תלמדו מאשדוד - "או שנערוך את המשחק עם הקהל או שהוא יידחה"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
תלמדו מאשדוד - "או שנערוך את המשחק עם הקהל או שהוא יידחה"
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 97764.html" onclick="window.open(this.href);return false;
בקבוצת הכדורסל של אשדוד אומרים בצורה הכי פשוטה, אם אין קהל אנחנו לא עולים לשחק:
"אנחנו לא מקבלים את זה. או שנערוך את המשחק עם הקהל או שהוא יידחה", אמר מנכ"ל הקבוצה, אלון בן זקן.
הנהלת הפועל באר שבע, ככה מתנהל מי שמבין שהקהל הוא חלק בלתי נפרד מהקבוצה.
בקבוצת הכדורסל של אשדוד אומרים בצורה הכי פשוטה, אם אין קהל אנחנו לא עולים לשחק:
"אנחנו לא מקבלים את זה. או שנערוך את המשחק עם הקהל או שהוא יידחה", אמר מנכ"ל הקבוצה, אלון בן זקן.
הנהלת הפועל באר שבע, ככה מתנהל מי שמבין שהקהל הוא חלק בלתי נפרד מהקבוצה.
Re: תלמדו מאשדוד - "או שנערוך את המשחק עם הקהל או שהוא יידחה"
ככה זה שיש לנו הנהלה בת ז ו נ ה שלא אכפת לה מכלום!
מי שבעל מנוי צריך להישאר מתוסכל? כוס עמעמעמעק כוס אמא שלהם אמן יפול להם היום לתוך המשרדים טיל אמן יפסידו היום
מי שבעל מנוי צריך להישאר מתוסכל? כוס עמעמעמעק כוס אמא שלהם אמן יפול להם היום לתוך המשרדים טיל אמן יפסידו היום
גועל נפש הנייה מנהל את מדינת ישראל בושה וחרפה.
אני קורא לכולם להגיע אם יש כדורגל יש קהל ואם לא רוצים שנבוא שיבטלו את המשחק!
אני קורא לכולם להגיע אם יש כדורגל יש קהל ואם לא רוצים שנבוא שיבטלו את המשחק!
מזה לומדים רושמים כל מילה. בסוף התקפלו עם הזנב בין הרגליים ועולים לשחק כמו ילדים טובים יאללה גם כן אתה
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
- Sir Alex Ferguson
לפחות הם נלחמו והצהירו מהתחלה שהקהל הוא חלק מהמועדון ולא ויתרו מראש.אהוד שמיר כתב:מזה לומדים רושמים כל מילה. בסוף התקפלו עם הזנב בין הרגליים ועולים לשחק כמו ילדים טובים יאללה גם כן אתה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
משה אוחיון נו ו.....שנמחק את הטופיק הזה? מה רק להוציא דיבתם רעה אפשר רק לחפש לחפש ולחפש?
טוב זה לא ישתנה אף פעם.
ואתה אדון חדד מה זאת אומרת תגיעו לאיצטדיון? מה אנחנו עבריינים מה אנחנו סוג של מפירי חוק?
יש לך מודעין שאנו לא מכירים אותו?
אני מוחה בכול תוקף נגד הקריאה העבריינית הזו להגיע למגרש זו סכנת נפשות זה חוסר אחריות משווע
תרצו או לא אנחנו כאזרחים חייבים להשמע להוראות כוחות הביטחון.
טוב זה לא ישתנה אף פעם.
ואתה אדון חדד מה זאת אומרת תגיעו לאיצטדיון? מה אנחנו עבריינים מה אנחנו סוג של מפירי חוק?
אני מוחה בכול תוקף נגד הקריאה העבריינית הזו להגיע למגרש זו סכנת נפשות זה חוסר אחריות משווע
- Sir Alex Ferguson
אדון מישל בשני, תרשה לי לצטט את דודו עזריה -הסניגור האדום כתב:משה אוחיון נו ו.....שנמחק את הטופיק הזה? מה רק להוציא דיבתם רעה אפשר רק לחפש לחפש ולחפש?
