אוי ואבוי לבניית הסגל....

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדומתוק

אוי ואבוי לבניית הסגל....

שליחה על ידי אדומתוק »

מי שבנה פה את הסגל עשה פה מעשה שכונה.המגן הימני זר????זר מהליגה הלאומית???סלחו לי חברים אבל מי שחושב שככה נהיה קבוצה טובה טועה.התקציב השיקרי והמפוצץ מתפוצץ באויר.מי מהשחקנים אצלנו עבר את ה100אלף דולר??אז אך קיבינימט 22 מיליון...חוסר של חלוץ מבקיע זועק לשמיים למרות שאקסברד יכול להיות קטלני עם עוד אחד ליד.נאסר חייב לשחק באגף.ועכשיו לשקר שחקני הבית....מדקה 85 הפכנו לקבוצה עם שחקני בית .לא יכול להיות שלא יהיה שחקן אחד בקישור שיכול לתת פס לגול.(אבוחצירא)ולשטות של הרוש או דוידזאדה.....שחקן נבחרת אולימפית.שחקן בית.עליו נבנתה פה האסטרטגיה של שחקני בית ועכשיו הוא בחוץ...הרי זה כמו לבעוט בדלי החלב.לי ברור כבר יותר מחודשיים שאין בשר בסגל הזה ותיקון יעלה הרבה יותר כמו בכל עונה.

זה שי !

Re: אוי ואבוי לבניית הסגל....

שליחה על ידי זה שי ! »

אדומתוק כתב:מי שבנה פה את הסגל עשה פה מעשה שכונה.המגן הימני זר????זר מהליגה הלאומית???סלחו לי חברים אבל מי שחושב שככה נהיה קבוצה טובה טועה.התקציב השיקרי והמפוצץ מתפוצץ באויר.מי מהשחקנים אצלנו עבר את ה100אלף דולר??אז אך קיבינימט 22 מיליון...חוסר של חלוץ מבקיע זועק לשמיים למרות שאקסברד יכול להיות קטלני עם עוד אחד ליד.נאסר חייב לשחק באגף.ועכשיו לשקר שחקני הבית....מדקה 85 הפכנו לקבוצה עם שחקני בית .לא יכול להיות שלא יהיה שחקן אחד בקישור שיכול לתת פס לגול.(אבוחצירא)ולשטות של הרוש או דוידזאדה.....שחקן נבחרת אולימפית.שחקן בית.עליו נבנתה פה האסטרטגיה של שחקני בית ועכשיו הוא בחוץ...הרי זה כמו לבעוט בדלי החלב.לי ברור כבר יותר מחודשיים שאין בשר בסגל הזה ותיקון יעלה הרבה יותר כמו בכל עונה.
תשמע מבחינת דוידזאדה אני לא מסכים לגבי כל השאר יכול להיות שאתה צודק
קלינגר הכניס שחקני בית בשביל להשתיק את הקהל כדי להגיד הכנסתי שחקני בית מה אתם רוצים
אבל הוא שכח שהוא פתח את המשחק עם חלוץ בודד אחד שאני יותר מהיר ממנו
אלונה זה ידוע עובדת על כולנו בכל הקטע של התקציב

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

קשה לי להאמין שהתקציב עובר 13 מיליון שקל. אנחנו קרובים מאוד לתקציב המינימום.
כרגע זה נראה מאוד לא טוב. אין יצרתיות בקבוצה, חסר מישהו שיתן את הפס לגול כשבשאר האזורים במגרש אנחנו סתם בינונים.
קלינגר מאכזב בגדול זאת השנה השנייה ברציפות. חסר חלוץ, חסר קשר התקפי באמצע, שחקנים כמו נאסר והרוש פותחים בהרכב.
החילופים של קלינגר כל כך מאוחרים. כל כך הרבה זמן לקח לו לראות שאין לנו מחץ בהתקפה? כל כך הרבה זמן לקח לו להחליף את הרוש בדוידזאדה, כל כך הרבה זמן עד שהכניס את אבו חצירא שיתן כדורים מהאמצע.
ההפסד הזה רשום קודם כל על השם של קלינגר.
נקווה שלא נרד ליגה השנה. כל המשחק לא הגענו למצב אמיתי אחד. מפחיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

משה משה תירגע בוא נגיד ככה תן לי אחד שהיה היום יותר טוב מהרוש חוץ מלריה ???
אתם סתם נטפלים בגלל שהמחליף היה אופיר חלאס דיי עם זה
חסר לנו המון דברים חוץ משחקן שיתן את הפס לגול
לא שמעתי אחד שיורד על סולימן או על המגן הימני הזה או על אילוז שהיה מחריד היום
דיי עם הרוש תנו לבחור לשחק
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

זה שי ! כתב:משה משה תירגע בוא נגיד ככה תן לי אחד שהיה היום יותר טוב מהרוש חוץ מלריה ???
אתם סתם נטפלים בגלל שהמחליף היה אופיר חלאס דיי עם זה
חסר לנו המון דברים חוץ משחקן שיתן את הפס לגול
לא שמעתי אחד שיורד על סולימן או על המגן הימני הזה או על אילוז שהיה מחריד היום
דיי עם הרוש תנו לבחור לשחק
זה שי !
זאת הנקודה שי. אם יש לך שחקן בית כמו דוידזאדה תן לו לשחק. אני מוכן לקבל את הטעויות שלו כי הוא העתיד שלנו, הוא יכול להתפתח למגן טוב שיתן שקט להרבה שנים.
עדיף את הרוש שבגול הוא מלווה את בן שושן במקום לסגור אותו? עדיף הרוש שכל פעם מוסר אחורה? זה כדורגל? דוידזאדה ב5 דקות עשה יותר עבודה משהרוש עשה 90 דקות. דוידזאדה לא מושלם אבל הוא כישרוני יותר והוא משלנו.

כל הסגל השנה נבנה עקום. אין חלוצים, אין קישור התקפי, אין משחק אגפים, 90 דקות ואנחנו לא מגיעים להזדמנות מול קבוצה חלשה כמו בית"ר. לא רוצה לחשוב מה יהיה מול מכבי ת"א, הפועל ת"א ומכבי חיפה, מפחיד.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

שמעתי עצרו את אילוז על שוטטות!!!
כמו שאני אומר תמיד, זה פחות שחקן!!!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

משה אוחיון כתב: זאת הנקודה שי. אם יש לך שחקן בית כמו דוידזאדה תן לו לשחק. אני מוכן לקבל את הטעויות שלו כי הוא העתיד שלנו, הוא יכול להתפתח למגן טוב שיתן שקט להרבה שנים.
עדיף את הרוש שבגול הוא מלווה את בן שושן במקום לסגור אותו? עדיף הרוש שכל פעם מוסר אחורה? זה כדורגל? דוידזאדה ב5 דקות עשה יותר עבודה משהרוש עשה 90 דקות. דוידזאדה לא מושלם אבל הוא כישרוני יותר והוא משלנו.

כל הסגל השנה נבנה עקום. אין חלוצים, אין קישור התקפי, אין משחק אגפים, 90 דקות ואנחנו לא מגיעים להזדמנות מול קבוצה חלשה כמו בית"ר. לא רוצה לחשוב מה יהיה מול מכבי ת"א, הפועל ת"א ומכבי חיפה, מפחיד.
וכמה חורים אופיר עושה אתה סופר ? או שאת זה שמזה אתה מעלים עין אין לי ספק שניהם מגנים טובים ושניהם גם צעירים הרוש 24 25 נדמה לי אופיר יותר צעיר ממנו
הרוש לא אמור היה ללוות את בן שושן מי שעשה תטעות זה סוארז עם נגיחה שטותית לאמצע המגרש ופתח את כל ההגנה שלך ..!
אני בעד לתת לשחקני בית לשחק ועם לתת להם לשחק למה בפיגור ? לא מספיק הלחץ ? הוא צעיר הוא צריך להוביל בפיגור זה הורג אותי כאילו קלינגר לא היה שחקן מעולם
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

izguy83 כתב:שמעתי עצרו את אילוז על שוטטות!!!
כמו שאני אומר תמיד, זה פחות שחקן!!!

לא שמעת על הבדיחה !!!!
הוא עוד הקפטן שלנו טפי איזה קבוצה מגעילה
בא לי לעמוד כל תחילת משחק ולמכור ניקובים ב50 שקל אולי נחזיר תהשקעה !
אקסברד מוטי מלכה סיראז נאסר סולימאן זה שמות של ירקנים לא של שחקני כדורגל
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

הרוש היה פשוט זוועה ,ואופיר נכנס בדקה ה70 כשכבר זנחנו את ההגנה אז אין מה לבוא אליו בטענות

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

alex כתב:הרוש היה פשוט זוועה ,ואופיר נכנס בדקה ה70 כשכבר זנחנו את ההגנה אז אין מה לבוא אליו בטענות

יאללה כבר אופיר ואופיר מי ישמע יש לנו איזה אבידל או אברה מספיק ניפחתם אותו יותר מדי
הרוש היה חלש במגרש אבל לא היה עד כדי כך זוועה היו שחקנים כמו אילוז וכמו סולימן וכמו טורס ואפילו גביש היה חלש כולם היו חושך
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
גם אני חושב שמוציאים על הרוש בצורה סתמית את העצבים.
יש לנו שחקנים הרבה יותר חלשים ממנו,שמתאימים לליגה הלאומית.
טורס נראה כמו מסננת כשבמחצית השנייה כל התקפה של בית"ר באה מהצד שלו.
סולימאן שחקן חלש,כמעט ולא חילץ כדורים,כל מסירה שלו הולכת או אחורה או לרוחב.
אקסברד נראה פשוט אבוד,למרות גודלו הפיזי הוא לא הצליח לקחת ולשמור על אף כדור,ככה לא נראה חלוץ 9.אולי כשגבאי יחזור ויוסיף את המהירות שלו נראה ממנו יותר.
אילוז לא מגן והוא מוכיח שהוא גם לא קשר,או אם תרצו אז לא שחקן של קבוצה בעלת יומרות.
המצבים היחידים האמיתיים שלנו (היו מעט מאוד כאלה) הגיעו ממצבים נייחים ומטעויות של שחקני בית"ר,לא הצלחנו לייצר מצב טוב אחד בהתקפה מסודרת וזה מדאיג.
בית"ר קבוצה בינונית מאוד ואם היא וסכנין מנצחות אותנו זה בהחלט סימן רע.
אני מצפה מקלינגר להוריד את הלחץ מהשחקנים מחכים לנו שני מחזורים סופר חשובים מול עכו ורמה"ש,אם לא נשכיל לקחת מהם את הנקודות אנחנו בבעיה חמורה,בטח כשמסתכלים על המשחקים שבאים אחריהם.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 30 אוגוסט 2011, 22:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

זה שי ! כתב:
וכמה חורים אופיר עושה אתה סופר ? או שאת זה שמזה אתה מעלים עין אין לי ספק שניהם מגנים טובים ושניהם גם צעירים הרוש 24 25 נדמה לי אופיר יותר צעיר ממנו
הרוש לא אמור היה ללוות את בן שושן מי שעשה תטעות זה סוארז עם נגיחה שטותית לאמצע המגרש ופתח את כל ההגנה שלך ..!
אני בעד לתת לשחקני בית לשחק ועם לתת להם לשחק למה בפיגור ? לא מספיק הלחץ ? הוא צעיר הוא צריך להוביל בפיגור זה הורג אותי כאילו קלינגר לא היה שחקן מעולם
זה שי !
שניהם צעירים? יש בין אופיר להרוש 4 שנים הבדל! אופיר בן 20 הרוש בן 24. מה הרוש כבר יכול ללמוד ולשפר בגיל 24? הוא לא יודע לסגור אלכסונית, הוא לא יודע מתי למסור, אין לו הבנת משחק. אני מעדיף בכל יום את דוידזאדה שעוד יכול ללמוד ולהשתפר.
את השכר לימוד של דוידזאדה אני מוכן לשלם את זה של הרוש לא.

שי, שנינו מסכימים ששחקני הבית חייבים לפתוח בהרכב אבל אם הם כבר לא פותחים לפחות שיעלו מהספסל. מה אתה מעדיף שתורג'מן יעלה כמחליף? אולי אדלי? לפחות שאבו לאבן ואופיר עלו ראית ניסיונות ליצר מצבים, לפני זה כלום, משחקים לי אחורה בלי טיפה יצרתיות.

