ניר קלינגר תתעורר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

ניר קלינגר תתעורר

שליחה על ידי sumsum »

נכון, היו פערים בין קבוצת הנוער של מכבי תל אביב ובקבוצתנו אבל! ופה האבל הגדול...אם מדברים על להביא עילויים כמו חן עזרא אין לי בעיה אבל שחקנים מליגה שניה כמו ריף מסיקה וכל מיני שחקנים מבולבלים מנצרת עילית...אני מצטער, תסתפק! במה שיש לנו כאן ולא, אני לא מחובבי סורוקה יעידו ותיקי הפורום.
אין שום הגיון להביא שחקנים ש'ידרכו' על בהונות של שחקנים מוכשרים ביותר שיש לנו.
יש לנו שוער טוב, שני מגינים, קשרים חמודים (מפתיע מאוד ברבי, לא טכני במיוחד אבל פייטר, מזכיר את קובי מויאל) ו2 חלוצים. אז מר קלינגר אם אתה חושב להביא תותחים אני איתך, אם אתה 'עושה ניסויים' תצ'אנס עם שחקני הנוער המקסימים שלנו שהיום הוכיחו שמלבד עניין הפיזיות, הם לא רק שלא נופלים מאלופת ישראל אלא...יש אספקטים שגם עולים עליהם
אז...שלא תתבלבל לנו בדרך...לא כל פעם זוכים בלוטו עם סטייל 'גביש' זה לא יקרה כל עונה וכדאי מאוד להסתכל מה יש לך מתחת לאף ולתת להם דקות משמעותיות בשביל לדעת אם הם ראויים לשנים הבאות ולא ליבש אותם בספסל/סגל ולתת להם לראות דשא במשחקי אימון ואולי להנהיג קו מנחה לעונה הקרובה שהיא עונת מבחן לרובם (הצעירים) ולבתור אידיאולוגיה להעניק להם לפחות 30% ממשחקי העונה הבאה שהם ישחקו משחקים מלאים...רק ככה תדע שזה 'זה' או לא 'זה'
אז אל תתבלבל!

סמל אישי של משתמש
noam1976

Re: ניר קלינגר תתעורר

שליחה על ידי noam1976 »

סומסום זה נכול אבל אני בטוח שקלינגר לא יתספק רק בצעירים זה בטוח חכו בסבלנות

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

אין מה לעשות כבר, נמאס מעונות היבשות האלה של שחקני רכש של כמעט וכמעט. קלינגר עושה צעד נכון ומתחיל פה תהליך בנייה של שחקנים צעירים רעבים לכדורגל ולהראות מהם יודעים ויש סיכוי שנשלם על זה ביוקר,ויש סיכוי שנבנה פה שבלונה של הפועל ת"א.
הגיעה הזמן לראות ילדים כשרונים משחקים בהתלהבות ומקבלים צמרמורות בגוף כשהם רואים את הקהל שלנו מעודד.
אני בטוח שהקבוצה בעונה הבאה לא תיהיה בנויה רק על צעירים אלה גם יגיעו לפה מספר לא רב של שחקני רכש שיעזרו לצעירים להראות דברים יפים במגרש ועם 3 זרים ברמה גבוהה אפשר להגיד בינגו!
מצידי עונה הבאה לילחם על הירדה או לילחם על הצמרת עם כשרונות צעירים מה שחשוב לראות פה תהליך של בנייה של קבוצת כדורגל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מקווה שלא יסחפו עם המגמה הזו יותר מדי. צעירים זה טוב ויפה, אבל אסור לבנות רק עליהם בעונה הבאה. בלי כמה שחקנים בוגרים וותיקים עם רזומה מוכח זה יהיה פרויקט מועד לכישלון.
אם לא נעשה את התהליך הזה בחוכמה, נראה פה קבוצה מבוהלת ולא יציבה, סטייל מכבי ת"א הבוגרת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

3 שחקנים ממחלקת הנוער הזאת הייתי לוקח בלי להסס לבוגרים.
אלירן סולימנפור השוער עם נתונים מצוינים שיכול בהחלט להיות השוער השני בשנה הבאה.
ירדן אבוחצירא עם כדורגל התקפי מצוין (חייב לעבוד על הצד ההגנתי).
וכמובן אבו לאבן שהוא לטעמי השחקן הכי מרשים בנוער. ראיית משחק, שליטה בכדור, מהירות, סיומת מצוינת, שנים לא גדל לנו חלוץ כל כך מוכשר מבחלקת הנוער.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

משה אוחיון כתב: אלירן סולימנפור השוער עם נתונים מצוינים שיכול בהחלט להיות השוער השני בשנה הבאה.
דווקא לו יש עוד הרבה מה להשתפר, אמנם נתן משחק גדול היום, אבל עושה הרבה שטויות, מתקשה לקלוט כדורים תחת לחץ.
השער השני היום רשום על שמו, כדור לאמצע השער, היה צריך לקחת, מסיבה לא ברורה הוא עמד מחוץ לשער.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אין שוער. חייבים להביא אחד צעיר ומוכשר.

לגבי היתר - יש כמה ששווים צ'אנס.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

bs war כתב:
דווקא לו יש עוד הרבה מה להשתפר, אמנם נתן משחק גדול היום, אבל עושה הרבה שטויות, מתקשה לקלוט כדורים תחת לחץ.
השער השני היום רשום על שמו, כדור לאמצע השער, היה צריך לקחת, מסיבה לא ברורה הוא עמד מחוץ לשער.
נו באמת, גם ביום כמו היום שהוא איש המשחק אתה מצליח למצוא בו אשם. כניראה אם מחפשים בנרות אפשר למצוא הכל.
הגול השני הוא מלא טכניקה בבעיטה מדויקת מתוך הרחבה, איך אפשר להאשים את השוער בגול כזה?
הילד לקח היום ים של הצלות. את כמות ההצלות שהוא לקח היום לא לקח אדון אוהד כהן במצטבר כל השנה.
עבודת רגליים מעולה, מיקום מצוין, גבוה, בנוי טוב, אתלט. אחלה פרוספקט לעתיד. מעדיף אותו כשוער שני בשנה הבאה גם על דוידי, גם על מכלוף וגם על ליפשיץ'.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אומר כך, לולא אלירן ולימנפור התוצאה היום הייתה 7/8-1 בהתאמה, חוצפה להלין עליו למרות שהגול השני היה באשמתו הישירה.
לא דיברתי על כך שכל ההרכב בעונה הבאה יהיה צעיר ובארשבעי, ממש לא, רק אמרתי שאם כבר מביאים שחקנים של 'אולי' שיהיו אלה 'אולי' משלנו שהוכיחו שיש בהם משהו, לא ריף מסיקה ולא שמשון טווילי ולא נעליים, וקנין, לוגסי,אבולאבן וברבי ואבוחצירה קודמים לכל שחקן מנצרת עלית ומהפועל הרצליה.
אני כן מוכן לקחת צעד אחורה אם יחליטו להביא שמנת של שחקני העתיד של ישראל כגון חן עזרא ודומיו, כל עוד לא מדובר בקליבר הזה...התכבד נא מאמן הפועל באר-שבע לתת צ'אנס לשחקנים מקומים שהוכיחו שהם ראויים לרמות הגבוהות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

sumsum כתב:אומר כך, לולא אלירן ולימנפור התוצאה היום הייתה 7/8-1 בהתאמה, חוצפה להלין עליו למרות שהגול השני היה באשמתו הישירה.
לא דיברתי על כך שכל ההרכב בעונה הבאה יהיה צעיר ובארשבעי, ממש לא, רק אמרתי שאם כבר מביאים שחקנים של 'אולי' שיהיו אלה 'אולי' משלנו שהוכיחו שיש בהם משהו, לא ריף מסיקה ולא שמשון טווילי ולא נעליים, וקנין, לוגסי,אבולאבן וברבי ואבוחצירה קודמים לכל שחקן מנצרת עלית ומהפועל הרצליה.
אני כן מוכן לקחת צעד אחורה אם יחליטו להביא שמנת של שחקני העתיד של ישראל כגון חן עזרא ודומיו, כל עוד לא מדובר בקליבר הזה...התכבד נא מאמן הפועל באר-שבע לתת צ'אנס לשחקנים מקומים שהוכיחו שהם ראויים לרמות הגבוהות.
תקשיבו טוב לדבריו של סומסום כי הוא מדבר כאן על דברים עמוקים יותר משחקן כזה או אחר.
אם רוצים לתת צאנס לצעירים מוכשרים, קודם כל שיתנו את הצאנס לצעירים שלנו. הנוער שלנו הוכיח השנה שאין לו במה להתבייש ואנחנו לא צריכים לחפש למלא את מכסת הצעירים בכאלה מבחוץ.
אם מביאים שחקנים מבחוץ, צריכים כאלה שישדרגו את הקבוצה, שיצעידו אותנו קדימה, שיהיו באיכות שאין לנו כאן.
לא צריך להביא חלוץ צעיר מנצרת עילית או לוד כשיש לנו את אבו לאבן ואוזן.
לא צריך להביא שוער כמו ליפשיץ מאחי נצרת שיהיה שוער שני כשיש לנו את אלירן.
לא צריך להביא את מסיקה מהרצליה כשיש לנו את אבו חצירא (ולא הזכרנו את אלקיים ומכלוף שחוזרים מפציעות ויהיו כאן בשנה הבאה).

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

המטרה של קלינגר זה לקחת את רוב החבורה המוכשרת הזו, להכניס אותם במשך 3 חודשי הפגרה לחדר כושר ולעבוד איתם בפול המרץ.
חובה, כי פשוט רק בשני דברים נפלנו ממכבי - כושר ופיזיות.
אם הצוות המקצועי יצליח להכשיר את הילדים האלו כמו שצריך לעונה בליגת העל אנחנו על הגל, כמובן בתוספת של כמה שחקנים משמעותיים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

חבר'ה, עשו עונה נהדרת, אבל לא להסתנוור.

