לא להסכים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

לא להסכים

שליחה על ידי נדב סגרון »

יש שמועות שמשחק יועבר לרמת גן בגלל המצב ,אם עוד פעם רוצים להעניש אותנו בגלל שיורים עלינו גראדים הקבוצה צריכה לא להסכים לעלות למשחק גם אם זה אומר הפסד טכני הם רוצים שיחליפו ביתיות עם ביתר.די לבושה הזאת לא עשינו שום פשע שיורים עלינו טילים ואין סיבה שמשחקים שלנו ישוחקו במקום אחר כי המדינה הזאת תקוע בתוך התחת של עצמה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: לא להסכים

שליחה על ידי yedidel »

מדובר בהחלפת ביתיות, ובמצב הנוכחי בכלל לא בטוח שזאת אופציה כזאת רעה. אם כבר בית"ר יתנגדו כי הם יארחו אותנו בר"ג במקום בטדי בסיבוב הבא

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

שוב אם זה החלפה זה בסדר כל דבר אחר זה בושה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
ואני רוצה לשאול,מה יהיה בעתיד?
אנחנו כבר רואים איך כל הדרום הופך אט אט ל"שדרות 2",גראד פה וגראד שם הם בסדר ודבר שבשגרה (הפרחים לממשלות ישראל),אם על כל טיל שישוגר לעבר ב"ש יצטרכו להחליף ביתיות\לדחות משחקים אז מצבנו לא טוב.
שלא לדבר על הזרים שחלקם הודיעו שאם משפחתם תעזוב את הארץ הם יעזבו יחד איתם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

החלפת ביתיות זה משהו אחד שאני עוד יכול להבין. אבל אם מדובר במשחק רדיוס, עדיף לקבוצה להגיד שאם כך המצב אנחנו לא עולים למגרש. אסור לנו ליצור תקדימים שיכולים לפגוע בנו לעתיד לבוא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

לגמרי מסכים עם נדב. הפתרון המוצע הוא מאוד זמני אבל אם המצב הביזיוני הזה בדרום ימשיך ומדינת ישראל תמשיך להתרכז בין חומות ת"א
ולזרוק ז**, אני מציע להודיע על פרישה מליגת העל במהלך שיזעזע פה את המדינה ויקפיץ את התקשורת לשמיים.
לאט לאט אנחנו באמת מתקרבים להיות "שדרות 2" עם טפטופי טילים מדי שבוע ובמצב הזה המגרש הכי קרוב לב"ש שנוכל לשחק בו בלי איום זה ראשון לציון.

שלח תגובה