סיכום עונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

סיכום עונה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לאחר שהעונה הסתיימה רשמית, הגיע הזמן לדבר על העונה הבאה מבחינה מקצועית.
מי לדעתכם צריך להמשיך, את מי צריך לשחרר, באילו עמדות אנחנו חייבים להתחזק ועל מי אתם הייתם בונים את הקבוצה?
שחקני הסגל:
שוערים - אוהד כהן, דניאל ליפשיץ, דור דוידי, אורי מכלוף.
שחקני הגנה – עודד גביש, אבי יחיאל, נדב קידר, אביתר אילוז, אופיר דויזאדה, שי לוק.
שחקני קישור – דוד רביבו, וויליאם סוארס, ראיין אדלי, סראג' נסאר, יחיאל צגאי, איברהים עבדול ראזאק, משה אסולין, ג'ימס ביסו, ליאל זגורי, צחי מכלוף, יוסי תורג'מן, יוסי אלקיים.
חלוצים – דובב גבאי, איברהים בסיט, ערן לוי.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: סיכום עונה

שליחה על ידי RedRock »

שוערים - אוהד כהן, דניאל ליפשיץ, דור דוידי, אורי מכלוף.
כולם הביתה.

שחקני הגנה – עודד גביש, אבי יחיאל, נדב קידר, אביתר אילוז, אופיר דויזאדה, שי לוק.
קידר ויחיאל הביתה

שחקני קישור – דוד רביבו, וויליאם סוארס, ראיין אדלי, סראג' נסאר, יחיאל צגאי, איברהים עבדול ראזאק, משה אסולין, ג'ימס ביסו, ליאל זגורי, צחי מכלוף, יוסי תורג'מן, יוסי אלקיים.
רביבו, צגאי, עבדול ראזק, אסולין ותורג'מן הביתה. נאסר וביסו להשאיל.

בסיט ולוי הביתה

וואו, המצב קשה. צריך שוער, מגן ימני, שני בלמים (אחד מחליף), קשר אחורי, שני קשרים התקפיים וחלוץ/שניים.
8-9 שחקנים חדשים לפחות. לא כולל הילדים שיבואו מהנוער.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אז ככה........

כמעט כול ההרכב הביתה בשמחה רבה,

ברור שגביש ישאר מעוז ההגנה,

סוארס היקר זה ברור ישאר בקישור,

בסגל הרחב : אילוז,נאסר,מכלוף,אלקיים ואוזן

שחקנים נוספים - אבו לבן,אדליי ודוידזדה כמובן...

שחקני רכש :

מגן ימני זר,

השוער שרוצה ניקוסיה נראה לי מוכשר...

זויטי לפנייה או פטי יתקבלו בברכה,

בצד שמאל דוידזדה ימשיך במלאכה,

בקישור :

יש להוסיף קשר זר 50:50,

בהתקפה חלוץ זר מס' 9 חזק ומרשים..

בקיצור יש לא מעט מלאכה,

ברור ששנה הבאה תהיה כאן קבוצה חדשה....

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אליק כתב:שוערים - אוהד כהן, דניאל ליפשיץ, דור דוידי, אורי מכלוף.
כולם הביתה.

קידר ויחיאל הביתה

רביבו, צגאי, עבדול ראזק, אסולין ותורג'מן הביתה. נאסר וביסו להשאיל.

בסיט ולוי הביתה

וואו, המצב קשה. צריך שוער, מגן ימני, שני בלמים (אחד מחליף), קשר אחורי, שני קשרים התקפיים וחלוץ/שניים.
8-9 שחקנים חדשים לפחות. לא כולל הילדים שיבואו מהנוער.
בס"ד
חוץ מזה שאני חושב שאפשר להשאיר את נאסר כאופציה מהספסל אני מסכים עם הכול.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

להשאיר: דובב גבאי, ערן לוי(חייב להישאר לדעתי), סוארס, עודד גביש, נסאר.

כל שאר שחקני הרכש(כולל צגאי)... הביתה.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

שמעון א כתב:להשאיר: דובב גבאי, ערן לוי(חייב להישאר לדעתי), סוארס, עודד גביש, נסאר.

כל שאר שחקני הרכש(כולל צגאי)... הביתה.
מה כבר נאסר תרם לקבוצה במלוא ההזדמנויות שהוא קיבל?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני דווקא חושב שכדאי להשאיר את יחיאל כמחליף ראשון.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

דניב כתב: מה כבר נאסר תרם לקבוצה במלוא ההזדמנויות שהוא קיבל?
לדעתי הוא שחקן טוב ששווה לתת לו עוד הזדמנות.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

בהחלט נאסר שווה עוד צ'אנסים , לקראת סוף העונה ובמשחקי הפליאוף נאסר היה סביר פלוס פלוס.
עוד קצת השתפשפות ובטחון ורק נרוויח ממנו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

נרוויח חנן פדידה 2. זה כנראה המקסימום שנרוויח. שילמד לשחרר כדור כבר.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

את האמת באמת שלא איכפת לי את מי הוא ישחרר, איכפת לי את מי הוא יביא קלינגר. הוא צריך בלם זר טוב, מגן ימני טוב, קשר התקפי וחלוץ.
בסופו של דבר הייתי רוצה לראות את גביש, סוארס,אדלי, דוידדאזה ודובב גבאי שנה הבאה בהרכב הראשון כל השאר שקלינגר יעצב על פי דעתו.
אני ממש לא פוסל גם לראות כמה שחקן שתיים מהנוער שלנו משחקים בהרכב הראשון שנה הבאה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

אליק כתב:נרוויח חנן פדידה 2. זה כנראה המקסימום שנרוויח. שילמד לשחרר כדור כבר.
רק יצא החג וכבר להציק לי? לא שההשוואה מטרידה אותי אבל איך המילה נרוויח מסתדרת במשפט שם?
תמונה

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

שחקני הסגל:
שוערים -
אוהד כהן, דניאל ליפשיץ, דור דוידי, אורי מכלוף.
הייתי בודק אופציה להשאיר את אוהד כהן כשוער שני.
הוא כבר מבוגר מאוד וספק אם ימצא קבוצה אחרת.

שחקני הגנה
עודד גביש, אבי יחיאל, נדב קידר, אביתר אילוז, אופיר דויזאדה, שי לוק.
קודם כל הייתי מכליל גם את סוארז בשחקני ההגנה. כמובן שגביש צריך להשאר, דודזאדה גם כן.
אילוז ושי לוק הייתי משאיר כרוטציה בסגל.

שחקני קישור
דוד רביבו, וויליאם סוארס, ראיין אדלי, סראג' נסאר, יחיאל צגאי, איברהים עבדול ראזאק, משה אסולין, ג'ימס ביסו, ליאל זגורי, צחי מכלוף, יוסי תורג'מן, יוסי אלקיים.
הייתי בודק אפשרות להשאיר את רביבו כאופציה מהספסל.
סיראז' נאסר התחיל להראות שיש לו כדורגל דווקא בסוף העונה ולכן הייתי נותן לו העונה את הצ'אנס האחרון.
עבדול ראזק וצגאי הם שני שחקנים כשרוניים שבסך הכל יודעים לשחק כדורגל,
מה גם שלפעמים שחקן מגיע באמצע העונה ולא מציג את היכולת האמיתית שלו. הייתי נותן להם את הצ'אנס.
תורג'מן, אלקיים, ביסו, משה אסולין, ראיין אדלי (עם כל האהבה וההקרבה, לא מספיק טוב) - הביתה.
לגביי ליאל זגורי וצחי מכלוף, הם לא קיבלו יותר מדיי הזדמנויות. אבל כשכבר קיבלו,
לא הראו משהו יוצא דופן ולכן הייתי משאיל אותם לקבוצות בלאומית כי הם עדיין לא בשלים לרמות האלו.

חלוצים
דובב גבאי, איברהים בסיט, ערן לוי.
את דובב גבאי הייתי משאיר בעיינים עצומות ויש לי תחושה שהעונה הבאה הולכת להיות עונת הפריצה שלו.
בסיט כמובן הביתה. לגביי ערן לוי, אני חושב שהוא שחקן דומיננטי ואני לא חושב שהייתי רוצה לראות את הקבוצה נבנית עליו
גם אם יסכים להיות אופציה מהספסל, אני חושב שזה יהרוס לו את חדוות המשחק ולכן הייתי מחפש לו קבוצה אחרת.

חיזוק
עמדת השוער, אני מאוד לא מחזיק מדודו גורש, נתן בסך הכל עונה סבירה אבל אני לא מסתנוור ולדעתי מגזימים איתו
לגביי שוער זר, אני חושב שלהחתים שחקן זר בעמדה הזו יהיה הימור גדול מאוד. צריך לבדוק טוב טוב את השוער ההוא מקפריסין
למה ואם בכלל הוא מוכן לבוא לארץ בגיל 29 (שנחשב לגיל שיא אצל שוערים) וגם לקחת בחשבון שאם יגיע יתפוס משבצת של זר.
הייתי בודק אופציה להחתים את אוהד לויטה המצויין,
איתמר ניצן התערער אצלי לאחרונה אחרי שעשה פאדיחות כשקיבל את הזדמנות בשער של הפועל ת"א.
הייתי מנסה להחתים את בוריס קליימן הצעיר מהפועל כפר-סבא שנתן עונה מצויינת. הבנתי שהבחור מושאל מהפועל ת"א
אבל קשה לי להאמין שהם בונים עליו לעתיד. נראלי שהם הולכים לכיוון של דאלה איינוגבה.

בחוליית ההגנה הייתי משקיע המון מאמץ למציאת מגן ימני צעיר ומהיר
אני יודע שאמרו את זה הרבה ואולי זה לא הכי ריאלי אבל אני בטוח שבהפועל ת"א השנה יילכו על מגן זר
וזו תהיה הזדמנות פז לגנוב להם את בונדר או קנדה. בנוסף, מעמדו של דין מורי בבני יהודה התערער לאחרונה
והייתי בודק אפשרות לצרף אותו לעמדת הבלם ולקבל כאב ראש חיובי בנוגע לעמדה שישחק וויליאם סוארז.

בקישור אני לא רואה את קלינגר מחתים לנו שחקן בדמות חן עזרא. ולכן, הייתי לוקח הימור רציני
קשר פליימייקר צעיר עד גיל 26. אולי מארגנטינה, אולי מברזיל. העיקר שלא יהיה אפריקאי.
אחד כזה שלכאורה נראה יצירתי, טכני וזריז. זה יכול להתגלות כבלוף השנה, אבל מצד שני אנחנו כמעט תמיד מקבלים בלופים
ולכן הייתי מסתכן באחד כזה שיכול להתגלות כמליקסון הבא שלנו, מאשר בעוד זר אפור בן 32 שבא להרוויח כמה ג'ובות לפני שהוא מסיים קריירה.
אופציה נוספת היא רועי דיין מהפועל עכו או עדי אלישא מקריית שמונה.

בהתקפה אני לא הייתי לוקח יותר מדיי סיכונים כי החלוץ הוא בדרך כלל המוציא לפועל העיקרי של הקבוצה,
לטעמי, המפתח בכדורגל הישראלי הוא מהירות. כמעט כל שחקני ההגנה שיש בארץ נחשבים לשחקנים איטיים.
רבים חושבים שצריך חלוץ 9 גבוהה וחזק ואני אומר, לא! נמאס מהחלוצים הגמלוניים והאיטיים שלא מספקים את הסחורה
ובכל זאת ממשיכים לקבל את הקרדיט (בדר"כ עד ינואר) בגלל שהם "עושים עבודה ומורידים כדורים יפה עם הראש"
צריך חלוץ רחבה נוסף ליד דובב גבאי, אחד שיהיה מהיר עם סיומת טובה והרבה קור רוח מול השער
אם נלך לכיוון הזה תהיה לנו התקפה מהירה שתוכל להביך הרבה הגנות. משהו בסגנון של מכבי פ"ת.
אחד שיכול לענות על הדרישות הוא שלומי אזולאי ממכבי חיפה שהפסיק לקבל מאלישע את הקרדיט
לדעתי כדאי לבדוק את הסיפור הזה, כמובן שהשאלה לא באה בחשבון.
אבו-לאבן ויוני אוזן צריכים גם הם לקבל השנה את ההזדמנות בבוגרים,
ואם יוכיחו את עצמם הריי שהתחרות על ההרכב תהיה גדולה ורק נרוויח מזה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מי צריך להשאר לדעתי:
שוערים:
אורי מכלוף... (יחסית לעובדה שלא סופרים אותו עשה אחלה עבודה בשני משחקי הליגה בהם שיחק, למרות הטעות שלו מול עכו...)

שחקני הגנה: נדב קידר, אופיר דוידזאדה, שי לוק, אביתר אילוז, נדב קידר וראיין אדליי (למרות שהוא יותר טוב כקשר אחורי).

שחקני קישור: דוד רביבו, וויליאם סוארס, סראג' נסאר, יחיאל צגאי, משה אסולין, ג'ימס ביסו, צחי מכלוף, יוסי אלקיים.

שחקני התקפה: דובב גבאי.

לגביי בסיט, אם עד לפניי הבעיטה בנאסר עוד חשבתי שהוא צריך להשאר עכשיו אני כמובן שלא רשמתי אותו בגלל העבודה שהוא לא צריך להשאר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בעמדת השוער לא ההיתי משאיר אף אחד אבל עם חייב להשאיר אחד ההיתי משאיר את דניאל ליפשיץ שוער שני
בהגנה .. עודד ואופיר חייבים להישאר אילוז ויחיאל על הספסל
בקישור סוארז רביבו יוסי אלקיים צחי מכלוף
בהקתפה ערן לוי
חוץ מזה כולם הביתה וכולם ביחד לשיר להם
יאלללהההההההההה הביתה יאלללה הביתה
זה שי !
תמונה

שלח תגובה