כל הבניה של הקבוצה הזאת עקומה. 10 שחקני רכש ושחקן בית אחד (אילוז). איפה השילוב של שחקני הבית, איפה השילוב של הצעירים? מילא הייתה לנו קבוצה מאוזנת, קבוצה שבנויה באופן בריא, היו לנו שחקני רכש איכותים, אבל כל הבניה של הקבוצה היא עקומה, אז למה לא לנסות למלא את החורים עם שחקני הבית.
אבו לאבן מסוגל לכבוש? מסוגל, אבו חצירא מסוגל לבשל? מסוגל, במה נאסר ותורג'מן/סולימאן עדיפים עליהם? תן לילדים את הצאנס, רק ככה הם ילמדו.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

משה אוחיון כתב: שניהם צעירים? יש בין אופיר להרוש 4 שנים הבדל! אופיר בן 20 הרוש בן 24. מה הרוש כבר יכול ללמוד ולשפר בגיל 24? הוא לא יודע לסגור אלכסונית, הוא לא יודע מתי למסור, אין לו הבנת משחק. אני מעדיף בכל יום את דוידזאדה שעוד יכול ללמוד ולהשתפר.
את השכר לימוד של דוידזאדה אני מוכן לשלם את זה של הרוש לא.

שי, שנינו מסכימים ששחקני הבית חייבים לפתוח בהרכב אבל אם הם כבר לא פותחים לפחות שיעלו מהספסל. מה אתה מעדיף שתורג'מן יעלה כמחליף? אולי אדלי? לפחות שאבו לאבן ואופיר עלו ראית ניסיונות ליצר מצבים, לפני זה כלום, משחקים לי אחורה בלי טיפה יצרתיות.

כל הבניה של הקבוצה הזאת עקומה. 10 שחקני רכש ושחקן בית אחד (אילוז). איפה השילוב של שחקני הבית, איפה השילוב של הצעירים? מילא הייתה לנו קבוצה מאוזנת, קבוצה שבנויה באופן בריא, היו לנו שחקני רכש איכותים, אבל כל הבניה של הקבוצה היא עקומה, אז למה לא לנסות למלא את החורים עם שחקני הבית.
אבו לאבן מסוגל לכבוש? מסוגל, אבו חצירא מסוגל לבשל? מסוגל, במה נאסר ותורג'מן/סולימאן עדיפים עליהם? תן לילדים את הצאנס, רק ככה הם ילמדו.
משה 24 זה בין ההתחלה לבין השיא שזה 28 של כדורגלן אני לא יודע עם זה כך אני נחשב זקן כבר
סתם אתם נטפלים אליו אני נשבע לך היום הוא באמת שיחק חלש אבל מהשנייה הראשונה אנשים פשוט לא הפסיקו לקלל אותו זה פשוט היה מגעיל המשחק עוד לא התחיל
אתה אומר אין לו הבנת משחק אין לו מסירות אין לו כלום מעניין ששנה שעברה הוא נבחר למגן המצטיין בצד שמאל קבוצות כמו עכו נתניה ואפילו חיפה הגדולה רצתה אותו
אז לב"ש הוא לא מתאיים אחי עזוב אותך אתה סתם נופל עליו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

זה שי ! כתב:
משה 24 זה בין ההתחלה לבין השיא שזה 28 של כדורגלן אני לא יודע עם זה כך אני נחשב זקן כבר
סתם אתם נטפלים אליו אני נשבע לך היום הוא באמת שיחק חלש אבל מהשנייה הראשונה אנשים פשוט לא הפסיקו לקלל אותו זה פשוט היה מגעיל המשחק עוד לא התחיל
אתה אומר אין לו הבנת משחק אין לו מסירות אין לו כלום מעניין ששנה שעברה הוא נבחר למגן המצטיין בצד שמאל קבוצות כמו עכו נתניה ואפילו חיפה הגדולה רצתה אותו
אז לב"ש הוא לא מתאיים אחי עזוב אותך אתה סתם נופל עליו
זה שי !
לא ראיתי אותו יותר מידי בשנה שעברה אבל הלחץ בעכו, קבוצה בלי אוהדים ויומרות שרק רוצה להישאר בליגה, שונה מהלחץ בבאר שבע.
גיל 24 זה גיל מצוין לשחקן איכותי. אבל כשמדובר בהרוש הגיל בעייתי כי הוא כבר מבוגר מידי כדי ללמוד דברים חדשים.
איך אפשר ללמד את הרוש בגילו לסגור אלכסונית? איך אפשר ללמד את הרוש מתי למסור ולאיפה? הוא פשוט לא מבין משחק וזה משהו שאי אפשר ללמד.
היום בגול הוא מלווה את בן שושן במקום לסגור אותו. זאת לא סתם טעות אלא טעות של הבנת משחק. זה גם הגולים שקיבלנו ממנו בקדנציה הקודמת שלו. אצל הרוש זה מה שיש לך וזה מה שתקבל גם עוד שני משחקים וגם עוד עשרה משחקים.

