חזרנו להדלפות?
חזרנו להדלפות?
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1854748" onclick="window.open(this.href);return false;
"לפי המשחק נגד סכנין, יש לנו בעיה קשה בהגנה. שמעון הרוש לא היה מרוכז. במקום לגמור את המשחק במחצית הראשונה, ספגנו במחצית השניה והפסדנו. ויליאם סוארס חסר מאוד באמצע"
אני מקווה מאוד שזה לא קשור לדוידזאדה ושזאת לא הדרך שלו לנסות לחזור להרכב.
"לפי המשחק נגד סכנין, יש לנו בעיה קשה בהגנה. שמעון הרוש לא היה מרוכז. במקום לגמור את המשחק במחצית הראשונה, ספגנו במחצית השניה והפסדנו. ויליאם סוארס חסר מאוד באמצע"
אני מקווה מאוד שזה לא קשור לדוידזאדה ושזאת לא הדרך שלו לנסות לחזור להרכב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: חזרנו להדלפות?
נדב סגרון כתב:לא יודע תמיד יש הדלפות בוואלה ניראה לי קצת מוזר .
רוח דברים זהה לחלוטין נשמעה גם מפי אחד הגולשים באחד מאתרי האוהדים ברשת.. למותר לציין שזו היתה הודעתו הראשונה שם..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ועם קצת פחות רמזים...?אורי אדום בנשמה כתב:
רוח דברים זהה לחלוטין נשמעה גם מפי אחד הגולשים באחד מאתרי האוהדים ברשת.. למותר לציין שזו היתה הודעתו הראשונה שם..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אליק כתב:
ועם קצת פחות רמזים...?
חח מה מסובך? אחד מ'אוהדי הקבוצה' "נזכר" להירשם ולהגיב לפורום ה'קאמלס' בדיוק כשהוא מחליט ללכלך על שמעון הרוש (למרות שהוא היה לא רע אמש..) ובמקביל לפאר את אופיר דווידזאדה, ובדיוק בכזה טיימינג של עידנא דריתחא אחרי הפסד שכולם חשופים לפגיעה ובמיוחד מי שקיבל את ההחלטה הזו, קרי ניר קלינגר....
הקיצר שקוף לאללה שיש כאן מסע יחצ"נות מתוכנן ומתוזמן, מקווה רק שזה לא בעידודו/ידיעתו של השחקן..
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 30 אוגוסט 2011, 07:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- dardasmiley
לא יודע מקורבים, לא מקורבים, אני חושב שעדיף דוידזאדה על הרוש בכל יום נתון.
שניהם צעירים ובאותה רמה פחות או יותר, אבל דוידזאדה הוא שחקן בית שטובת המועדון חשובה לו ודי ברור שישאר פה גם לשנים הבאות (שזו מטרת העונה לא?).
מצד שני הרוש כבר הצהיר בכל הזדמנות ומעל כל כלי תקשורת שהוא לא מעוניין לשחק בב"ש, קצת מוזר שכולם פה שוכחים לו את זה כל כך מהר, אבל את היציאה של בנאדו עוד יזכירו גם אם הבן שלו יבוא לשחק נגדנו...
חבל מאוד שזה הכיוון שהולכים אליו השנה, כאשר יש שחקני בית שהם לפחות ברמה של שחקני ההרכב ועדיין לא מעדיפים אותם
שניהם צעירים ובאותה רמה פחות או יותר, אבל דוידזאדה הוא שחקן בית שטובת המועדון חשובה לו ודי ברור שישאר פה גם לשנים הבאות (שזו מטרת העונה לא?).
מצד שני הרוש כבר הצהיר בכל הזדמנות ומעל כל כלי תקשורת שהוא לא מעוניין לשחק בב"ש, קצת מוזר שכולם פה שוכחים לו את זה כל כך מהר, אבל את היציאה של בנאדו עוד יזכירו גם אם הבן שלו יבוא לשחק נגדנו...
חבל מאוד שזה הכיוון שהולכים אליו השנה, כאשר יש שחקני בית שהם לפחות ברמה של שחקני ההרכב ועדיין לא מעדיפים אותם
לדעתי שמעון הרוש שחקן טוב. אבל לא יותר טוב מדוידזאדה. שניהם מגנים שמאליים טובים לליגת העל. אופיר השתפר מאוד בשנתיים האחרונות(שנה וחצי).
בכל מקרה, לדעתי בינואר קלינגר ישחרר את הרוש לאחת מקבוצות ליגת העל. לי כי הרוש שחקן לא טוב. אלא כי יש לקלינגר כבר מישהו לא פחות טוב ממנו באותה עמדה. לדעתי קליגר ישחרר אותו ויביא שחקן חיזוק בעמדה אחרת במקומו.
בכל מקרה, לדעתי בינואר קלינגר ישחרר את הרוש לאחת מקבוצות ליגת העל. לי כי הרוש שחקן לא טוב. אלא כי יש לקלינגר כבר מישהו לא פחות טוב ממנו באותה עמדה. לדעתי קליגר ישחרר אותו ויביא שחקן חיזוק בעמדה אחרת במקומו.
אני לא יודע איזה כדורגל ראית במשחקים האחרונים ובסוף עונה שעברה. כרגע, הרוש יותר טוב מדודזאדה. תקבלו את זה. עד שיש עמדה אחת בהרכב עם תחרות בריאה - מה רע? קצת פרופורציות לא יזיקו. זה לא אומר ששמעון הרוש הוא טאבו בהרכב. ואגב אפשר להסתכל על זה גם בצורה אחרת - מוזר שהרוש כמו הרבה אחרים פרח בקבוצה אחרת אחרי עונה מזוויעה אצלנו, אז מה זה אומר? דווקא נגד סכנין הוא היה אחד מנקודות האור (למיטב הבנתי). אז תנו קצת שקט. לפחות בעמדה הזו, אנחנו מסודרים.dardasmiley כתב:לא יודע מקורבים, לא מקורבים, אני חושב שעדיף דוידזאדה על הרוש בכל יום נתון.
- dardasmiley
לא מסכים עם זה אבל נניח שהרוש כרגע קצת יותר טוב מאופיר. מה עם הזהות שהבטיחו לנו? וזה שהרוש לא רוצה לשחק פה? תחרות בריאה יכולה להשאיר אותנו בינואר ללא מגן שמאלי, כי הרוש יבקש לעזוב ואופיר לא שיחק 5 חודשים. לשמעון הרוש אין נקודות זכות בב"ש ומבחינתי כמה שיותר מהר יעיפו אותו יהיה טוב יותר לקבוצה. כנראה שאנחנו לא רק פח הזבל של קבוצות המרכז (שן, יוסי אופיר, עבדול נזק ועוד), גם אין לנו כבוד עצמי, כזה שימנע מבעדנו לקחת שחקן שלא רוצה אותנו
חלאס עם השטויות. עם כל האכזבות מהעונה שעברה כנראה פספסתם את דוידזאדה, ולא שמתם לב שהייתה לו עונה רעה מאוד. הוא לא המשיך בקו ההתקדמות מעונתו הראשונה בבוגרים והוא מתקשה לבצע פעולות מאוד בסיסיות בכדורגל. תנסו להיזכר מתי בפעם האחרונה אופיר הגביה כדור אחד מדויק.
לעומתו שמעון הרוש חזר אחרי עונה מצוינת בעכו, ומתחילת העונה הוא נראה יותר טוב. לפי הרדיו והעיתון הוא היה אחד המצטיינים מול סכנין בשבת, ואני לא רואה סיבה שהוא לא ימשיך בהרכב, וכן, גם אם הוא אפילו קצת יותר טוב מדוידזאדה- הוא ראוי לפתוח, אז מה אם הוא שחקן רכש?
לעומתו שמעון הרוש חזר אחרי עונה מצוינת בעכו, ומתחילת העונה הוא נראה יותר טוב. לפי הרדיו והעיתון הוא היה אחד המצטיינים מול סכנין בשבת, ואני לא רואה סיבה שהוא לא ימשיך בהרכב, וכן, גם אם הוא אפילו קצת יותר טוב מדוידזאדה- הוא ראוי לפתוח, אז מה אם הוא שחקן רכש?
- dardasmiley
עכשיו ראיתי את התקציר של המשחק נגד סכנין ואני לא מבין מה כל האוננות התקשורתית סביב הרוש. הגול הראשון שקיבלנו הגיע מח-ו-ר ענק שלו באגף שמאל (ואז טיפשות של אבי יחיאל) וגם בגול השלישי הוא לא מאייש את העמדה שלו משמאל מה שמאפשר לחלוץ סכנין להוריד אחורה בקלילות. וזה שהפכו אותו למרים הכדורים החדש שלנו זה רק מראה על החולשה הכללית בשחקנים בועטים בקבוצה.
או שאולי הוא באמת טוב בזה, כי גם בשנה שעברה בעכו הוא מילא את התפקיד הזה.dardasmiley כתב:וזה שהפכו אותו למרים הכדורים החדש שלנו זה רק מראה על החולשה הכללית בשחקנים בועטים בקבוצה.
אבל גם קלינגר וגם אלי כהן טועים ודוידזאדה זה רוברטו קרלוס הבא
אתם כ"כ מסונוורים מהמושג שחקני בית, שאף אחד לא מדבר על אביתר אילוז.
מדברים פה על הרוש ותורג'מן (שגם אני לא כ"כ מבין מה הוא עושה בהרכב, אבל נראה לי שזה ברירת מחדל עד שאמג'ד סולימאן ייכנס לכושר משחק).
מעניין איך הייתם מדברים על אילוז אילו הוא לא היה שחקן בית.
אילוז בהרכב זה שחקן פחות.
אם ראית את התקציר אז בוא תסביר לי איפה הוא היה בגול הרביעי (תשובה - צילם את ראדי).
וזה עוד הקפטן.
מדברים פה על הרוש ותורג'מן (שגם אני לא כ"כ מבין מה הוא עושה בהרכב, אבל נראה לי שזה ברירת מחדל עד שאמג'ד סולימאן ייכנס לכושר משחק).
מעניין איך הייתם מדברים על אילוז אילו הוא לא היה שחקן בית.
אילוז בהרכב זה שחקן פחות.
אם ראית את התקציר אז בוא תסביר לי איפה הוא היה בגול הרביעי (תשובה - צילם את ראדי).
וזה עוד הקפטן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. לא ראיתי את המשחק בסכניין ולכן אני לא יכול להגיב על היכולת של הרוש במשחק. אני מגיב רק על מה שאני רואה.
מבחינתי לפחות, חובת ההוכחה היא על הרוש וזאת בגלל שבפעם האחרונה שהרוש לבש את מדי הפועל באר שבע הוא היה חלש ומאכזב, בעיקר בגלל שהראה שאין לו הבנת משחק בסיסית.
בניגוד להרוש, מדוידזאדה כן ראיתי משחקים טובים במדי הקבוצה והמון תשוקה והתלהבות.
2. בלי קשר ליכולת של הרוש, דוידזאדה חייב לפתוח בהרכב. מדובר בשחקן בית עם המון פוטנציאל והוא חייב לקבל את חולצת ההרכב.
יתכן וצריך לחשוב על משחק של הרוש ודוידזאדה ביחד, כשאחד מגן והשני קשר, זה יכול להיות שילוב מעניין, אבל אין לי ספק שבכל סיטואציה אפשרית דוידזאדה חייב להיות בהרכב.
עד שיש לנו שחקן בית כמו דוידזאדה בסגל, חייבים לתת לו את הדקות כדי שיוכל לפרוץ קדימה. גם על חשבון הרוש.
3. צריך גם לזכור שהרוש בלט לטובה בעכו. נכון, מצד אחד מדובר במועדון ללא קהל וללא לחץ ולכן קל יותר לבלוט שם מאשר כאן. מהצד השני כשאתה משאיל שחקן לקבוצה אחרת והוא מוכיח את עצמו, מגיע לו לקבל צאנס נוסף ולכן אני מקבל בשמחה את החזרה של הרוש לקבוצה.
4. אני גם מבין למה הרוש רצה לעזוב בקיץ. הסיבה הייתה מקצועית נטו. ההרגשה שלו הייתה שהוא הולך להיות שחקן ספסל לאור העובדה שיש את דוידזאדה בקבוצה ולכן הוא העדיף ללכת לקבוצה אחרת שתיתן לו את חולצת ההרכב. במצב של שוק המגינים היום בישראל, הוא היה יכול למצוא קבוצה בקלות, כולל קבוצות כמו נתניה וקריית שמונה שסיימו בשנה שעברה מעלינו בטבלה.
5. מאכזב מאוד שאנשים כאן זורקים האשמות באוויר לגבי אופיר דוידזאדה. מישהו כאן יודע שהוא הדליף? אז מדוע לרמוז לכך ולהכתים את השם של הילד?
שמחתי לקרוא שדוידזאדה ביקש שיחה עם קלינגר על המצב. בשנה שעברה היו כאן הרבה שחקנים שהחזיקו דברים בבטן, שהעדיפו להדליף החוצה דברים ושפגעו במרקם החברתי בקבוצה.
מעריך מאוד שחקן שמרגיש שמעמדו בקבוצה נפגע והוא מבקש שיחה עם קלינגר בארבע עיניים. שחקנים אחרים היו נמנעים מלדבר עם קלינגר ופוגעים במרקם של חדר ההלבשה. דוידזאדה העדיף "לשים את הדברים על השולחן" כדי שיהיה אפשר להתקדם הלאה.
מבחינתי לפחות, חובת ההוכחה היא על הרוש וזאת בגלל שבפעם האחרונה שהרוש לבש את מדי הפועל באר שבע הוא היה חלש ומאכזב, בעיקר בגלל שהראה שאין לו הבנת משחק בסיסית.
2. בלי קשר ליכולת של הרוש, דוידזאדה חייב לפתוח בהרכב. מדובר בשחקן בית עם המון פוטנציאל והוא חייב לקבל את חולצת ההרכב.
יתכן וצריך לחשוב על משחק של הרוש ודוידזאדה ביחד, כשאחד מגן והשני קשר, זה יכול להיות שילוב מעניין, אבל אין לי ספק שבכל סיטואציה אפשרית דוידזאדה חייב להיות בהרכב.
עד שיש לנו שחקן בית כמו דוידזאדה בסגל, חייבים לתת לו את הדקות כדי שיוכל לפרוץ קדימה. גם על חשבון הרוש.
3. צריך גם לזכור שהרוש בלט לטובה בעכו. נכון, מצד אחד מדובר במועדון ללא קהל וללא לחץ ולכן קל יותר לבלוט שם מאשר כאן. מהצד השני כשאתה משאיל שחקן לקבוצה אחרת והוא מוכיח את עצמו, מגיע לו לקבל צאנס נוסף ולכן אני מקבל בשמחה את החזרה של הרוש לקבוצה.
4. אני גם מבין למה הרוש רצה לעזוב בקיץ. הסיבה הייתה מקצועית נטו. ההרגשה שלו הייתה שהוא הולך להיות שחקן ספסל לאור העובדה שיש את דוידזאדה בקבוצה ולכן הוא העדיף ללכת לקבוצה אחרת שתיתן לו את חולצת ההרכב. במצב של שוק המגינים היום בישראל, הוא היה יכול למצוא קבוצה בקלות, כולל קבוצות כמו נתניה וקריית שמונה שסיימו בשנה שעברה מעלינו בטבלה.
5. מאכזב מאוד שאנשים כאן זורקים האשמות באוויר לגבי אופיר דוידזאדה. מישהו כאן יודע שהוא הדליף? אז מדוע לרמוז לכך ולהכתים את השם של הילד?
שמחתי לקרוא שדוידזאדה ביקש שיחה עם קלינגר על המצב. בשנה שעברה היו כאן הרבה שחקנים שהחזיקו דברים בבטן, שהעדיפו להדליף החוצה דברים ושפגעו במרקם החברתי בקבוצה.
מעריך מאוד שחקן שמרגיש שמעמדו בקבוצה נפגע והוא מבקש שיחה עם קלינגר בארבע עיניים. שחקנים אחרים היו נמנעים מלדבר עם קלינגר ופוגעים במרקם של חדר ההלבשה. דוידזאדה העדיף "לשים את הדברים על השולחן" כדי שיהיה אפשר להתקדם הלאה.
שמע, אני מאוד מסכים עם המגמה הכללית שיותר חשוב לקבוצה שדוידזאדה ישחק ולא הרוש.משה אוחיון כתב:1. לא ראיתי את המשחק בסכניין ולכן אני לא יכול להגיב על היכולת של הרוש במשחק. אני מגיב רק על מה שאני רואה.
אממה, ואת זה חשוב להדגיש - זה שהרוש פותח את העונה בהרכב, לא אומר שהוא גם יסיים אותה.
אני חושב שטוב מאוד שיש לשחקן כמו דוידזאדה תחרות על ההרכב כי אילוז בגילו היה לא פחות כשרוני ממנו ובלי תחרות על ההרכב ראינו מה יצא ממנו.
אני דווקא לא אהבתי שדוידזאדה יוזם שיחה עם קלינגר על מעמדו בקבוצה, מה גם שזה שפירסמו את זה לא אומר בהכרח שזה נכון...
אני חושב ששחקן שאיבד את מקומו בהרכב, צריך לקנות אותו בחזרה בהרבה זיעה באימונים.
אין פרות קדושות. כרגע, הרוש יותר מתאים מדוידזאדה להרכב, לא יהיה מאושר ממני אם זה ישתנה בהקדם - ם אני מעדיף שחקן בית בהרכב ע"ח "שכיר חרב".