טוב זה לא ישתנה אף פעם.
"את המקום בו הדברים עומדים אפשר ללמוד מדבריו של אבי לוזון :
יו"ר ההתאחדות אבי לוזון הבהיר את עמדתו לגבי ההחלטה: "אני לא רואה סיבה לקיים משחקים ללא קהל, אבל אני לא המשטרה או פיקוד העורף. לא חשבתי לדחות את המשחקים, אנחנו צריכים לקיים שגרת חיים. יש לנו מחויבות, המשחקים מופיעים בטוטו ומי אמר שבעוד שלושה ימים המצב ישתנה. אלונה ברקת מבינה יותר את ההחלטה.
או במילים אחרות מה שאני מבין:
1. בגלל הטוטו ההתאחדות התנגדה לדחייה.
2. ברקת לא ממש התנגדה לעומת בן זקן שמתנגד הרבה יותר."
אתה מבין אדון בשני? המחויבות של אלונה ואסי זה לקורות ולדשא בוסרמיל ולא לקהל. זה מה שנותן להם את הביתיות.
אין להם מושג וגם לך לא.
אנחנו חלק מהמועדון ולא משהו שאפשר להוציא אותו מהמשוואה כמו כלום.
יותר מעניין שהקבוצה יורדת ליגה לנגד ענינו כרגע....
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מישל, מה ניהיה ממך? גם אתה חלק מההנהלה פתאום? ובכלל, איפה המודיעין הבטוח שלך שמבטלים את המשחק? זה מה שאמרת, לא?
ההחלטה שקיבלו היום הייתה הכי בזיונית שיש ושנינו יודעים את זה מישל. בושה לכל מי שלקח בה חלק- עקיפין או באופן ישיר.
ההחלטה שקיבלו היום הייתה הכי בזיונית שיש ושנינו יודעים את זה מישל. בושה לכל מי שלקח בה חלק- עקיפין או באופן ישיר.

- הסניגור האדום
חחחחח חשבתי שסוף סוף תיתן את דעתך האישית.. אה זה שוב פעם דעתו של דודו?
זקן התנגד או לא התנגד זה ממש מעניין אתה יודע מה, בסופו של דבר הם משחקים אז לא הבנתי מי יצא כאן
חכם גיבור או גבר.
אל תנסו להפיל הכול על אלונה ואסי זה פשוט חוצפה,חוצפה מהתעלמות מהקנס הצפוי על אי הגעה למשחק ומאידך גיסא לקיים את המשחק במרכז הארץ, להתעלם ממהכנה של השחקנים למשחק הזה.
והכי גרוע ומטומטם זה ההתעלמות המוחלטת מהמציאות שאנו חיים בה,זה מבייש ומטומטם לבקש מהאוהדים להגיע לווסרמיל
זקן התנגד או לא התנגד זה ממש מעניין אתה יודע מה, בסופו של דבר הם משחקים אז לא הבנתי מי יצא כאן
חכם גיבור או גבר.
אל תנסו להפיל הכול על אלונה ואסי זה פשוט חוצפה,חוצפה מהתעלמות מהקנס הצפוי על אי הגעה למשחק ומאידך גיסא לקיים את המשחק במרכז הארץ, להתעלם ממהכנה של השחקנים למשחק הזה.
והכי גרוע ומטומטם זה ההתעלמות המוחלטת מהמציאות שאנו חיים בה,זה מבייש ומטומטם לבקש מהאוהדים להגיע לווסרמיל
- הסניגור האדום
לא הילה זה לא העניין,הכותרת המתלהמת הפוגעת שמוציאה את המועדון כאלה קטנים,כאילו לכו תלמדו מאשדוד
שבסוף הם בעצמם משחקים היום ללא קהל,
לא מוציא אף אחד נקי אבל להפיל את הכול על אלונה ואסי זה פשע ואחיזת עיניים.
