פשןט כל הכבוד לקהל כ 100 אוהדים הטו לכיוון הרכב של אלונה עם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
noam1976

פשןט כל הכבוד לקהל כ 100 אוהדים הטו לכיוון הרכב של אלונה עם

שליחה על ידי noam1976 »

בעלה והילדים באמת כל הכבוד לא משנה מה קורה בקבוצה התהנהגות כזאת לא עוברת לסדר היום אם לא המשטרה מי יודע מה היה קורה רבותיי זה לא הדרך

סמל אישי של משתמש
alex

Re: פשןט כל הכבוד לקהל כ 100 אוהדים הטו לכיוון הרכב של אלונה עם

שליחה על ידי alex »

מחזק-אלימות זו לא הדרך

רק יתן תירוץ לעזיבה וכמו תמיד הכפשת האוהדים וזריקת האחריות עליהם

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בטח זה אותו קומץ רקוב משער 5 שעשה בלאגן היום. הלוואי והמשטרה יטפלו בהם פעם אחת ולתמיד. הם גם זרקו היום את המקל של התופים כדי לפגוע בקוון/באחד מהשחקנים.
מוציאים לכולנו שם רע...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

פרץ זעם כזה של קהל לא ראיתי הרבה זמן בשער 2 ..!
בתור אחד שיושב שם 9 10 שנים אתמול היה השיא
והקהל צודק הקבוצה במצב על הפנים משחקים על הפנים בלי אפילו משהו שאפשר לומר שהוא בסדר
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

noam1976 כתב:בעלה והילדים באמת כל הכבוד לא משנה מה קורה בקבוצה התהנהגות כזאת לא עוברת לסדר היום אם לא המשטרה מי יודע מה היה קורה רבותיי זה לא הדרך
וואוו אז אוהדים התקרבו לרכב של אלונה הקדושה....מישהו נגע בה? מישהו הרים יד? מישהו קילל?
ואתה אדון נתיב - אתה מטרחן לנו את השכל כל היום ב-HBS על כמה אלונה לא חפה מטעויות - אז מה קרה? אסור לבוא ולומר את זה בפרצוף? ולמה מותר לצעוק מקיר לקיר לקלינגר להתפטר,אבל להתגודד לייד הרכב של אלונה ולהביע דיעה עליה ועל המאמן שלה - זה אסור?
כל עוד לא נעשה מעשה אלים כלשהו- ואם היה נעשה כזה סביר להניח שהיינו שומעים על כך בתקשורת - לא מבין למה אסור לאוהדים לומר את דברם בפנים של אלונה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

8red כתב: וואוו אז אוהדים התקרבו לרכב של אלונה הקדושה....מישהו נגע בה? מישהו הרים יד? מישהו קילל?
ואתה אדון נתיב - אתה מטרחן לנו את השכל כל היום ב-HBS על כמה אלונה לא חפה מטעויות - אז מה קרה? אסור לבוא ולומר את זה בפרצוף? ולמה מותר לצעוק מקיר לקיר לקלינגר להתפטר,אבל להתגודד לייד הרכב של אלונה ולהביע דיעה עליה ועל המאמן שלה - זה אסור?
כל עוד לא נעשה מעשה אלים כלשהו- ואם היה נעשה כזה סביר להניח שהיינו שומעים על כך בתקשורת - לא מבין למה אסור לאוהדים לומר את דברם בפנים של אלונה.
הבנתי שפרצו את גדר הביטחון. מעשה לא ראוי שצריך לגנות אותו. אפשר להעביר ביקורת, אבל לא בצורה אלימה.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

וואלה כמה שאני לא תומך בדברים כאלוט אבל כל עוד לא היה אלימות אני מאד תומך בזה.
לא ייתכן שהקבוצה במצב כזה פשוט לא ייתכן.

היא חייבת להתעורר.
אני מאד מעריך את אלונה ומאד רוצה שהיא תישאר כאן ובאמת לא יודע איפה הפ' באר הייתה כאן אם היא לא קונה מז'ינו את הקבוצה.

