יום שבת העונה החדשה נפתחת ואני בלחץ... אולי אפילו מפחד...
אחרי שראיתי את מכבי חיפה ומכבי ת"א משחקות באירופה..... ירד לי כל הביטחון.
איזה מהר הם משחקים, איזה הנעת כדור, איזה לחץ על כל פינה במגרש. אנחנו לא בליגה שלהם בכלל.
בקיצור יש לי הרגשה חרא
אני מקווה שנראה העונה 2-3 שחקנים צעירים מקומיים שמקבלים דקות משחק, וב"ה עונה הבאה לא נצטרך שוב להחליף חצי קבוצה בשחקני רכש חדשים. שיהיה לקבוצה בסיס טוב של שחקני בית. מקווה שהעונה הזאת תיגמר טוב.
שמע גם אני חשבתי על זה ישר שראיתי את שתי הקבוצות האלו, אפשר להגיד את זה גם על הפועל ת"א רק שהם לטעמי טיפה פחות טובים משתיהן.
באמת אנחנו לא בליגה שלהם, נכון נוכל לתת להם פייט הוגן אבל להתמודד איתם בצמרת זו משימה בלתי אפשרית.
המזל שלנו שזה לא המטרות שלנו(אולי בעתיד), המטרה שלנו זה לגבור על שאר הליגה שבאמת באותה רמה פחות או יותר.
שמעון א כתב:יום שבת העונה החדשה נפתחת ואני בלחץ... אולי אפילו מפחד...
אחרי שראיתי את מכבי חיפה ומכבי ת"א משחקות באירופה..... ירד לי כל הביטחון.
איזה מהר הם משחקים, איזה הנעת כדור, איזה לחץ על כל פינה במגרש. אנחנו לא בליגה שלהם בכלל.
בקיצור יש לי הרגשה חרא
אני מקווה שנראה העונה 2-3 שחקנים צעירים מקומיים שמקבלים דקות משחק, וב"ה עונה הבאה לא נצטרך שוב להחליף חצי קבוצה בשחקני רכש חדשים. שיהיה לקבוצה בסיס טוב של שחקני בית. מקווה שהעונה הזאת תיגמר טוב.
אל תדאג, שנגיע לזמן האמת אנחנו נראה מה אנחנו שווים רגע אל תיכנס לפאניקה.
אולי אנחנו נשחק ברמה שלהם, תאכלס כלום לא נראה על פני השטח.
עוד מעט נראה מה אנחנו שווים.
במיוחד שניהיה נגד חיפה ומכבי ת"א וכמובן גם הפועל ת"א.
זה יהיה מבחן אמיתי
מן הסתם אף אחד לא בנה על כך שהפועל ב"ש תהיה אלטרנטיבה ראוייה העונה למכבי חיפה/מכבי ת"א אבל מלבד שתיהן אני באמת חושב
שאנחנו מסוגלים לעשות חיים קשים לכל אחת משאר קבוצות הליגה.
אני מאמין שגם קלינגר מבין שבלי להביא עוד פליימייקר/קשר 50-50 איכותי וחלוץ זריז,אין לנו מה למכור בטופ 6 של הליגה.
מה שכן,אם קלינגר מושפע מהתהליכים שקורים במכבי חיפה/מכבי ת"א אז לחבר'ה הצעירים שלנו מהנוער יש בהחלט סיבה לאופטימיות.