לאחרונה צצים שמועות על מחנאות בחדר הלבשה ואני באמת לא מבין מה אנשים מתפלאים
הכל היה ברור כבר במשחק נגד הפועל פתח תקווה.מי שזוכר אחרי המשחק רשמתי שאסולין ורביבו צריכים ללכת ליציע כי אחרי הגול השלישי הם התחילו לצעוק על דוידזאדה,וקלינגר בשלו נתן שבוע אחרי להיות בקבוצה אחד בספסל אחד ב-11 לא רק זה באותו משחק גם ליאור אסולין טרח להגיד לקלינגר מה הוא חושב על ההגנה ושוב עולם כמנהגו נוהג לא קורה כלום הכל בסדר...
שבוע אחרי אסולין הוא כבר הקפטן שלנו שממשיך לדבר עם שחקנים בידיים ולצעוק למה לא?מישהו יעשה לו משהו? במשחק אחרון משחק מזעזע שלו הוא קיבל 90 על מה ולמה ועדין לא הפסיק ללכלך על השחקנים בצעקות..
עכשיו שלא תבינו אני מאוד אהבתי את אסולין עד למשחק נגד פתח תקווה ואני גם חושב שהוא נלחם בכל דקה שהוא במגרש אבל יש גבול...
עכשיו נגד קרית שמונה השוער הוא הקפטן שמרשה לעצמו לקלל אוהדים שלא מפסיקים לקלל אותו ושוב הכל בסדר.שלא נדבר על ערן לוי שעושה מה שהוא רוצה וזה בעיקר לשחק לבד להרים לעצמו לבעוט כל כדור חופשי זה בסדר למה יש עוד 10 שחקנים...
ועבדול ראזק שמאבד 90 כדורים במשחק ועדין פותח בהרכב(אפ זה היה שחקן צעיר גם הוא היה מקבל ככהה קרדיט?) כל הדברים האלה יוצרים קבוצה לא מאוזנת לא ממושמעת שחקנים מאבדים כדור לא רצים לקחת אותו חזרה וכלום לא קורה קלינגר תתחיל להעניש כבר תתעורר ביציע המוזמנים בוססרמיל רואים מעולה ששחקנים יתחילו לעלות לשם!!!
עכשיו המחנאות היא לא מהיום ולא מהשנה אין מה לעשות אנחנו קבוצה של שחקני רכש תמיד תיהיה מחנאות יש פתרון חוץ מהשחקני רכש שנושאים עם ילדים צריך להכריח את כל השאר לגור בבאר שבע זה יחבר אותם יותר לעיר לקבוצה ולאוהדים ברור שיש לזה מינוסים אבל הרבה יותר פלוסים ,אין סיבה שכל השלוחים והגרושים במועדון הזה ימשיכו לגור בתל אביב לנסוע לבד למשחקים לא להגיע לבאר שבע אחרי הפסדים קצת סדר בקבוצה הזאת!!!!!!