מצד שני אם היא מחפשת דרכים לצאת מהמועדון וכל פליצה שיגיד לה משהו לא יפה יגרום לה ללכת? אז שתלך.
היא חייבת להיות יותר חזקה מכולם ולספוג ואין מה לעשות.

במקרה של בעל בית אחר במצב הזה של הקבוצה או של כל קבוצה אחרת בארץ? אני באמת מרחם עליו מה שהאוהדים היו עושים לו.

ראבק חייב להתעוררררררררררררררררררררררררר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

משה אוחיון כתב: הבנתי שפרצו את גדר הביטחון. מעשה לא ראוי שצריך לגנות אותו. אפשר להעביר ביקורת, אבל לא בצורה אלימה.
מה זה "פרצו גדר ביטחון"? לפי מה שאני זוכר - וסרמיל זה שטח ציבורי ששייך לעירייה...אולי תירצה שגם יזרקו עליה ורדים בפעם הבאה?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

8red כתב: מה זה "פרצו גדר ביטחון"? לפי מה שאני זוכר - וסרמיל זה שטח ציבורי ששייך לעירייה...אולי תירצה שגם יזרקו עליה ורדים בפעם הבאה?
ברגע שנפרצה הגדר אותה שמה המשטרה כדי שלא יכנסו לתחומי המשרדים מדובר בהתנהגות לא ראויה ואלימה. אפשר בהחלט להעביר ביקורת, אני חושב למשל שהקריאות לקלינגר שהוא מאמן פחדן ושיניח את המתפתחות הם ראויות, בטח שהם מגיעות אחרי עונה וחצי של כישלונות ו6 הפסדים רצופים. אבל לפרוץ גדר, לנסות להגיע בכוח למכונית של אלונה ואסי, זה פשוט לא לגיטמי. בדיוק כמו העובדה שקלינגר צריך לצאת מיציאה צדדית.
נעשו טעויות בקבוצה, מצד כל הגורמים, אבל אווירת הטרור הזאת שמחכה לשחקנים, מאמנים ואנשי מקצוע כשהם יוצאים מחדר ההלבשה היא לא ראויה וצריך לגנות אותה.

זה שאלונה/קלינגר/השחקנים טעו לא אומר שצריך לתת לגיטימציה לאווירת טרור. אל תערוך לעולם השוואה בין ביקורת לגיטמית על גבי האינטרנט או אפילו במגרש ("מאמן פחדן") לפריצת גדר ויצירת אווירת טרור מחוץ לחדרי ההלבשה. אני ואתה מעולם לא עשינו או נעשה דבר כזה כי מדובר בגבול אותו אסור לחצות.
יש דרך להעביר ביקורת, לא זאת הדרך...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לפעמים ההרגשה שלי היא שהפועל באר שבע היא לא קבוצת כדורגל (שלהזכירכם כדורגל זה בסך הכל עוד ספורט..) אלא כמו איזו מדינה שאם היא לא מצליחה ישר מתנפלים על בעלי המדינה וכו'...

יש גבול למחאות, ויש מחאות לגיטימיות ומחאות לא לגיטימיות, ושבור גדר או לפרוץ אותה זאת פשוט עבירה ומחאה לא לגיטימית ויותר מכך אף גובלת בפלילים...

לדעתי אם אלונה לא חפה מטעויות ומעולם לא אמרתי שהיא בעלת הבית המושלמת, וגם קלינגר לא חף מטעויות, אבל תביאו במקומם מאמינים-בעלי בית אחרים, למה ישר להתנהג כמו שור זועם (אני פונה לכל האוהדים ולא רק ל30-100 שהתפרצו...) מבלי לראות את כל התמונה, אם אלונה תלך הריי לא יבוא לפה אף איש עסקים והמצב יהיה אפילו יותר גרוע!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מעניין שבתקופת זינו לאף אחד זה לא הפריע כל כך והיו מתקהלים משחק אחר משחק שם ואף אחד לא גינה ולא דיבר משהו אחר , מה שבגלל שזה אלונה ? בגלל שזה בחורה ?
הגיע הזמן להתעורר מהסתנוורות האהבה הזו לאלונה ,בינתיים היא ביחד עם הסתום העין הזה מובילים אותנו לבור עמוק.

