מה לומר.מה להגיד.אך לצאת טוב אלה המטרות של ההנהלה בראשות אלונה ברקת.מה יגידו??מה יאמרו???אך נראה???.אף פעם לא נאמרו בפירוש המילים מקצצים.לא השקענו מספיק.נעשו שטויות.בגדנו בסמל תמורת שקר.
השקר הראשון מתחילת העונה הוא התקציב....
יוטיוב
שקרים שקרים וספינים.
- dardasmiley
Re: שקרים שקרים וספינים.
יוטיוב?
והשקר של קבוצה לוחמת?
והשקר של שחקני בית?
והשקר של הזרים?
והשקר של ההנחה בכאילו במנויים?
שילכו לחפש פריאר אחר. הפריאר הזה מת!
והשקר של קבוצה לוחמת?
והשקר של שחקני בית?
והשקר של הזרים?
והשקר של ההנחה בכאילו במנויים?
שילכו לחפש פריאר אחר. הפריאר הזה מת!
- dardasmiley
ומה עם השקר הגדול ביותר של הכושר (מאמן הכושר?) שנגמר בדקה ה-65 ומאז הם פשוט תופסים את הצד כמו ילד שמן
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
המאמן כושר הכי גרוע שהיה פה, אם יש משהו שכואב לי על הקדנציה של גיא לוי פה זה שהוא הביא את הבדיחה שנקראית מאמן הכושר שאין לי מושג אפילו איך קוראים לו, אבל אפילו גיא עזורי יהיה יותר טוב ממנו...dardasmiley כתב:ומה עם השקר הגדול ביותר של הכושר (מאמן הכושר?) שנגמר בדקה ה-65 ומאז הם פשוט תופסים את הצד כמו ילד שמן
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חברים בואו נגלה לכם סוד - מאמן כושר יכול להיות הטוב ביותר בעולם עם הרזומה הכי מוכח שיש,אבל כל זה לא שווה כלום אם
השחקנים עצמם לא עושים 150 אחוז כדי לתפעל את העסק ולשמור על עצמם.
אי אפשר כל פעם להאשים מאמן כושר בזה ששחקנים לא שורדים 70 דקות של משחק כדורגל. יש הרבה אלמנטים של עבודה מחוץ לשעות
האימונים,של תז-ונה נכונה,של שינה נכונה,של אורח חיים בריא,קשה לי להאמין ששחקנינו הביזיוניים באמת עומדים בכל התנאים האלו ועושים הכל
על מנת לשפר את עצמם.
קצת נפלתם על עניין מאמן הכושר וזה מתחיל לעצבן כי זה כמו להאשים את קאפלו אם הוא יאמן את הפועל עכו והיא תפסיד לבארסה.
השחקנים עצמם לא עושים 150 אחוז כדי לתפעל את העסק ולשמור על עצמם.
אי אפשר כל פעם להאשים מאמן כושר בזה ששחקנים לא שורדים 70 דקות של משחק כדורגל. יש הרבה אלמנטים של עבודה מחוץ לשעות
האימונים,של תז-ונה נכונה,של שינה נכונה,של אורח חיים בריא,קשה לי להאמין ששחקנינו הביזיוניים באמת עומדים בכל התנאים האלו ועושים הכל
על מנת לשפר את עצמם.
קצת נפלתם על עניין מאמן הכושר וזה מתחיל לעצבן כי זה כמו להאשים את קאפלו אם הוא יאמן את הפועל עכו והיא תפסיד לבארסה.