שבסוף הם בעצמם משחקים היום ללא קהל,
לא מוציא אף אחד נקי אבל להפיל את הכול על אלונה ואסי זה פשע ואחיזת עיניים.
מישל!!!! גם אלו שבסוף עולים לשחק למרות ההצהרות, לפחות הצהרות מהסוג שלהם גורמת להבין שהם מבינים את חשיבות הקהל בקבוצת כדורגל!
משום מה אצלנו זה נראה שאין כ"כ הבנה, ההבנה היחידה שמבינים שם זה את ההחלטה לקיים ללא קהל ולקבל את כל מה שההתאחדות אומרת בחיוך והבנה, חלאס עם זה!
זו החלטה בזיונית חסרת כל עניין, איך אתה לא מבין את זה!!!
מאשימה את אלונה, ברור שמאשימה!
כרגיל מאכזבת בהתנהלות, באנמיות ובאיך היא תמיד נשארת מאחור ושותקת.
ומישל, תעשה לי טובה ועדיף שלא תכתוב את התירוצים האומללים האלו כמו קנס והכנות למשחק. זה לא מוסיף. לא לך ולא להם...
משום מה אצלנו זה נראה שאין כ"כ הבנה, ההבנה היחידה שמבינים שם זה את ההחלטה לקיים ללא קהל ולקבל את כל מה שההתאחדות אומרת בחיוך והבנה, חלאס עם זה!
זו החלטה בזיונית חסרת כל עניין, איך אתה לא מבין את זה!!!
מאשימה את אלונה, ברור שמאשימה!
כרגיל מאכזבת בהתנהלות, באנמיות ובאיך היא תמיד נשארת מאחור ושותקת.
ומישל, תעשה לי טובה ועדיף שלא תכתוב את התירוצים האומללים האלו כמו קנס והכנות למשחק. זה לא מוסיף. לא לך ולא להם...
נערך לאחרונה על ידי הילה חדד ב 09 אפריל 2011, 18:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

- הסניגור האדום
סמנטיקה אהובתי.....
- Sir Alex Ferguson
הדברים של דודו מדויקים בדיוק כמו הדברים של הילה.הסניגור האדום כתב:סמנטיקה אהובתי.....
לפי השידור במחצית הראשונה הקבוצה משחקת ללא רוח וללא רצון אמיתי, כאילו הם משחקים משחק "בית" אבל ללא הביתיות האמיתית שאותה מביאה הקהל. מוזר לא מישל?
הנהלת הפועל באר שבע צריכה להפסיק להיות נחמדה. אנחנו תמיד נחמדים, מבינים וזה בא על חשבון האוהדים.
בהנהלה היו צריכים להפוך את השולחן ולהגיד "לא יהיה" אנחנו לא עולים למשחק בלי הקהל שלנו. למה אנחנו נענשים על זה שיורים עלינו טילים?
לפחות היו דוחים את ההחלטה לרביעי, אולי המצב היה משתנה וכן, עדיף לשחק בראשון לציון עם הקהל על פני משחק בוסרמיל ללא קהל, משחק ששווה ערך למשחק אימון ללא רצון וללא מחויבות.
הנהלת אשדוד בכדורסל לפחות יצאו בהצהרות שגרמו לקהל שלהם להבין שהוא חשוב להם. שים לב לדברים של אלונה "אין למשחק ערך ספורטיבי". שום התייחסות לפגיעה באוהדים עצמם ששילמו על המשחק, שום התייחסות להרגשה של האוהדים, הסתכלות מקצועית נטו, כאילו אנחנו לא קיימים, אנחנו איזה נרקומנים שתפקידנו לבוא לאיצטדיון ולעודד.
הם החליטו שהביתיות עבורם זה הקורות והדשא בוסרמיל ולא התמיכה של הקהל שלהם ואתה עוד תומך בהם?
מתי תענה מהלב כמו אוהד אמיתי וללא אינטרסים?