אם מכל הקבוצה הזאת ייצאו 2 שחקני ליגת על לגיטימיים זאת תהיה הצלחה מסחררת. יש אבל ואבל גדול במעבר לבוגרים. היום ראינו את ההבדלים הגדולים ממכבי - כי ת'כלס חוץ מרבע שעה של התלהבות הם שלטו ללא עוררין - ואני מבטיח לכם שעוד שלוש שנים אתם תחפשו טוב איפה מסתובבים השחקנים מהנוער שלהם.

סמל אישי של משתמש
ADAM93

שליחה על ידי ADAM93 »

yedidel כתב:חבר'ה, עשו עונה נהדרת, אבל לא להסתנוור.

אם מכל הקבוצה הזאת ייצאו 2 שחקני ליגת על לגיטימיים זאת תהיה הצלחה מסחררת. יש אבל ואבל גדול במעבר לבוגרים. היום ראינו את ההבדלים הגדולים ממכבי - כי ת'כלס חוץ מרבע שעה של התלהבות הם שלטו ללא עוררין - ואני מבטיח לכם שעוד שלוש שנים אתם תחפשו טוב איפה מסתובבים השחקנים מהנוער שלהם.
ואני מבטיח לך שיהיו יותר מ2 שחקני נוער שישחקו בבוגרים. לא מבין מה יש לכם הם נלחמו נגד מכבי ועובדה שמכבי התקשו לשים לנו גול ועוד הובלנו עליהם. אל תדאג אתה כבר תראה שחקנים כמו אבו לאבן ויוני אוזן בהרכב שנה הבאה כי קלינגר כבר אמר שאבו לאבן בתיכנונים שלו שנה הבאה.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

yedidel כתב:חבר'ה, עשו עונה נהדרת, אבל לא להסתנוור.

ממך אני מצפה ליותר הבנה ותובנה.. אתה בעצם נותן גושפנקא לאלה שכל השנים חיזקו את "הסרוקאים" והגדירו אותה כמחלה, וחיזקו את הקונטציה בחיבור בין הסרוקאי לכדורגל כשני הפכים,
לשמחתי הם כרגע עסוקים בלהתחבא בחורים כמו עכברים,הם בטח מחפשים "התנסחויות חדשות" על מנת לחזק את האידאולוגיה שלהם,
גם לך וגם להם מותר להתחיל להגיד בקול רם שזמן "הסרוקאים" הגיע,
לא בושה גם להודות שבאר שבע הוציא מתוכה מאמן ראוי שבעתיד יאמן את הבוגרת שגם הוא למרבה הפלא סרוקאי,
אז באו נהיה גאים בילדים, ובאו נצא מיזה שמתוך כל סגל הנוער יצאו שלושה! כי באמת בא לי לבכות על הבורות ועל העיוורון ועל השיכחה שלוקים בה האוהדים כל אימת שמדברים על הילדים,
ונותנים כל פעם מחדש את החזוקים להנהלה ולמאמן שמותר להביא לכאן את כל הזבל של הכדורגל הישראלי,
כל שחקן שפג תוקפו מקבל כאן כשרות מחדש,כל שחקן שעבר מאה קבוצות יגיע לכיתה הטיפולית של באר שבע ויקבל
חינוך מחדש,
כל שחקן שנתן הבלחה באיזה ליגה קיקיונית, יוחתם בהפועל כי עוזר המאמן טוען שהוא השם הבא בכדורגל הישראלי,
אל תשכחו שאתמול הרגשנו תחושות שלגיון הזרים של הבוגרת הצליח להדחיק ולהעלים מאיתנו כל עונה מחדש,
אז יאללה הפועל אנו גאים בכם.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי לא צריך להגזים, אם איך שהקבוצה נראתה בחצי השעה האחרונה המצב עדיין לא ממש טוב.

הקישור האחורי נראה לדעתי מזוויע לחלוטין וההגנה יכלה לתת מעצמה יותר במיוחד בגול השני.

נכון שיש כישרון, אבל לפעמים כישרון לא מספיק, תראו את טל בן חיים בעבודה קשה ובלי יותר מדיי כישרון הוא הצליח להגיע עד לאנגליה, תראו למשל את שי בירוק, היה נחשב לכישרון והיום מנסה פה ושם להכנס לקבוצות חדשות בארץ ללא הצלחה.

קודם כל צריך לתת להם להתעקלם, לשחק משחקים אבל שלא כולם ישחקו, כי לבנות על כל קבוצת הנוער של השנה יהיה טמטום לדעתי, צריך גם להביא שחקנים שיש להם מספיק ניסיון בקבוצה בוגרת, אי אפשר ישר להקפיץ למים העמוקים...

אני אומר שבשקט מקבוצת הנוער אפשר להעלות 5 שחקנים לבוגרת, אבל לא הייתי ממהר להעלות אותם ישר...

אגב לגביי אלירן סולימנפור, שוער סביר לא הכי טוב ולא הכי רע, אני לא בטוח עד כמה הוא באמת שוער העתיד שלנו ועדיף למצוא זר מצוין ולתת לאורי מכלוף להיות שוער שני ולאלירן להיות שוער שלישי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה