שבת (2.4) ב19:00 יוצאים לק"ש
שבת (2.4) ב19:00 יוצאים לק"ש
בס"ד
נקבע מועד המשחק בליגת העל במחזור ה28 בין הפועל ק"ש להפועל ב"ש ליום שבת ה2.4 בשעה 19:00.ע"פ השעה אין שידור.
רק שלא יהיה שידור חוזר ממשחק הגביע...
נקבע מועד המשחק בליגת העל במחזור ה28 בין הפועל ק"ש להפועל ב"ש ליום שבת ה2.4 בשעה 19:00.ע"פ השעה אין שידור.
רק שלא יהיה שידור חוזר ממשחק הגביע...
Re: שבת (2.4) ב19:00 יוצאים לק"ש
אנחנו לא מפסידים שם שיהיה ברור
העיקר האופטימיות 

אתה רציני אחי ?אהרוני כתב:אנחנו לא מפסידים שם שיהיה ברור
אני רציני ביותר!
עניין של תחושה, אולי אני טועה
הלוואי שאתה צודק אחי...אהרוני כתב:אני רציני ביותר!
כי לפי התחושה שלי, גם אם יתנו 2 פור אנחנו נפסיד...

הלוואי כן, אבל נראה לי שקמת היום על הרגל בעלת הדימיון המפותח. תנצל את זה.אהרוני כתב:אני רציני ביותר!

ברוררר שהם יפסידו יש שאלה,הקבוצה שלנו היא שומרת על יציבות שמדובר בהפסדים..אני כבר איבדתי תקווה בהם אני יותר מסתכל למשחקים של בית"ר י"ם רק משם תבוא התקווה שלנו שהם לא ינצחו כי על הקבוצה שלנו אני בטוח שמ-3 המשחקים הנותרים לא ניקח יותר מנקודה וזה לא בטוח
- הפועל עולה
- Title: הפועל עד המוות
אני בד"כ אופטימי, אבל זה קשה בימינו.
בכל מקרה, תמיד אפשר לנסוע ולקלל את אוהד כהן.
זה סוג של סגירת מעגל...
בכל מקרה, תמיד אפשר לנסוע ולקלל את אוהד כהן.
זה סוג של סגירת מעגל...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קריית שמונה היא האנטיתזה המוחלט להפועל באר שבע. צעירה, מהירה, מחויבת, בנויה על שחקני הבית של המועדון, מסתכלת לגדולות בלבן של העיניים, מחוברת לקהל האוהדים, לא תלויה בשחקן ספציפי. כל מה שחלמתי שהפועל באר שבע תהיה בתחילת השנה.
מקום רביעי בליגה, רבע גמר גביע המדינה, מחזיקת גביע הטוטו, הצלחה אדירה לעומת הכישלון הגדול שלנו.
איך עוצרים אותם? עם אוהד כהן בשער אנחנו צריכים בעיקר להתפלל לטוב. למרות החיסרון של אבוחצירא הדברים תלוים בעיקר בקריית שמונה. הדרך היחידה להוציא משהו מהמשחק לא קשורה לבשורה טקטית כזאת או אחרת או לשחקן זה או אחר שיפתח בהרכב אלא להצגת משחק עם מחויבות ותשוקה לניצחון.
אם הפועל באר שבע תלחם על כל כדור ותרצה יותר אז הפערים האיכותים יקטנו ואולי יהיה לנו סיכוי להוציא משהו מהמשחק.
מקום רביעי בליגה, רבע גמר גביע המדינה, מחזיקת גביע הטוטו, הצלחה אדירה לעומת הכישלון הגדול שלנו.
איך עוצרים אותם? עם אוהד כהן בשער אנחנו צריכים בעיקר להתפלל לטוב. למרות החיסרון של אבוחצירא הדברים תלוים בעיקר בקריית שמונה. הדרך היחידה להוציא משהו מהמשחק לא קשורה לבשורה טקטית כזאת או אחרת או לשחקן זה או אחר שיפתח בהרכב אלא להצגת משחק עם מחויבות ותשוקה לניצחון.
אם הפועל באר שבע תלחם על כל כדור ותרצה יותר אז הפערים האיכותים יקטנו ואולי יהיה לנו סיכוי להוציא משהו מהמשחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מקווה שלפחות למישהו מהשחקנים חלחלה העובדה שהפסד היום מקדם אותנו צעדי ענק לכיוון מאבקי פלייאוף תחתון מלחיצים.
הרבה אופי והקרבה השחקנים צריכים להציג היום ולומר את האמת? אני לא מאמין שיש שם אפילו שחקן אחד שבאמת לוקח את המצב
הנוכחי ללב ויתאבד על המגרש. פשוט כבר לא מאמין בהם.
לנו נשאר רק לקוות לתצוגה מה שפחות ביזיונית ולהתעלות של אשקלון היום מול בית"ר.
הרבה אופי והקרבה השחקנים צריכים להציג היום ולומר את האמת? אני לא מאמין שיש שם אפילו שחקן אחד שבאמת לוקח את המצב
הנוכחי ללב ויתאבד על המגרש. פשוט כבר לא מאמין בהם.
לנו נשאר רק לקוות לתצוגה מה שפחות ביזיונית ולהתעלות של אשקלון היום מול בית"ר.