לאן הגענו?!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

לאן הגענו?!

שליחה על ידי bs war »

לא אכפת לי מקלינגר וממה שהלך על הדשא
במו עיניי ראיתי אוהד שבא ואומר לאוהד 'אתה לא תתופף פה' ומכניס לו אגרוף

חברים זה כבר מעבר להפסד כזה או אחר.. אתה בא להרים את הקבוצה שלך בפיגור ואוהדים שלך באים לתת לך מכות.
אם הקהל מתפרק גם הקבוצה תתפרק!
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 05 מרץ 2011, 19:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: לאן הגענו?!

שליחה על ידי ניב »

העיקר שאין שוטרים ביציע וכולם מבסוטים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ניב כתב:העיקר שאין שוטרים ביציע וכולם מבסוטים.
ולמרות הפופוליזם המתבקש, אין שום קשר לשוטרים. תקרית כמו היום בנוכחות המשטרה היתה נגמרת עם כמה פצועים (וכן עם כמה עצורים שכנראה רובם לא היו קשורים).

אם במועדוני לילה מועדים לפורענות מאבטחים יכולים לעשות את העבודה, אז זה הכל עניין של לקחת חברה רצינית שיודעת לטפל באירועים כאלה. החוסר תגובה של הסדרנים היום הוכיחה לנו ש"ניצנים" בטח לא כזאת.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

גועל נפש מה שהיה היום ביציע.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yedidel כתב:
ולמרות הפופוליזם המתבקש, אין שום קשר לשוטרים. תקרית כמו היום בנוכחות המשטרה היתה נגמרת עם כמה פצועים (וכן עם כמה עצורים שכנראה רובם לא היו קשורים).

אם במועדוני לילה מועדים לפורענות מאבטחים יכולים לעשות את העבודה, אז זה הכל עניין של לקחת חברה רצינית שיודעת לטפל באירועים כאלה. החוסר תגובה של הסדרנים היום הוכיחה לנו ש"ניצנים" בטח לא כזאת.

יש ועוד איך!
תקריות כמו היום, בסבירות גבוהה שלא היו מתרחשות כלל, לפחות לא בכאלו תדירות ועוצמות, במידה והיתה נוכחות שוטרים במקום.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אורי אדום בנשמה כתב:

יש ועוד איך!
תקריות כמו היום, בסבירות גבוהה שלא היו מתרחשות כלל, לפחות לא בכאלו תדירות ועוצמות, במידה והיתה נוכחות שוטרים במקום.
מסכים עם אורי במאה אחוזים.מאבטח שמקבל 24 שקלים לשעה לא יעלה להפריד מכות ולהסתכן בפציעה.
יחזרו השוטרים ליציע !!!!
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אביב כתב: מסכים עם אורי במאה אחוזים.מאבטח שמקבל 24 שקלים לשעה לא יעלה להפריד מכות ולהסתכן בפציעה.
יחזרו השוטרים ליציע !!!!

קלטו מזמן כל המתפרעים הפוטנציאליים את כללי ה"אין דין ואין דיין" החדשים, ומרשים לעצמם ככל העולה על רוחם.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אורי אדום בנשמה כתב:

יש ועוד איך!
תאמינו לי יש לכם זיכרון קצר...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

yedidel כתב:
תאמינו לי יש לכם זיכרון קצר...

שום זיכרון קצר ושום כלום, פשוט יודעים לאבחן כל מקרה לגופו.

אגב - הבנתי שבשער 6 אחד הסדרנים שברוב חוצפתו העז לדרוש מאוהד לרדת מהגדר הותקף פיזית ע"י מס' אוהדים. מה הסיכוי שדבר כזה קורה לשוטר?..

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אורי אדום בנשמה כתב:

שום זיכרון קצר ושום כלום, פשוט יודעים לאבחן כל מקרה לגופו.

אגב - הבנתי שבשער 6 אחד הסדרנים שברוב חוצפתו העז לדרוש מאוהד לרדת מהגדר הותקף פיזית ע"י מס' אוהדים. מה הסיכוי שדבר כזה קורה לשוטר?..
אורי, לידיעתך הסדרן גם יכול לקרוא לשוטרים בקשר ולבקש מהם לעצור את מי שאחראי לאלימות. למה לא עשו את זה?
סדרן גם יכול להפעיל כח סביר שזה אומר לתפוס אותו ולגרור אותו החוצה מהמגרש, למה לא עשו את זה?

