קלינגר אשם הוא בנה את הקבוצה הוא שיחרר שחקנים כמו רביבו ערן לוי מאור מליקסון ולא הביא שחקן אחד יצירתי שיהיה בקבוצה האנמית הזאת
כל הזרים בלוף אחד גדול חוץ מלריה קינגסטון שעוד מנסה אבל גם הוא יכול להשישאר פה שנה גג שנתיים
אקסברד זה לא חלוץ ששווה אפילו ולא 5 שקלים
השיטה מצחיקה בלשחק עם שחקן כל כך איטי בלי חלוץ מהיר לידו
אלונה אשמה שלא פתחה את הכיס בתחילת חלון העברות שחקנים כמו מהארן ראדי ריף מסיקה קובי דאגני ברק בדש יא יא פטי היו יכולים לחזק אותנו וזה היה אפשרי
אלונה חושבת לקנות שחקן בשקל ושהוא יהיה כישרון גדול
אלונה את צריכה להבין בשביל משהו טוב צריך לשלם גברתי את רוצה שחקנים תביאי את חן עזרא ניר נחום אדירן רוצט ותפנקי אותם בחוזה
צריך שלושה שחקנים ברמה גבוה שיסחבו את הקבוצה קדימה ולצידם לשיים שחקנים צעירים שיתחברו
בלם קשר וחלוץ !!!
הפועל ב"ש היום הקבוצה החלשה בליגה
שוב פעם וזה לא מהיום אני אומר את זה הפועל ב"ש הפכה להיות קבוצה של כדורים חופשיים מלבד זה אנחנו כמעט ולא כובשיים מתחילת העונה 2 מחזורים 3 השערים בסכנין היו מכדורים חופשיים
הכל שקוף איטי וממש לא מדוייק
קלינגר בנתיים נכשל וכך גם אלונה עם לא ניראה פה בינואר 2 3 שחקנים ברמה הפועל ב"ש יורדת ליגה הפסדנו לקבוצה פח של ביתר ירשולים וחטפנו 4 מסכנין
עודד גביש נפחו אותו יותר מדי היום עשה שתים שלוש יציאות כל כך שערורתיות שאפילו בילדים ב לא עושים
סוארז עם כל הכבוד עושה שטויות כרגיל והוא אשם בגול נגח כדור לאמצע המגרש בהתקפה של ביתר
ועוד מילה שער חמששששששששששש אתם בושה השחקנים משחקים כמו תחת ואתם במחצית קורים להם בואו לפה בואו לשם יאללה מספיק עם הדבר הזה שיתחילו לרוץ
הם מתעייפים מלבוא עד אליכם
זה שי !
קלינגר אשם אבל מה עם בעלת הבית !
Re: קלינגר אשם אבל מה עם בעלת הבית !
לפעמים צריך לקחת אוויר ולהירגע, בדיוק כמו במקרה שלך.
כי אחרי ההפסד הזה לא כולםםםםם אשמים שי כמו שאתה מציג את זה.
אין ספק שההתנהלות של ההנהלה במהלך פגרת הקיץ הביאה לכך שנשארנו עם כלום ושום דבר ביד אבל וזה אבל גדול, במידה וקלינגר אכן היה מתעקש על ההבאה של אותם השחקנים ויתרה מזאת על שחקני רכש חזקים ומשמעותיים , בסופו של דבר אלונה הייתה עונה לדרישותיו ומספקת לו את הרכש הזה כי הוא הגורם המקצועי והבלעדי בקבוצה.
כנראה שלקלינגר היה נוח עם הסגל שהוא בנה ולכן הוא יצטרך לתת את הדין על כך.
כי אחרי ההפסד הזה לא כולםםםםם אשמים שי כמו שאתה מציג את זה.
אין ספק שההתנהלות של ההנהלה במהלך פגרת הקיץ הביאה לכך שנשארנו עם כלום ושום דבר ביד אבל וזה אבל גדול, במידה וקלינגר אכן היה מתעקש על ההבאה של אותם השחקנים ויתרה מזאת על שחקני רכש חזקים ומשמעותיים , בסופו של דבר אלונה הייתה עונה לדרישותיו ומספקת לו את הרכש הזה כי הוא הגורם המקצועי והבלעדי בקבוצה.
כנראה שלקלינגר היה נוח עם הסגל שהוא בנה ולכן הוא יצטרך לתת את הדין על כך.

