בזיון של הנהלה!
בזיון של הנהלה!
שבת שלום לכולם!
בצל ההחטלה של ההתאחדות יחדיו עם פיקוד העורף לארח ללא קהל את המשחק הביתי מול נתניה היום,
אני מאוד מאוכזב מההנהלה שנתנה להחלטה כזו לצאת לתקשורת מבלי להביע את דעתה וזעמה ולתת מתנה משחק ביתי ללא קהל לירבה נתניה.
ואיל אוהדי באר שבע יקבלו עונש, חטא על פשע שלא עשינו!
אני מתכונן לתבוע את הנהלת המועדון כבעל מנוי וזה לא יעבור על סדר היום מבחינתי!
מי שמעוניין ורציני אשמח שיצור איתי קשר אני הולך ונלחם בזה עד הסוף! בזיון של הנהלה!
בצל ההחטלה של ההתאחדות יחדיו עם פיקוד העורף לארח ללא קהל את המשחק הביתי מול נתניה היום,
אני מאוד מאוכזב מההנהלה שנתנה להחלטה כזו לצאת לתקשורת מבלי להביע את דעתה וזעמה ולתת מתנה משחק ביתי ללא קהל לירבה נתניה.
ואיל אוהדי באר שבע יקבלו עונש, חטא על פשע שלא עשינו!
אני מתכונן לתבוע את הנהלת המועדון כבעל מנוי וזה לא יעבור על סדר היום מבחינתי!
מי שמעוניין ורציני אשמח שיצור איתי קשר אני הולך ונלחם בזה עד הסוף! בזיון של הנהלה!
Re: בזיון של הנהלה!
בזיון
אני פשוט בהלם מההחלטה האומללה הזאת
זה לא יעבור להם בשקט לכל ההנהלה כולל הגברת הנכבדה!!
אני פשוט בהלם מההחלטה האומללה הזאת
זה לא יעבור להם בשקט לכל ההנהלה כולל הגברת הנכבדה!!
אבל אמרו שזו החלטה של פיקוד העורף, לא?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הקבוצה הייתה חייבת לעמוד על הרגליים האחוריות ולהגיד שאם אין קהל אין משחק. חוץ מהעובדה שעכשיו הקבוצה תהיה חשופה לתביעות מכל בעלי המנוי ששילמו עבור המשחק ולא יוכלו להיכנס יש כאן הרבה מעבר, יש כאן גישה שהאוהדים הם חלק בלתי נפרד מהמועדון. אם המועדון ממשיך כרגיל וחיי בשלום עם ההחלטה הוא בעצם אומר אנחנו לא צריכים את האוהדים, אנחנו יכולים להסתדר בלעדיכם, אתם לא חלק מהמועדון.שמעון א כתב:אבל אמרו שזו החלטה של פיקוד העורף, לא?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני רוצה את ה 60 שקל של המשחק הזה!
נו וכשמשביתים את הלימודים בעיר?? אז ההורים תובעים את משרד החינוך שיוסיף ימי לימוד בקיץ???
אם היה משחק עם קהל וחס וחלילה הייתה נשמעת אזעקה? ההתאחדות לא רצתה לדחות את המשחק. לא חושב שיש להנהלה שלנו מה לעשות במצב הזה.
אם פיקוד העורף החליט לקיים משחק ללא קהל, כנראה שהוא יודע למה. אולי יש לו מודיעין מסויים\התראות על ב"ש.
אני חושב שאתם צריכים לבוא בטענות להתאחדות לדכדורגל שלא דחתה את המשחק למחר, ולא להנהלה שלנו.
אם היה משחק עם קהל וחס וחלילה הייתה נשמעת אזעקה? ההתאחדות לא רצתה לדחות את המשחק. לא חושב שיש להנהלה שלנו מה לעשות במצב הזה.
אם פיקוד העורף החליט לקיים משחק ללא קהל, כנראה שהוא יודע למה. אולי יש לו מודיעין מסויים\התראות על ב"ש.
אני חושב שאתם צריכים לבוא בטענות להתאחדות לדכדורגל שלא דחתה את המשחק למחר, ולא להנהלה שלנו.
נערך לאחרונה על ידי שמעון א ב 09 אפריל 2011, 15:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה הקשר פיקוד העורף? עוד יותר ביזיון עם גוף של פיקוד העורף לוקח החלטה שאוהדים לא יכולים להיות במשחק ושחקנים כן, אם יש סיכון אז למה שהם יעלו למשחק? הם תרנגולים?
ביזיון!
ביזיון!
שחקנים יכולים לרוץ לחדר הלבשה ב 60 שניות. זה ממש מתחת לאדמה באצטדיון שלנו.ONmyOWN כתב:מה הקשר פיקוד העורף? עוד יותר ביזיון עם גוף של פיקוד העורף לוקח החלטה שאוהדים לא יכולים להיות במשחק ושחקנים כן, אם יש סיכון אז למה שהם יעלו למשחק? הם תרנגולים?
ביזיון!
לאיפה הקהל ירוץ ???? לשירותים בשער 2 ?????
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הטענות הם קודם כל להנהלה שכמו באשדוד הייתה צריכה להגיד אין קהל אין משחק.שמעון א כתב:נו וכשמשביתים את הלימודים בעיר?? אז ההורים תובעים את משרד החינוך שיוסיף ימי לימוד בקיץ???
ההשוואה שלך ללימודים בבתי הספר אינה נכונה. ההשוואה היותר נכונה היא במידה והיה מתקיים היום באיצטדיון הופעה של שלמה ארצי ואייל גולן, אתה היית קונה כרטיס להופעה ואז משרד הכרטיסים היה מודיע שבעקבות המצב ההופעה תתקיים אבל לא תוכל להיכנס, האם אז היית דורש פיצוי?
אם לא יכולים להבטיח את ביטחון הקהל שידחו את המשחק ויקחו זמן לחשוב איך מקיימים את המשחק בנוכחות קהל, גם במועד מאוחר יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ומאיפה אתה יודע שההנהלה לא ניסתה לדחות את המשחק???משה אוחיון כתב: הטענות הם קודם כל להנהלה שכמו באשדוד הייתה צריכה להגיד אין קהל אין משחק.
ההשוואה שלך ללימודים בבתי הספר אינה נכונה. ההשוואה היותר נכונה היא במידה והיה מתקיים היום באיצטדיון הופעה של שלמה ארצי ואייל גולן, אתה היית קונה כרטיס להופעה ואז משרד הכרטיסים היה מודיע שבעקבות המצב ההופעה תתקיים אבל לא תוכל להיכנס, האם אז היית דורש פיצוי?
אם לא יכולים להבטיח את ביטחון הקהל שידחו את המשחק ויקחו זמן לחשוב איך מקיימים את המשחק בנוכחות קהל, גם במועד מאוחר יותר.
ההשוואה שלי לא נכונה??? נראה לך שהייתה מתקיימת הופעה של שלמה ארצי ללא קהל?? היו דוחים את ההופעה וכל מי שקנה כרטיס היה מגיע.
את המשחק ההתאחדות החליטה לא לדחות!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
שמעון, 2 המקרים, ההופעה והמשחק זה בדיוק אחד לאחד, רק שבמקרה אחד יש את מנהלי ההופעה ומהצד השני יש את ההתאחדות לכדורגל של מדינת תל אביב
פיצוי לא פיצוי- העקרון מבחינתי הוא אחר.
אלונה, כן אלונה קודם כל הייתה חייבת לצאת פעם אחת סוף סוף לתקשורת בצורה קצת יותר תוקפנית מלומר "מאכזב, נעשה מה שיגידו לנו" ולתת הצהרה ששווה הרבה-
מבחינתי משחק ללא קהל, לא יתקיים משחק. השחקנים לא עולים לכר הדשא. נקבל טכני? נקבל. עקרונית לא מקבלים את התבוסתנות הזו. זה שאנחנו מותקפים מגראדים לא נותן סיבה להיענש במשחק רדיוס בלי סיבה!!!!
אלונה, כן אלונה קודם כל הייתה חייבת לצאת פעם אחת סוף סוף לתקשורת בצורה קצת יותר תוקפנית מלומר "מאכזב, נעשה מה שיגידו לנו" ולתת הצהרה ששווה הרבה-
מבחינתי משחק ללא קהל, לא יתקיים משחק. השחקנים לא עולים לכר הדשא. נקבל טכני? נקבל. עקרונית לא מקבלים את התבוסתנות הזו. זה שאנחנו מותקפים מגראדים לא נותן סיבה להיענש במשחק רדיוס בלי סיבה!!!!

הנהלת הקבוצה נכנעת שוב להתאחדות לכדורגל שהוא גוף רקוב ומושחת שרק הטוטו בראש מעייניו.
לכל אילו הצטרף ראש העיר הפחדן שנכנעה לטרור ונותן להנייה מהחמאס לנהל את העיר
גם אם תבנה את איצטדיון וומבלי בב"ש לא תקבל ממני קול בקלפי אתה פחדן!
הנהלת הקבוצה נכנעת שוב להתאחדות לכדורגל שהוא גוף רקוב ומושחת שרק הטוטו בראש מעייניו.
איפה ארגון האוהדים ?????
צריך לקרוא לכולם להגיע למשחק אם הם רוצים שלא נבוא שיבטלו!
צריך לקרוא לכולם להגיע למשחק אם הם רוצים שלא נבוא שיבטלו!