זה שמתעסקים פה עם חברות מצחיקות זה לא מייצג. לצורך העניין אם היה משטרה ביציע יש סיכוי שאתה ואני היינו יושבים עכשיו במעצר בגלל שהיינו באיזור, זה פיתרון יותר טוב?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

כן ידידאל זה פיתרון יותר טוב!

המשטרה אולי הייתה מעכבת כמה אוהדים "חפים מפשע", אבל מסיימת את הקטטה בצורה מהירה מאוד ובסופו של דבר ממצה את הדין עם האשמים ומשחררת במהרה את הלא-אשמים. אשכרה 4 דקות של כאוס מוחלט וזה רק התפשט והתפשט ובנס לא היו נפגעים פיזית! ואיך זה כן נגמר? כמבון בהתערבות המשטרה.

הסדרנים לא מאומנים לזה אתה לא מצפה מנערים אחרי גיוס ומקשישים להתערב בקטטה בין בריונים, נכון? אתה היית עושה את זה בתור סדרן? אני בטוח שלא.

הסדרנים אכן הזעיקו את המשטרה שלקח לה זמן להגיע כי בטח השוטרים היו במכוניות כמו כל משחק ולא ציפו לקבל הזנקה למגרש. אבל אם היו שם הם היו חותכים את זה במיידית ולא מפחדים להשתמש באמצעים כנגד אותם בריונים שהתחילו את כל המאבק.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אדום בלב בנשמהההה כתב:כן ידידאל זה פיתרון יותר טוב!

המשטרה אולי הייתה מעכבת כמה אוהדים "חפים מפשע", אבל מסיימת את הקטטה בצורה מהירה מאוד ובסופו של דבר ממצה את הדין עם האשמים ומשחררת במהרה את הלא-אשמים. אשכרה 4 דקות של כאוס מוחלט וזה רק התפשט והתפשט ובנס לא היו נפגעים פיזית! ואיך זה כן נגמר? כמבון בהתערבות המשטרה.

הסדרנים לא מאומנים לזה אתה לא מצפה מנערים אחרי גיוס ומקשישים להתערב בקטטה בין בריונים, נכון? אתה היית עושה את זה בתור סדרן? אני בטוח שלא.

הסדרנים אכן הזעיקו את המשטרה שלקח לה זמן להגיע כי בטח השוטרים היו במכוניות כמו כל משחק ולא ציפו לקבל הזנקה למגרש. אבל אם היו שם הם היו חותכים את זה במיידית ולא מפחדים להשתמש באמצעים כנגד אותם בריונים שהתחילו את כל המאבק.
אתם מדברים כאילו בשנים קודמות לא היו קטטות במגרשים, חאלס גם עם המשטרה קרו מקרים דומים.
ולמה צריך להתפשר על או זה או זה? למה שבמועדון, מקום חשוך עם אלכוהול שהרבה יותר מועד לפורענות, ברגע שמישהו מתפרע הוא מוצא את עצמו תוך דקה וחצי בחוץ - ע"י סדרן אזרחי? הכל זה כמה כסף ואיזה רמה מביאים.

אני מאוד מקווה שלשם שינוי יש הקלטה של כל מה שקרה במצלמות אבטחה ויהיה אפשר להגיש תלונה נגד המעורבים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אממ האמת שנכון הזכרן שלי לא ממש טוב, אבל אני אישית לא זוכר בשנים האחרונות קטטה כזאת ארוכה וגדולה בוסרמיל, בשער 5. תוכל להזכיר לי מתי זה קרה?
פה ושם יש מקרים של מכות נקודתיות בין שני אנשים, אבל מה שהיה היום אני לא זוכר שנים.

חברות האבטחה הללו בכל הארץ הם אותו דבר. זה כוח אדם זול יחסית, כי בהחלט לא צריך אנשים מאמומנים בשביל העבודה הזאת, לא בוסרמיל לפחות.
אל תשווה לי עכשיו בין סלקטורים וסדרנים במועדונים לבין סדרנים במגשרי כדורגל.

כמו שאמרת - מועדון זה מקום עם הרהב יותר מועד לפורענות, אצטדיון וסמריל עם כל הכבוד לא כל יום מארח קטטת רחוב בתחומו, אולי בחוץ, לא בפנים.

סמל אישי של משתמש
oshri26

שליחה על ידי oshri26 »

ולכל האוהדים שצפו בתקרית
למה לא הזעקתם מישטרה?
איך אפשר לראות תקרית כזאת מכוערת ולא להזעיק מישטרה

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

oshri26 כתב:ולכל האוהדים שצפו בתקרית