מעבר לבזיון שבו נהג אוהד כהן על המועדון להתמודד עם החלטה קשה ביותר שבשתיהן הוא - המועדון יוצא רע!
מה לעשות עם אוהד כהן- מצד אחד...אין ספפפפק בכלל שאוהד כהן ראוי לשחרור מיידי מהקבוצה.
השחקן פגע בקבוצה בצורה קשה, לא נתן מעצמו 100% ריכוז בצורה מבוהקת ושם את צרכיו האישיים לפני צרכי הקבוצה בדרך התנהגותו.
השחקן פגע והזמין עליו נאצות רבות בצורת התנהגותו המזלזלת, כלפי אותו קהל שמשלם כרטיס ומממן חלק משכרו.
השחקן ביזה את המועדון כאשר הפך את המשחק של כל הקבוצה לכינור שני ל'הצגה' שלו עצמו.
השחקן ביזה את המועדון בהתנהגות בכך שהוביל לדקות מבזות הן לקהל והן למועדון שמשווע לשינוי תדמיתי.
עכשיו עם כללללל שלל הסיבות לשחרורו המיידי- צריך לבוא קול ההגיון...אני לא יודע היכן נסיים את העונה, אך זה הכרחי ברמת העתיד של המועדון להשאר בפלייאוף האמצעי לפחות,
ירידה לפלייאוף התחתון עם הסגל הקיים, היכולת המנטלית הלא קיימת, סף השבירה הנמוך תהיה בעייתית ובסיומו של המדרון התלול עלול המועדון למצוא את עצמו בליגה השניה בקונסטלציה אכזרית של קיזוז.
בהתחשב במצבת השחקנים הקיימת- אין לנו שוער, כלומר מלבד אוהד כהן על חולשתו המקצועית.
דור דויד? לא קיים, לא מסוגל להעמיס את הקבוצה על כתפיו, לא קיים מנטלית ובטח ובטח שלא מסוגל לעמוד בשערה של קבוצה הנלחמת על חייה.
ליפשיץ? מעבר לזה שטענתי רבות כי הוא שוער חלש (עקבתי אחריו ששיחק במכבי נתניה)
במשחקו הראשון, סטטיסטיקה מעניינת- רבע שעה הכוללת:
1. פנדל שהוא גרם לו
2. קיבל גול
3. לא נגע בכדור
חברים ההחלטה היא גרועה,ולפעמים יש החלטות גרועות שאי אפשר לסרב להן, המועדון יספוג ביקורת בכל החלטה שייקח, אם ישאיר את אוהד לפחות עד הבטחת הפלייאוף האמצעי הקהל יירד לחייו של ניר ושל אלונה, ולדעתי אין מנוס מלקבל את ההחלטה הזו כמובן בקנס משמעותי שיספוג אוהד כהן, כי עם השוערים הקיימים היום במועדון...אני לא רוצה לחלום מה יהיה עמנו בפלייאוף התחתון...סיוט!
מחשבה לא פופולרית
Re: מחשבה לא פופולרית
סומסום,
שום סיבה בעולם לא גורמת לי לחשוב שצריך להשאיר אותו. אחרי מאורעות שבת והחילוף ברגע שאוהד נשאר בקבוצה ועולה לשחק, זו בדיחה שלא נראיתה כדוגמתה.
מעבר לכך, אני באמת לא רואה בו עילוי מקצועי בשונה מאחרים שיש על הספסל שיש סיבה כ"כ קיצונית להוריד את הראש. אני לא כ"כ מכירה את ליפשיץ ולמרות הרבע שעה והנתונים שהצגת, אני עדיין מעדיפה אותו או כל אחד אחר על פני אוהד כהן.
אגב, אם תשאל אותי, זה הזמן לתת לאורי מכלוף את המושכות- בע"ה במידה וגם נגיע לפלייאוף אמצע שאין בו כלום, זה יהיה אופטימלי עבורו להשתפשף.
שום סיבה בעולם לא גורמת לי לחשוב שצריך להשאיר אותו. אחרי מאורעות שבת והחילוף ברגע שאוהד נשאר בקבוצה ועולה לשחק, זו בדיחה שלא נראיתה כדוגמתה.
מעבר לכך, אני באמת לא רואה בו עילוי מקצועי בשונה מאחרים שיש על הספסל שיש סיבה כ"כ קיצונית להוריד את הראש. אני לא כ"כ מכירה את ליפשיץ ולמרות הרבע שעה והנתונים שהצגת, אני עדיין מעדיפה אותו או כל אחד אחר על פני אוהד כהן.
אגב, אם תשאל אותי, זה הזמן לתת לאורי מכלוף את המושכות- בע"ה במידה וגם נגיע לפלייאוף אמצע שאין בו כלום, זה יהיה אופטימלי עבורו להשתפשף.

בס"ד
ע"פ ספורט 5:
קלינגר שוחח עם אוהד כהן שהסביר את המקרה בשבת מהצד שלו.
אוהד כהן יעמוד מחר לוועדת משמעת בה צפוי להיכנס.
הקולות להדחתו של אוהד כהן מההרכב ירדו מהפרק לאחר שבמועדון הבינו כי יצטרכו את אוהד כדי לנסות להבטיח את המקום בפליאוף האמצעי.
ע"פ ספורט 5:
קלינגר שוחח עם אוהד כהן שהסביר את המקרה בשבת מהצד שלו.
אוהד כהן יעמוד מחר לוועדת משמעת בה צפוי להיכנס.
הקולות להדחתו של אוהד כהן מההרכב ירדו מהפרק לאחר שבמועדון הבינו כי יצטרכו את אוהד כדי לנסות להבטיח את המקום בפליאוף האמצעי.
והנה שוב כמו אחרי המשחק נגד פתח תקווה שקלינגר התעלם מזה שרביבו ואסולין התחילו לצעוק על אופיר והרס את המשמעת בקבוצה ואת החדר הלבשה ,גם היום הוא מוותר לאוהד כהן הופך אותו לקדוש שהקהל מתנפל עליו כאילו לא עשה וממשיך להרוס את המשמעת ואת חדר הלבשה חבל מאוד היום בכדורגל זה 90 אחוז חדר הלבשה 10 אחוז כל השאר וניר לא רוצה להבין את זה והוא איבד את העונה הזאת עוד בפתח תקווה שהשחקנים ''הבכירים שלו'' גמרו על החדר הלבשה והוא התעלם ועכשיו הקטע הזה ששוער הורס משחק צועק על העוזר מאמן ועוד פעם לא עושים כלום. למרות שאני לא בעד שאוהד כהן לא ישחק כי מה לעשות כרגע אנחנו בסכנת ירידה ולא יכולים להסמך על ליפשיץ אי אפשר לעבור על דבר כזה בשתיקה ואני לא מדבר על הקהל, הקהל שלנו מתנעג כמו פח ומתעסק כל היום בזבל במקום בקבוצה...
ודרך אגב אם מישהו בקבוצה חושב שלדור דוידי יש פוינצאל שייתן לו לשחק עכשיו זה נשמע דפוק אבל רק ככה אנחנו נרוויח אותו בסיר לחץ הקיים כרגע בקבוצה הוא יכול דווקא להתבלט ולהיות יותר רגוע בשער שזה מה שחסר לו בסך הכל..
ואני רוצה להגיד עוד משהו רביבו אסולין יאלה הביתה הביתה כבר נשבר הזין מכל השחקני ידיים האלה שכל היום עסוקים בתנועות ידיים לפחות ערן לוי מנסה ומשחק האלה גם את זה לא עושים!!!
נ.ב
זה רק אני או שגם אתם לא שמעתם שקיללו את אוהד כהן יום שבת בטח יחסית למשחקים קודמים?
ודרך אגב אם מישהו בקבוצה חושב שלדור דוידי יש פוינצאל שייתן לו לשחק עכשיו זה נשמע דפוק אבל רק ככה אנחנו נרוויח אותו בסיר לחץ הקיים כרגע בקבוצה הוא יכול דווקא להתבלט ולהיות יותר רגוע בשער שזה מה שחסר לו בסך הכל..
ואני רוצה להגיד עוד משהו רביבו אסולין יאלה הביתה הביתה כבר נשבר הזין מכל השחקני ידיים האלה שכל היום עסוקים בתנועות ידיים לפחות ערן לוי מנסה ומשחק האלה גם את זה לא עושים!!!
נ.ב
זה רק אני או שגם אתם לא שמעתם שקיללו את אוהד כהן יום שבת בטח יחסית למשחקים קודמים?

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי אסור לשחרר את אוהד כהן, שאומנם הוא לא בכושר טוב, אבל עדיף על ליפשיץ ועל דור דוידי, אבל אם כבר שוער במקום כהן אז רק אורי מכלוף!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מי שטוען שאוהד כהן צריך לעמוד בשער אחרי שבת כניראה התאים עצמו להפועל באר שבע של השנים האחרונות. חלשה, מתרפסת, ללא מבט לטווח הרחוק וללא כבוד עצמי. מי שמעוניין להיות אוהד כזה, בבקשה, אני לא אחד מאלה.
אנחנו לא מדברים כאן על שוער איכותי אלא על שוער שהיה חיב לרדת לספסל עוד לפני מה שעשה. גם בשבת היה לו חלק בגול הראשון של עכו לא לדבר על העובדה שהוא תוקע את המשחק, לא מוציא אותנו מהר להתקפות ולא יוצא לכדורי גובה.
אני תמיד אשאף שהפועל באר שבע תגיע למקומות הגבוהים ביותר. אני תמיד אהיה גאה לאהוד את הקבוצה ועבורי היא תמיד תהיה קבוצה גדולה. המועדון שלי אין שחקן מעל למועדון, בטח לא אוהד כהן שכבר קיבל הזדמנות נוספת וירק לנו בפנים זאת הפעם השנייה.
דור דוידי, אורי מכלוף, דניאל ליפשיץ', ביכולת המקצועית של כהן בחודשיים האחרונים, ביכולת המנטלית של כהן אחרי השבת האחרונה, מעדיף את כל אחד מהם. ברגע שכהן התחיל להתעסק בקהל במהלך המשחק הוא הוכיח שהוא לא מקצוען וטובת הקבוצה לא עומדת לנגד עיניו.
אנחנו לא מדברים כאן על שוער איכותי אלא על שוער שהיה חיב לרדת לספסל עוד לפני מה שעשה. גם בשבת היה לו חלק בגול הראשון של עכו לא לדבר על העובדה שהוא תוקע את המשחק, לא מוציא אותנו מהר להתקפות ולא יוצא לכדורי גובה.
אני תמיד אשאף שהפועל באר שבע תגיע למקומות הגבוהים ביותר. אני תמיד אהיה גאה לאהוד את הקבוצה ועבורי היא תמיד תהיה קבוצה גדולה. המועדון שלי אין שחקן מעל למועדון, בטח לא אוהד כהן שכבר קיבל הזדמנות נוספת וירק לנו בפנים זאת הפעם השנייה.
דור דוידי, אורי מכלוף, דניאל ליפשיץ', ביכולת המקצועית של כהן בחודשיים האחרונים, ביכולת המנטלית של כהן אחרי השבת האחרונה, מעדיף את כל אחד מהם. ברגע שכהן התחיל להתעסק בקהל במהלך המשחק הוא הוכיח שהוא לא מקצוען וטובת הקבוצה לא עומדת לנגד עיניו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
איפה כל אלה שירשמו שהוא שוער?
שוער חרא זה מה שהוא מתחילת העונה הוא לא פוגע
שוער חלש
לשחרר מהר לא מבין איך לא החתימו את ניצן
זה שי !
שוער חרא זה מה שהוא מתחילת העונה הוא לא פוגע
שוער חלש
לשחרר מהר לא מבין איך לא החתימו את ניצן
זה שי !