רגע לפני שאני משמיד אותו כדי שלא יישאר לי שום זכר לעונה הדיי גרועה הזאת, הצצתי במנוי שלי וניזכרתי שיש בו שני ניקובים "סודיים" : "א" ו"ב".
זכור לי שדובר לפני תחילת העונה שהניקובים האלו ישמשו את ציבור המנויים לאירועים סגורים של המועדון לחיזוק הזהות והקשר עם האוהדים המסורים.
אחר כך רצה סוג של שמועה שהניקובים האלו ישמשו למשחק בבאולינג ב"ביג".
מישהו (אולי מהנהלת העמותה שאליה אני משתייך) יכול לומר לי אם פיספסתי משהו בקשר לניקובים הנ"ל? האם הם נתנו \ נותנים משהו?
שאלת תם...
- The red one
Re: שאלת תם...
על פי פרסומים שהיו במהלך העונה אחד מהניקובים נותן שמחק חינם בבאולינג..והשני? אולי לעונה הבאה 

לא "רצה שמועה" אלא הייתה עובדה שהניקוב הראשון היה בבאולינג.. היו לא מעט אנשים ששמעתי שניצלו את הניקוב הזה (למרות שלא פורסם ע"י המועדון או הבאולינג).
בכל מקרה, זו טעות ענקית לפרסם ולמכור משהו (והניקובים הם חלק בלתי נפרד מהמנוי ומחירו) לפני שיש משהו סגור לאותו ניקוב... זו שיטת עבודה מאוד לא נכונה נכונה, שלא נדבר על הטעייה בטוה של הלקוח.
בכל מקרה, זו טעות ענקית לפרסם ולמכור משהו (והניקובים הם חלק בלתי נפרד מהמנוי ומחירו) לפני שיש משהו סגור לאותו ניקוב... זו שיטת עבודה מאוד לא נכונה נכונה, שלא נדבר על הטעייה בטוה של הלקוח.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
וואלק, לגמרי שכחתי מזה..
ורגע, הניקוב בבאולינג עוד בתוקף?
ורגע, הניקוב בבאולינג עוד בתוקף?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר