מנוי חייל-תודה רבה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

מנוי חייל-תודה רבה

שליחה על ידי חייל_אדום »

היום עשיתי משהו שכנראה אף אוהד בעולם לא עשה.
גזרתי תמנוי שרפתי אותו כדי שאני לא יתקרב לווסרמיל בתקופה הקרובה ואתם יודעים למה?
לא בגלל המצב של הקבוצה לא בגלל חוסר הלחימה של השחקנים בגלל "האוהדים".
לאן הגענו? מה זה צריך ליהות בישתם את הקבוצה את העיר ואת כולם לא משנה כמה הוא שוער חרא לא עושים דברים כאלה אוהדים שעשו הזה הם האכזבה של העונה ושל הקבוצה יש דרכים לפטור בעיות אבל אנחנו נמשיך ונסבול כי זה מה הואהדים שיש לנו.
גמרתם אותי נמאס לי לאכול תלב ולשמוע תקללות אתם לא מבינים כמה הרס את עושים.
אני אוהד תקבוצה 20 שנה והיום הרגשתי הכי חרא שהרגשתי יותר מירידת ליג, יותר מהפסד בפנדלים ב2003 בר"ג

תודה רבה
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

Re: מנוי חייל-תודה רבה

שליחה על ידי The red one »

הקללות לאוהד כהן לא הופנו אליו בגלל שהוא שוער חרא (ואגב לדעתי הוא בכלל לא) אלא בגלל שהוא בן אדם חרא.

כל המלעיזים כנגד הקהל, תכניסו את זה טוב טוב לראש!

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

חייל_אדום כתב:היום עשיתי משהו שכנראה אף אוהד בעולם לא עשה.
גזרתי תמנוי שרפתי אותו כדי שאני לא יתקרב לווסרמיל בתקופה הקרובה ואתם יודעים למה?
לאן הגענו? מה זה צריך ליהות בישתם את הקבוצה את העיר ואת כולם לא משנה כמה הוא שוער חרא לא עושים דברים כאלה אוהדים שעשו הזה הם האכזבה של העונה ושל הקבוצה יש דרכים לפטור בעיות אבל אנחנו נמשיך ונסבול כי זה מה הואהדים שיש לנו.
אני אוהד תקבוצה 20 שנה והיום הרגשתי הכי חרא שהרגשתי יותר מירידת ליג, יותר מהפסד בפנדלים ב2003 בר"ג

תודה רבה
הקהל שלנו רחוק מליהיות מושלם ויש הרבה דברים שצריך להוקיע אבל די לחפש אותו כבר בכל דבר נו....

אוהד כהן ולא בפעם הראשונה מחליט להתעסק עם הקהל, תנועות ידיים, דיבורים, משדר דברים. לא לעניין ולא מתאים.

טוב עשה קלינגר, שהוציא אותו. ולכל המלעיזים, כמו שכבר יש, שטוענים שקלינגר עשה את זה כדי להוריד ממנו את האש- אז זה לא משנה. ברגע שהשוער הזה מחליט להגיב לאוהדים במהלך המשחק, מקומו בחוץ.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

חייל_אדום כתב:היום עשיתי משהו שכנראה אף אוהד בעולם לא עשה.

תודה רבה
בדרך כלל אני לא אומר את זה לאוהדים, אבל אם לא מתאים לך, אם אתה לא רוצה להגיע לוסרמיל, אתה לא חייב להגיע, אתה יכול להישאר בבית.
אם הייתה לך ציפיה שאנשים יעודדו את ההתנהגות שלך, גם אם היא נעשתה ברגע של חולשה או כעס, אז כדאי שתחשוב שנית.

נמאס לי מכל אותם אוהדים שחושבים שבגלל שהם עוברים קשיים (אתה חושב שאתה היחיד שמאוכזב וכועס מהעונה הנוכחית?) מותר להם לחרב את השם של הקהל של הפועל באר שבע.
אין ספק שאין מקום לקלל שחקן שלנו בזמן משחק, אבל מצד שני יכול בהחלט להבין את הקהל שלנו שעובר השנה אכזבה אחרי אכזבה, השפלה אחרי השפלה ואז עוד מקבל התרסה ללא הפסקה מאחד מהשחקנים החלשים בקבוצה העונה.

הפועל באר שבע יותר גדולה מכל שחקן. אתמול קלינגר גרם גם לאוהד כהן להבין את זה. ואם יש אוהדים שלא מבינים או שמוכנים שנהיה סמרטוט רצפה פעם נוספת של חבורת השחקנים שחלק לא קטן מהם הוא ביזיון, אז גם הוא מוזמן לא לבוא אם הוא לא רוצה.

הייתי מעדיף שהקהל לא יקלל אלא ישרוק בוז או ישיר שירים שיבקשו את החלפתו של כהן (מה שקרה בשלב מסוים) אבל אחרי אתמול להתעסק בקהל? חושב שאתמול נחצה קו אדום נוסף של יחס של שחקנים לקהל ואם היינו עוברים על זה ללא תגובה אז היינו הופכים להיות מועדון בדיוק כמו אוהד כהן, חלשים ובלי כבוד.

שלח תגובה