דוידזאדה עוד צעיר והוא עוד יכול ללמוד. בגלל זה אני גם לא בא בטענות למוטי מלכה. הוא עושה טעויות בהחלטות שלו לפעמים אבל הוא בן 20, יש לו את הכישרון והוא עוד ילמד. אבל תורג'מן? סולימאן? הרוש? הם כבר כולם בני 24-25, כמעט בלתי אפשרי ללמד אותם דברים בסיסים בכדורגל. כשהם לא יודעים לשחרר פס בזמן או למסור כדור עומק אז הם לא יודעים, בגילם כבר לא תלמד אותם.

מלכה, דוידזאדה, אבו לאבן, אבו חצירא, אוזן, אלה חברה שעוד יכולים ללמוד. אלה חברה שגם אם תשלם מחיר על הלמידה שלהם זה יכול להשתלם לך. והכי חשוב שחוץ ממלכה אלה כולם שחקנים שגדלו אצלנו. אם מה שיש לנו להציע זה תורג'מן, סולימאן והרוש, אז בבקשה תתן קודם את הצאנס לילדים שלנו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: לא ראיתי אותו יותר מידי בשנה שעברה אבל הלחץ בעכו, קבוצה בלי אוהדים ויומרות שרק רוצה להישאר בליגה, שונה מהלחץ בבאר שבע.
גיל 24 זה גיל מצוין לשחקן איכותי. אבל כשמדובר בהרוש הגיל בעייתי כי הוא כבר מבוגר מידי כדי ללמוד דברים חדשים.
איך אפשר ללמד את הרוש בגילו לסגור אלכסונית? איך אפשר ללמד את הרוש מתי למסור ולאיפה? הוא פשוט לא מבין משחק וזה משהו שאי אפשר ללמד.
היום בגול הוא מלווה את בן שושן במקום לסגור אותו. זאת לא סתם טעות אלא טעות של הבנת משחק. זה גם הגולים שקיבלנו ממנו בקדנציה הקודמת שלו. אצל הרוש זה מה שיש לך וזה מה שתקבל גם עוד שני משחקים וגם עוד עשרה משחקים.

דוידזאדה עוד צעיר והוא עוד יכול ללמוד. בגלל זה אני גם לא בא בטענות למוטי מלכה. הוא עושה טעויות בהחלטות שלו לפעמים אבל הוא בן 20, יש לו את הכישרון והוא עוד ילמד. אבל תורג'מן? סולימאן? הרוש? הם כבר כולם בני 24-25, כמעט בלתי אפשרי ללמד אותם דברים בסיסים בכדורגל. כשהם לא יודעים לשחרר פס בזמן או למסור כדור עומק אז הם לא יודעים, בגילם כבר לא תלמד אותם.

מלכה, דוידזאדה, אבו לאבן, אבו חצירא, אוזן, אלה חברה שעוד יכולים ללמוד. אלה חברה שגם אם תשלם מחיר על הלמידה שלהם זה יכול להשתלם לך. והכי חשוב שחוץ ממלכה אלה כולם שחקנים שגדלו אצלנו. אם מה שיש לנו להציע זה תורג'מן, סולימאן והרוש, אז בבקשה תתן קודם את הצאנס לילדים שלנו.
משה - אולי תפסיק כבר עם מסע ההכפשה הזה נגד הרוש?
החלק שלו בגול הוא מזערי לעומת אחרים!!!
ואפשר לחשוב שלדודזאדה אין טעויות שהגיעו מהם גולים בשנה שעברה.
הוא הרבה יותר מועיל מאילוז למשל, שעליו לא שמעתי אותך אומר מילה אחת רעה.
הרוש ממש לא הבעיה של הקבוצה בשלב זה.
אני יותר ויותר מתחיל לחשוב שקלינגר פשוט לא טוב מספיק.
אין שיטה לקבוצה.
לשים מערך של 4-5-1 או 4-4-2 גם אני יודע, אבל דומני שמאמן צריך להבין קצת יותר לא?
עוד יותר אוכל את הלב כל ההצהרות לפני המשחק - של אילוז שאמר "גם לנו יש מאמן שיטריף אותנו" ושל קלינגר שאמר "אני בטוח שהיום ניראה אחרת (לעומת ההפסד בסכנין)"
אין קשר למציאות.

שלח תגובה