180 מעלות או אם תרצו.. בעל הביית השתגע.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
kamasutrance
Title: This Is Terner
יצירת קשר:

180 מעלות או אם תרצו.. בעל הביית השתגע.

שליחה על ידי kamasutrance »

אתחיל ואומר שוב בפעם המיליון - קלינגר- זה המאמן שהייתי רוצה לראות כאן לאורך שנים.

אבל לא קלינגר סטטי שמנסה כל שבוע את אותו הרכב ולא מבין למה לא הולך כלום.

את קלינגר שמעיז, שמהמר, שמשדר לשחקנים "בעל הביית השתגע", שמטריף, שמנהיג, שדוחף...

את קלינגר שהיו לו ביצים להושיב את נימני על הספסל, את קלינגר שהעיז לעמוד מול מיקרופון ולהעיף את נמני ובנין.

השאלה אם הוא עדיין קיים.

במידה ולא... חייב לבוא שינוי של 180 מעלות בכמה נושאים:

1- מאמן מקומי - סתיו אלימלך - אחד שיעיז! ושידע לשנות גישה של השחקנים ולבנות פה סגל עם זיקה מקומית, שישחק בשביל הסמל.

2- שינוי בגישה לקהל - הורדה משמעותית של מחירי הכרטיסים!!! לא עוד 80-40 אלא 40-20..
מה לעשות - זה מה שההצגה הזו שווה.... עדיף לפגוע ב"ערך המותג" מאשר להרוג אותו....

3- ישמע לכם משוגע.... הודעה לשחקנים שאם אין שינוי משמעותי במשחק הקרוב- יפורסם שכרם המדוייק וסטטיסטיקה שלהם מתחילת העונה.
שיתביישו...

4-ישמע יותר משוגע.... הודעה לכל מי שלא שווה הרכב ( מי שקיבל הזדמנויות ולא ניצל אותן 5 מחזורים.. כנראה שלא יודע כדורגל או שלא רוצה מספיק....) שהוא לא בסגל!
לא משוחרר! אבל לא בסגל!!!! שיתאמנו כל השבוע ויחויבו להגיע למשחקים ולשבת ביציע! לא ביציע הכבוד... ב"יציע החסרי כבוד"!!! שישבו עם האוהדים... שאיבדו כבר את כבודם בכל מגרש שהם הולכים.
שיתביישו, ושיצפו בצעירי סורוקה יורקים דם על המגרש - גם במחיר של תבוסות וירידת ליגה.

5- הוראה של אלונה למאמן ( קלינגר או מי שיבוא אחריו כי לא נראה שהוא ישאר עוד הרבה....) - משחקים עם מינימום 7 שחקנים שבת.ז. שלהם נולדו בסורוקה - או עברו שנתיים בנוער \ נערים של הפועל באר שבע.
אלה הסטנדרטים למלחמה על המגרש!!

לקרוא לפני המשחק את יוסי שבחון אומר בראיון ל ONE - "מכבי יצטרכו להקיז דם..." ואז לראות בזיון כזה - זה כבר לצחוק עלינו בעינים...

די ללגיונרים!
לא אכפת לי לרדת ליגה וזה ממש לא מפחיד אותי!!!!
אני מתגעגע לימים שהקבוצה היתה קבוצת מרכז טבלה... וזה מה שהכי עצוב לי...

זה שי !

Re: 180 מעלות או אם תרצו.. בעל הביית השתגע.

שליחה על ידי זה שי ! »

צודק בכל מילה אני במקום אלונה עושה כניסה חינם גם ככה אנשים לא יבואו אחרי המשחק מול חיפה עם לא יהיה שינוי בקבוצה
אתמול אקסברד עמד במחצית הראשונה כמו אנטנה
זה ישמע מטומטם אבל קלינגר יודע שהוא בלי מגן ימני הבאת את איפרגן בשביל מה בשביל להרים תשער באימון נכון הוא לא שחקן ברמה אבל עדיין יודע בסיס של מגן אבי יחיאל כבר מבוגר לא יכול לשחק בתור מגן ימני הוא לא תורם בהגנה וגם לא בהתקפה כבד איטי רק אידיוט שם אותו מגן ימני
עם כבר אתה רוצה לעשות משהו שיים את אדלי יחיאל וגביש בלמים ותעביר את סוארז לקישור 3 5 2 !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אופיר, הלוואי שרק היה מישהו שמקשיב...
כרגע אנחנו מדברים ל"למפה"... בעלת הבית אדישה ועושה רושם שבכלל היא לא מודעת למצב החמור.
הפסד נגד הפועל חיפה והתבזות נוספת בבית נגד מכבי חיפה ואולי אז האוהדים יחליטו לזעזע קצת את המערכת...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

80 שקל כרטיס????????????????????
פשוט בושה בושה בושה

בני יהודה בבלומפילד משלמים פחות.
קרית שמונה משלמים פחות
נתניה משלמים פחות

ויש עוד אני בטוח.
ביזיוןןןןןןןןןןןןן

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

gate5 כתב:80 שקל כרטיס????????????????????
פשוט בושה בושה בושה

בני יהודה בבלומפילד משלמים פחות.
קרית שמונה משלמים פחות
נתניה משלמים פחות

ויש עוד אני בטוח.
ביזיוןןןןןןןןןןןןן
פרט להפועל ת"א מכבי חיפה ומכבי ת"א המנוי שלך בין הגובהים בארץ שלא לדבר על התנאי מגרש ועל הקבוצה שאתה מקבל
6 הפסדים רצוף והחוצפנית הזאת גובה אותו מחיר של כרטיס בושה ביזיון אין מילים שיכולת לתאר את זה!
זה שי!
תמונה

שלח תגובה