האמת שורה תחתונה כואב לי על אוהד כהן
עזבו רגע הכל, אין ספק שהוא חלש והוא בטח לא השוער של פעם
הוא אחלה בן אדם! מדובר בבחור שההית רוצה שהילדים שלך ילמדו אצלו
מבחינתי בתחילת העונה חשבתי שזאת ההחתמה הכי ראויה
כנראה פיספסנו אותו בכמה שנים, כואב אבל אני לא אשכח בערב פרידה לאסי סתיו ובונפלד בזמן שכל השחקנים שלנו ברחו לראות את המשחק של הפועל תל אביב (כולל מאור) הוא היחיד שנשאר וכיבד עד הסוף
מעבר לכדורגלן מדובר בבן אדם
שוער בינוני אדם גדול
Re: שוער בינוני אדם גדול
מסכים במאה אחוז.חושב שלא היה צריך לעשות את מה שעשה לאוהדים במשחק בקריית שמונה אבל כולנו בני אדם ובעידנא דריתחא אומרים/עושים דברים שיוצאים משליטה.
[align=center]
GIFSoup[/align]

לא שאני מצדיק את מה שעשה אוהד כהן וגם לא כל-כך הבנתי מה היה שם.
אבל שאנשים לא יופתעו שלאחר שמקללים מישהו כל המשחק הוא יתפרץ, ולא הטענה שהוא מקצוען והוא צריך להתמודד עם זה לא קבילה, לא משלמים לו כסף בשביל שיקללו אותו 90 דקות במשך חודשים.
זה מזכיר כל פעם את הסיפור הזה של האוהדים שצובעים על מכוניתו של מאמן ומקללים אותו ואז נשארים המומים לאחר שעושה להם תנועה מגונה ויוצאים עם זה בכותרות ענק.
יחס גורר יחס.
אבל שאנשים לא יופתעו שלאחר שמקללים מישהו כל המשחק הוא יתפרץ, ולא הטענה שהוא מקצוען והוא צריך להתמודד עם זה לא קבילה, לא משלמים לו כסף בשביל שיקללו אותו 90 דקות במשך חודשים.
זה מזכיר כל פעם את הסיפור הזה של האוהדים שצובעים על מכוניתו של מאמן ומקללים אותו ואז נשארים המומים לאחר שעושה להם תנועה מגונה ויוצאים עם זה בכותרות ענק.
יחס גורר יחס.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ובכל זאת מצפים ממנו שבתור אדם ש"בתפקיד" יפעיל קצת שיקול דעת ובגרות, ולא יגיב, במיוחד אחרי שהוא והקבוצה שלו נראו כמו שהם נראו.ניב כתב:לא שאני מצדיק את מה שעשה אוהד כהן וגם לא כל-כך הבנתי מה היה שם.
יחס גורר יחס.
לא מכיר אותו אישית ואני לא יודע עד כמה הוא בנאדם גדול כמו שאתם מתארים, אבל כלפי חוץ הוא לא בדיוק תרם לתדמית שלו עם התקרית ההיא בקריית שמונה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בואו נראה אותכם אם יקללו אותכם במקום העבודה שלכם בגלל שלא עשיתם את עבודתכם, אבל אתם מקצוענים אז תתמודדו.
ממש לא נכון, יש לקלל ויש לקלל..
ממש לא נכון, יש לקלל ויש לקלל..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני לא יודע אם הוא בן אדם טוב או רע - אני לא מכיר אותו.
לדעתי הוא שוער גרוע !
אבל במה שקרה עם האוהדים אני לא מאשים אותו... אני לא מכיר בן אדם בעולם שמסוגל לספוג סוג של קללות כמו שהוא ספג בקיריית שמונה או במשחק האחרון בווסרמיל. גם אני הייתי מגיב באותה צורה.
לדעתי הוא שוער גרוע !
אבל במה שקרה עם האוהדים אני לא מאשים אותו... אני לא מכיר בן אדם בעולם שמסוגל לספוג סוג של קללות כמו שהוא ספג בקיריית שמונה או במשחק האחרון בווסרמיל. גם אני הייתי מגיב באותה צורה.
- The red one
אני בהחלט חשבתי כמוך, אבל יותר מדיי נפילות היו לו העונה.
נגד סכנין הוא התעמת עם אחד האוהדים זילזל בו ואמר לו "נפגוש אותך בבאר שבע ונראה מי יכסח" או משהו כזה.
אחרי פתח תקווה, הוא השתגע עלינו וראו עליו שהוא לא שמח על הניצחון אלא על זה שהוא זיין את מכבי פתח תקווה והוא אפילו צרח את זה פעם אחר פעם שכולם ישמעו.
וכמובן המקרה בקריית שמונה. שחקנים פרובלמטיים כמו אסולין וערן לוי לא עושים דברים כאלה, ועורך דין כן?
בקיצור דעתי עליו השתנתה. גם כבן אדם (למרות שאני בטוח שהוא אחלה של בן אדם) וכמובן כשוער.
נגד סכנין הוא התעמת עם אחד האוהדים זילזל בו ואמר לו "נפגוש אותך בבאר שבע ונראה מי יכסח" או משהו כזה.
אחרי פתח תקווה, הוא השתגע עלינו וראו עליו שהוא לא שמח על הניצחון אלא על זה שהוא זיין את מכבי פתח תקווה והוא אפילו צרח את זה פעם אחר פעם שכולם ישמעו.
וכמובן המקרה בקריית שמונה. שחקנים פרובלמטיים כמו אסולין וערן לוי לא עושים דברים כאלה, ועורך דין כן?
בקיצור דעתי עליו השתנתה. גם כבן אדם (למרות שאני בטוח שהוא אחלה של בן אדם) וכמובן כשוער.
בס"ד
את העליהום אוהד כהן הביא על עצמו.
במקום להתנהג כמו מקצוען הוא בחר לקלל אוהדים ולעשות לעברם תנועות מגונות,דבר לא במקום בכלל.
מצטער,הטענה של "מה אתה רוצה הקהל קילל אותו קודם" לא תופס,לא מעט שחקנים חווים קללות נמרצות מהקהל ורק אחוז קטן מאוד וכמעט אפסי עונה לאותם מקללים ומאיים עליהם במכות.
אוהד כהן פישל.
את העליהום אוהד כהן הביא על עצמו.
במקום להתנהג כמו מקצוען הוא בחר לקלל אוהדים ולעשות לעברם תנועות מגונות,דבר לא במקום בכלל.
מצטער,הטענה של "מה אתה רוצה הקהל קילל אותו קודם" לא תופס,לא מעט שחקנים חווים קללות נמרצות מהקהל ורק אחוז קטן מאוד וכמעט אפסי עונה לאותם מקללים ומאיים עליהם במכות.
אוהד כהן פישל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אין ספק שהקללות של האוהדים הם תופעה מגונה ועם זאת התגובה של אוהד כהן חמורה מאוד.ניב כתב:לא שאני מצדיק את מה שעשה אוהד כהן וגם לא כל-כך הבנתי מה היה שם.
יחס גורר יחס.
ילד שרואה אוהדים מקללים במגרש זה לא ראוי וזה השפעה שלילית אבל מה קורה כאשר האליל של הילד, כאשר השחקן כדורגל שבשבילו הילד קנה כרטיס מקלל ומגדף? חמור ומשפיע לרעה בעשרות מונים.
בדיוק כפי שהטרדה מינת מצד כל אדם היא מעשה מכוער אבל כשמדובר בנשיא המדינה מדובר בדבר שמשפיע הרבה יותר בגלל המעמד של אותו אדם. וכן, לאוהד כהן יש מעמד שונה והוא צריך להתנהג בהתאם.