בס"ד
"מי ששוחרר מהקבוצה הוא הבלם, נדב קידר, שלא זכה לדקות משחק רבות בעונה החולפת. קידר, שהיה שחקן הרכב בקבוצה כשעוד שיחקה בליגה הלאומית נאלץ לשבת על הספסל בתקופתם של גיא עזורי והמאמן הנוכחי. השחקן נפגש עם מנכ"ל הקבוצה, אסי רחמים, והשניים החליטו כי על הצדדים להיפרד. קידר קיבל את הכרטיס ליד ומספר קבוצות מהלאומית מעוניינות בשירותו. "
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 97&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
נדב קידר שוחרר מהקבוצה
Re: נדב קידר שוחרר מהקבוצה
לא מבין למה משחררים שחקנים לפני שכבר באו מחליפים..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
החתימו את איפרגן במקומו.niv1 כתב:לא מבין למה משחררים שחקנים לפני שכבר באו מחליפים..
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שיהיה לו בהצלחה!
אני אוהב אותו, הלוואי שיצליח!
אני אוהב אותו, הלוואי שיצליח!
אני אוהב את השחקן הזה והוא עשה בשבילנו הרבה שהיינו בלאומית אבל הוא לא מתאים לנו ולציפיות שלנו, וכרגע בכלל לליגה הראשונה.
מאחל לו את הכי הצלחה שבעולם.
וללא ספק שקלינגר עושה בב"ש עבודת קודש.
מביא שחקנים עם כישרון ופוטנציאל ענק.
אבל שמעתי שהוא טס לפורטוגל כדי לעקוב אחרי בלם מהליגה השנייה.
אני לא מבין למה לא משקיעים פעם אחת לטווח ארוך על שחקן ברמה גבוהה כי גם ככה אנחנו נמכור אותו ולא נפסיד עליו לפחות שיהיה שחקן שבאמת יתרום לקבוצה בצורה משמעותית.
אני לא מבין למה לא משקיעים פעם אחת לטווח ארוך על שחקן ברמה גבוהה כי גם ככה אנחנו נמכור אותו ולא נפסיד עליו לפחות שיהיה שחקן שבאמת יתרום לקבוצה בצורה משמעותית.
זה שזה בליגה השניה זה לא אומר כלום.. גם את פילבסקי הבלם של חיפה הגיעה מליגה שניה..Genius כתב:אני אוהב את השחקן הזה והוא עשה בשבילנו הרבה שהיינו בלאומית אבל הוא לא מתאים לנו ולציפיות שלנו, וכרגע בכלל לליגה הראשונה.
ברוך שפטרנו... נקווה שלא אגיד את זה גם על איפרגן בעוד שנתיים שלוש...
הפועל אני כבר משתגע