נכון שיש דרך למחאות , אבל לא נראה לי שמישהו טלטל לה את האוטו ודברים כאלה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
בוריס

שליחה על ידי בוריס »

בואינה יש לנו את האוהדים הכי מפגרים בארץ...נניח ואלונה תעזוב מי יקנה את הקבוצה ?! אף אחד!!! ...נכון שיש לה אחראיות למצב של הקבוצה ונכון שבמשך הזמן שהיא הבעלים של הקבוצה היא לקחה הרבה החלטות שגויות ואפשר וצריך להעביר אלייה ביקרות... לתלות שלטי מחאה נגדה אין בעיה... אבל לא לקלל אותה ובטח שלא להפיל גדר בטחון ולהתנפל על הרכב שלה היא אישה והיא יותר פגיעה אין מה לעשות ואם היא תעזוב אין לנו עתיד!!!!! אלונה פשוט צריכה להביא מישהו שינהל את העסק והיא תביא את הכסף. בסופו של דבר גב כלכלי זה לא דבר שמובן מאליו כיום בכדורגל ודבר שני אלונה כן עשתה שינויים חיובים למשל עם הנוער עזבו שהם עלו ליגה ,אני מדבר על ההשקעה בנערים.. ואני יגיד לכם את ההבדלים לבין מחלקת הנוער של היום לבין מחלקת הנוער בזמנו של ז'ינו הרי אנשים מסתכלים רק על תוצאות בלי להסתכל מה קורה בשטח...אז ככה עם אלי זינו כל הקבוצות הנוער מילדים א עד השלושה היו מגיעים לאימון היו עושים ריצה סביב המגרש ומשחק אימון...היום לכל שחקן יש תוכנית אישית יש כמה מאמנים באימונים הבדל של שמיים וארץ ואני אומר לך את זה בוודאות אחרי שדברתי עם מישהו ששיחק שנה שעברה בשנה בנערים א. בקיצור חברה לפני שאתם עושים החלטות פזיזות והורסים את העתיד של המועדון תנשמו רגע עומק ותחשבו שנייה למה המעשים שלכם יכולים לגרום!!!!!!!!!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אף אחד לא אמר שהדרך היא אלימות אבל אמרו שאי אפשר שלא להעביר ביקורת על אלונה ומה שאנחנו עושים זה מעבירים ביקורת
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
בוריס

שליחה על ידי בוריס »

אחי להתנפל על האוטו שלה זה לא להעביר ביקרות בצורה נורמלית אפילו אני יספר לך יותר מזה אתמול במשחק חלק בשער חמש התחילו לקלל את אלונה ואני בטוח שבשער שתיים מקללים אותו חלק מהאוהדים....אין מה לעשות אל תשכחו היא אישה היא יותר פגיעה ואף אחד לא רוצה שהיא תעזוב רק שתשנה את דרך חשיבה שלה...אין מה לעשות צריך לחשוב על דרכים יצרתיות להעביר ביקרות על אלונה אם חשוב לכם עתיד הקבוצה הזאת!!!!!!!!!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לצעוק אלונה הביתה זה קללה? זה מחאה .. זה אנשים שרוצים שינוי מה יצעקו
הקהל דורש שינוי ?
אלונה צריכה להבין שאי אפשר לעבוד על הקהל שלנו אי אפשר להביא לפה שחקני ששוים 1000 שקל בחודש ולהגיד בנינו קבוצה תוססת
לשחרר שחקנים כמו מליקסון ערן לוי רביבו ואסולין שהיו המוצאי פועל היחידים שלך בקבוצה
ולהשיענן על שחקנים כמו אילוז תורגמן אקסברד ומוטי מלכה זה שערורייה
זה שי !
תמונה

שלח תגובה