משפט אחד אומר הכל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
זה שי !

משפט אחד אומר הכל

שליחה על ידי זה שי ! »

"השחקנים שמסתובבים עכשיו בשוק יקרים בהרבה מאלה שיהיו פנויים להובלה בעוד מספר שבועות. נחכה שהמחירים יירדו", אמרו בהנהלה.

עם בהנהלה מחכים שהמחירי שחקנים ירדו אני אומר ככה גם הקהל מחכה שמחירי המנויים ירדו ..
או שיתחילו להביא לפה תותחים כבדים נשבר לי !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Genius

Re: משפט אחד אומר הכל

שליחה על ידי Genius »

זה שי ! כתב:"השחקנים שמסתובבים עכשיו בשוק יקרים בהרבה מאלה שיהיו פנויים להובלה בעוד מספר שבועות. נחכה שהמחירים יירדו", אמרו בהנהלה.

עם בהנהלה מחכים שהמחירי שחקנים ירדו אני אומר ככה גם הקהל מחכה שמחירי המנויים ירדו ..
או שיתחילו להביא לפה תותחים כבדים נשבר לי !
זה שי !
צודק 100% גועל נפש איזה התנהלות של מועדון קטן....

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

Genius כתב: צודק 100% גועל נפש איזה התנהלות של מועדון קטן....
איזה כמות של תארים גרמה לך לחשוב שאנחנו לא מועדון קטן? זה שיש לנו בעלים עשיר זה לא אומר שאנחנו מועדון גדול

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

niv1 כתב: איזה כמות של תארים גרמה לך לחשוב שאנחנו לא מועדון קטן? זה שיש לנו בעלים עשיר זה לא אומר שאנחנו מועדון גדול
זה שיש לך את אחד הפונטנצילים הגדולים להביא קהל לוסרמיל ולמשחקי חוץ כמו הפועל ת"א וחיפה כמעט זה אומר שיש לך מועדןו שהוא אולי בסדר גודל שלו בין 5 הקבוצות הראשונות
אל תשכח שבשנים האחרונות הקהל של ב"ש התאכזב מהקבוצה בגלל היכולת ולהיגה השנייה 7 שנים מתוך 10
צלסי עד לפני כמה שנים היתה מועדון רגיל באנגליה עם אולי אליפות אחת והיום הם עם 4 אז מה הם גם היו מועדון קטן ?
זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

זה שי ! כתב:
זה שיש לך את אחד הפונטנצילים הגדולים להביא קהל לוסרמיל ולמשחקי חוץ כמו הפועל ת"א וחיפה כמעט זה אומר שיש לך מועדןו שהוא אולי בסדר גודל שלו בין 5 הקבוצות הראשונות
אל תשכח שבשנים האחרונות הקהל של ב"ש התאכזב מהקבוצה בגלל היכולת ולהיגה השנייה 7 שנים מתוך 10
צלסי עד לפני כמה שנים היתה מועדון רגיל באנגליה עם אולי אליפות אחת והיום הם עם 4 אז מה הם גם היו מועדון קטן ?
זה שי!
ביחס למנצסטר, ליברפול וארסנל, כן הם היו נחשבים מועדון קטן.. בערך כמו שטוטנאהם נחשבת עכשיו
ביחס למכבי,חיפה, הפועל ובית"ר אנחנו מועדון קטן.. רק לפני שנתיים עוד היית בלאומית..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

זה שי ! כתב:
זה שי!
ביחס למנצסטר, ליברפול וארסנל, כן הם היו נחשבים מועדון קטן.. בערך כמו שטוטנאהם נחשבת עכשיו
ביחס למכבי,חיפה, הפועל ובית"ר אנחנו מועדון קטן.. רק לפני שנתיים עוד היית בלאומית..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

niv1 כתב: ביחס למנצסטר, ליברפול וארסנל, כן הם היו נחשבים מועדון קטן.. בערך כמו שטוטנאהם נחשבת עכשיו
ההית בלאומית וההית מביא את הקהל ה5 בגודלו שאתה בליגה שנייה אז תיראה כמה שהמועדון שלך חזק
תן לקהל סיבה לבוא הוא יבוא תאמין לי
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

זה שי ! כתב:
ההית בלאומית וההית מביא את הקהל ה5 בגודלו שאתה בליגה שנייה אז תיראה כמה שהמועדון שלך חזק
תן לקהל סיבה לבוא הוא יבוא תאמין לי
זה שי !
קהל זה לא קשור אם המועדון גדול או לא.. תראה את דורטמונד בגרמניה כבר מלא שנים שהיא מביא את הקהל הכי גדול בגרמניה ובכל זאת 10 שנים הם לא זכו באליפות ואפילו כמעט ירדו ליגה.. לאנס שירדה העונה ליגה בצרפת תמיד בצמרת ממוצע הצופים.. הקהל לא משקף את הרמה של המועדון לדעתי..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

niv1 כתב: קהל זה לא קשור אם המועדון גדול או לא.. תראה את דורטמונד בגרמניה כבר מלא שנים שהיא מביא את הקהל הכי גדול בגרמניה ובכל זאת 10 שנים הם לא זכו באליפות ואפילו כמעט ירדו ליגה.. לאנס שירדה העונה ליגה בצרפת תמיד בצמרת ממוצע הצופים.. הקהל לא משקף את הרמה של המועדון לדעתי..
הפוך הרמה שלנו חלשה אבל ההיסטוריה והפוטנציל גדול כרגע הרמה שלנו לא מצדיקה אפילו אלף צופים במשחק
אל תשכח שיש לזה קשר גם לגודל העיר ולגודל השטח שרוצה בהצלחת הקבוצה דורטמונד היא עיר בגודלה אולי ה3 או 4 בגרמניה אחרי ברלין ומינכן
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

7 שנים מתוך 12 האחרונות היינו בליגה שניה.
על איזה מועדון גדול אתם מדברים?

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

izguy83 כתב:7 שנים מתוך 12 האחרונות היינו בליגה שניה.
על איזה מועדון גדול אתם מדברים?
גם יובה היתה בליגה שנייה גם ביתר ירשולים חיפה הפועל ת"א אז מה ?
אתה הקבוצה השנייה שלא ירדה ליגה מכבי ת"א היחידה שלא ירדה בחיים ואתה הקבוצה השנייה שרק ירדה אחרי המון שנים
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זה שי ! כתב:
גם יובה היתה בליגה שנייה גם ביתר ירשולים חיפה הפועל ת"א אז מה ?
אתה הקבוצה השנייה שלא ירדה ליגה מכבי ת"א היחידה שלא ירדה בחיים ואתה הקבוצה השנייה שרק ירדה אחרי המון שנים
זה שי !
יש לך 3 תארים מ- 1949. מה קבוצה גדולה?
הדבר היחיד שעושה אותנו למועדון גדול זה הקהל. אבל מה לעשות, מבחינת תארים (וזה הפרמטר העיקרי) אנחנו לא יותר גדולים מקבוצות כמו נתניה והפועל פ"ת.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אני לא חושב שיש עוד מועדון כזה בעולם שיש לו כל כך הרבה קהל שהולך אחריו ביחס לכלום ושום דבר שהוא משיג בגזרת התארים וההצלחות.
לצערי יש חשש כבד שההנהלה הנוכחית "תצליח" ליישר את היחס הזה העונה...
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה