"השלושה" לאן?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

"השלושה" לאן?

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לאחר שהמסע המופלא של הנוער הסתיים לאחרונה, הגיע הזמן לדבר על העתיד.
את מי מבין השחקנים הצעירים הייתם מעלים לבוגרים ומי מהם יכולים גם להפוך לשחקני הרכב/מפתח בעתיד?
להזכיר לכולם, אלה השחקנים הבולטים ממחלקת הנוער:
אלירן סולימנפור - שוער
איציק וקנין מגן - ימני
שמעון לוגסי - מגן שמאלי
גל דהן - בלם
לוטם זינו - קשר 50/50
ירדן אבוחצירה – פליימקר
צחי ברבי –קשר באמצע
דרור טזזו - קשר באמצע
יוני אוזן - קפטן הקבוצה, חלוץ
יוסף אבולאבן - מלך השערים של הקבוצה, חלוץ
דין אוחנה - חלוץ
סופאן זועבי - קשר באמצע

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: "השלושה" לאן?

שליחה על ידי הראל »

חוץ מאוזן ואבוחצירה אף אחד לא קרץ לי בעין , ההגנה הייתה שערוריתית בשתי חצאי הגמר שראיתי.

אפשר אפילו לשקול את לוטם זינו שעושה את העבודה השחורה כקשר אחרוי בשקט בשקט
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

מסכים איתך בסה"כ הראל, אבל גם לאבו לאבן מגיע צ'אנס.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לאחר שראיתי את הנוער השנה אני התרשמתי בעיקר מיוסף אבו לאבן. החלוץ הצעיר היה הבולט בקבוצה בכל המשחקים ואני לא זוכר הרבה זמן שגדל לנו בנוער חלוץ עם איכויות כמו של אבו לאבן.
מהיר, מבין את המשחק, יודע לשחק עם הגב לשער, יודע למקמם את עצמו מצוין ובעיקר עם סיומת מצוינת. 25 שערים בליגה, עוד 5 בגביע המדינה, סך הכל 30 שערים לילד.
חייב להחתים אותו לחוזה ארוך טווח וכבר בשנה הבאה להכניס אותו לרוטציה בהתקפה.

שניים נוספים שהרשימו אותי הם ירדן אבוחצירא ואלירן סולימנפור.
בכל פעם שאבוחצירא מקבל את הכדור קורים דברים טובים ובהחלט צריך לתת לו את הצאנס בשנה הבאה. הוא הוחתם לאחרונה ל5 שנים בקבוצה וכל מי שרואה אותו מבין כמה כדורגל יש לו. הבעיה, לא עושה הגנה, חייב לעבוד על זה כשיגיע לבוגרים.
על סולימנפור כבר דיברתי בעבר. הגיע מהפועל ת"א לפני שנתיים, נותן עונה מצוינת ונתן בגמר הצגה של איש אחד.
לאור האיכות הירודה של השוערים בקבוצה הבוגרת (ליפשיץ', מכלוף ודוידי פשוט לא מספיק טובים) אני בהחלט מאמין שצריך לתת לאלירן להיות השוער השני בשנה הבאה ומי יודע ואולי יצמח לנו שוער לעתיד.

בקשר לכל היתר, כולם הוכיחו השנה שאסור לפסול אותם ולכן אני מתאר לעצמי שלפי האימונים והבדיקות של קלינגר יוחלט מי יעלה לקבוצה הבוגרת ומי ישאר בנוער.
יוני אוזן למשל כבר קיבל צאנס ופרע את השטרות עם 2 שערים במשחקי הבכורה בקבוצה הבוגרת מול עכו. וקנין ולוגסי משחקים בתפקיד המגינים ולאור הבעיתיות שלנו בעמדה הזאת יתכן שיהיו בסגל בשנה הבאה כמחליפים בספסל. זינו וזועבי תפסו לקלינגר את העין והוא דיבר על כך שגם הם יקבלו את הצאנס.
אהה כן, ברשימה הזאת מצוי גם דרור טזזו, ילד אתיופי סופר מוכשר מנערים א' שהוקפץ בסוף העונה לקבוצת הנוער. יש לו מהירות, טכניקה מצוינת, גם הוא פרוספקט מעניין לעתיד אחרי שראיתי אותו ברבע גמר גביע המדינה נותן משחק מצוין במדי הנוער.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אבו לבן אוזן אבוחצריה וברבי הכי אהבתי כל השאר ידשדשו בשניים הבאות בליגה השנייה והשלישית בוודאות עם לא יתנו מעצמם אקסטרה
זה שי !
תמונה

שלח תגובה