אלונה אמרה שהמגמה לא להחתים שחקנים לשנתיים אלא ל4 שנים אלונה אמרה שהיא לא תיתן יותר לשחקנים בגלל שזה הפועל ב"ש
אז מה המגמה ?
זה כמו שאני יגיד לך איך פסטורה עבר לפריס בזמן שהיה לו אין ספור הצעות אחרות המילה היא כסף !!!
אין מה לעשות תעשה שנה אחת שתיים טובות ותיראה שורה של שחקנים רוצים לבוא לפה הבעייה שאין לך תשחקנים לעשות עונה שתיים טובות
זה שי !
אז מה המגמה ?
זה כמו שאני יגיד לך איך פסטורה עבר לפריס בזמן שהיה לו אין ספור הצעות אחרות המילה היא כסף !!!
אין מה לעשות תעשה שנה אחת שתיים טובות ותיראה שורה של שחקנים רוצים לבוא לפה הבעייה שאין לך תשחקנים לעשות עונה שתיים טובות
זה שי !

מה שפ.ס.ז עושה זה ממש לא אותו דבר... פריז יכולה להשתמש בטיעון שהיא אחת הקבוצות המועטרות בצרפת, היא נמצאת באחת הערים היפות בעולם, אחד הקהלים הטובים בעולם ועוד... במה אלונה יכולה להשתמש? יש לנו את הקבוצה הכי טובה בדרום?זה שי ! כתב:אלונה אמרה שהמגמה לא להחתים שחקנים לשנתיים אלא ל4 שנים אלונה אמרה שהיא לא תיתן יותר לשחקנים בגלל שזה הפועל ב"ש
אז מה המגמה ?
זה שי !
גם לך אין בארץ איזה פסטורה .. זה סתם בשביל ההמחשה הוא יכל ללכת לקבוצות הרבה יותר טובות מפריזniv1 כתב: מה שפ.ס.ז עושה זה ממש לא אותו דבר... פריז יכולה להשתמש בטיעון שהיא אחת הקבוצות המועטרות בצרפת, היא נמצאת באחת הערים היפות בעולם, אחד הקהלים הטובים בעולם ועוד... במה אלונה יכולה להשתמש? יש לנו את הקבוצה הכי טובה בדרום?
שחקנים כמו ראדי ריף מסיקה ניר נחום דאגני יא יא פטי אושרי רואש וזה על קצה המזלג היו באים
זה שי !

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
תפסיק לזיין ת'שכל, שי.זה שי ! כתב:
גם לך אין בארץ איזה פסטורה .. זה סתם בשביל ההמחשה הוא יכל ללכת לקבוצות הרבה יותר טובות מפריז
שחקנים כמו ראדי ריף מסיקה ניר נחום דאגני יא יא פטי אושרי רואש וזה על קצה המזלג היו באים
זה שי !
אם היה מגיע ניר נחום היית בוכה עליו כמו שאתה בוכה על אקסברד.
אנטי כדורגל היית קורא לו בנגיעה הראשונה בכדור ואני ***** אם לא.
גם לגבי מסיקה חצי מהאנשים פה הריצו בדיחות שהוא בכלל מועמד...
ושראדי יילך קיבינימאט אם הוא מוכן לשחק בסכנין תמורת 50% ממה שהוא דרש מאלונה.
אה וכן, אם היית שם כמו חיפה מיליון דולר על דגני היית אומר שלאלונה אין מושג (כמו שטענו כששילמה על סוארז)
ניר נחום שחקן טוב ורואים שהוא שחקן טוב הוא שיחק את רוב המשחקים בנתניה והיה שותף לעונה נהדרת שלהם כולל הצלחה גם בגביע המדינה עד שלב חצי הגמר היה מוציא לפועל כובש מבשל סוחט עבירות מה אקסברד עשה ? הבקיע צמד מול מכבי בגביע ומאז לא שמעו עליו אהה כן ושם שער מול ההגנה המגעילה שלנו ..סה טו חצי מיליון שקל על שחקן ספסל בהפועל פתח תיקווהאליק כתב:
תפסיק לזיין ת'שכל, שי.
אם היה מגיע ניר נחום היית בוכה עליו כמו שאתה בוכה על אקסברד.
אנטי כדורגל היית קורא לו בנגיעה הראשונה בכדור ואני ***** אם לא.
גם לגבי מסיקה חצי מהאנשים פה הריצו בדיחות שהוא בכלל מועמד...
ושראדי יילך קיבינימאט אם הוא מוכן לשחק בסכנין תמורת 50% ממה שהוא דרש מאלונה.
אה וכן, אם היית שם כמו חיפה מיליון דולר על דגני היית אומר שלאלונה אין מושג (כמו שטענו כששילמה על סוארז)
מסיקה לא יודע עד כמה הוא שחקן טוב אבל בטוח שיותר טוב מיוסי תורגמן או אילוז תיהיה בטוח בזה
נכון כי על שחקן כמו דגני אני לא ישיים מיליון דולר אבל על חן עזרא כן !
זה ההבדל אחי אני לא אומר להביא 6 שחקנים בסכומים האלה אבל לפחות 2 3 חייב בשביל להיות פקטור
זה שי!