי מאבד כדור ואפילו לא מנסה להראות כאילו אכפת לו או חלילה הוא רוצה להרוויח את הכדור חזרה.
איך זה הגיוני שדובב גבאי, ראזק וערן לוי, כשהם לא מקבלים כדור לרגל אז הם גם לא מנסים להגיע אליו
כשערן לוי עם כדור על הסף רחבת היריב ונופל, הכדור עף לתוך הרחבה אבל אסולין במקום לרוץ אליו ולשים גול הוא רוצה בכיוון ההפוך אל השופט לשאול אותו למה הוא לא שרק
אל תתממו את כל הבוז ושירי הגנאי הם הרוויחו ביושר. רוצים כבוד? תעבדו בשבילו!
3,000 איש לא טועים עובדה שבסוף המשחק כל מי שנשאר ב-5 עמד על הרגליים והריע לאדלי, זה בטח לא בגלל שהוא שחקן בית או בגלל שהוא שם גול, זה אך ורק כי ראו שהוא רוצה ונלחם ומשתדל בניגוד לכל "הכוכבים" האחרים.

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

אני ממש לא חושב שהקללות הגיעו היום לשחקנים, בטח לא בתזמון שהן באו.
עוד לא התחיל המשחק, כבר שריקות בוז וקללות - מיותר לחלוטין.. תנו להם לפחות את הכבוד הבסיסי לזה שהם עולים עם הסמל של הקבוצה שאתם אוהדים ואל תקללו אותם כבר לפני המשחק.
בחצי שעה הראשונה עד הגול הקבוצה לא שיחקה כדורגל מדהים, אבל היא שיחקה בסדר גמור. הניעה כדור נכון, לחצה את שחקני היריבה.. כל טעות הכי קטנה חיפשו את השחקנים וניצלו כל הזדמנות לקלל. לא כאילו השחקנים עושים דווקא אלא כאילו הקהל עושה דווקא.
ישר אחרי הגול שלהם, שלפי מה שהבנתי היה לא חוקי בכלל בגלל נגיעת יד של בן בסט לפני כן, הקהל פרץ במקהלה של אין לכם כבוד. כאילו אף קבוצה בהיסטוריה לא ספגה גול בפנדל, וזה הביזיון הכי גדול שהיה בעולם הכדורגל בשנים האחרונות.
אני מסכים שעם התפתחות המשחק השחקנים כבר איבדו חשק לרוץ ולרדוף אחרי חיפה, למעט אולי בודדים כמו דוידזאדה ואדלי.
בסוף המשחק קריאות ה"אין לכם כבוד" עוד ניתנות להבנה.. אבל בהתחלה? זה ממש לא היה במקום.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

bs war כתב:דבר אחד אי אפשר להגיד על הקבוצה, שהיא לא התאמצה.
רוב השחקנים היום כן נלחמו ורצו לנצח, לכן קריאות כמו "אין לכם כבוד" לא היו במקום היום

אני כבר לא יודע מה יותר חמור: שאוהדים שלנו הולכים מכות עם אוהדים אחרים שמנסים לעודד את הקבוצה, או שהפועל באר שבע, לדבריך, כן נלחמה ורצתה לנצח בבית קבוצה בינונית כמו הפועל חיפה, ולבסוף הפסידה לה...

שלח תגובה