עיריית ב"ש הוציאה מכרז להקמת אולם בן 3,000 מקומות
עיריית ב"ש הוציאה מכרז להקמת אולם בן 3,000 מקומות
אני מניח שהפורום הספציפי הזה מתייחס לכל קבוצות הפועל ב"ש בענפים השונים אז זו בשורה שמאוד תעודד את אוהדי הפועל ב"ש כדורסל ואולי גם תפיח
קצת תקווה חדשה באוהדי הכדורגל מבינינו שמאמינים שאם הנושא הזה זז אז אולי גם נושא האיצטדיון יזוז באותה תנופה חיובית.
סוף סוף דברים מתחילים לזוז (ואני לא מדבר רק על סמך הידיעה כאן אלא קצב ההתרחשות של עניינים מסויימים בעיר).
אמן וזה לא ייקבר בערימת הבירוקרטיה של מדינת ישראל ועיריית ב"ש ובאמת ייצא לפועל. לעיר כמו ב"ש מגיעה קבוצת כדורסל מכובדת עם מתקן מכובד.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1000644358" onclick="window.open(this.href);return false;
קצת תקווה חדשה באוהדי הכדורגל מבינינו שמאמינים שאם הנושא הזה זז אז אולי גם נושא האיצטדיון יזוז באותה תנופה חיובית.
סוף סוף דברים מתחילים לזוז (ואני לא מדבר רק על סמך הידיעה כאן אלא קצב ההתרחשות של עניינים מסויימים בעיר).
אמן וזה לא ייקבר בערימת הבירוקרטיה של מדינת ישראל ועיריית ב"ש ובאמת ייצא לפועל. לעיר כמו ב"ש מגיעה קבוצת כדורסל מכובדת עם מתקן מכובד.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1000644358" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: עיריית ב"ש הוציאה מכרז להקמת אולם בן 3,000 מקומות
חבל שעד שסופסוף מזיזים משהו, לא עושים אותו מתוך מחשבה לטווח הרחוק.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
שמעתי שמאחדים את קבוצות הכדורסל זה נכון?
מרוב מכרזים לא רואים את היער...
הסבר את כוונתך? למה נראה לך שהעיר ב"ש צריכה אולם כדורסל של יותר מ3000 מקומות??8red כתב:חבל שעד שסופסוף מזיזים משהו, לא עושים אותו מתוך מחשבה לטווח הרחוק.

- The red one
אם במקרה אחת הקבוצות של העיר (בטח אם זו תהיה הפועל ב"ש או קבוצה מאוחדת) תעלה לליגת העל או לפחות תהיה במאבקי עלייה לליגה לאומית, כמו אז מול חולון? אני חושב שבמצב כזה יגיעו יותר מ3000 איש. נכון שזה לא נראה על הפרק, אבל אף אחד לא חשב שהאולם במקיף ד' יארח פלייאוף עלייה לליגת העל, נכון?שי האדום כתב:
הסבר את כוונתך? למה נראה לך שהעיר ב"ש צריכה אולם כדורסל של יותר מ3000 מקומות??
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הגזמתם. חוץ מ-3 ורבע קבוצות בארץ, אין קבוצה שמסוגלת להביא כמויות כאלה למשחקי כדורסל...
בטח לא למשחקים שהם לא משחקי גמר (אלה בכל מקרה ייערכו בנוקיה/ירושלים).
לא רואה סיבה שיהיה היכל מפואר יותר מאשר בת"א או בירושלים. בטח ובטח כשתרבות הכדורסל פה שואפת לאפס. כאן נכנס עניין העלויות לשיקולים. עצם זה שבונים כבר מעודד.
לא רואה סיבה שיהיה היכל מפואר יותר מאשר בת"א או בירושלים. בטח ובטח כשתרבות הכדורסל פה שואפת לאפס. כאן נכנס עניין העלויות לשיקולים. עצם זה שבונים כבר מעודד.
נכון מצוין.אליק כתב:הגזמתם. חוץ מ-3 ורבע קבוצות בארץ, אין קבוצה שמסוגלת להביא כמויות כאלה למשחקי כדורסל...
אין סיבה שלב"ש יהיה היכל יותר גדול מאשר לירושלים.

אין צורך באולם גדול עדיף אולם קטן וביתי. בינינו מי רואה כדורסל בימנו?
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
לא חושב שצריך שיבנו היכל יותר גדול מיד אליהו או הארנה החדשה של ירושלים אבל למיטב הבנתי (ויכול להיות שאני טועה) כדי לארח משחקים באחד מהמפעלים הבכירים של אירופה צריך אולם של לפחות 5 אלף איש, מבלי להזדקק לכל מיני אישורים והיתרים מיוחדים.
הפועל אני כבר משתגע
כדי להשתתף ביורוליג צריך אולם של לפחות 10,000 מקומות8red כתב:לא חושב שצריך שיבנו היכל יותר גדול מיד אליהו או הארנה החדשה של ירושלים אבל למיטב הבנתי (ויכול להיות שאני טועה) כדי לארח משחקים באחד מהמפעלים הבכירים של אירופה צריך אולם של לפחות 5 אלף איש, מבלי להזדקק לכל מיני אישורים והיתרים מיוחדים.
אבל לצורך השתתפות בשאר הגביעים אולם של 3000 מקומות עונה על הצרכים.
לראייה הפועל ירושלים , גליל עליון , בני השרון שמשתתפות דרך קבע בשנים האחרונות בגביעי אירופה השונים , לאף אחת מהם אין (כרגע) אולם יותר גדול מ- 3000 מקומות.
חוץ מזה זה אחלה שחושבים כבר על השתתפות בגביע אירופה , רק לצורך כך הפועל באר שבע שכרגע נמצאת בליגה השלישית צריכה עוד לעבור הרבה משוכות בדרך.....אבל אשרי המאמין.
אם כך אז כל מה שנשאר זה להגיע ליול"ב קאפ תוך 4 שנים... 

הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אליק כתב:הגזמתם. חוץ מ-3 ורבע קבוצות בארץ, אין קבוצה שמסוגלת להביא כמויות כאלה למשחקי כדורסל...
צודק במאה אחוז.
לשפוך עוד תוספת מליוני דולרים על אולי משחק פעם בשנתיים-שלוש, וגם זה רק אם יהיה פה סוג של נס - הדבר הכי הכי לא מחושב בעולם. זה לא שאין אפיקי השקעה אחרים ראויים יותר עבור אוכלוסיית העיר, שאמורים להיות גם קצת יותר שמישים...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מסכים איתך ועם סטניסלב.אורי אדום בנשמה כתב:
צודק במאה אחוז.
לשפוך עוד תוספת מליוני דולרים על אולי משחק פעם בשנתיים-שלוש, וגם זה רק אם יהיה פה סוג של נס - הדבר הכי הכי לא מחושב בעולם. זה לא שאין אפיקי השקעה אחרים ראויים יותר עבור אוכלוסיית העיר, שאמורים להיות גם קצת יותר שמישים...
[align=center]
GIFSoup[/align]

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חחח שו סטניסלב?..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר