אלונה היקרה !
הגיע הזמן לפתוח את העיניים , להוריד מהאגו ולמנות את סתיו אלימלך , הקפטן האגדי שלנו , השחקן שהכי מזוהה עם המועדון
מאז שאני זוכר את עצמי ! אני רואה את בית"ר עם יובל נעים ופשוט מקנא ! איך הוא מטריף את השחקנים , את הקהל , נלחמים עבורו .
אני לא ישכח את המשחק היחיד שסתיו אימן אותנו נגד הכח ר"ג , השחקנים עלו ושיחקו בשבילו , נלחמו , הוא לא הפסיק לרוץ על הקווים ולצעוק להם , לעודד אותם , לדחוף אותם , כמו שמאמן צריך להיות ! והכי חשוב הוא מכיר את החומר של השחקנים שיש כאן , אנחנו אוהבים אותו ורוצים אותו .
תורידי מהאגו וקדימה תביאי את סתיו אלימלך !
רק אל תפתיעי אותנו עם איזה מאמן מוזר כמו כל ה-4 פעמים האחרונות שמינית מאמנים כי הקהל כבר לא ישתוק הפעם לדעתי .
זה זמן הסתיו !
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: זה זמן הסתיו !
ran כתב:אלונה היקרה !
הגיע הזמן לפתוח את העיניים , להוריד מהאגו ולמנות את סתיו אלימלך , הקפטן האגדי שלנו , השחקן שהכי מזוהה עם המועדון
מאז שאני זוכר את עצמי ! אני רואה את בית"ר עם יובל נעים ופשוט מקנא ! איך הוא מטריף את השחקנים , את הקהל , נלחמים עבורו .
אני לא ישכח את המשחק היחיד שסתיו אימן אותנו נגד הכח ר"ג , השחקנים עלו ושיחקו בשבילו , נלחמו , הוא לא הפסיק לרוץ על הקווים ולצעוק להם , לעודד אותם , לדחוף אותם , כמו שמאמן צריך להיות ! והכי חשוב הוא מכיר את החומר של השחקנים שיש כאן , אנחנו אוהבים אותו ורוצים אותו .
תורידי מהאגו וקדימה תביאי את סתיו אלימלך !
רק אל תפתיעי אותנו עם איזה מאמן מוזר כמו כל ה-4 פעמים האחרונות שמינית מאמנים כי הקהל כבר לא ישתוק הפעם לדעתי .
תרשה לי, אחי:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה..!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חחח, הרגת אותי!!!אורי אדום בנשמה כתב:
תרשה לי, אחי:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה..!!!
מסכים...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למען האמת היא רוצה למנות מאמן לא מבית, הרעיונות שלה הם משה סיני (מה לעזאזל?) אויר מלמליאן (לא תודה...) ואייל לחמן (המועמד שנשמע הכי סביר למרות שבעצם הוא אימן אותנו בתחילת עונת העלייה ולא עשה משהו מדהים...)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אנחנו צריכים קבלן הישארות בליגה... צריכים את שייע פייגנבויים. 

לפצות את עכו ולהביא את אלי כהן. מאמן מצויין, לא מוערך דיו, יודע לעבוד עם סגלים בינוניים ומטה ולהוציא מהם את המיטב.
בעמדת המאמן אסור לחסוך!!!!
מסכים בהחלט...eitam כתב:לפצות את עכו ולהביא את אלי כהן. מאמן מצויין, לא מוערך דיו, יודע לעבוד עם סגלים בינוניים ומטה ולהוציא מהם את המיטב.
צריך להביא מישהו שכבר עשה את הבילתי יאומן ורץ עם קבוצה כמו עכו יפה מאוד למרות רעשי רקע מצד ההנהלה שלו.
רק שאצלנו הוא יצטרך להוציא מיים שמלא סתם סלע אלא מבזלת!
הפועל אני כבר משתגע
כרגע אף אחד לא יעזור ב3 4 משחקים הבאים שלנו ..!
גם לא מוריניו
אני כרגע לא בעד לתת תקבוצה אפילו לא ללופא שאני חושב שרק הוא יכול להושיע אותנו אבל גם כרגע לא ניראה לי שהוא יכול
צריך להשליים עם העובדה שמה שבנו פה זה בושה וחרפה ואין מה לעשות
זה שי !
גם לא מוריניו
אני כרגע לא בעד לתת תקבוצה אפילו לא ללופא שאני חושב שרק הוא יכול להושיע אותנו אבל גם כרגע לא ניראה לי שהוא יכול
צריך להשליים עם העובדה שמה שבנו פה זה בושה וחרפה ואין מה לעשות
זה שי !

אם כבר לפצות קבוצה זה את הפועל י"ם ויאללה לופא! המאמן היחיד שיכול לעשות משהו מהסגל העלוב הזהeitam כתב:לפצות את עכו ולהביא את אלי כהן. מאמן מצויין, לא מוערך דיו, יודע לעבוד עם סגלים בינוניים ומטה ולהוציא מהם את המיטב.