המשחק נדחה!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
המשחק נדחה!
ערוץ 2 מפרסם שנדחו המשחקים של הדרום ביניהם המשחק של באר שבע מול בית״ר ירושלים.
אם יתאפשר יתקיים המשחק ביום שלישי.
לפחות שלא יהיה בשעות הצהריים!
אם יתאפשר יתקיים המשחק ביום שלישי.
לפחות שלא יהיה בשעות הצהריים!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: המשחק נדחה!
אני בעד שידחו את כל המחזור אחרי כל מה שקרה אתמול כבר אין חשק לכדורגל אין חשק לשמחה ..
ההיתי מציע לדחות את כל המחזור בנתיים ולא רק את המקומות שהיו בהם נפילות או יש חשש לנפילות
מתוך הזדהות עם הקורבנות ומתוך חוסר הערך של המחזור הזה בליגת העל עדיף לדחות בשבוע
זה שי!
ההיתי מציע לדחות את כל המחזור בנתיים ולא רק את המקומות שהיו בהם נפילות או יש חשש לנפילות
מתוך הזדהות עם הקורבנות ומתוך חוסר הערך של המחזור הזה בליגת העל עדיף לדחות בשבוע
זה שי!

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רק אני לא הבנתי למה דוחים את המשחק? רמת הכוננות לא השתנתה, הסכנה מירי טילים תמיד קיימת, מה השתנה מלפני כמה ימים שירו עלינו 2 טילים?
ואם כבר לדחות אז את כל המחזור. הייתי בטוח שאנחנו מדינה אחת...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
צעד חכם וחשוב.
משה לטעון שאין סכנה זה להעלים עין ואם יקרה משהו בזמן המשחק חבל על הזמן, ברור שיש התחממות.
זו כנראה לא האופציה הטובה ביותר, אבל יכולנו לתת רדיוס או משחק ללא קהל (לא משהו שלא קרה!).
משה לטעון שאין סכנה זה להעלים עין ואם יקרה משהו בזמן המשחק חבל על הזמן, ברור שיש התחממות.
זו כנראה לא האופציה הטובה ביותר, אבל יכולנו לתת רדיוס או משחק ללא קהל (לא משהו שלא קרה!).
מהמועדון מוסרים שאלונה עמדה בתוקף מול האפשרות שההתאחדות הציעה לקיים את המשחק עם 500 איש.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משה אוחיון כתב:רק אני לא הבנתי למה דוחים את המשחק? רמת הכוננות לא השתנתה, הסכנה מירי טילים תמיד קיימת, מה השתנה מלפני כמה ימים שירו עלינו 2 טילים?
מה לא השתנת, אתה רציני עם הדיבור הזה או שסתם מנותק?!..
ואני כבר לא מדבר שיש שיקולים של גורמי ביטחון, מעבר למה שנראה בעין של האזרח הפשוט..
ובקשר לשורה האחרונה שלך, משה - בא לא נתחסד ולא נהיה צבועים. גם אצלנו השגרה בכל תחומי החיים נמשכה כאשר במשך כמה שנים טובות שדרות טווחה כמעט על בסיס יומיומי..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
משה, עדיין לא מבין למה דחו את המשחק?
את צריכה לשאול - עדיין לא מבין למה קבעו את המשחק ל17:00 ולא ל19:00?crazyred כתב:משה, עדיין לא מבין למה דחו את המשחק?
לא יודע מה אתכם , אבל אחרי ההתפתחויות האחרונות אין חשק בכלל לכדורגל.
הלוואי שהמצב יירגע , אבל במצב שיש פצועים והרוגים קשה להנות מכדורגל שמוגדר "פאן".
חוץ מבעלי המנויים מי יקנה כרטיס למשחק?? איזה אוהד ירושלמי יבוא אחרי התמונות בטלוויזיה??
כל אחד רשאי לעשות מה שהוא רוצה , אבל אני באופן אישי לא מתכוון להגיע ביום שלישי למשחק.
נקודה נוספת היא שכל אלו שהתלהמו אחרי המשחק נגד נתניה בעונה שעברה שנערך ללא קהל ושחטו את אלונה על ההחלטה לשחק בלי קהל , שיראו מה יכל לקרות אם היה חס וחלילה מטח טילים על באר שבע.
קל לנתח דברים בדיעבד , אבל לפעמים קבלת ההחלטות חייבת להיעשות בדקות ספורות.
כשהמצב קשה , התלהמות לא עוזרת , מוטב להרגיע ולעודד מאשר להתלונן על חור אבוד במנוי...
הלוואי שהמצב יירגע , אבל במצב שיש פצועים והרוגים קשה להנות מכדורגל שמוגדר "פאן".
חוץ מבעלי המנויים מי יקנה כרטיס למשחק?? איזה אוהד ירושלמי יבוא אחרי התמונות בטלוויזיה??
כל אחד רשאי לעשות מה שהוא רוצה , אבל אני באופן אישי לא מתכוון להגיע ביום שלישי למשחק.
נקודה נוספת היא שכל אלו שהתלהמו אחרי המשחק נגד נתניה בעונה שעברה שנערך ללא קהל ושחטו את אלונה על ההחלטה לשחק בלי קהל , שיראו מה יכל לקרות אם היה חס וחלילה מטח טילים על באר שבע.
כשהמצב קשה , התלהמות לא עוזרת , מוטב להרגיע ולעודד מאשר להתלונן על חור אבוד במנוי...
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
הגיוני
מה הקשר למשחק מול נתניה?דורון כהן כתב:לא יודע מה אתכם , אבל אחרי ההתפתחויות האחרונות אין חשק בכלל לכדורגל.
הפיתרון היה לדחות אותו. לא לשחק עם או בלי קהל!!!